Upravo to,moras se tjerat da igras a kad se tjeras da igras onda znas kolika je kvaliteta igre.Jednostavno izgleda nekako prozvakano.
Evo malo bugova :)
hehe
WTF?? nije mi stavilo nijednu sliku... popravljam...
cek jel to mod ili ima armor ko u mw2
Skinula se, zaigrao sam je, i dok je igram, osijećam se nekako glupo, kao da sam sebe zavaravam...Igra ne donosi ništa novo, grafika je posve ista, očajna, kretanje likova je aposlutno smiješno i zastarjelo...Kako ih nije sramota pustiti u prodaju takvu igru, tako prožvakanu i recikliranu?
Ali dobro meni se ni priča ne svidja :)
Ja sam evo upravo instalirao Fallout2 :) i ima da ga igram sljedecih 2 - 3 - 4 tjedna :)
Neznam, meni igra uopće nije tako loša.
Možda zato što sam fan Fallouta.
Grafika je očito većini ljudi postala najvažniji element u igrama.
Neznam, meni igra uopće nije tako loša.
Možda zato što sam fan Fallouta.
Grafika je očito većini ljudi postala najvažniji element u igrama.
E sad nadam se da se nitko nece ljutiti ali to je meni idiotsko...
Igram se da se zabavim, ili mentalno upregnem mozak u svim mozgalicama i kako riješiti neki problem...
A grafiku... ako zelim vidjeti nesto extra super otici cu van... ili prosetati sumom...
Ako zelim vidjeti explozije i slicno... Jednostavno cu naci veliku poljanu, gdje nema nikoga i praviti mini domaće explozive i uzivati u pravom adrenalinu (normalno pazeci na svoju sigurnost...) ili ici igrati paintball...
Ali ocito je svima sada samo eskapizam pred kompovima važan... godine zaglupljivanja i ja jednostavno u zadnjih 5 godina nisam vidio igru koja ima JEDINSTVENU ili čak dobar ripoff neke priče...
Da podsjetim za sve koji tvrde da je Mass Effect svemir unique... pogledajte babylon 5...
Fallout 2 mi je jedna od najboljih igara... uz jos neke starije igre... ne zbog grafike, nego gameplaya i priče...
I onda se svi čude (a to mi je najbolje) kako to da se wii toliko prodao a nema ni priblizno dobru grafiku (recimo da zaostaje nekoliko generacija)... Dvije riječi... ZABAVA I GAMEPLAY...
doso 200mb update
jel zna netko cim se taj update bavi?
doso 200mb update
jel zna netko cim se taj update bavi?
kritični bugfixevi - neki doživljavaju česta rušenja i smrzavanja
Upalio sam malo igru da je isprobam.
Išao sam iz zafrkancije probat ubit par ljudi nožem i uspjelo je.
Na kraju sam pobio cijelo selo pa čak i doktora koji me je spasio .
Igra mi se zasad sviđa.
LOL
Izgleda ko˙ da mu je glava nataknuta na k....
Vidim došao kod slovenaca nekakav update dali neko zna o čemu se radi?
Vidim došao kod slovenaca nekakav update dali neko zna o čemu se radi?
Od svih trackera koje posjedujem,samo na IPT-u sam uspio nešto šturo izvući.
"This update fixes quest and scripting issues"
Upalio sam malo igru da je isprobam.
Išao sam iz zafrkancije probat ubit par ljudi nožem i uspjelo je.
Na kraju sam pobio cijelo selo pa čak i doktora koji me je spasio .
Igra mi se zasad sviđa.
LOL
Izgleda ko˙ da mu je glava nataknuta na k....
Zato sam ovu i stavio.
Nije mi se dalo palit fraps pa sam najzanimljiviju izvuko :)
Nije to prijatelju,nego nas ljuti to sto smo cekali igru 2god i nakraju dobili povecani DLC za FallOut 3
Ja kada igram ovo ko da igram FallOut 3,Grafika UZAS,Prica takodjer,BUGova na tone. . .itd. . .
Ova igra ko da je izasla 2006-e,pa Oblivion nije ispao tako los koj je starji od FalOut-a 3 i NewVegas (Oblivion je izasao 2006-e pa ima PREDIVNU GRAFIKU) (Obje igre su od Bethesda Softworks).
Pa et,ja cu je igrati samo iz jednog razloga. . .Nadam se da sljedeci FalOut nece biti ovakvo s*anje,i da ameri neceju razmisljati sami na sebe (Stavili radnju u vegasu ko da svatko zna kockati - Et ja naprimijer neznam kartati i sto sada nemogu dobiti neki skill ili nekaj jer neznam kartati ma daj,neka se ameri sljedeci put potrude malo vise)!
E i da jedno pitanje,procitao sam da je izasao neki patch/update od c.c.a 200MB di to mogu skinuti?Molim linkHvala!
EDIT:Evo pronasao sam upgrade netreba link,svejedno HVALA!
(Evo ako netko oce patch,nadam se da nesmeta sto je sa TPBa?)
Uf kakav revolver sam nasao
neznam dal se vidi al vrijednost mu je 1500 nasao sam ga u Primu u hotelu neki sef il vec kaj (hard lock)
jesi ti cuo za rijec spoil ubuduce nemoj tako stavljat ili stavi spoil traku
meni se igra jos downoada na 56 % jedva cekad da isprobam F3 mi je bila vrhunska igra
Uf kakav revolver sam nasao
neznam dal se vidi al vrijednost mu je 1500 nasao sam ga u Primu u hotelu neki sef il vec kaj (hard lock)
jesi ti cuo za rijec spoil ubuduce nemoj tako stavljat ili stavi spoil traku
meni se igra jos downoada na 56 % jedva cekad da isprobam F3 mi je bila vrhunska igra
Neces dobiti dojam ko sto si mislio,ja sam se tako nadao da ce biti nesto,da ce valjati pa se zajebo,Mafia II u srcu ;D!
E i da jedno pitanje,procitao sam da je izasao neki patch/update od c.c.a 200MB di to mogu skinuti?Molim linkHvala!
EDIT:Evo pronasao sam upgrade netreba link,svejedno HVALA!
(Evo ako netko oce patch,nadam se da nesmeta sto je sa TPBa?)
smeta to je update od skidrowa sa crackom bolje to makni
Skupio sam koplje od onih rimljana i nije to lose oruzje sam sta je glupo kada ga bacis jednom nemozes ga skupit vise
iako se samo zapiklo u zemlju :|
Skupio sam koplje od onih rimljana i nije to lose oruzje sam sta je glupo kada ga bacis jednom nemozes ga skupit vise
iako se samo zapiklo u zemlju :|
Da i mene to nervira. Trebali su napraviti da kao na oblivionu možeš pobrati strelice sa poda, drva ili trupla, u ovom slučaju su to trebali napraviti sa kopljima.
I još jedan stvar koju su mogli riješiti u vezi koplja, da sa ljevim na mišu možeš ubost nekoga bez bacanja, a sa desnim baciš.
Inače, Rimljani su koplja za bacanje ( pillum ako se ne varam ) radili s namjerno mekanim vrhom koplja, tako da jednom bačeno koplje neprijatelj nemože baciti nazad na njih jer je vrh uništen, tako da ima logike.
Iz Wikipedie; In one description, one of the two iron nails that held the iron shaft in place was replaced with a weak wooden pin that would break on impact causing the shaft to twist sideways. Gaius Marius is sometimes given credit for this modification.[5] It has been argued that later pila were constructed so that the iron shank would bend on impact. Having penetrated a shield through a small hole and its shank having bent, such a pilum would now be more difficult to remove, and, of course, impossible to throw back.
Ako je tako onda ima logike xD
To nije ekonomično...
ja sad kreno u pohode.. vidim tu i tamo koji bug.. nis strasno.. mogli su se potrudit makar da usminkaju taj engine ako je vec problem bio drugi u kratkom roku.. sve je ostalo isto.. i mapa mi djeluje dost manja..
Istina...Umjesto da ispoliraju do kraja i onemoguće bilo kakve bugove, oni još pogoršaju...Ako je išta pozitivno, to je da isti cheatovi iz trojke vrijede i tu Npr. ''god mode''
ja sad kreno u pohode.. vidim tu i tamo koji bug.. nis strasno.. mogli su se potrudit makar da usminkaju taj engine ako je vec problem bio drugi u kratkom roku.. sve je ostalo isto.. i mapa mi djeluje dost manja..
Tako se i meni činila kad sam počeo igrati ( mapa ), posliej vidiš da je dosta velika.
Tako se i meni činila kad sam počeo igrati ( mapa ), posliej vidiš da je dosta velika.
imas pravo podosta je velika kad malo vise pocnes istrazivati..