Fallout Community Edition

poruka: 4
|
čitano: 1.375
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Fallout Community Edition

Postoji vec nekoliko tema o Fallout serijalu i mislio sam ovo postati tamo (Classic Fallout spin.off, Fallout: Van Buren Revival), ali kako se radi o zasebnom projektu, ipak sam otvorio novu temu.

Dakle radi se o nadogradnji/remakeu F1 - Fallout Community Edition.

Za igranje vam treba originalna instalacija, platforme su - sve. Da, ukljucivo i Android i iOS. Ovdje kazu da ce biti moddanja, sto me rajca... Ne mogu opisati koliko.

Nisam jos probao, tek sam procitao vijest i sada se dvoumim izmedju toga da se odem van igrat sa svojim cetverogodisnjim djetetom ili da instaliram ovo i zaboravim na nekoliko sati/dana/godina da imam dijete...

Gledam te!

2 0 hvala 0
9 godina
Re: Fallout Community Edition
Ima i mod za f4, zvan fallout new world, ali samo sam letimicno procitao, nemam vremena isprobati.

Takodjer, fallout london, jednog dana......
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma ne, meni FPS forma nikako ne lezi, svo to jurcanje, napucavanje i kvazi realnost...

Ja ti volim u miru klikati kada mi se hoce i koliko mi se hoce, razmisliti o potezu. Igrati igru, ne zivjeti drugi zivot.

Gledam te!
9 godina
A cuj, f1 je jos uvijek sveti gral za sve falloute, kad sam prvi put vidio 3, nije mi se svidjelo ni najmanje....

No to je evolucija, da bih volio vidjeti fallout apravljen u stilu jedinice..... Naravno, radije nego neki 3d fps. No, realno osim nekih mod/one man show projekata..... Bojim se da nista od toga.
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice