Neki fan je skupio hrpu metalnih čepova i poslao u Bethesdu, da "plati" Fallout 4.
pretpostavljam da slijedeći neće imati takvu sreću
Je, već su objavili, to je bilo "one time only".
Neki fan je skupio hrpu metalnih čepova i poslao u Bethesdu, da "plati" Fallout 4.
pretpostavljam da slijedeći neće imati takvu sreću
Je, već su objavili, to je bilo "one time only".
Ima specijalno izdanje Fallout 4, sa Pip Boy-em (zapravo plastika i držač za Smartfone gdje ti daju skinuti aplikaciju da liči što više na pravi Pip-Boy).
http://store.bethsoft.com/fallout-4-pip-boy-edition.html
Ta varijanta je uvijek rasprodana pa je lik napravio sam (3D printer, Raspberry Pi itd.) jednog Pip-Boy-a kao poklon prijatelju.
Galerija: http://imgur.com/a/LFaPP
Reddit thread: https://www.reddit.com/r/Fallout/comments/3a7h9l/i_made_a_pipboy_3000a_some_may_think_the_a_series/
To nije novo.
Drugi video jee
Nope. Oba su već dostupna nekoliko tjedana.
I drugi je da, u slaboj kvaliteti, i sad tvrde da je ovaj Uncuted, ima par scena nadovezanih na taj stari...
Po ovome, http://www.vgamerz.com/fallout-4-demo-will-be-featured-at-quakecon/ Fallout 4 bi trebao da se prikaze danas, ali kada dodje ovo po nasem vremenu?
Vjerojatno neces nista vidjeti s quakecona danas (ili uopce) na netu u smislu video zapisa.
http://pwniverse.com/fallout-4-demo-coming-soon-from-quakecon-2015/
Nope, neces ga vidjeti jos, tako je bilo i za Skyrim, prikazali su ga na QuakeConu ali iza zavjese, par tjedana kasnije su objavili sluzbeno...
Novosti sa QuakeCon prezentacije:
- looting is all real-time now, doesn't go into a pause menu. Instead a little interactive menu opens up like Witcher 3.
- there is a perk for travelling solo, to effectively replace a companion. If you choose to do that, so you don't need companions.
- you can melee with guns, even without melee attachments like bayonets.
- A Last of Us style menu with the d-pad, which I assume you can customise with essentials.
- perks have multiple ranks, so effectively replacing skills.
- you can get earlier access to perks based on your S.P.E.C.I.A.L. stats.
- skill books are in and can come in readable issues like Grognak the Barbarian.
- I guess you can no longer spam stimpaks because they now take time to use and has an animation.
Za 2 tjedna je Gamescom pa ce i tamo bit nekih (nadam se javnih) video detalja.
Novosti sa QuakeCon prezentacije:
- looting is all real-time now, doesn't go into a pause menu. Instead a little interactive menu opens up like Witcher 3.
- I guess you can no longer spam stimpaks because they now take time to use and has an animation.
ovo je mi je drago vidjeti, jos kako znamo od prije da se enterijeri vise ne ucitavaju vec je sve dio svijeta, puno dobrih stvari koje ce utjecati na dozivljaj svijeta i atmosferu, a to je najvaznije za ovaku igru.
Ostaje samo da cekamo, truditi cu se da sto manje citam i gledam o igri da bih sto vise stvari vidio kada pocnem igrati, jer po ovome sto su najavili, iako mi borba i animacije jos uvjek ne izgledaju najnaj, biti ce ovo dobro...
Iz ono leakanog videa se moglo vidjeti da ghoulovi mogu ostati bez obje ruke, a još biti živi i napadati, te da pužu po podu ranjeni.
Čini se da su napokon sredili zvuk automatskog oružja tako da više nema distorzije i "štekanja" zvuka.
Ali sam i primjetio da su mnogi assetsi iz FO3/NV korišteni u FO4, npr teksture i modeli terminala i lockpick mini igre su isti, kao i razne uništene drvene police.
Zvuk flamethrowera je također isti.
Animacije psa su bethesda-rank, znači prosječne u najboljem slučaju.
Možda to srede do izlaska. Doduše, nisam siguran za animacije.
Tvorac STASISa, (vrhunska igra!) je napravio demo Fallouta 4 sa izometričnim pogledom - SLIKA1 - SLIKA2
*koliko bolje izgleda ovako sa prerenderiranim pozadinama nego sa 3D kao šta ima Wasteland 2
Tvorac STASISa, (vrhunska igra!) je napravio demo Fallouta 4 sa izometričnim pogledom - SLIKA1 - SLIKA2
*koliko bolje izgleda ovako sa prerenderiranim pozadinama nego sa 3D kao šta ima Wasteland 2
I di ima sa skinuti?
To je napravljeno samo za prezentaciju.. Ne za korisnike...
Ubio bih da dobijemo takav izometrijski FO4!
Predobro izgleda!
Iako mi se čini da se radi samo o 2 nacrtane slike.
Treba se pomiriti s činjenicom da više nećemo vidjeti izometrijski, turn based Fallout.
nikad ne reci nikad
JBT doktor vec sam se napalio, reko TO, ide novi izometrijski, paralelno sa ovim. Da bi trenutak kasnije shvatio da je sve to samo stavljanje soli na ranu.
Ni ne mora fallout natrag na izometriju, nek ostane ovakav kakav je. Za izometriju imam Wasteland 2 koji je takodjer odlican, nadam se da bude jos nastavaka(sa malo vecim budzetom).
Fallout 4 PC Systems Requirements
PC Systems Requirements (Requires Internet Connection and Free Steam Account to Activate)
Minimum
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
Recommended
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent
Znači napokon su zahtjevi službeno objavljeni.
Šta mislite o zahtjevima ?
Mislim da 550 Ti i HD 7870 nisu u istoj klasi kartica HD 7870 je daleko jača kartica tako da minimum mi je pretjeran, GTX 780 i HD 290 mi se čine too much za preporučene kartice al to ovisi o rezoluciji monitora na kojoj se igrate.
Mislim da su mrvu pretjerali s preporukom obzirom na engine. Osim ako nije loša optimizacija. Definitivno su me odgovorili od kupnje dok ne dođe igra i malo iskustva od ekipe.
Sta je ovde najveca ironija? To sto je u pitanju engine (Creation) star 4 godine koji je opet nastao ne kao totalno novi engine nego kao upgrade Gamebryo-a koji je sam star deceniju ipo
I onda se setim one opaske ''Engine engine never changes" i vidim ove sys zahteve za F4
Preterano sa zahtevim,ja sa 5850 i 4100 izgleda necu moci da igram koliko toliko
Je, to je samo upgrejd engina iz Skyrima, ali može se na slikama vidjet da ima dosta naprednih efekata!
Hej, pa Skyrim nema niti ambient occlusion koji je danas osnova...
Najviše me smetaju animacije likova i to šta su svi ljudi jebene identične građe; nema niskih, debelih itd!
Možda su to promjenili, ali sumnjam...
I ova GTX 550 TI za igranje? Malo pretjeruju, ta kartica danas ne služi ničemu na 1080p; naravno, pričamo da imamo normalnu prezentaciju, makar na nivou PS4/X1...