Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 907.677
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
Re: Far Cry 3
Asta kaže...

I ja bi, a gdje je najjeftiniji pre-order, hvala?

Na OnlineKeyStoreu je 28 € (+5% više ako plaćaš Paypalom). Trebalo bi provjeriti da li je uračunat direct download link u tu cijenu ili se to mora nadoplatiti dodatnih 2 € (EDIT: Provjerio sam, mora se nadoplatiti dodatnih 2 € za download s njihove stranice tako da cijena kod njih ispada sveukupno 31,4 € ako plaćaš PayPalom).

Na G2Play.net-u je trenutno 226 kn ali cijena zna pasti na 188 kn pa treba pratiti svaki dan kretanje cijena kod njih (pogledaj grafikon cijena na dnu stranice).

U Infomarku (domaći shop) imaš box verziju i s prednarudžbom dobiješ dodatne misije (The Lost Expeditions Pack). Cijena je 309 kn i besplatna dostava u Hr.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 17:49 (Micek).
17 godina
neaktivan
Micek kaže...

Far Cry 1 sam odigrao 7-8 puta i to prošao na svim težinama. Kad je igra izašla nije imala konkurenciju ni prije a ni koju godinu poslije.

Osim bar jedne igre koja je izašla te iste godine i pomela apsolutno sve što je do tada postojalo. A još je i dan danas najbolje ocijenjena PC igra ;)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

HF2 je bio genijalan, ali je ipak bio nastavak jedinice, Far Cry ipak nešto novo, inovacija u serijalu fpsa.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

HF2 je bio genijalan, ali je ipak bio nastavak jedinice, Far Cry ipak nešto novo, inovacija u serijalu fpsa.

Ne mjenja činjnicu da nije bio bez konkurencije ;)

A iskreno FC1 je što se mene tiče bio natprosječan ali klasičan FPS s jako širokim hodnicima kojeg je najviše proslavila grafika. Čak mi je FC2 bolja igra.

16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Uff, teško da je fc2 bolji. Usput, tko pamti jedinicu po interijerima?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

"Hodnicima"

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Far Cry3 preorder na g2playu za nevjerojatnih 150kn.

To je najjeftinije do sada. Mislim da ću ga uzeti.

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
Far Cry 3

Koji je princip kupnje seriala preko G2Play-a?

Skine se igra torrentom i aktivira preko tog seriala?

Da li je ova stranica pouzdana?

Ovo sam pročitao negdje:

"Buy at your own risk – CD-Key stores and more

* Steam Support might disable your Steam account, EA may disable your EA account etc. for using a non-official ways to buy keys for Valve, EA or any other keys with Steamworks or non-Steamworks games, you must be aware of the risk. In rare cases they might remove your game if the keys are from some Asian countries and you used them for example in Spain, UK etc.

* Steam Unpowered team is not entirely sure if it’s safe to buy there or not, most people don’t have problems but some do, buy at your own risk!"

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo nejde na steam niti origin tako da to ispod zanemari.

Ovo je retail key kojega upisujes prilikom instalacije igre i u Uplay. 

A kupnjom tog keya dobis dowlnoad link retail proizvoda. A mozes i sa torenta skinuti podatke (to nije piratstvo).

Da stranica je skroz pouzdana i poznata.

Btw kupi sto prije jer to je akcija i traje do sutra. Inace ovo je jako povoljna cijena 150kn, a cijena je bila i vjerojatno će opet biti 200+kn. (pogledaj u povijesti cijena)

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 11:45 (Bernard Huky Hux).
16 godina
Far Cry 3

Kada stigne plaća 15. onda se traži najjeftiniji dučan, ali najvjerojatnije bude g2play zbog mogučnosti plačanja sa paysafecard-om! Ali se već duže nisam veselio nekoj igri kao što se sada čeka Far Cry 3!

nakon dužeg vremena razmišljanja odlučil prestati sa pretpatom BUG-a, zbog sumnje u pad standarda i opće kvalitete, nadalje časopis mi se čini veoma pristran!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
protjeran

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 0 hvala 3
15 godina
Far Cry 3

Ask GameSpot: Will Far Cry 3 Fix All The Problems of Far Cry 2?

1 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

Ja svoj Far Cry 3 naručio i uplatio na G2play.net za 23,63 € (dobije se 1.5 % dodatnog popusta ako napišeš par riječi o igri :)

Ali ljudi moji, skupo me koštalo sve to. Koristim sestrin PayPal i zakomplicirali mi život zbog toga. Prvo sam morao skenirati svoju osobnu. Nakon toga sam morao ići do sestre sinoć (12 km u svakom smjeru) i fotografirati njenu osobnu. Pošaljem i to. Pa to ne valja. Kažu da moram skenirati njenu osobnu a da mi u podlozi skeniranog bude papir s ručno ispisanim brojem narudžbe. E tu sam puko do kraja.

Već je bila skoro ponoć i nisam više ništa mogao napraviti.

Uzmem ja danas laptop, skener i ponovno do sestre. Ovaj puta sam skenirao njenu osobnu na 10-tak različitih načina i to im sve poslao.

E sad mi priznali narudžbu.

A zbog ovog dodatnog popusta od 2 kn nisam mogao otkazati narudžbu. A i da sam je uspio otkazati morao bih čekati povrat novaca s PayPala za mjesec dana.

Potrošio sam 35 kn goriva zbog sistema kupnje koji jedino oni imaju. A kao jeftinije ću proći kod njih.

No dobro. Sad mi ostaje samo pričekati kraj mjeseca pa da napravim Step Into Insanity.

Dobije se u e-mailu na dan izlaska igre originalni serial i link za direktno skidanje igre sa službene stranice.

Far Cry 3 Far Cry 3
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Far Cry 3

Far Cry 3 - Story Trailer

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Far Cry 3 - Story Trailer

evo za one kojima je video nedostupan.

Edit  : Nije ni ovaj vise dostupan. {#}

Double edit : Ovaj radi

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.11.2012 20:04 (hari85).
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Far Cry 3 je zavrsen i usao je u gold fazu :D

Moj PC  
1 0 hvala 5
13 godina
Micek kaže...

Ali ljudi moji, skupo me koštalo sve to. Koristim sestrin PayPal i zakomplicirali mi život zbog toga. Prvo sam morao skenirati svoju osobnu

WTF. Pa ja uzeo preko Paypal-a bez ikakvih problema. Kakva osobna pobogu {#}

Dama_The_Crow
16 godina
Soldier977 kaže...

WTF. Pa ja uzeo preko Paypal-a bez ikakvih problema. Kakva osobna pobogu {#}

Blago tebi. Ja sam s Marsa pa me sve to tražili :)

Pogledaj u temi G2play.net pa će ti biti jasnije. Nisam jedini koji je morao dokazivati svoj identitet (I Jason Born bi mi zavidio na ovome).

17 godina
neaktivan
Far Cry 3

To si napravio sad i miran si. Mene su to isto tražili prije koju godinu. Ovisi koliko kupuješ, redovite obavezno traže da se zaštite od prevara.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.11.2012 9:51 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

To si napravio sad i miran si. Mene su to isto tražili prije koju godinu. Ovisi koliko kupuješ, redovite obavezno traže da se zaštite od prevara.

Ma za Far Cry 3 bih i gol trčao po ulici :)

15 godina
neaktivan
Micek kaže...

Ma za Far Cry 3 bih i gol trčao po ulici :)

I on isto...

I possess a skill to google.
16 godina
Minoza kaže...
I on isto...

Meni smeta neka stvar kad tako trčim, stalno mi udara u koljena :)

14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Taj paysafecard cini cuda!Da sam za taj nacin prije znao bilo bi mnogo drugacije i nebi u mene uopsTe bilo piratstva :)Da taj nacin placanja ima steam i origin,to bi bio život!

::;;;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Zvanicno dostupan story trailer :D

Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Far Cry 3

Moj PC  
1 0 hvala 6
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Najbolji video od Fraddy Wonga *_* Far Cry vacation

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3
Evo poceo igrati jedinicu za sad je ok.Igrao sam tek nekih 10 minuta, doso sam do prvog kampa jer sam moro pustit buraza na komp. Zivcira me sto nema subtitlova i sto oni pretiho govore. Moram se pozurit ak ocu pec 1 i 2 prije nego kaj izade 3. Kolko otprilike treba vremenea za proc 1 a kolko za 2 ak se svi zadaci rjesavaju. Pozdrav od mene idem ja malo ubijat ludake na pustom otoku. :D
Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Far Cry 3
Evo poceo igrati jedinicu za sad je ok.Igrao sam tek nekih 10 minuta, doso sam do prvog kampa jer sam moro pustit buraza na komp. Zivcira me sto nema subtitlova i sto oni pretiho govore. Moram se pozurit ak ocu pec 1 i 2 prije nego kaj izade 3. Kolko otprilike treba vremenea za proc 1 a kolko za 2 ak se svi zadaci rjesavaju. Pozdrav od mene idem ja malo ubijat ludake na pustom otoku. :D
Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Imaš igre i na jednome i na drugome, ovisi koliko si temeljit. Duja je dosta repetivnija tako da je u pravilu duža, ali češ se vjerojatno više naguštati u prvom djelu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice