Dosta u zadnje vrijeme gledam što ima vezano za igru... Jedno mi je žao, a to su izmjene na powerarmoru. To je donedavno bio armor, dakle nešto što sam u inventoryu stavio na sebe i takav hodao okolo. Postojao je armor i helm i mogao se bez helma koristit, tada bi se vidla glava, ili sa... jasno vam je.
Jednako je i sa NPCovima, pa tako su neki pričali normalno, neki kroz kacigu (čuo se "radio glas").
U Fallout 4 to više nije tako, power armor je sada poput vozila, nije više oklop tog tipa kao iz prethodnih igara. Stisne se nešto na leđima, on se otvori i uskočimo u njega, te pilotiramo njime - sada djeluje više poput mecha nego armora.
To mi dosta smeta, koliko god su imali možda dobru ideju, ali nije dio odirignalnih naslova... Mogli su ubacit "mech", a ostavit power armor kao armor.
Ima dosta promjena/novotarija koji mi nisu nužno evolucija, koliko god cool bilo, već nešto što mi ruši doživljaj franšize.
Sa druge strane craftingom sam relativno zadovoljan - dovoljno je raličit, a ima smisla, nekako taman pogođen da bi bio izvrstan, barem na prvu. Nadam se samo da će "uber" oružja i dalje biti unikatna ili jako rijetka, da neću u garaži radit oružja poput "gatling miniguna" koji je recimo jedan bio u cijelom Fallout Tactics.