Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.571
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
Jack Sparrow kaže...

Haha, slično kao jedan lik na nexus-u koji je našao Freezing Flamer.

15 godina
neaktivan
Fallout 4

MOD i komentar sa videa haha:
"Add the Heavy Rain "SHAAAAAAAAAAAAAAAUN" audio to every shot and it's a deal."

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

like it

[G] carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.11.2015 20:56 (carapa_junior).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Meni je totalno jadan onaj voditelj radija diamond citya, uopće nisu pogodili tom "mlitavošću". Najbolji je bio radio iz Fallouta 3  (one dog ain't enough, and two is too low, it's me, Three Dog!).Oni koji su igrali ce shvatiti.

odradi quest confidence man i nece vise biti mlitav

16 godina
Fallout 4
Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...
Tonči kaže...

"When you've been playing too much fallout and you come back from a toilet break hallucinating."

Treba mi ovakav Headset holder.. Gdje kupiti? :)

Ne znam za headset holder ali DRŽAČ ZA SLUŠALICE možeš napraviti i sam - i to još jednostavnije: jednostavno zakucaš ili zašarafiš šaraf, recimo onaj crni za knauf, i lijepo stoje i tako, bez da si nekome platio "holder" 200kn...

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
11 godina
njuska11 kaže...
The_K kaže...

Meni je totalno jadan onaj voditelj radija diamond citya, uopće nisu pogodili tom "mlitavošću". Najbolji je bio radio iz Fallouta 3  (one dog ain't enough, and two is too low, it's me, Three Dog!).Oni koji su igrali ce shvatiti.

odradi quest confidence man i nece vise biti mlitav

Jesam i opet je isti i dalje ima monoton govor

15 godina
neaktivan
Danyel kaže...
Omerta23 kaže...
Tonči kaže...

"When you've been playing too much fallout and you come back from a toilet break hallucinating."

Treba mi ovakav Headset holder.. Gdje kupiti? :)

Ne znam za headset holder ali DRŽAČ ZA SLUŠALICE možeš napraviti i sam - i to još jednostavnije: jednostavno zakucaš ili zašarafiš šaraf, recimo onaj crni za knauf, i lijepo stoje i tako, bez da si nekome platio "holder" 200kn...

Ma neću ga napravit od vijka za knauf :D

Uzet ću komad aluminija i napravit "kuku", čas posla.. Zatim to zakucat za stol sa donje strane..

A nešto ćemo riješit.. Svaki savjet je dobrodošao..

MiR
17 godina
Fallout 4

LOL:

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Hahaha, mislim da sam malo zaje.o...
Misija mi je spasit 4 syntha, ali companion mi je slucajno ostao paladin.
Dodem ispred bunkera, kad ono bos i synth se bore jedni protiv drugih

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
carapa_junior kaže...

Hahaha, mislim da sam malo zaje.o...
Misija mi je spasit 4 syntha, ali companion mi je slucajno ostao paladin.
Dodem ispred bunkera, kad ono bos i synth se bore jedni protiv drugih

I, tko je pobijedio?

12 godina
neaktivan
Fallout 4

jos uvijek se bore.. mislim da cu load i jednostavno otic na bos side

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
carapa_junior kaže...

jos uvijek se bore.. mislim da cu load i jednostavno otic na bos side

Apropo , je'l uopće moguće igrati ko stvarno evil char u F4? Po nekim komentarima mi se čini da i ne.

15 godina
protjeran
Fallout 4

Majko mila sta je igra hardwareski zahtjevna u odredjenim djelovima, imam na momente <25fps sa clockanom 390-kom i i7 5820K... Pogledas u krivom smjeru i fps se strmoglavi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ubijem muhu i dropa mi :

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fallout 4

PATCHEVI su na putu, beta patch sljedeći tjedan:
Fallout 4 patches are on the way, PC before console

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
ansha kaže...

Majko mila sta je igra hardwareski zahtjevna u odredjenim djelovima, imam na momente <25fps sa clockanom 390-kom i i7 5820K... Pogledas u krivom smjeru i fps se strmoglavi..

Meni radi ko zmaj. Možda sam do sada u 18 levela i 20-ak sati odigranih imao jedan crash. Također, nema nigdje FPS dropova, čak ni u Diamond Cityu, a imam stalno Fraps upaljen pa pratim. 

PSN - DeniZg80
17 godina
Fallout 4

Nisam imo pojma za ovo kod hakiranja terminala... (0:59 video)

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 12:12 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 4
17 godina
ansha kaže...

Osim sto je igra uzasno neoptimizirana, nVidia je izdala day one drivere za fallout, a AMD je rekao da ce novi driver doc uskoro koji bi trebao podosta poboljsat performanse.
Naravno cekaju se i patchevi za igru...

- Psiho246
15 godina
protjeran
Psiho246 kaže...
ansha kaže...

Osim sto je igra uzasno neoptimizirana, nVidia je izdala day one drivere za fallout, a AMD je rekao da ce novi driver doc uskoro koji bi trebao podosta poboljsat performanse.
Naravno cekaju se i patchevi za igru...

Ma kad iskljucim vsync, prosjek mi bude valjda 70-80fps, al odredjene lokacije su strasno zahtjevne i tu zna past ispod 30. Ovdje pricamo o apsolutno svim settingsima na ultra. 

12 godina
doktor1 kaže...

Nisam imo pojma za ovo kod hakiranja terminala... (0:59 video)

hebo me pas ako sam ja skužio što se tu radi, pogotovo jer sam na poslu i nemrem sad isprobati ništa u samoj igri

ajde doture dobri malo nam to razjasni ako si ti skužio, ja sam triput gledao video i nije mi jasno jel se ono na kraju nešto utipka ili samo klikneš nešto i što se ustvari time dobije???

15 godina
protjeran
Fallout 4

Kliknes na rijec, moras pogoditi rijec, nakon sta jednu izaberes ti pise koliko slova se poklapa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ansha kaže...

Kliknes na rijec, moras pogoditi rijec, nakon sta jednu izaberes ti pise koliko slova se poklapa.

Čovjek u videu pokazuje kako funkcioniraju zagrade u tom "kodu"!

Jer vjerujem da za riječi i poklapanje slova svi znaju...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:12 (doktor1).
17 godina
Fallout 4

Ma, ako nakucaš nešto što je u zatvorenim zagradama, tipa (dfkhdjfhdjf), [skdsdh], {skdjsjfhjsfhj} dobiješ neku posebnu funkciju, tipa vrati ti se broj pokušaja na 4 itd.

Evo, našao sam jedan primjer za F3, na žalost loše kvalitete:

EDIT: 

Evo i pisane upute (može maknuti i netočne passworde, fora):

First, always move the cursor over every character displayed on the screen. You'll often come across sets of characters that highlight. They will be surrounded with [ ], ( ), { }, and < > characters. Clicking/choosing these sets will remove incorrect passwords from the list.  Then start guessing the password. When you see something like "3/9 correct", it means the word you chose has 3 letters that are in the same position as the correct password. So say the password is "DANGEROUS"... if you had clicked on "DEMENTORS" and were told you had 3/9 letters correct, imagine it like this: DANGEROUS | | | DEMENTORS You can see which three letters are in the same spots. So when you're given the clue like "3/9 correct", compare the word you chose to the remaining words and pick ones that have only 3 letters in the same spots (this will often match multiple words). Also, when you're on your last guess and you're being told you're going to be locked out, click on the orange square on the terminal - that's the power button. It'll exit out of the terminal and send you back to the game. Then just go at it again - you'll have new words to pick through, but you won't be locked out. You can only break into locked terminals once your skill is maxed.

EDIT2:

Evo, ovdje lik miče netočne riječi s tom forom:

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:33 (TomoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DeniZg kaže...
ansha kaže...

Meni radi ko zmaj. Možda sam do sada u 18 levela i 20-ak sati odigranih imao jedan crash. Također, nema nigdje FPS dropova, čak ni u Diamond Cityu, a imam stalno Fraps upaljen pa pratim. 

Zasto kazes cak ni u Diamond city-u? Meni je Diamond city 60fos lock, ima puuuno zajtjevnijih djelova.

Uostalom, ako se ljudi sa 980Ti bune na fps dropove, onda o cemu pricamo?

12 godina
ansha kaže...
DeniZg kaže...
ansha kaže...

Zasto kazes cak ni u Diamond city-u? Meni je Diamond city 60fos lock, ima puuuno zajtjevnijih djelova.

Ja ne kažem da igra radi svima super, al' meni je do sada radila super.

Daj reci neki dio mape gdje dropa FPS, baš me zanima da probam.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:54 (DeniZg).
17 godina
ansha kaže...

Ja sam danas pratio Freedom Trail quest..

Uredno sa 50 FPSa na 29 tamo!! Nigdje nisam do sada imo takav nered..

Uglavnom taj pad mi je negdje ovuda

12 godina
ansha kaže...

doktor1 kaže...
ansha kaže...

Čovjek u videu pokazuje kako funkcioniraju zagrade u tom "kodu"!

Jer vjerujem da za riječi i poklapanje slova svi znaju...

hvala doture, poštedio si me pojašnjavanja 

jesi li isprobao nove trikove, čini se kao dobra fora

baš taj hacking mi je dosad najviše išao na živce - ne znam jel mi gore/bolje truditi se pronaći tu i tamo koje slovo se poklapa u riječima ili ići na tupastu metodu ćorave koke, jer kako god okrenem hacking se na krau svodi na lutriju hoću li se nanovo ulogiravat u terminal "samo" triput ili 12 puta

17 godina
picajzla0707 kaže...
 hvala doture, poštedio si me pojašnjavanja 

jesi li isprobao nove trikove, čini se kao dobra fora

Upravo sada; uz pomoć zagrada sam likvidiro četiri odgovora i napravio reset pokušaja

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 14:25 (doktor1).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice