Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
Jack Sparrow kaže...

Ja mislim da neču igrati igru do kad ne izađe nekakav patch ili nešto što popravi framedrop, a igru ispod medium ne mislim igrati.

Jer stavio ja na ultra i 1080p ili 720p framedrop se uvijek događa.

Očito je to kako kome, meni se recimo ni jednom dosad nije dogodilo.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

Ovaj problem je samo na nvidia karticama...No srećom ima privremeno rješenje. Skinite ovaj file i kopirajte ga u direktorij igre, upalite igru i ponovo namjestite sve postavke i onda bi trebalo ići super. Kod mene se stanje dosta poboljšalo no laga još uvijek ima, ali je puno manje zamjetan.

We are nothing but the stones to pave the way...

2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Ajde napokon! Mislim, ne raduje me to što se vlasnicima Nvidije to događa, ali ajde za promjenu da ATI radi (valjda radi, skida se sporo igra pa nisam mogao probati)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Nekoliko brzinskih.

Sve ultra, aa i af na najjače, reza 1920x1080.

I nemogu se baš pohvaliti sa performansama, Fallout 3 sam igrao na ultra isto i išlo negdje oko 40fps-a.

A sad ova igra ide mi inače negdje oko 29-30fps-a, ali se često događaju frame dropovi i to na 18-19fps-a. Izgleda da ću morat igrati bez aa i af, ili nešto drugo kako bi riješi taj fps drop. :)

Vidim da svima sa Nvidijinom grafom šteka, vidi sa onim fixom

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.10.2010 23:16 (kero).
16 godina

Zašto je grafika loša?

U zadnje vrijeme svi očekuju nekakav crysis...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Zašto je grafika loša?

U zadnje vrijeme svi očekuju nekakav crysis...

Ne očekuju ljudi nikakav crysis, već poboljšanje u grafici pošto je prošlo toliko godina..Samo to tražimo, ništa više.

15 godina
protjeran
Ad4pt3r kaže...

Ovaj problem je samo na nvidia karticama...No srećom ima privremeno rješenje. Skinite ovaj file i kopirajte ga u direktorij igre, upalite igru i ponovo namjestite sve postavke i onda bi trebalo ići super. Kod mene se stanje dosta poboljšalo no laga još uvijek ima, ali je puno manje zamjetan.

jeb0 ih ja mutave, sta nije New Vegas igra iz Nvidijinog programa? vec sam na poslu javio da sam bolestanSmijeh 

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
15 godina
protjeran

Evo ja sve na maksimalno sto se da, na 24" full HD, i sve ostalo isto kao i prije :S, ide glatko, ali jednostavno kad trči izgleda kao da lebdi jbt, :S ukratko, igrao sam prvih 10min i RAZOČARAO SE MAKSIMALNO!!! :( nadam se da će biti neki patch da to popravi.

powered by sashab
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo prolazio malo i odlicna mi je igra...nabro sam se stvari sigurno kad bi sve prodo dobio bi oko 3000 capsa,

a tek je pocetak 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
evo nabavio igru i instaliro. sutra pocinjem :DDDD
16 godina
neaktivan
sashab kaže...

Evo ja sve na maksimalno sto se da, na 24" full HD, i sve ostalo isto kao i prije :S, ide glatko, ali jednostavno kad trči izgleda kao da lebdi jbt, :S ukratko, igrao sam prvih 10min i RAZOČARAO SE MAKSIMALNO!!! :( nadam se da će biti neki patch da to popravi.

To je igra koja se igra iz prvog lica, treće je smo za vidjeti lika više manje.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina

Došao sam do lvl-a 11 (oko 9 sati playtime). Engine je očajan, al ovo je RPG i grafika nije no1. Što se samog gameplaya tiče meni je ovo sveukupno bolje nego F3. Gunfight je bolji, dijalozi su bolji i meni najvažnije ima više gradića i sela nego F3, pa nema one dosade koja se ponekad javljala u trojci; osim Megatona gotovo da i nije bilo poštenog naselja. Ima par velikih i predobrih sidequestova na zanimljivim lokacijama kojima se može pristupiti na 101 način. Početak je možda preobičan i prvih sat vremena igranja dok se ufuravate u igru nije nešto extra, no nakon toga osjećaj raste i što više napredujete nalazite nove i bolje lokacije, questova i NPC-e. Još kad dođe patch i koji DLC... Za sad bih mu dao 93/100 iako je grafika očaj za današnje vrijeme.

...something diabolic
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

bas se pitam hoce li ponovo dlcove na istu foru da nam treci jos digne level camp na 40 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dado8 kaže...
Ad4pt3r kaže...

jeb0 ih ja mutave, sta nije New Vegas igra iz Nvidijinog programa? vec sam na poslu javio da sam bolestanSmijeh 

Ma je, ali su syebali nekaj kod kodiranja i vlasnici plejke 3 sa Nvidia GPUima imaju problema, ali u puno manjem obliku nego na PC-u. Ali srećom onaj gore fix rješava stvar do službenog patcha.

We are nothing but the stones to pave the way...
16 godina
protjeran
hari85 kaže...

bas se pitam hoce li ponovo dlcove na istu foru da nam treci jos digne level camp na 40 :)

mislis na level cap? najvjerovatnije hoce..

16 godina
protjeran
hari85 kaže...

pa mora dic lvl cap necu valjda prolazit dlc sa vec punim lvl-capom

16 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
Lovac kaže...

Došao sam do lvl-a 11 (oko 9 sati playtime).

Već vidim, opet isti problem kao i u F3. Ako je 9 sati igre oko 10-11 lvla, to znači da si sa svime gotov u nekih 30-ak sati, a igra sigurno traje (sa svim questovima) više od toga. Dakle, opet isto sranje kao i u F3, da na pola igre budeš gotov sa leveliranjem, i kasnije nemaš mogućnost razvijati se dodatno (što mnogima ubija motiv za igrom). Ne mogu vjerovati da su opet za_ebali stvar!

vele od 30-80 sati ovisno kolko istrazujes 

ja sam na F3 predkraj doso do 20. lvl-a,a uz to stalno sam iso u lov na one deathclaws i tu sam puno exp-a nabro 

I nisu oni nista zeznuli (bar ne za sebe) dignut ce lvl cap sa dlc-om

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Odigro nekih 3 sata i moram reci da cu sacekati jedno vrjeme da zaigram kak treba.

Odbili me bugovi ( ali ne sitni,bas ima dosta sto ubiju volju za igranjem), optimizacija (framedrop i sl pojave)...

Sacekat neki patc i koji mod pa onda igrat. Ovako se ne isplati po mom misljenju.

Ali inace po ovih par sati definitivno bolja od proslog i bliza nekom starom fallout osjecaju i atmosferi. I naravno voice acting mi je puno bolji :)

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Puno hvala na ovom .dll fileu, meni je pomogao stvarno puno.....umirao mi je komp kad bi bio u gunfightu sa par ljudi,

sada sve ide kao podmazano, u fullHD-u na High=)

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vec nasli svemirce u vegasu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ekipa pozdrav!

Kao prvo mislim da trzanje i laggovi nisu uspjeli zahvatiti samo

NVIDIA grafe već i ATI.

Pogledajte moj pc. Ok stari no ipak dvojezgreni Athlon na 3.2 Ghz

pa svejedno kada dođem u situaciju da treba pucati na čovjekaigra počinje trzati.

Prvo sam kiknuo sve na high i uasio AA i AF no trze . Ne previše no vidi se očiti pad frame-ova.

Sve sam žive ADVANCE postavke probao izdrmati - smanjiti itd... no opet mi se dešavaju iste stvari.

Ima ko slična iskustva a da ima ATI grafu te da li je i kako ovo riješio.?????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Puno bugova, jedan od smjesnijih!

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Evo malo bugova :)

hehe

WTF?? nije mi stavilo nijednu sliku... popravljam...

... ...
......... .........
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 14:04 (EnlightenedPhoenix).
16 godina
Ad4pt3r kaže...

Meni je ovo pomoglo i sad mi igra na ultra više ne šteka još se ponekad dogodi pokoji framedrop ali puno rijeđe nego prije.

Pogleao sam malo vani mi je fps negdje oko 38 ,a nutra oko 50. I kad je čovjek blizu je sad bolji ito kao i borba.

Jedino neznam zašto mi u options pod graphics adapter piše 7900gs a imam 9600gt.

15 godina
neaktivan

Preskocit cu ovu igru iako sam veliki fan Fo3

al posto sam se ga naigro za cijeli zivot a new vegas je jednak originalu od A do Ž nemam jednostavno volje vise

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

jel se moguce pridruzit nekoj bandi? 

ja sam onu prvu bandu na koju naiđete (tamo poslje onog kriza) pobio cijelu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

al posto sam se ga naigro za cijeli zivot a new vegas je jednak originalu od A do Ž nemam jednostavno volje vise

a da probas ovo i vidis sta je igra?

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 18:46 (dado8).
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
TopForumaš kaže...

a da probas ovo i vidis sta je igra?

Uh... ja je imam oriđiđi... jos i kutiju i manual uz to :)ah... uz deus ex, najbolja igra svih vremena

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran

jedan savjet...ako igrate igru klonite se 4chana 

spoilat ce vam cijelu igru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

O.M.G igrao sam 3 do kraja i sada poceo New Vegas,grafika se skoro nije nis promijenila ova igra ko da je stara 3-4godine,

Ja sam mislio da ce valjati ali opet nista!

Igati cu je do kraja samo zato jer sam igrao SVE FallOut-e do sada pa da odigram i ovo!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice