Fallout 4

poruka: 2.031
|
čitano: 271.459
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Fallout 4
Puls3 kaže...

Fallout 4 PC Systems Requirements

PC Systems Requirements (Requires Internet Connection and Free Steam Account to Activate)

Minimum
Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent

Recommended

Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Intel Core i7 4790 3.6 GHz/AMD FX-9590 4.7 GHz or equivalent
8 GB RAM
30 GB free HDD space
NVIDIA GTX 780 3GB/AMD Radeon R9 290X 4GB or equivalent

Znači napokon su zahtjevi službeno objavljeni.

Šta mislite o zahtjevima ?

Ako su to stvarno službeni zahtjevi onda su pretjerali budući da se radi o modificirano engineu.

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
16 godina
Fallout 4

Zakaj bi bili pretjerani? Skyrim sa modovima je zahtjevao zvjer od stroja, ćak i danas zahtjeva, da bi se mogao ugodno vrtit. Pitanje samo što su sve lijepili od tekstura i koje kvalitete na likove koji se kreću tamo. Ne znamo ništa o igri osom onog viđenog u prezentacijama.

Nije da igru branim, iznio sam svoje zamjerke i strahove, ali stari engine ne znači da ne može tražit poprilično jaku grafičku. Sa druge strane min je pomalo zabrinjavajuć, al opet to su preporuke, i vlasnici slabijih grafulja će ovo moć pokretat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ja se nadam da ce biti fino optimiziran i drugo mi se zivo hebe. Med ili low.. dok ide 60 fpsa ja sam zadovoljan :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.10.2015 20:22 (NatsuDragneel).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Zakaj bi bili pretjerani? Skyrim sa modovima je zahtjevao zvjer od stroja, ćak i danas zahtjeva, da bi se mogao ugodno vrtit. Pitanje samo što su sve lijepili od tekstura i koje kvalitete na likove koji se kreću tamo. Ne znamo ništa o igri osom onog viđenog u prezentacijama.

Nije da igru branim, iznio sam svoje zamjerke i strahove, ali stari engine ne znači da ne može tražit poprilično jaku grafičku. Sa druge strane min je pomalo zabrinjavajuć, al opet to su preporuke, i vlasnici slabijih grafulja će ovo moć pokretat.

Ono što se vidjelo na trailerima ne djelu kao igra koja zahtjeva R9 290. Doma vrtim Skyrim sa HD-2K teksturama i amidianborn teksturama i igra izgleda daleko bolje od Fallouta 4. Jedino što ne koristim su razni ENB-i, jer koliko sam vidio neki koji ih rade ili vole jako puno saturacije ili jako puno blooma ili.... Sve se to vrti na AMD 3820 (nije klokan), R9 290 saq 8GB rama.  

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded.
14 godina
neaktivan
Fallout 4

Witcher 3 je zahtijevao R9 290 kao preporučenu karticu, a izgleda daleko bolje nego Fallout 4.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Katastrofa, jedva cekam novi fallout i sad ovakvi zahtjevi...
A ja nema sanse da uzmem novu grafu prije sljedeceg ljeta 😦
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
windir_zg kaže...

Witcher 3 je zahtijevao R9 290 kao preporučenu karticu, a izgleda daleko bolje nego Fallout 4.

Nisam još igrao Witchera 3 ali ono što samo vidio grafički je fenomenalno, a Fallout 4 nije u toj kategoriji (što se tiče grafike). Doduše meni grafika nije bitna ali da takva igra traži R9 290 je malo suludo.

14 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
windir_zg kaže...

Nisam još igrao Witchera 3 ali ono što samo vidio grafički je fenomenalno, a Fallout 4 nije u toj kategoriji (što se tiče grafike). Doduše meni grafika nije bitna ali da takva igra traži R9 290 je malo suludo.

Witcher 3 stvarno dobro izgleda, pogotovo nakon svih dosad patcheva i unatoč svim onim pričama o downgradeu grafike. Ja sa svojom R9 280 igram na "high" postavkama i ugodnih 40+ FPS-a, a mislim da će Fallout ići na max jer po svim trailerima što sam pogledao to izgleda kao malo dorađeniji Skyrim koji je i u vrijeme izlaska bio grafički zaostala igra.

"Bolje izdati knjigu nego prijatelja!"
11 godina
neaktivan
Fallout 4

Ima tu jedna stvar koja je drugacija nego prije sto se tice zahtijevnosti, a to je da vise nece biti ucitavanja interijera, znaci nema vise instanciranosti svijeta, sve je jedna cjelina. Tako da mislim da su ovi zahtjevi realni ili blizu onoga sto treba imati od hardvera. A ima tu i malo psihologije, ima dosta igara koje stave manje sys req od potrebnih pa ih onda svi pljuju, ovako kada izadje Fallout 4 i kada igru mognu pokrenuti i koliko toliko normalno igrati ljudi koji imaju min sys req ili cak mrvicu ispod onda ce svi ti dizati Bethesdu u nebesa i govoriti kako je igra odlicno optimizirana...

Why should you be afraid to die? Your soul has been dead for a long long time.

6 0 hvala 0
11 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

Nemoj te zahtjeve (niti od ikoje druge igre) uzimat ozbiljno, jer su jako cesto ili skoro pa uvijek prenapuhani.

Dam se kladit da ce tu igru normalno vrtit i duplo slabija graficka od 290X. Pogotovo ako se iskljuce advanced postavke (Antialiasing etc.) a ostavi samo osnovno ultra details sa 1080p.

12 godina
Hades86 kaže...
picajzla0707 kaže...

Nemoj te zahtjeve (niti od ikoje druge igre) uzimat ozbiljno, jer su jako cesto ili skoro pa uvijek prenapuhani.

Dam se kladit da ce tu igru normalno vrtit i duplo slabija graficka od 290X. Pogotovo ako se iskljuce advanced postavke (Antialiasing etc.) a ostavi samo osnovno ultra details sa 1080p.

nažalost moja gtx 550ti (s 1gb vrama) nije niti blizu "upola" od 290x

tako mi je s witcherom gdje sve spustim postavke na najniže i opet mi ide do 35 fps-a, ali i pada dosta ispod 30 i trzucka

nadao sam se da će fallout biti više kao gta5 gdje je naglasak na cpu, pa sam gta sasvim solidno igrao s dosta postavki na mid/high 

14 godina
neaktivan
Fallout 4

Ja sam sav spreman za ovu igru :) R9 280X i i5-4690K ce gutati, jedan Battlefront kod kojeg imam ispod recommended sys req vrtim na 60fps na 1080p sve na max tako da za ovo neam straha

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Iako nije službeni reseller, našao sam veoma pozitivni feedback o stranici cdkeys. Uglavnom, ako nitko nije spomenuo, igra je tamo 39.99$ odnosno 268kn. Isto tako Season Pass za sva buduća proširenja je nešto iznad 20$. Kad stavite u eure igra+pass je 5e jeftinija nego sama igra na steamu. I imaju odličan support.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Iako nije službeni reseller, našao sam veoma pozitivni feedback o stranici cdkeys. Uglavnom, ako nitko nije spomenuo, igra je tamo 39.99$ odnosno 268kn. Isto tako Season Pass za sva buduća proširenja je nešto iznad 20$. Kad stavite u eure igra+pass je 5e jeftinija nego sama igra na steamu. I imaju odličan support.

Pretpostavljam da se na tih 39$ placa jos i PDV(VAT) ne? Npr na Kinguinu su u zadnje vrijeme postrozili provjeru zemlje, ja sam stavio americku adresu, odabrao ameriku i stavio neki americki proxy kako bi izbjegao porez ali su mi svejedno prigovarali zato sto sam se prethodno bio logiro iz hrvatske. Kako je stanje ovdje?

17 godina
Fallout 4

Nema VAT, uračunat je u cijenu. 63 dolara igra i season pass.

A dream, all a dream, that ends in nothing, and leaves the sleeper where he lay down, but I wish you to know that you in
Moj PC  
0 0 hvala 3
9 godina
protjeran
Fallout 4

Fallout 3 VS Skyrim ,iste igre ali u razlicitom settingu,i kao jedna igra funkcioniraju odlicno i zabavno ;

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 10:21 (Informator).

0 0 hvala 0
10 godina
Fallout 4

E bome ja naručujem fizičku kopiju, i to kolektorsku ediciju. Ako bude i približno kao Trica, izgubiću tjedne i tjedne na toj igri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
ReverseFlash kaže...

E bome ja naručujem fizičku kopiju, i to kolektorsku ediciju. Ako bude i približno kao Trica, izgubiću tjedne i tjedne na toj igri.

Sumnjam da ces naci. Collectorsi su rasprodani u mahu cim je igra bila najavljena na E3.

Ali probaj, mozda su obnovili zalihe iako su negdje rekli da nece vise dizat lager.

10 godina
Hades86 kaže...
ReverseFlash kaže...

Sumnjam da ces naci. Collectorsi su rasprodani u mahu cim je igra bila najavljena na E3.

Ali probaj, mozda su obnovili zalihe iako su negdje rekli da nece vise dizat lager.

Ovo sam namjeravao   http://www.amazon.co.uk/Bethesda-Fallout-4-PC/dp/B00KIMBVJE/ref=sr_1_1_twi_gam_2?ie=UTF8&qid=1444643876&sr=8-1&keywords=fallout+4+collectors+edition

14 godina
neaktivan
Hades86 kaže...
ReverseFlash kaže...

Nema nigdje, ama bas nigdje vise collector's edition igre, nakon E3 u roku 24h se prva zaliha rasprodala, drugu su izbacili i isto se odmah prodala

10 godina
Rodić kaže...
Hades86 kaže...
ReverseFlash kaže...

Nema nigdje, ama bas nigdje vise collector's edition igre, nakon E3 u roku 24h se prva zaliha rasprodala, drugu su izbacili i isto se odmah prodala

A šta je ovo gore što sam linkovao ja? Igra plus artbook plus soundtrack

17 godina
Fallout 4

The Collector's Edition of Fallout 4 was revealed at the Bethesda press conference at E3 2015. It is called the Fallout 4 Pip-Boy Edition, and will come with a fully functional Pip-Boy!

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Fallout 4

Fallout 4 - The Wanderer Trailer

Moj PC  
15 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fallout 4

Znaju napravit dobar trailer micu im . Morat ću čekat više od vas jer trebam kupit monitor, a možda i novi gpu.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
fanaticni gejmer kaže...

Znaju napravit dobar trailer micu im . Morat ću čekat više od vas jer trebam kupit monitor, a možda i novi gpu.. 

ah, ako ti kukaš sa 260x 2gb grafom, kako je tek meni s mojom 550ti

srećom, za koji dan stiže 570 od kolege koji uzima novu grafu, pa se nadam da ću moći bar donekle dobro igrati

zabrinjava me doduše ona napomena od minimalnih 2gb vrama na grafi, jer ova 570 ima tek 1,28gb

no bumo videli

17 godina
picajzla0707 kaže...

srećom, za koji dan stiže 570 od kolege koji uzima novu grafu, pa se nadam da ću moći bar donekle dobro igrati

zabrinjava me doduše ona napomena od minimalnih 2gb vrama na grafi, jer ova 570 ima tek 1,28gb

no bumo videli

VRAM će ti biti problem, ne samo ovdje nego u mnogim drugim igrama...

10 godina
doktor1 kaže...
picajzla0707 kaže...

no bumo videli

Meni neće, ali ću zato uzet LGev ultrawide monitor, hoću da maximalno uživam u igri. Eh da je ovakva grafika igre kakav je trailer.........jujujuju

17 godina
Fallout 4

U ovom videu ima na 0:25 dio iz igre sa Piper...

Piper, companion; screenshot iz igre

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 2:02 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
doktor1 kaže...
picajzla0707 kaže...

no bumo videli

je znam, ali jegiba kad je takva situacija

svakako će 570 biti bolja od 550ti, a do sljedeće godine ću se nekako strpiti pa uzeti neki pascal ili arctic islands

11 godina
odjavljen
Fallout 4

Hoce li i5 i 8GB bit dovoljno za hrpu modova?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice