Samo atmosfera je bitna, nju ću moći nanjušiti u 10 min igre čim malo provirim iz vaulta.
Dalje je sve manje bitno.
I nepada mi napamet cviliti ili svršavati na nešto što još nisam zaigrao.
Samo atmosfera je bitna, nju ću moći nanjušiti u 10 min igre čim malo provirim iz vaulta.
Fallout je bio fenomenalan serijal i mislim da će već upotreba atmosfere, likova i gadgeta/oružja biti dovoljna da igri osigura zvjezdani uspjeh. Ostaje za vidjeti koliko su dobro implementirali sam način igre (u pogledu igrivosti i prebacivanja iz prvog u 3. lice), te koliko je storyline i questing system zabavan
Ali bilo kako bilo igrat ću ga sve u 16!
Evo malo apdejta od IGN sa E3 o Fallout 3. Da se razumijemo - bez obzira na smrad od Obliviona, ja F3 iščekujem i nadam se igrivosti, osobito jer sam ova sranja odavno očekivao, ali ipak ne treba suditi o igri prije isprobavanja. Par citata, ja podebljao neke dijelove po želji.
"After all, how else would I have had the chance to go hands-on with one of the most impressive videogames of the year a good four months before it comes out?"
"I'll stick behind as a fan on the Elder Scrolls. In fact, Fallout 3 is very much Oblivion in a post-apocalyptic world."
"it was obvious that Fallout 3 is a much better looking game than Oblivion was. In fact, there are twice as many objects drawn onscreen when compared to The Elder Scrolls, and both the first- and third-person views show off completely different visual representations (as opposed to Oblivion's quickie-swap method of superimposing a simple character model in front of the first-person camera and calling it "third")."
"Some of these items may even include amenities such as alcohol or illegal substances -- but use them too much and you'll become addicted; so while becoming an in-game alcoholic may sound like a funny way of increasing your charisma (which it does), it'll also lower some of your physical attributes. So be wary."
"As improved as Fallout 3 is, it still feels like Oblivion in a lot of ways"
"the fact that monsters avoid combat if they think they can't win, and the player ability to "surrender" to another NPC during combat by holstering your weapon, the world of Fallout 3 becomes real pretty quickly."
"The world map works exactly like Oblivion's, as you can fast travel to places you've already been."
"Even the inventory system and interface is taken right out of the last Elder Scrolls"
"you can drop a grenade in their pants and turn them into a walking explosives device if you're tricky enough."
"To sum up, Fallout 3 looks and feels exactly what you'd expect a hybrid of Fallout 2 and Oblivion to look and feel like."
"Even after an hour of play, it's more than evident that it's as deep as the ocean, handles responsively, and brings enough fan-service from Bethesda's two franchises to make it a strong contender for the best RPG of the year."
"Fallout 3 is destined for great things."
Kvragu. Izbacili su međunožje i oči iz popisa meta.
No more groin shots.
Ne znam koliko mi se dopada fraza "Oblivion in a post-apocalyptic world". Ako misle samo na grafiku, dobro. Ako misle na likove i priču, zadavit ću nekog.
kvragu zvačem hlače od živćanosti kad pročitam ovakve stvari....
mislim da će brutalno zaraditi na ovoj igri.... bila ona loša ili ne...
zanima me da li još uvijek ima male djece? bilo je super zafitiljit onaj čekić djetetu u međunožje :)
Hihihi, izgleda zanimljivo, pogotovo ono zadnje oruzje Fat Man--> pljuje mini nuklearku. . .
Necemo jos puno morati cekati do izlaska naslova pa cemo vidjeti dali je to samo lijepa grafika ili igra donosi i nesto vise?!?
da su bar pokazali nekakve dijaloge, trgovanje, nekakve odnose sa ljudima... u traileru je samo borba... :(
btw, jel najavljen izlazak?
evo za tvoju 100. poruku nagrada- 07.10.2008.
a sad da li će održati obećanje, vidjet ćemo.
howard, producent, igra i objasnjava igru ovdje ---> http://e3.g4tv.com/e32008/videos/26939/Hands_On_Fallout_3.html
kratki preview e3 demo-a i osvrt kak je dijalog u igri izveden:
I taj film i taj blog ulijevaju više nade.
Samo mi se čini da su protivnici malo gluplji nego što treba. Čak je i u starom F.E.A.R.u ekipa bježala i tražila zaklon, pa pucala iz zaklona, a ovdje kreteni stoje i blentavo gledaju u glavnog lika kao da govore "daj još, samo pucaj po meni, to daj, samo daj".
....Ne mogu vjerovat!!! - ovo je prvi put još tamo od objave Fallouta 3 da osjećam neki val optimizma...
Pogleda sam trailer na novoj stranici - i stvarno obećava... - mislim se čak i predbilježiti... Izgleda da je bathesda na pravom putu unatoč svemu...
Uf stranica je:
I još nešto. Iz prezentacije onog vodećeg gospodina se vidi da on cilja u protivnike koji za pogodak u glavu imaju nekih 15% i manje, ne sjećam se, te on to pogađa od prve kao da je 100%. I to ne jednom tijekom prezentacije.
Može biti namještaljka za prezentaciju, a može biti i da je ubo random u onih 15% šanse. Međutim, ako je takav bedasti algoritam da daje veliku mogućnost pogotka unatoč lošim prognozama, e to ne valja...
A covjece to je prezentacija, isto kao sto u novom Diablu covjek dodje do skrinje otvori i ispadne mu cjeli armor i oruzje, to ti je samo da pokaze mogucnosti igre i da ljudi vide kako to izgleda kad snajperom razbuca nekome glavu, nemozes to shvacat kao gotovu verziju igre!!!
A covjece to je prezentacija
A covjece to je prezentacija
Prezentacija traje 15 minuta i trebao bi sad covjek realno masati jer mu je postotak 13% da ce pogoditi a mi gledamo i zjevamo, ili sad samo zbog te prezentacije on mora mjenjati i modificirati igru da bi netko bio zadovoljan jer iznad glave pise 60% kad pogadja od prve, ma daj nemojte biti sitnicavi na tome. . .
Prezentacija traje 15 minuta i trebao bi sad covjek realno masati jer mu je postotak 13% da ce pogoditi a mi gledamo i zjevamo, ili sad samo zbog te prezentacije on mora mjenjati i modificirati igru da bi netko bio zadovoljan jer iznad glave pise 60% kad pogadja od prve, ma daj nemojte biti sitnicavi na tome. . .
Meni izgleda ok ali samo da ne bude previše FPS a premalo RPG.
Pozdrav iz Kaštela.
dobar trailer. traje 3 minute, savjetujem da pogledate do kraja, ima jako sočnih critical shot-ova :) (gameplay video počinje negdje na polovici videa):
Je je sinja sam... je su malo pretjerali sa onim usranim smetnjama, pogotovo na službenom sajtu... dobro aj kužim da je bia nuklearni rat... ali je li mi moraš na psihu bacat atomsku bombu...
Ali unatoč svemu tome... čoviče ne mogu virovat da sam posta uživljen u Fallout 3! Nešto totalno neočekivano...
Ja isto vjerujem da ce biti dobra igra ,e sad koliko ce biti one morbidne fallout atmosfere ,to cemo vidjeti kad izadje.
Nekako sam stekao dojam da bethesdina igra ima samo kultno ime ,da su napravili nekakav novi postapokalipticni rpg sa minornim utjecajima Fallouta.
Ja sam ful nabrijan. Fallout je bila moja prva PC igra.
Znam sve o tom serijalu i igro sam sve i preso sve milijon put na svaki moguci nacin.
Veoma sam zadovoljan trailerima i Bethesdom, isprva sam se bojao da ce igra biti smece ko Oblivion, ali cini se da ipak nece biti.
Da cini se jedino da je mozda AI malo glupav, al Fallout serijal se nikad nije odlikovao dobrim AIem, pa niti ocekujem dobar AI. Ionako je igra turn based a ne FPS (ako ocete mozete i FPS igrat kolko sam skuzio, no ova igra se igra zbog RPa a ne zbog napucavanja).
Jedva cekam! =D
Ionako je igra turn based a ne FPS (ako ocete mozete i FPS igrat kolko sam skuzio, no ova igra se igra zbog RPa a ne zbog napucavanja).
Ionako je igra turn based a ne FPS (ako ocete mozete i FPS igrat kolko sam skuzio, no ova igra se igra zbog RPa a ne zbog napucavanja).
gledajte ljudi, igre evoluiraju i mijenjaju se... kad sa jedne strane pogledamo koliki su ogromni svijet napravili, to je ogroman plus... ali zaista ogroman(ali ne i ključan! već smo se složili da je role play glavni)... a sa druge strane imamo neke stvari poput AP koji su nestali... nije ni meni drago, ali ako to moram žrtvovati za ovakav svijet- neka....
jer nije mi jasno kako prenijete AP-e u ovakvu igru... područje u Fallout 1 i 2 je bilo heksagonalno podijeljeno, i morao si potrošiti određeni ap da bi prešao u drugo polje... dakle šta sad- krene akcija i bam- odjednom se kamera diže na određenu visinu i počnemo do malo prije prelijepi svijet, gledati starim očima... mislim da bi to bilo doslovno bez cilja... što vi mislite?
kužim neke njihove poteze (jer nemaju iskustva sa radnjom takvih igara) ipak i dalje sam skeptičan... trailer je dobar, ali sve što sam vidio je akcija... di su ti dijalozi? di je taj famozni RP? jer meni su oni za sada pokazali samo da je igra FPS...
I jos nesto jako vazno Blizzard pravi Diablo, a oni su napravili i Word of Warcraft tako da iza sebe imaju milione ako ne i miliarde, ne ovise od izdavaca i boli ih briga mogu da rade sto hoce i kako hoce pa tako sebi mogu priustiti da kazu mi necemo FPS ili 3rd Person Shooter, dok je u Besthedi malo drugacija situacija, nemozes usporedjivati ta dva developeara jer nije realno!!!