Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.722
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Upravo to,moras se tjerat da igras a kad se tjeras da igras onda znas kolika je kvaliteta igre.Jednostavno izgleda nekako prozvakano.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas
EnlightenedPhoenix kaže...

Evo malo bugova :)

hehe

WTF?? nije mi stavilo nijednu sliku... popravljam...

cek jel to mod ili ima armor ko u mw2

17 godina
neaktivan

Skinula se, zaigrao sam je, i dok je igram, osijećam se nekako glupo, kao da sam sebe zavaravam...Igra ne donosi ništa novo, grafika je posve ista, očajna, kretanje likova je aposlutno smiješno i zastarjelo...Kako ih nije sramota pustiti u prodaju takvu igru, tako prožvakanu i recikliranu?

Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja stvarno ne znam zasto vi toliko patite na grafiku...

Ali dobro meni se ni priča ne svidja :)

Ja sam evo upravo instalirao Fallout2 :) i ima da ga igram sljedecih 2 - 3 - 4 tjedna :)
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina

Neznam, meni igra uopće nije tako loša.

Možda zato što sam fan Fallouta.

Grafika je očito većini ljudi postala najvažniji element u igrama.

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Neznam, meni igra uopće nije tako loša.

Možda zato što sam fan Fallouta.

Grafika je očito većini ljudi postala najvažniji element u igrama.

E sad nadam se da se nitko nece ljutiti ali to je meni idiotsko...

Igram se da se zabavim, ili mentalno upregnem mozak u svim mozgalicama i kako riješiti neki problem...

A grafiku... ako zelim vidjeti nesto extra super otici cu van... ili prosetati sumom...

Ako zelim vidjeti explozije i slicno... Jednostavno cu naci veliku poljanu, gdje nema nikoga i praviti mini domaće explozive i uzivati u pravom adrenalinu (normalno pazeci na svoju sigurnost...) ili ici igrati paintball...

Ali ocito je svima sada samo eskapizam pred kompovima važan... godine zaglupljivanja i ja jednostavno u zadnjih 5 godina nisam vidio igru koja ima JEDINSTVENU ili čak dobar ripoff neke priče...

Da podsjetim za sve koji tvrde da je Mass Effect svemir unique... pogledajte babylon 5...

Fallout 2 mi je jedna od najboljih igara... uz jos neke starije igre... ne zbog grafike, nego gameplaya i priče...

I onda se svi čude (a to mi je najbolje) kako to da se wii toliko prodao a nema ni priblizno dobru grafiku (recimo da zaostaje nekoliko generacija)... Dvije riječi... ZABAVA I GAMEPLAY...

In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
16 godina
protjeran

doso 200mb update 

jel zna netko cim se taj update bavi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

doso 200mb update 

jel zna netko cim se taj update bavi?

kritični bugfixevi - neki doživljavaju česta rušenja i smrzavanja

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina

Upalio sam malo igru da je isprobam.

Išao sam iz zafrkancije probat ubit par ljudi nožem i uspjelo je.

Na kraju sam pobio cijelo selo pa čak i doktora koji me je spasio Smijeh.

Igra mi se zasad sviđa.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
xxxxx kaže...

Igra mi se zasad sviđa.

LOL

Izgleda ko˙ da mu je glava nataknuta na k....

When the power of love overcomes the love of power the world will know peace. Music is my religion.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 21:02 (Xbox360 Modder).
16 godina

Vidim došao kod slovenaca nekakav update dali neko zna o čemu se radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Vidim došao kod slovenaca nekakav update dali neko zna o čemu se radi?

Od svih trackera koje posjedujem,samo na IPT-u sam uspio nešto šturo izvući.

"This update fixes quest and scripting issues"

16 godina
Xbox360 Modder kaže...
xxxxx kaže...

Igra mi se zasad sviđa.

LOL

Izgleda ko˙ da mu je glava nataknuta na k....

Zato sam ovu i stavio.

Nije mi se dalo palit fraps pa sam najzanimljiviju izvuko :)

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan

Nije to prijatelju,nego nas ljuti to sto smo cekali igru 2god i nakraju dobili povecani DLC za FallOut 3

Ja kada igram ovo ko da igram FallOut 3,Grafika UZAS,Prica takodjer,BUGova na tone. . .itd. . .

Ova igra ko da je izasla 2006-e,pa Oblivion nije ispao tako los koj je starji od FalOut-a 3 i NewVegas (Oblivion je izasao 2006-e pa ima PREDIVNU GRAFIKU) (Obje igre su od Bethesda Softworks).

Pa et,ja cu je igrati samo iz jednog razloga. . .Nadam se da sljedeci FalOut nece biti ovakvo s*anje,i da ameri neceju razmisljati sami na sebe (Stavili radnju u vegasu ko da svatko zna kockati - Et ja naprimijer neznam kartati i sto sada nemogu dobiti neki skill ili nekaj jer neznam kartati ma daj,neka se ameri sljedeci put potrude malo vise)!

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Uf kakav revolver sam nasao 

neznam dal se vidi al vrijednost mu je 1500 nasao sam ga u Primu u hotelu neki sef il vec kaj (hard lock)

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 22:47 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

E i da jedno pitanje,procitao sam da je izasao neki patch/update od c.c.a 200MB di to mogu skinuti?Molim linkHvala!

EDIT:Evo pronasao sam upgrade netreba link,svejedno HVALA!

(Evo ako netko oce patch,nadam se da nesmeta sto je sa TPBa?)

Download

Let Pain Be Your Friend, For It Is The Only Friend Who Will Tell You The Truth And Make You Cry Before Making You Realise That You're Doing Something.
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.10.2010 22:41 (PC Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

neznam dal se vidi al vrijednost mu je 1500 nasao sam ga u Primu u hotelu neki sef il vec kaj (hard lock)

jesi ti cuo za rijec spoil ubuduce nemoj tako stavljat ili stavi spoil traku 

meni se igra  jos downoada na 56 % jedva cekad da isprobam F3 mi je bila vrhunska igra

16 godina
neaktivan
grdo kaže...

jesi ti cuo za rijec spoil ubuduce nemoj tako stavljat ili stavi spoil traku 

meni se igra  jos downoada na 56 % jedva cekad da isprobam F3 mi je bila vrhunska igra

Neces dobiti dojam ko sto si mislio,ja sam se tako nadao da ce biti nesto,da ce valjati pa se zajebo,Mafia II u srcu ;D!

16 godina
isprobao igru,svida mi se,cudi me sta ne steka na najjacem, osim shadows...njih sam potpuno iskljucio jer znam imat lagove ako su ukljuceni :D
http://movies-monkey.blogspot.com/
16 godina
protjeran
PC Man kaže...

E i da jedno pitanje,procitao sam da je izasao neki patch/update od c.c.a 200MB di to mogu skinuti?Molim linkHvala!

EDIT:Evo pronasao sam upgrade netreba link,svejedno HVALA!

(Evo ako netko oce patch,nadam se da nesmeta sto je sa TPBa?)

smeta to je update od skidrowa sa crackom bolje to makni

15 godina
neaktivan
isprobao igru. nije losa, sad sam i update stavio
16 godina
protjeran

Skupio sam koplje od onih rimljana i nije to lose oruzje sam sta je glupo kada ga bacis jednom nemozes ga skupit vise 

iako se samo zapiklo u zemlju :|

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Skupio sam koplje od onih rimljana i nije to lose oruzje sam sta je glupo kada ga bacis jednom nemozes ga skupit vise 

iako se samo zapiklo u zemlju :|

Da i mene to nervira. Trebali su napraviti da kao na oblivionu možeš pobrati strelice sa poda, drva ili trupla, u ovom slučaju su to trebali napraviti sa kopljima.

I još jedan stvar koju su mogli riješiti u vezi koplja, da sa ljevim na mišu možeš ubost nekoga bez bacanja, a sa desnim baciš.

16 godina
neaktivan

Inače, Rimljani su koplja za bacanje ( pillum ako se ne varam ) radili s namjerno mekanim vrhom koplja, tako da jednom bačeno koplje neprijatelj nemože baciti nazad na njih jer je vrh uništen, tako da ima logike.

Iz Wikipedie; In one description, one of the two iron nails that held the iron shaft in place was replaced with a weak wooden pin that would break on impact causing the shaft to twist sideways. Gaius Marius is sometimes given credit for this modification.[5] It has been argued that later pila were constructed so that the iron shank would bend on impact. Having penetrated a shield through a small hole and its shank having bent, such a pilum would now be more difficult to remove, and, of course, impossible to throw back.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 10:59 (Feya).

3 0 hvala 3
16 godina

Ako je tako onda ima logike xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To nije ekonomično...Smijeh

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ja sad kreno u pohode.. vidim tu i tamo koji bug.. nis strasno.. mogli su se potrudit makar da usminkaju taj engine ako je vec problem bio drugi u kratkom roku.. sve je ostalo isto.. i mapa mi djeluje dost manja..

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Istina...Umjesto da ispoliraju do kraja i onemoguće bilo kakve bugove, oni još pogoršaju...Ako je išta pozitivno, to je da isti cheatovi iz trojke vrijede i tu Belji se Npr. ''god mode''

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
dokly kaže...

ja sad kreno u pohode.. vidim tu i tamo koji bug.. nis strasno.. mogli su se potrudit makar da usminkaju taj engine ako je vec problem bio drugi u kratkom roku.. sve je ostalo isto.. i mapa mi djeluje dost manja..

Tako se i meni činila kad sam počeo igrati ( mapa ), posliej vidiš da je dosta velika.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
protjeran
thuglife kaže...
dokly kaže...

Tako se i meni činila kad sam počeo igrati ( mapa ), posliej vidiš da je dosta velika.

imas pravo podosta je velika kad malo vise pocnes istrazivati..

pozz sa ravnice ;) pozz sa ravnice ;)
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.10.2010 18:15 (dokly).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice