Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 916.268
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Gradu živome i zanimljivome koliko i otok iz FCa, čak bi rekao da je otok puniji životom.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Far Cry 3
thuglife kaže...

Gradu živome i zanimljivome koliko i otok iz FCa, čak bi rekao da je otok puniji životom.

šta je pjesnik htio reći, preoblikuj ne razumijem

anyway, nemaš argumenata, ponavljaš jedno te isto zadnjih 5 postova

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Thuglife je htio reći kao je grad u MAfia 2 mrtav i nezanimljiv.

U FC3 ti se na svakom koraku može nešto desiti, može te napasti predator baš dok držiš glavu nekog pirata na nišanu (osobno doživio), možeš nabasati na grupu pirata dok trčiš šumom do slijedećeg cilja...

Iako oslobađanje outposta i lov na određene pirate na prvi pogled izgledaju isto, oni to nisu jer se svaki zadatak nalazi na drukčijem terenu pa je porebno taktiziranje. Ako ti svaki od njih rješavaš na isti način onda nemaš mašte.

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

što se napada na mene tiče,zasad je krokodil ostavio najbolji dojam.smišno je bilo pri bežaniji s broda skočiti u jato morskih pasa.preporučio bih svima{#}

ugl uživam u igri

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 11:30 (hitmanovich).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Gunner11 kaže...

Pozdrav!

Instaliro sam igru i kad je pokrenem ona se crasha: "Far Cry 3 has stopped working..."

Pregledo sam malo po netu i tu u ovjoj temi no nisam našao rješenje. 

Molim vas neki savjet?

Itko, molim vas?

[G] Sapko
17 godina
jastreb kaže...

Thuglife je htio reći kao je grad u MAfia 2 mrtav i nezanimljiv.

U FC3 ti se na svakom koraku može nešto desiti, može te napasti predator baš dok držiš glavu nekog pirata na nišanu (osobno doživio), možeš nabasati na grupu pirata dok trčiš šumom do slijedećeg cilja...

Iako oslobađanje outposta i lov na određene pirate na prvi pogled izgledaju isto, oni to nisu jer se svaki zadatak nalazi na drukčijem terenu pa je porebno taktiziranje. Ako ti svaki od njih rješavaš na isti način onda nemaš mašte.

ja se s tim ne bih slozio.

istina, igrao sam stealth i rijetko mi se desilo da me neka zivina zaskocila, a pirati nikako. naravno izbjegavao sam izravan kontakt i suljao se stalno. kad oslobodis outpost i taj prostor oko samog nema nikakvog razloga da ides kroz sumu, umjesto da uzmes auto i vozas se okolo jer je i brze i efikasnije. eventualno ako nemas biljcica (u sto cisto sumnjam buduci da je tu onaj perk koji daje duplo biljaka kad ih kupis)

to sto pirati nestanu kad oslobodis outpost meni nije predstavljao problem jer posli toga nisam imao nikakvog razloga bauljat otokom nego sam ili isao na drugi outpost ili radio story.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

sad sam gledo gameplay od far cry-a 2 i ima bolju fiziku od dvojke npr. pogodi se sa rpg-em u drvenu kucicu i raspadne se,skoro svaka biljka se savija kad se hoda preko nje.kad se prode sa autom preko visoke trave spljosti se i vidi se put di si proso.u fc3 samo neke biljke se savijaju,i izgleda ko da je slabija fizika

PS3 FTW!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...
dary555 kaže...
besla kaže...
Xboxn00b kaže...

dali netko zna kako se može imati dva oružija odjednom. npr da imam AK47 i RPG

Moras skupljat biljke ili kozu zivotinja i craftaš to da dobijes onaj remen koji nosi vise oruzja

Preso sam igru na najlakse sa jednim oruzjem,ali jel mozes malo pojasniti kako craftas???

S jednim oružjem si prošao, ne znam bih li ti čestitao ili dao facepalm...

pa nisam znao,al sad igram na survivor i mogu igrati sa dva oružja...

dary555
12 godina
Far Cry 3

Tko ne koristi fast traver

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Far Cry 3

Već mi je nekako žao ubijati silne životinje radi ruskaka ili sl. šta nemaju neki china shop? prijatelji životinja bi doživili blaži moždani kad bi vidili kako sa đipom gazim one ptičurine velike. al eto ti karme, popnem se na toranj, savea mi, siđem dolje i nađem neki buggy i naravno zaletim se preko litice. poginem, loada mi, eto me u zraku, poginem. i tako stalno...morat ću nać neku trainer da imam god mode ili nešt. baš su zeznuli što nema save sustav kao skyrim, ipak je sandbox igra.

"He who dares, wins"
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Far Cry 3

i? može li kakva pomoć za savegame?? onaj automatski ne radi kako treba, jer već nekoliko puta gubim na početku igre kad me ubije tip sa nožem, ali mi igra kreće od početka i  glupog uvodnog filma!!!{#}

neka pomoć???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CptJackDaniels kaže...

Već mi je nekako žao ubijati silne životinje radi ruskaka ili sl. šta nemaju neki china shop? prijatelji životinja bi doživili blaži moždani kad bi vidili kako sa đipom gazim one ptičurine velike. 

ti se salis?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Far Cry 3

Trenutno je FC3 najprodavanija igra na Steamu i to bez ikakvog popusta:

Steam Steam
Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nekuzim zašto mi se komp ugasi nakon 5 minuta i to uvijek na istom mjestu...Nit mi igrica šteka nit su temperature velike...Kao da sam bacio 360 kn...

Hip-hop is not dead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Nekuzim zašto mi se komp ugasi nakon 5 minuta i to uvijek na istom mjestu...Nit mi igrica šteka nit su temperature velike...Kao da sam bacio 360 kn...

Na kojem mjestu?

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
retardinjo25 kaže...

Na kojem mjestu?

Odmah na početku kad onaj tip zatuče stražara pa otvori kavez...Taman kad ga otvara ugasi se...

Hip-hop is not dead
12 godina
Far Cry 3

Probaj skinuti nekei savegame

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Neznam...ak mi netko moze uploadat save game onaj odmah poslije toga...

Hip-hop is not dead

0 0 hvala 0
12 godina
retardinjo25 kaže...

Budem ti ja probo kad dođem doma (negdje oko 20:00)

16 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Ovo je save odmah nakon prve misije, probaj s ovim.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

dobar dan, prešao sam sve misije, par misija iz path of the hunter, zauzeo sam sav sela i antene, i odjednom mi je ruka došla crna, jeli ovo bug ili samo dio igre?

cort g200
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nije do igre,   u igri dobiješ ono odjelo pri kraju, valjda si to shvatio. Ako je baš neprirodno crna bug je.

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

To je i meni bilo, kao da si crnac, no samo lijeva ruka i jako je crna. Upali da bude u window mode pa vrati na full screen.

15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
retardinjo25 kaže...

Ovo je save odmah nakon prve misije, probaj s ovim.

Hvala idem probat...

Hip-hop is not dead
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...

Nije do igre,   u igri dobiješ ono odjelo pri kraju, valjda si to shvatio. Ako je baš neprirodno crna bug je.

Možda oni imaju neku ghetto verziju igre{#}

17 godina
neaktivan
disaster98 kaže...

odjednom mi je ruka došla crna, jeli ovo bug ili samo dio igre?

BUG, meni je došla ljubičasta i vratila se u normalu nakon par pokretanja igre.

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Vježba za novu godinu.Baš me zanima kako se to dogodilo.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.12.2012 16:58 (NFSPredator0010).
Moj PC  
11 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jel mi može neko malo objasniti kraj.
Pogotovo prvi ending gdje spasiš prijatelje.

Drugi ending sam nekako shvatio, al me prvi malo muči.
Jel on ostane na otoku ili otiđe kući s prijateljima? Jesu li on i Liza Snow i dalje skupa? 

<style>.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-v-24 { width: 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...
thesekiman kaže...
retardinjo25 kaže...

Na kojem mjestu?

Odmah na početku kad onaj tip zatuče stražara pa otvori kavez...Taman kad ga otvara ugasi se...

imao sam taj problem.. ali mene su mucili driveri na grafickoj.. zadnji driveri su mi omogucili da se igra ne rusi odmah na pocetku.. ali sam imao podlije nekad problema da nisam mogao odigrat 30 min bez pucanja.. ali obavezno novi driveri ako imas Nvidiu..

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
neaktivan
čexXxBartmanxXx kaže...

Jel mi može neko malo objasniti kraj.
Pogotovo prvi ending gdje spasiš prijatelje.

Drugi ending sam nekako shvatio, al me prvi malo muči.
Jel on ostane na otoku ili otiđe kući s prijateljima?  Jesu li on i Liza Snow i dalje skupa? 

Ode sa njima, doduše, kasnije možeš igrati opet po otoku završavati side questove ili što več ne, ali glede priče on ode.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice