Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.630
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
Cican kaže...

Pronašao sam jedan zanimljiv outfit u Hubris Comics zgradi, zove se Grognak costume. Daje +1 na strength i nešto sitno bonus za damage. Ništa posebno, al baš je lik ono pojava u wastelandu :D

Pričam ja jučer sinu kak mi je debilan outfit, a on me onak pogleda ispod oka. Naravno igra FO4, a na njegovom liku ovaj Gronak costume u identičnoj kombinaciji sa šeširom i mačetom pride.

Rekoh, ok, serem bezveze, ovaj tvoj je još debilniji. Šta bi rekli dežurni modni kritičari na ove odjevne kombinacije, odmah bi postali strait.

11 godina
neaktivan
Fallout 4

Nesto se srusilo. 

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Nesto se srusilo. 

NLO?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Nesto se srusilo. 

Je l' to slično onom NLO-u u FO3 koji se random nekada desi i dobiješ onaj alien blaster?

14 godina
Fallout 4

I mene zanima... Kaj je dalje bilo....?

BattleTag - Yovitssa-2302; PSN - Yovitssa; Steam - jovica0106
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Trebam savjet,

najme prodao sam GPU nakon sto sam prosao Witchera 3, nis nije bilo na mom radaru od igri da mi se igra, a i cekam stvarno nove generacije GPUova (podlo smišljeni rebranding i kod jedne i druge strane i 5% povecanje performansi po "generaciji",doslovno od 2011 svi GPUovi su sam malo preuredjeni, rebrandirani, ubaceno par "podataka" da se zmute "znalci" i da municija za svadju fanboima, mislim,ima dobrih karti, al brate ne dam 4000-5000 kn za nest sto nit radi kak treba u 1440p, nit zapravo ti niko ne garantira da si kolko tolko miran i s Titan Xom u recimo sljedecih 5 godina, a i nek se pojavi bar 3 igre u DX12 koje moram igrat ) , pa mi je za moje potrebe bio dovoljan moj iGPU(2500k) , a ja cu pricekat jedno godinu dana pa ubost onda stvarno nest konkretno , kad ce bit čista situacija oko ko tu koga .

No,kak je FO4 nekak iz vedra neba pa u jedra(od najave do izlaska 4-5 mjeseci) i kak sam vise od onih(FO1=F02>FONV>FOnline>FOT>>>>>>>>>>>>>>FOBOS>FO3 & ?FO4?),mislio sam da ce mi bit sve jedno, al me nekak zagolicalo

i sad na kraju bi ga i odigro :).

U glavnom, poanta je da bi uzeo neki gpu, proso igru i odma prodo gpu, sad, dao bi najvise 800-900kn na used trzistu. Nije mi bitno da igra tjera 120fpsa, podnjet cu 1080@~30, bitno mi je da ne moram smanjivat distance view i spustat texture, AA nebitan, nVidia GameNOTworks mi nebitan itd...

Koji GPU uzet(isto uzet u obzir da je odma poslje ocu rijesit, doslovno :wham,bam, thank you 'mam), ATI il nVidiu, koji model, 1 il 2 gb VRAM(il vise).

Nije da nisam vec rovao po netu za informacijom, al sve su il iracionalne il subjektivne do boga,za ATI apsolutno pojma nemam, od nvidie 750ti 2 gb, al ona je  slabija od GTX660 ,a ona je pak jeftinija al se teze poslje proda itd...itd...

U glavnom ak je

TL;DR

koji gpu kupit za jednokratnu upotrebu prolazenja FO4 na 1080@30-50 fpsa(gluposti off il min, bitne stvari high,very high) da se krece na rabljenom trzistu oko 800kn?

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Mquany kaže...

Nesto se srusilo. 

Hmm, meni se desilo nesto slicno, jos ovaj moj companion kaze nesto kao "sumnjam da je neko prezivio, ali ipak trebamo pogledati" ali problem je sto ja to nisam vidio gdje je palo i ne mogu naci nikako sad :D 

I da, nisam znao da moze companion koristiti power armor, jos plus fora sto ne trosi fusion core. :))

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.11.2015 18:48 (Adisprox).
17 godina
neaktivan
Adisprox kaže...
Mquany kaže...

Nesto se srusilo. 

Hmm, meni se desilo nesto slicno, jos ovaj moj companion kaze nesto kao "sumnjam da je neko prezivio, ali ipak trebamo pogledati" ali problem je sto ja to nisam vidio gdje je palo i ne mogu naci nikako sad :D 

I da, nisam znao da moze companion koristiti power armor, jos plus fora sto ne trosi fusion core. :))

Haha i to se meni desilo cuo neki zvuk, prozujalo kraj mene, eksplozija i kak sam bio u rusevinama i izenađen nisam skonto di. Kompanjon je imo istu izjavuz ko tvoj.

11 godina
neaktivan
Fallout 4

Alienhunter .

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 10:04 (Tonči).

17 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Nakon 18 sati igranja, prvi freeze.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Fallout 4

nakon 24h igranja tek danas skuzio da igra ima cover system ali samo u first person pogledu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

Zar ljudi igraju ovo u trecem licu?

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Mačići, crvena haljina i cvijeće s groblja.
Romantika

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Jonja kaže...

kako kad...

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
Jonja kaže...

Ja osobno kada se sneakam koristim treće lice, bolje se vidi iz uglova ako ima nešto.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.
17 godina
Fallout 4

Ovaj je jaci trol post od sinatrinog:-D

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4
http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Fallout 4

Moze neko reci di ima hotroad casopisa i painta za farbat power armor u tamno crveno?

BATTLELOG: http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/GreenArrow1986/stats/842558983/pc/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da igra se u trecem licu!

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 8:37 (manchy69).
16 godina
odjavljen
Fallout 4

"When you've been playing too much fallout and you come back from a toilet break hallucinating."

Moj PC  
25 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

"When you've been playing too much fallout and you come back from a toilet break hallucinating."

Treba mi ovakav Headset holder.. Gdje kupiti? :)

MiR
13 godina
Tonči kaže...

Oću tu fotelju

13 godina
neaktivan
Fallout 4

Kombinacija prvog i trećeg lica. Napucavanje svakako iz prvog jer u trećem stvar ne šljaka. Ciljaš u lika, a meci završavaju u obližnjem zidu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...

Trebam savjet,

najme prodao sam GPU nakon sto sam prosao Witchera 3, nis nije bilo na mom radaru od igri da mi se igra, a i cekam stvarno nove generacije GPUova (podlo smišljeni rebranding i kod jedne i druge strane i 5% povecanje performansi po "generaciji",doslovno od 2011 svi GPUovi su sam malo preuredjeni, rebrandirani, ubaceno par "podataka" da se zmute "znalci" i da municija za svadju fanboima, mislim,ima dobrih karti, al brate ne dam 4000-5000 kn za nest sto nit radi kak treba u 1440p, nit zapravo ti niko ne garantira da si kolko tolko miran i s Titan Xom u recimo sljedecih 5 godina, a i nek se pojavi bar 3 igre u DX12 koje moram igrat ) , pa mi je za moje potrebe bio dovoljan moj iGPU(2500k) , a ja cu pricekat jedno godinu dana pa ubost onda stvarno nest konkretno , kad ce bit čista situacija oko ko tu koga .

No,kak je FO4 nekak iz vedra neba pa u jedra(od najave do izlaska 4-5 mjeseci) i kak sam vise od onih(FO1=F02>FONV>FOnline>FOT>>>>>>>>>>>>>>FOBOS>FO3 & ?FO4?),mislio sam da ce mi bit sve jedno, al me nekak zagolicalo

i sad na kraju bi ga i odigro :).

U glavnom, poanta je da bi uzeo neki gpu, proso igru i odma prodo gpu, sad, dao bi najvise 800-900kn na used trzistu. Nije mi bitno da igra tjera 120fpsa, podnjet cu 1080@~30, bitno mi je da ne moram smanjivat distance view i spustat texture, AA nebitan, nVidia GameNOTworks mi nebitan itd...

Koji GPU uzet(isto uzet u obzir da je odma poslje ocu rijesit, doslovno :wham,bam, thank you 'mam), ATI il nVidiu, koji model, 1 il 2 gb VRAM(il vise).

Nije da nisam vec rovao po netu za informacijom, al sve su il iracionalne il subjektivne do boga,za ATI apsolutno pojma nemam, od nvidie 750ti 2 gb, al ona je  slabija od GTX660 ,a ona je pak jeftinija al se teze poslje proda itd...itd...

U glavnom ak je

TL;DR

koji gpu kupit za jednokratnu upotrebu prolazenja FO4 na 1080@30-50 fpsa(gluposti off il min, bitne stvari high,very high) da se krece na rabljenom trzistu oko 800kn?

Pa hajmo reci da si manje-vise sam dao odgovor na svoje pitanje. GTX 660 bi bila sasvim ok, imam je i sam, tako da govorim iz licnog iskustva. Posebno obrati paznju na tweakanje .ini fajlova dok ne dodje neki ultimativni tool koji ce to sve lijepo obuhvatiti u jednu cjelinu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 11:05 (infeqt0r).
12 godina

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Mislio sam da Wait opcije nema u FO4, ali ima. Prvo moraš sjesti negdje, a onda pritisneš tipku za čekanje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Od kada sam navukao na sebe heavy combat armor imam osjecaj da stalno nosim power armor, malo je armor op u igri.

Ako ce te davati ovim svojim settlersima nova oruzija dajte im i jedan metak koje to oruzije koristi, onda ce imati beskonacno metaka. Kada unistite dio power armora na nekome tezina mu je 0 pa ga je lakse staviti u inventory, za one koji skupljaju.

Nesto sad kontam, lvl 21 sam, radim samo misije za minutemen i pokoju zgradu sam opustosio, imam 15 naselja, nisam jos pristupio BOSu, nisam bio u Diamond City uopce, synthse sreo samo jednom, 36 sati imam u igri, koliko toga jos ima .

Da mi sada rikne disk i izgubim save games mislim da bih dozivio instant zivcani slom lol. 

0 0 hvala 0
17 godina

ja sam susreo sve 3 bitne frakcije (railroad, BoS i Institute). minutemen ne racunam kao frakciju jer eto.. nema mi bas nekog prevelikog smisla, a uostalom to je moja ekipa.

opci dojam za svaku od njih *warning: heavy spoilers*

BoS: meni najbliza frakcija, no to ne znaci da sam 100% za njih. dobio sam jedan quest koji govori da trebam doslovno silom uzeti hranu nekakvim farmerima... nadam se da postoji opcija za persuade ili tako nesto jer da moram pobit ljude samo da bi njihove trupe nahranio... apsolutno neprihvatljivo. voda im je jako odlucan, vjerujem da nece prezati od nicega

railroad: skupina idealista koja stite nesto sto je umjetno napravljeno (mislim na synth ekipu). ne razumijem ih. bore se za prava robota. ne znam kako bi se tu postavio. ne dozivljavam ih nesto previse

institute: za mene skupina ludaka. pogotovo nakon onoga sta sam saznao kad sam usao u institute. misle da su najpametniji, najbolji, najsavrseniji, da spasavaju drustvo itd. od svih frakcija za njih imam najgore misljenje

treba napomenuti da sam zainteresiran za odradit njihove pocetne questova, ako nista drugo onda za xp. takoder, ovisno o situaciji i razvojem dogadaja promijenit cu misljenje ako za to bude razloga. nadam se da ce me igra nekako opomenuti kad je krajnje vrijeme da jednoj od njih frakcija pristupim 100%.

It's not who u are, it's who u know.
11 godina

Meni je totalno jadan onaj voditelj radija diamond citya, uopće nisu pogodili tom "mlitavošću". Najbolji je bio radio iz Fallouta 3  (one dog ain't enough, and two is too low, it's me, Three Dog!).Oni koji su igrali ce shvatiti.

12 godina
neaktivan
Fallout 4

kako se zove mod koji highlighta tag items?

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice