Dali se zna datum izlazaka igre?
29. 11. izlazi.
Po novom izlazi 4.12. (Link).
A trebala je na moj rođendan 7.9. :(
@thuglife, u pravu si za datum, oprosti na mojoj pogrešci. 29.11. igra izlazi u Evropi a 4.12. u SAD-u.
29. 11. izlazi.
@thuglife, u pravu si za datum, oprosti na mojoj pogrešci. 29.11. igra izlazi u Evropi a 4.12. u SAD-u.
29. 11. izlazi.
E steta odbrojavam dane kada ce izac i sada pomaknu datum
Ja cu isto napraviti preorder jer zanam da ce igra biti fenomenalna.
Mislim da cu kupiti na Base-Host-u tamo mi se cini najpovoljnije.
Ja si isto razmišljam ali malo me frka, iako osobno nikad sa njima nisam imao problema, nakon onoga šta je bilo, ne znam baš...
Piše da je izvan zaliha na Base-Hostu.
Ja planiram na Online Key Storeu jer je najjeftinije- 28 € (+2€ ako želiš neograničen broj downloada igre preko njihove stranice).
Ako želiš Box verziju koja ima 2 dodatne SP misije + dodatna MP oružja i sl. uzmi sa Zavvi.com FC3: The Lost Expeditions Edition za 31,95 £ (oko 300 kn) + 8,5 kn dostava za HR.
Ja sam uzeo Lost Expedition verziju kod zvanicnog digitalnog distributera GMG za 35$.
Ja sam uzeo Lost Expedition verziju kod zvanicnog digitalnog distributera GMG za 35$.
Kod mene je na GMG-u obična verzija 50 € i ako dodaš kupon 20% ispada oko 40 € tako da je to previše. Deluxe Edition s popustom 20% mi ispada 48 €.
Bude to na Steamu ili i Ubisoft misli gurati svoj klijent AAA ekskluzivama?
Bice na Steam-u kao i sve Ubi igre.
Bice na Steam-u kao i sve Ubi igre.
Čisto informativno, gdje je to potvrđeno? Ima kakav link?
Na Ubi forumu su rekli a sem toga do sada nikada nisu zaobisli Steam.
Gledam još game.co.uk, tamo je 28 funti obična verzija. (edit, 31 funta sa dostavom)
Lost Expeditin Edition na game.co.uk košta oko 30 £ + oko 3 £ dostava pa to ispada kao i kod zavvi.com. Po tečaju je 1 £ skoro 9.4 kn, znači oko 310 kn.
Piše da je izvan zaliha na Base-Hostu.
Ja planiram na Online Key Storeu jer je najjeftinije- 28 € (+2€ ako želiš neograničen broj downloada igre preko njihove stranice).
Ako želiš Box verziju koja ima 2 dodatne SP misije + dodatna MP oružja i sl. uzmi sa Zavvi.com FC3: The Lost Expeditions Edition za 31,95 £ (oko 300 kn) + 8,5 kn dostava za HR.
A da jednostavno uzmeš u Infomarku? Far Cry 3 The Lost Expeditions - 309 kn + besplatna dostava.
A da jednostavno uzmeš u Infomarku? Far Cry 3 The Lost Expeditions - 309 kn + besplatna dostava.
Thx! Eto, napravio kod njih pre-order.
Što mislite, oće li MP komponenta biti bolja u Far Cry 3 ili u ovom novom MOH-u, mislim se koju igru uzeti...?
Za SP se zna koji je bolji, ali zanima me i MP...
MOH naravno.
Trenutno je najjeftiniji preorder na G2play.net-u (188 kn). Samo da tak ostane i za 8 dana kad ću ja uzimati. Evo grafikon kako se cijena mijenjala kod njih:
EDIT: Evo, već je opet na 226 kn :(
Isplati li se ovo uzimati?
PA sobzirom ba dobijas SP sa ogromnim ostrvom i pricom od barem 15 sati, Co-Op, Multiplayer i Map Maker ja bih rekao da se isplati :D
Isplati li se ovo uzimati?
Isplati.
12 | FarCry 1 |
---|---|
1 | FarCry 2 |
1 | Obodva |
15 | Nitijedan |
ne
te 3 igre nemaju nikakve veze jedna sa drugom
Nije mi niti jasno zasto se FarCry 2 zove FarCry
Ali bilo bi ti dobro da FC1 odigras :) iako nema veze sa ovim
aha da mislio sam za pricu
onda odigraj FC1
FC2 je ok ,al nist posebno dosta zamoran
Far Cry 1 sam odigrao 7-8 puta i to prošao na svim težinama. Kad je igra izašla nije imala konkurenciju ni prije a ni koju godinu poslije. Dugačka kampanja, najbolja grafika u to vrijeme (i danas možeš uživati u njoj). Jedino mi MP nije nešto i pun je chitera.
Far Cry 2 sam završio 3 puta. Prvih sat vremena mi igra bila dosadna i gotovo sam odustao od nje. Očekivao sam nastavak FC1 pa sam joj tako i pristupio. Međutim ta igra je nešto sasvim drugačije. Putovanje, planiranje, istraživanje, kompleksna priča... Znam da FC2 mnogima nije legao. Meni osobno, uz FC1, ta igra spada u top 5 igara. Ogromna mapa koju možeš prolaziti na mnogo načina: Ako želiš istraživati i skupljati dijamante te tako kupovati bolja oružja ići ćeš poprečnim stazama, van svih puteva. Ako želiš fight ideš po putevima i rijekama. Ako želiš što prije završiti ideš busem itd. Usput rješavaš misije, bilo za nova oružja, uslugu prijateljima, lijek, hrpu dijamanata kao plaćenik... Bitno da misije pojedinim akterima rješavaš ravnomjerno. Priča je sve samo ne plitka i postupno je nadograđuješ. Loša strana je to što kad središ neprijatelja na nekom punktu i kad odeš malo dalje pa se vratiš opet te dočekaju isti neprijatelji. Uglavnom ili ćeš je obožavati ili ćeš je mrziti. Barem pokušaj igrati par sati pa ćeš vidjeti. Ako ti se svidi obećana ti je dugotrajna zabava. Ja jedva čekam da je malo zaboravim pa da opet krenem ispočetka. MP sam igrao jako kratko i isto mi baš nije legao. SP je ogroman.
Ovdje imaš FC komplet za izuzetno povoljnu cijenu (kupnjom dobiješ download link). Isplati ga se uzeti pa i ako ti neće leći FC2. Jer će ti se FC1 gotovo sigurno dopasti.
Možeš uzeti kod nas box verzije ako želiš imati kolekciju: FC1 i FC2. Imali su i komplet (kojeg sam ja kupio za 110kn) ali je sada rasprodan.
Far Cry 1 je jedna od najboljih igara koje sam odigrao uz Half life i Max payne (1 i 2). Vidim pitanje iznad treba li se odigrati FC 1 i 2 prije trice, i mislim da nema potrebe, ali svakako se propušta jedno odlično gameplay iskustvo. Dvica je popljuvana, iako je meni bila OK igra, ali ponajviše radi ponavljajućih misija, i pretjeranog respawnanja bandita po kontrolnim točkama na putu.
Nikad nisam odigrao FC Multiplayer i ne znam kakva je tu sitacija, ali radi BF-a ljestvica očekivanja je poprilično visoko podignuta i to je na svojoj koži najbolje MOH Warfighter osjetio. Iskreno, volio bih da FC 3 MP bude zabavno-igriv bez nekih dječijih "šarenih ikonica" po ekranu.
Pored svega, koliko god očekivao FC 3, mislim da ću sačekati prve dojmove i recenzije o igri prije nego keširam, jer mi je dosta promašenih investicija.
I ja bi, a gdje je najjeftiniji pre-order, hvala?