Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Opticka&Mozdana ILUZIJA!  ;D

FallOut 3 * * * * * (5Star)

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MOze pitanje za vas koji igrate......da upalite gpu-z ili afterburner recimo i malo igrate, da vidim kako stoji gpu usage, jer meni otprilike varira na 30-50%, sve na max, upaljen v-sync (jer sam sluzio lomljenje slike)...i opet zna bit popularnih fps dropova do ispod 20 na trenutak(tu gpu usage takodjer padne ispod 10%), a vani imam otprilike 40-50 fps-a, samo u zatvorenom drzi lock 60.....malo fps-a a neiskoristava sav potencijal grafe :(

zar je toliko neoptimiziran?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Jel dosao tko do New Vegasa (naravno preko questa) 

ja sam sad na putu prema njemu...ne istrazujem nesto posebno to cu drugi puta

Malo sam zeznuo poubio sam "malo" previse NCR troopera pa me bas ne vole

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
RE: Fallout: New Vegas
hrvatskafarkasevec kaže...

došao ja do new vegasa, probaj se prerušiti u NCR časnika pa te neće spaziti

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
protjeran
dis4st3r kaže...

jesam...ubio sam onu zenu-serif i pokro joj sve 

16 godina
Toni,evo performance fixa,kazu da dosta dize performanse.

http://www.hcl.hr/forum/index.php?topic=11643.msg455416#msg455416
15 godina
dis4st3r kaže...

jesam...ubio sam onu zenu-serif i pokro joj sve 

ja ubio onog sherifa u novac-u, ima fkt dobar armour ,te sam uzeo .357 magnum i modao ga s produženom cijevi i sad glumim jack-a Smijeh

The further you get into technology, the further you go into gaming. That's the general rule.
16 godina
protjeran

ja ubio onog sherifa u novac-u, ima fkt dobar armour ,te sam uzeo .357 magnum i modao ga s produženom cijevi i sad glumim jack-a Smijeh

gdje nabavit modove?

15 godina

gdje nabavit modove?

taj sam kupio u odma prvom gradu u onom general storeu

16 godina
protjeran
dis4st3r kaže...

gdje nabavit modove?

da tam sam nasao samo scope i extended mags za 9mm gun nista vise :(

15 godina
dis4st3r kaže...

gdje nabavit modove?

da tam sam nasao samo scope i extended mags za 9mm gun nista vise :(

ma to su randomizirali te modove, sad zavisi na koji naletiš

16 godina
neaktivan
dokly kaže...
thuglife kaže...
dokly kaže...

ja sad kreno u pohode.. vidim tu i tamo koji bug.. nis strasno.. mogli su se potrudit makar da usminkaju taj engine ako je vec problem bio drugi u kratkom roku.. sve je ostalo isto.. i mapa mi djeluje dost manja..

Tako se i meni činila kad sam počeo igrati ( mapa ), posliej vidiš da je dosta velika.

imas pravo podosta je velika kad malo vise pocnes istrazivati..

S tim ogromnim mačem na leđima igrača igra podsjeća na kakav JRPG. Smijeh

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan

Prelazim lagano igru, i jednostavno mi je dopiz....Ne mogu, ne mogu. Sve je isto. One velike ''orke'' ofarbaju u plavo i to bi trebala biti neka novost u igri? Isti dijalozi, iste ''žalosno za gledati'' teksture...Neka kaže što god tko hoće, ali ja ne bih dao prebijene pare za ovu igru. Fallout 3 je vrijedilo kupiti (čak i bila BUG igra godine ako se ne varam) ali ovo može biti samo jedan veliki FAIL. Bolje da je nisu ni izdavali nego da se ovako sramote. A isto tako i oni kojoj su joj davali tako velike ocjene. Jednom riječju sramota. Pobrisao sam je i adio Bethesda Softworks dok ne izdate jednu poštenu igru (što sumnjam da će se desiti u narednih 5-6 godina).

Moj PC  
6 8 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja sam skoro presao igru mislim da mi ne fali jos puno(bar mislim)

naklonio sam sa cezaru,ubi mr.Housea i sad idem dalje makar mislim da cu kasnije i cezara ubit

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je predobra, neznam šta neki kukaju, uopće nije isto kao Fallout 3. Ima gomila više questova, više dijaloga, više izbora... a za grafiku me boli penis, dodali su malo boje u okolinu i to mi se sviđa.

A glede grafike, pa bolje da je slabija pa da svi mogu igrati, a ne ko crysis da samo za to moraš novi PC kupovat. Kao što sam već jednom prije rekao, ako mogu igrat Morrowind, mogu i ovo.

Bugova ima, ali nisu baš game-breaking. Iritira da me svakih par sati izbaci, ali jebiga, za ovakvu igru - isplati se.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 1:42 (DžavoŠepard).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

s ovim .dll-om koji se kopira u install folder se stanje popravilo, drzi 60 sa manjim padovima do 57-58......ali gpu usage i dalje ne prelazi 50% :S

i sad mi prepoznaje da imam 7900GS o.O

inace, grafika je kakva je ako se usporedjuje s ostalim malo boljim igrama....al kad se ufuras u igru grafika je zadnje na sta obracas pozornost, barem ja, ima ova igra nesto drugo osim grafike...:D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.xfire.com/video/392e5c/

Eto, došao ja do kraja, i snimio ga. Nisam obavio sve side-questove, to ću s drugim likom.

Ko neće spoilere nek ne gleda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
DžavoŠepard kaže...

Eto, došao ja do kraja, i snimio ga. Nisam obavio sve side-questove, to ću s drugim likom.

e vec sam stinuo i tek onda poceo citat post :) no uspio ugasit

mozes mi rec sam kolko imam do kraja Ubio sam mr.housea

15 godina
neaktivan

Ako radiš za Caesara, onda ima još nekoliko sati mislim

16 godina

Isprva mi se igra činila malo ne zanimljiva, ali samo odigrao koji sat, dva i mogu reči da mi oborila s nogu.

Navukla me bolje od Fallout3. Kako istražujem sve me više zanima što je dalje, što ima na kojem djelu mape.A i radnja zajedno sa pričom mi se čini bolje osmišljena.

Nema veze što ima par bugova i što je isti engine,grafika, meni se čini dosta bolja od F3. A pogotovo kolko je bolje zarazna, jedostavno te zaljepi za monitor i nemožeš se odljepitiSmijeh.

Nego želio sam pitati, imate li u Data files kad palite igru nekoliko dodatnih stvari?

Ja ih imam nekoliko sad neznam dal je to došlo sa onim updateom od 200mb.

Kad sam ih sve upalio dabio sam nekoliko dodatnih odjela i nekoliko novih pištolja.

Evo i slike:

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 16:59 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DžavoŠepard kaže...

Taman htio pitati da li je netko završio igru pa da mi da odgovor na ovo?

Da li kada završiš igru si stvarno završio tipa fallout 3 ili možeš dalje lutati po svijetu (što F3 dodaje onaj dlc).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan

U 4-5 sati gameplaya nisan nesto pretjerano odusevljen,ipak je cila tematika u potpunosti vec viđena ali upravo u istoj je taj fallout štih zbog koje mogu progutat lošu (relativno,kako za koga) grafiku,

identičan gameplay i opcenito feeling da igran jedan odlicno napravljen DLC.

Zahebali su stvar na trici sa Mothership Zeton,Point lookouton itd....tribali su izdat jedan ovakav DLC i bija bi vise nego dobar.

S druge strane,priča je (zasad,koliko san igra) dobro razrađena i zanimljiva,lutanje po vukojebinama je i dalje bugovito na mistima ali sve u svemu;

7/10-za ljubitelje serijala odlicna stvar

Ipak cu jednog dana stvarno gustat kad radikalno promine stvari i po mogucnosti izbace Fallout 4 ili kako ga (ako ga) nazovu jer

igra ima toliko potencijala da po mome nema smisla vise drzat se trenutne recepture i radit naslove poput ovoga koji razvodnjavaju serijal.

Then again,that's just me.

Sweettooth
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja sam oduševljen sa igrom. za grafiku me nije toliko briga, samo što je optimizacija malo slabija, al to će valjda popraviti sa budućim patchem. atmosfera je prava falloutovska, questovi i lokacije su nekako više povezani, likovi koje susrećemo su puno zanimljiviji, sama priča mi je bolja; sve počne mistično, ne znaš tko, što i kada i lagano povezuješ kroz gameplay- već mi je spasioc iz vaulta kao spika išao na živce. drago mi je što su stavili dosta poveznica sa dvojkom između ostalog.

ne znam zašto govorite o dlc-u, po meni je ovo puna igra, zbog svega što sam naveo i zbog duljine igranja. nisam još završio iako sam došao do vegasa i sad moram donijet odluku (znate o čemu pričam), al vraćam se obaviti neke zaostale questove i otkrivam lokacije prije glavne stvari. definitivno ću ponovno preći samo sa drugačijim odlukama.

moram priznat da mi se i težina sviđa, recimo na hardu je puno teža nego trojka gdje nisam ni osjetio neku razliku.

nego, jer netko igra na hardcore?? Belji se 

nekako se ne usudim Šutim

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 18:20 (Nobles).

2 0 hvala 0
17 godina

Završio sam igru. Kraj mi je bolji nego kod prethodnika. Jedino treba čekati DLC da se može nastaviti nakon zadnjeg main questa. Idem sad loadam save prije kraja, pa "počistim" što je ostalo ^^ i dođem do lvl-a 30.

...something diabolic
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Ako ste toliko "pametni" poput mene trebat će vam ovo. Šifra za god mode - tilda pa upišite tgm

Jer samo ja imam sreće da se na 5 levelu nađem u špilji s najmanje 15 deathclawa i 3 izvan nje (koji nisu bili kada sam ušao) i to mi je jedini save.

Inače nakon mnogo živciranja sam upisao god mode, napravio pokolj i izliječio frustracije. I usput našao legendarno oružje Mercy i Brotherhood of Steel armor (nemam pojma da li ga se samo tu nađe jer sam jako malo prešao). Učitao opet i samo pobjegao iz špilje, a po ovo se dolazi kasnije da ih razvalim u poštenoj borbi kada budem visoki level :)

P.S. Ako nekog zanima slikat ću lokaciju špilje na mapi.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 20:40 (Paolo2612).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Ako ste toliko "pametni" poput mene trebat će vam ovo. Šifra za god mode - tilda pa upišite tgm

Jer samo ja imam sreće da se na 5 levelu nađem u špilji s najmanje 15 deathclawa i 3 izvan nje (koji nisu bili kada sam ušao) i to mi je jedini save.

Inače nakon mnogo živciranja sam upisao god mode, napravio pokolj i izliječio frustracije. I usput našao legendarno oružje Mercy i Brotherhood of Steel armor (nemam pojma da li ga se samo tu nađe jer sam jako malo prešao). Učitao opet i samo pobjegao iz špilje, a po ovo se dolazi kasnije da ih razvalim u poštenoj borbi kada budem visoki level :)

P.S. Ako nekog zanima slikat ću lokaciju špilje na mapi.

slikaj.

menije je bilo glupo sta san skinija one packove (caravan,whatnot...) i dobija gunove i armor pa san ih pobaca jer nije fair fight a i cila baza u falloutu je kad se

izhebeš od lutanja okolo i nabasaš nakon makljaže na nesto predobro.

Sweettooth
17 godina

Probao i zadovoljan. Fallout3 mi se je svidio kao i ostali DLC-i. Odličan RPG za odigrat u ove tmurne jesenje dane. Jedino mi ide na jetra to neko trzanje, (a imam sasvim solidnu konfiguraciju da to vrti na max - na kojoj trojka leti u HD rezoluciji). Trojka radi ko podmazana, dok na ovom vidim da to zapne svako malo (ne baš tako često, ali to je to). Pogotovo kada uključim VATS...

Btw, igram na hardcore modu i odličan je!!!

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 23:02 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

jel ima u ovoj igri dart gun..jer to je ubojica za death clawe ubijete ih bez problema na bilo kojoj tezini 

(dart gun paralizira im udove i jako su spori i nemogu vas stic tak da se samo malo udaljite i pucate po njima)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
DžavoŠepard kaže...

Taman htio pitati da li je netko završio igru pa da mi da odgovor na ovo?

Da li kada završiš igru si stvarno završio tipa fallout 3 ili možeš dalje lutati po svijetu (što F3 dodaje onaj dlc).

Nema, kraj je konačan, ali je main quest puno dulji i nelinearniji od onog u FO3

A i side-questovi su dobri (osim onih u kojima je PROKLETI VAULT 34!!!!Viče

15 godina
neaktivan
igra je vrlo dobra, nije odlicna iako je i to mogla biti da nema bugova. uglavno cijelo vrijeme se osjecam kao da igram fallout 3. grafika je zbilja trebala biti bolja. sad sam u nekom gradu novac. usput, jel lose ako u igri pobijem sve sto hoda, ali bas sve?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice