F1 2012 (Codemasters)

poruka: 1.159
|
čitano: 188.878
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: F1 2012 (Codemasters)
RuskeGTT kaže...

samo 40 imas? kad sam citao i7 i 7670 mislio sam da ces rec 60...

dal je realan ovaj moj rezultat

27fps

x3 450 3,2ghz

9600gt 1gb

4 gb rama 1600 (1333)

fps bi treba bit jaci sta znam... kod mene je 27-30 fps i to 8600gt 512 {#}

17 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Dobra je to još grafa pogotovo kad se clockne. To je samo primjer koliko je "potrebno" davati 3000 kn za grafe, kad se ti i sa tom igraš sasvim dobro. Ionako niš koristi od AA šita i tih đinđa.

Ajde ti drži Crysis 2 na 60fps sa High-res teksturama i DX11 na 1080p rezoluciji sa GTX560Ti..

Ako je tebi nepotrebno onda okey, nekome drugom je potrebno, nisu svi skromni pa da se mogu zadovoljit sa GTX560Ti, a i ne mijenjaju svi grafu svako pola godine..

14 godina

Jel vozi tko sa RBR-om da vidim kakve postavke imate. Ja počeo sad malo trening u karijeri i kako nisam vozio mjesecima ni F1 2011 katastrofa sam spor. Dobro bi mi došao set-up da se bar s time ne moram mučiti {#}.

15 godina
F1 2012 (Codemasters)

moje postavke su sve na high...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ePenryn kaže...
itomic009 kaže...

Dobra je to još grafa pogotovo kad se clockne. To je samo primjer koliko je "potrebno" davati 3000 kn za grafe, kad se ti i sa tom igraš sasvim dobro. Ionako niš koristi od AA šita i tih đinđa.

Ajde ti drži Crysis 2 na 60fps sa High-res teksturama i DX11 na 1080p rezoluciji sa GTX560Ti..

Ako je tebi nepotrebno onda okey, nekome drugom je potrebno, nisu svi skromni pa da se mogu zadovoljit sa GTX560Ti, a i ne mijenjaju svi grafu svako pola godine..

Pa samo spustiš postavke sa uber na malo niže ili smanjiš AA, i bit će već negdje oko 60fps. To je čisto preseravanje sa maximalnim postavkama, i ja to kažem otvoreno iako igram gotovo sve igre što ih imam na maxed out. Ja zaista ne primjetim kad se uživim u gameplay, jel imam AA na X8 ili X4, i jeli ultra grafika. Onaj tko to primjeti, taj igru niti neigra radi same igre, nego radi traženja dlake u jajetu. Dobro je imati super grafu da sve tjeraš na maximum. ali ja iskreno kažem da je to samo preseravanje, a ne neka stvarna potreba onome kome se nešto igra. A dobro kažeš što se mene tiče, ja često mjenjam grafe. Da plaćam svaku 3 milje, bankrotirao bi {#}.

17 godina
itomic009 kaže...

Jel vozi tko sa RBR-om da vidim kakve postavke imate. Ja počeo sad malo trening u karijeri i kako nisam vozio mjesecima ni F1 2011 katastrofa sam spor. Dobro bi mi došao set-up da se bar s time ne moram mučiti {#}.

Meni ovaj setup radi odlično i na Williamsu i na Ferrariju

ššššš - možda su u šumi
14 godina

Hvala, budem probao. daj mi reci kakva vremena okvirno bih trebao ostvarivati sa RBR-om na treninzima Australije da se znam orjentirati ? Vozio si sa nekim slične brzine kao RBR pa znaš barem okvirno.

17 godina
itomic009 kaže...

Hvala, budem probao. daj mi reci kakva vremena okvirno bih trebao ostvarivati sa RBR-om na treninzima Australije da se znam orjentirati ? Vozio si sa nekim slične brzine kao RBR pa znaš barem okvirno.

Samo sam vozio Ferrari Time Trial od jačih ekipa, a tamo su vremena brža nego u karijeri jer su gume idealne kao i gorivo... tada sam vozio oko 1:25.6xx

Sa ovim setupom sam sa Williamsom u Q1 išao 1:27.1xx

Vjerovatno ćeš morati brzine poštelat za RB

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 23:54 (doktor1).
14 godina

Jel nisi ništa vozio Slobodni trening prije utrke ??

17 godina
itomic009 kaže...

Jel nisi ništa vozio Slobodni trening prije utrke ??

Jesam sa Williamsom... Pa kažem da sam u karijri na kvalifikacijima sa njime odvozio 1:27.1xx

ššššš - možda su u šumi
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Sve više mi se sviđa 12 i mislim da je veči napredak nasprem 11 nego 11 prema 10.

Jel može neko objasnit zašto se F1 2012 nevodi kao simulacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
F1 2012 (Codemasters)

Jučer sam igrao na Phenom 940 BE, 4GB RAM, 6850 CF sve na high od prilike nisam 100%, full HD. Sve 4 jezgre na ~95%.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1 2012 (Codemasters)

Koma su ljudi moram priznat... Jako puno nas ima četverojezgrene procesore...

I tu kreće priča.... Nove igre počnu "koristit" jezgre i one su zauzete odmah se priča kako je igra "neoptimizirana", pa kako? pa zašto?...

I onda čovjek sa preocesorom x4 kaže da dvije jezgre rade ostale spavaju... onda ja attack da neznaju napravit igu da koristi sve četiri jezgre...

Nikada nevalja i priznajte to...

"Grafička mi je 99% opterećena"!?!?!? Pa šta bi trebala biti 66% i da se javlja micro stuttering...

Najbolje kupti procesor sa osam jezgri pa od njih da rade četiri, jedfnu GTX 670, da bude na 60% zauzeća i to je to... I onda pljuvat da neznaju iskoristi hardware... A kada ga "iskoriste" ona se plače da je neoptimizirano smeće jer radi na duplo starijim konzolama...

E nije... Moju F1 2011 konzola nebi vrtila niti na 15 FPSa nakon svih mogućih HD teksuta, (bolidi, odjela, staze, volani...)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 15:50 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Jučer sam igrao na Phenom 940 BE, 4GB RAM, 6850 CF sve na high od prilike nisam 100%, full HD. Sve 4 jezgre na ~95%.

Jel ti sve glatko radilo? Jesi pratio GPU usage?

14 godina
neaktivan
Penryn kaže...
Zekat kaže...

To je od lege komp, nisam pratio GPU usage ni FPS al sve je glatko išlo, samo me procesor zanimo jer znam da ga jede ova igra. Glatko za moje pojmove trebali smo izmjerit FPS al jbg. biće idućih dana.

15 godina
Zekat kaže...

Sve više mi se sviđa 12 i mislim da je veči napredak nasprem 11 nego 11 prema 10.

??

Zato što je miljama od simulacije!

Da si igrao rfactor nebi postavio ovo pitanje

Stranice su trenutno nedostupne.
13 godina
protjeran
Penryn kaže...
Zekat kaže...

taj phemon je bottleneck za cf 6850 koje su u rangu 5970 koja je u rangu 7950

http://www.techpowerup.com/reviews/ATI/Radeon_HD_6850_CrossFire/11.html

tipican bottleneck, ali nikakav problem jer ionako imas 60+fps

LooooooL
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 16:45 (MARKOcVp).
14 godina

Botlneck sigurno u jednoj mjeri je, ali ga neće primjetiti uglavnom kao što kažeš jel će sve grafičke postavke postaviti na maximum. Inače HD 6850CF nije baš u rangu jedne HD 7950 niti po čemu.

14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

??

Zato što je miljama od simulacije!

Da si igrao rfactor nebi postavio ovo pitanje

Objasni mi, napiši koju rečenicu. Što to F1 2012 nema ili ima, kad kažeš da nije simulacija.

15 godina
Zekat kaže...

Objasni mi, napiši koju rečenicu. Što to F1 2012 nema ili ima, kad kažeš da nije simulacija.

A gle neda mi se objašnjavat. Pročitaj si, googlaj što je simulacija a što arkada i sam ćeš vidjet razliku.zaigraj rfactor i ovo pa ćeš vidjet razliku. odvrni gas ovdje u drugoj trećoj brzini i u rfactoru pa ćeš vidjet gdje ćeš i kako završit i šta će bit.razlika je ogromna.ovo je arkada ali po meni odlična arkada koja zaista pruža gomilu zabave i meni se osobno više sviđa od neke simulacije.

samo tvorci igre su rekli da ovo nije simulacija i da se to od nje ne očekuje

13 godina
protjeran
F1 2012 (Codemasters)
igra nije ti arkadetin tipa nfs, ali nije ni simulacija, to je neki balans izmedu tog dvoje i dobro je pogodeno
ako os pravu simulaciju odi vozit auto
LooooooL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

A gle neda mi se objašnjavat. Pročitaj si, googlaj što je simulacija a što arkada i sam ćeš vidjet razliku.zaigraj rfactor i ovo pa ćeš vidjet razliku. odvrni gas ovdje u drugoj trećoj brzini i u rfactoru pa ćeš vidjet gdje ćeš i kako završit i šta će bit.razlika je ogromna.ovo je arkada ali po meni odlična arkada koja zaista pruža gomilu zabave i meni se osobno više sviđa od neke simulacije.

samo tvorci igre su rekli da ovo nije simulacija i da se to od nje ne očekuje

Puno si napisao ništa rekao, izgleda da je stvar složenija nego što sam mislio. U F1 se dozira samo prva brzina sve ostale se drži gas do poda ako si na to mislio.

16 godina
doktor1 kaže...

E nije... Moju F1 2011 konzola nebi vrtila niti na 15 FPSa nakon svih mogućih HD teksuta, (bolidi, odjela, staze, volani...)

Gdje ima za skinuti sve te dodatke za F1 2012?

Nemožeš stisnut i prdnut.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 17:24 (goodie).
15 godina
Zekat kaže...

Puno si napisao ništa rekao, izgleda da je stvar složenija nego što sam mislio. U F1 se dozira samo prva brzina sve ostale se drži gas do poda ako si na to mislio.

No za Boga dragog odakle ti to?{#} Pa ja u svom matizu ako ne doziram drugu on prošlajdra koji krug.lol.

Puno napisao ništa rekao? Pročitaj malo bolje

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 17:34 (Kill Frenzy).
15 godina
neaktivan
Zekat kaže...

Ti to ozbiljno?

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=773925 http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=887951
14 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

No za Boga dragog odakle ti to?{#} Pa ja u svom matizu ako ne doziram drugu on prošlajdra koji krug.lol.toliko o tvom znanju o F1

Matiz VS McLaren MP4-27

15 godina
Zekat kaže...

Matiz VS McLaren MP4-27

{#}

14 godina
neaktivan
C.J.B. kaže...
Zekat kaže...

Ti to ozbiljno?

Šta? Ova raprava će valjda nekima otkrit da nije sve u konjskim snagama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.9.2012 18:28 (Zekat).
14 godina
Kill Frenzy kaže...
Zekat kaže...

No za Boga dragog odakle ti to?{#} Pa ja u svom matizu ako ne doziram drugu on prošlajdra koji krug.lol.

Ajde sad nepretjeruj. U F1 mora dozirati naravno i u drugoj i u trećoj, ali to je bolid sa 750 ks, a ima 500 kila. Gdje je to od običnog auta !! F1 2012 je dobra igra, a simulacija ti je simulator što imaju F1 momčadi, a ne igra rFactor ili bilo koja druga !!

14 godina
neaktivan
goodie kaže...
doktor1 kaže...

Gdje ima za skinuti sve te dodatke za F1 2012?

Nigdje.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice