Tvoje riječi su kao melem na ranu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudi se masovno žale na understeer ti ovdje pričaš o oversteeru!? Takva proklizavanja koja opisuješ mi se nisu dogodila...
sory moja pogreska mislio sam na understeer
Instalirao sam igru ali imam problem sa gamepadom, u pitanju je onaj najobičniji Gigatechov. Naime, odem u opcije, pod kontrole stavim custom i u override input device sam stavio gamepad. Uključim trku, i kontrole ne rade na gamepadu. Probam sa tastature, sve ide u redu.
Zna li neko kako namjestiti ovo?
Anyone?
dal mi netko može reći, di da kupim igru po najeftinijoj cijeni..vidio sam nešt na steamu,al i to nije jasno,dal dobim samo cd key ili šta..ako da di da skinem orig igru..hvala
http://www.g2play.net/store/F1-2012-RU-Multilanguage-VPN-Activated-Steam-Key.html
http://www.g2play.net/store/F1-2012-Steam-Key.html
dvije odlične cijene. Prva je rasprodana, to je ruska verzija, ali dolazi sa engleskim jezikom u paketu, koliko sam shvatio.
može malo netko pojasniti što je na kraju oko vogo s gumama?
gume se troše najnormalnije
gume se trose ali jako slabo...recimo na 25%, 18 kruga utrka, bez problema se moze odvoziti 12-13 krugova sa soft gumama u jakom ritmu, dok je to u F1 2011 bilo kojih 6-7 kruga.
po meni gume se ne trose "time scaled", sto vjerojatno znaci da se isto trose vozi li se 25% ili 100% utrke...ali to bi trebao potvrditi netko tko je vozio 100% utrke.
Ako treba tko preporuku za jeftine keyeve neka se javi u inbox.
Čudna stvar mi se sada dogodila.Vozim spa po laganoj kiši.gume slikuše.bolid se drži na stazi fenomenalno.čak skreće brže i jače nego ranije na suhim stazama.par puta mi se dogodi proklizavanje preko nosa dok je volan skrenut maksimalno. nakon toga dolazi dojava iz boksa da bi bilo dobro da pređem na intermediate i u tom trenu bolid počne plesat nenormalno.sve se to dogodilo nakon 4 kruga na 25% duljine trke
još jedna čudna stvar.ulazim u zavoj i prerano sam skrenuo(full skrenuo koliko ide).ispravljam volan i ponovo skrećem pun šus ali se volan ne okreće niti pola kako sam ga ranije okrenuo.jednostavno neće(igram na gamepadu i mislim na volan na bolidu) i naravno zavoj prolazim rvno jel se nije htjeo volan okrenuti.
graficki bugovi:1.crna linija koja nije od kočenja i pojavljuje sena svim stazama u nekim zavojima i stoji tokom cijele trke
2.na svakoj startnoj/ciljnoj liniji tj na svakoj stazi se pojavljuje ovakav bug
edit99: da nekad jednosavno neće skrenut do kraja i bolid ode ravno(radi se sve o malim brzinama).trenutno ne igrivo
još nešto :D. čini mi se da drs ne radi kako treba jer mi ga omogućuje ako je auto sekundu iza mene a trebao bi mi ga omogućit ako je auto ispred mene u razmaku jedne sekunde na određenim djelovima staze
Odlična novost, ili je to i prije postojalo, ali sada je moguče na pola sezone u carrier modu promjeniti ekipu. Odnosno netko vam vec tada može ponuditi ugovor ako dobro vozite.
Nakon šta sam "bičo" po Codemastersu i njihovoj politici, malo sam se okrenuo igranju...
E sada. Nakon odvožene skoro pa dvije iste utrke od 100%, mogu reći da je ovo najbolji F1 od Codemastersa...
Setup bolida; setup koji je radio na Force Indiji ne radi na Lotusu, totalno dugačije ponašanje bolida. Mnogo ovisi o setupu i razlika je dosta velika ako se sve krivo posloži naspram kada se nađe najbolji balans Kvalifikacijski krug mora biti odvožen fantastično kao i u stvarnosti. Odlično napravljen "grip". Nakon nešto utrke izlaskom sa trkaće putanje se kupe komadići guma te utječu na ponašanje bolida, kada pokupimo pjesak, auto je užasno nestabilan te ta "kila" pjeska ne nestane u roku od dvije sekunde....i tako dolazimo do ovogodišnje potrošnje guma...
Da, ona mi je bolja nego u F1 2011. A zašto? E sada, vidljivo je da gume gube performanse kako se bliži planirani pit stop, šta je slučaj i kod AIa; razlika naspram prošle godine je šta kada dođu do određene točke "bez gripa" bolid je još upravljiv, naravno sporiji, ali nema onog kao prije da jednostavno se dogodi da vozimo kao po ledu! E zašto je to bolje! Pa radi same utrke i AIa! On nikada u F1 2011 nije imao problema sa bolidom kada mu skroz odu gume niti ih je morao zagrijavat cijeli krug kada ih stavi. Po ovome tu je stavljen odličan balans. I mi i AI smo sporiji sa potrošenim gumama, no nema "ledene vožnje" kada ostanemo dva kruga duže od planiranog.
Ja sam ostao sada u Australiji 4 kruga duže na tvrdim gumama i već sam počeo gubit auto u zavojima, a o gripu da i ne pričam...
Imerzivnosti pridodaje i mogućnost punjenja goriva pred start, (te i zabrana diranja setupa nakon kvalifiakcija), Ako se odlučim za agresivni pristup, moram tokom utrke stalno razmišljat i mjenjat okretaje motora da kontorliram potrošnju, (to treba procjeniti kada, ovisno o događanjima na stazi) šta također upotpunjava sam gameplay. A tu su i napkon mogućnost vraćanja pozicije nakon ilegalnog pretjecanja te kazna za prelazak preko bijele linije na izlasku iz boksa....
Dalje, igra je teža, zbilja treba biti koncentrirat jer se greške ne praštaju, (na Legend). Ne sotoji ona da ako nisi pogodio točku kočenja izletiš van, nemoš okretat volan bla bla, sve se da korigirat sa dobrim manevrima. Primejtio sam da AI zna i pogriješit, izletit na pjesak, imati spin, šta je prije bilo jako rijetko.
Brake bias - stvarno dodaje malo akcije na stazu jer mnogo pomogne kada u pravi zavoj dođete sa pravim balansom kočnica; naprijmer, Brake Pressure mi je Low, (znači najmanja mogućnost blokiranja prednjih kotača) no ima zavoj u kojem kočim naglo te ipak imam lock bez opzira na tlak; e tu dolazi u pomoć Brake Bias i bacim ga na zadnje kotače i nema problema sa potrošnjom guma radi naglog kočenja
Zvuk je fantastičan. Zvuk bolida, strujanje vjetra iz bolida ispred, KERS; veliki korak napred naspram prije. Također i grafika, (livreje) nije za bacit, ali već se rade HD pa će se to itako promjenit kada bude vrijeme...
P.S. - vozim 100% dužinu utrke
Evo i moj izvještaj sa prve utrke; krug po krug, sa slikama i objašnjenjima
jel neko zna gdje se može promijeniti rezolucija?
jel neko zna gdje se može promijeniti rezolucija?
MY F1 -> GRAPHICS ....
Šta sad na kraju, jel igra valja ili nevalja da znam već jednom. Ja igram samo na max postavkama ( legend ) i 100% utrke.
ne znam možda sam ja glup ali tamo ne mogu promijeniti rezoluciju.
Dalje, igra je teža, zbilja treba biti koncentrirat jer se greške ne praštaju, (na Legend). Ne sotoji ona da ako nisi pogodio točku kočenja izletiš van, nemoš okretat volan bla bla, sve se da korigirat sa dobrim manevrima. Primejtio sam da AI zna i pogriješit, izletit na pjesak, imati spin, šta je prije bilo jako rijetko.
Slažem se sa svime osim sa ovim jer mi se to događa.Kada idem ispravit putanju volan jednostravno više nemogu okrenut do kraj i letim van.vrlo iritantno.
ne znam možda sam ja glup ali tamo ne mogu promijeniti rezoluciju.
Daj poslikaj,da vidim.
Šta sad na kraju, jel igra valja ili nevalja da znam već jednom. Ja igram samo na max postavkama ( legend ) i 100% utrke.
Valja i bolja je od prethone dvije. Šteta šta nema FP1 i FP2. Te me živcira kamera iz trećeg lica kod ulaska u boks, (zoašto, o zašto Codemasters??). Mnogo "aktivnije" se vozi zahvaljujući brake balansu, postavkama za gorivo, mogućnosti kontroliranja habanja guma, (ne driftat, skakat po pasicama i gume traju nešto duže), težem AIu na Legend i tako to... Netko je rekao da AI ne pretječe kada napadne; ako mi je blizu na DRS zoni vrlo često me i pređe.
Možeš cijelu utrku nešto radit, (naravno osim vozit i mjenjat brzine ). Za određeni zavoj mjenjat balans, akda staviš Agressive setup, (gorivo) stalno pazit koliko imaš goriva te bavit se menadžmentom itd...
Ostalo sam rekao u postu iznad...
EDIT: Igra radi mnogo fluidnije, loading je zanemariv, Manu mnogo ugodniji i ljepši...
Ovako ja imam windows xp i nemoze mi f1 2012 pise samo launch game i nista se ne desava.
Molim vas pomozite mi i igra li itko jos od vas f1 2012 na windows xp
Ovako ja imam windows xp i nemoze mi f1 2012 pise samo launch game i nista se ne desava.
Molim vas pomozite mi i igra li itko jos od vas f1 2012 na windows xp
Windows xp nije podržan.
Pa ima li nacina da ga upalim ili da kupujem cd od viste?
Pa ima li nacina da ga upalim ili da kupujem cd od viste?
Instaliraj win 7 ili 8.
e ljudi pise mi "= to accelerate time" jel vama to isto pise?kako da prtitsnem = u igri?
e ljudi pise mi "= to accelerate time" jel vama to isto pise?kako da prtitsnem = u igri?
ma to prosvjetlio si me,mislis da nisam probao prije nego sta sam postao tu?
ma to prosvjetlio si me,mislis da nisam probao prije nego sta sam postao tu?
Vau, super. Meni ta tipka radi bez problema za ubrzat vrijeme. EOD
Samo da uz put javim, sipam se pepelom. Konačna igra ipak nije toliko loša, usudio bih se reči da je najbolja od Codemaster F1 igara. Istina, malo mi je čudan understeer koji se desi ma što radio s gasom/volanom, ali definitivno se da igrati.
Dajte vi koji igrate s gamepadima postajte koje su vam postavke. Steering sensitivity i to...