- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moja zamjerka je koliko god glupa bila je to da nema pravih pokazatelja imena(HUD) ako me razumijete sve izgleda ko u GRID-u odnosno ko u nekoj arkadi barem meni.
Moja zamjerka je koliko god glupa bila je to da nema pravih pokazatelja imena(HUD) ako me razumijete sve izgleda ko u GRID-u odnosno ko u nekoj arkadi barem meni.
Mene brine što nema ciljnika... Kako ću znati mogu li pucati??
Ovo je garant Sakon Yamamoto ili Yuji Ide (Ne ide) za volanom.
Hahahhahha..ovo je toliko loše da je urnebesno...
Igra mi doista izgleda predobro....
Pogledao sam video do kraja i doista sam iznenađen kvalitetom grafike...vrlo je dobra, tj. iznenađujuće dobra...Jedva čekam
molim vas dosta vise videa....
NECU MOC IZDRZAT VISE!!!
zakon
Ova jesen i zima če biti pune vručih naslova, a F1 je pri samom vrhu.
Ova jesen i zima če biti pune vručih naslova, a F1 je pri samom vrhu.
moram priznati da f1 isčekujem više nego npr. nba 2k11 ili mafia 2
moram priznati da f1 isčekujem više nego npr. nba 2k11 ili mafia 2
haha daj nebudi smiješan, pa naravno da se f1 više isčekuje...
U isto vrijeme kada i f1 trebala bi izači službena WRC igra iako me to ipak malo manje zanima, ali volim službena trkača natjecanja, a i pratim WRC. Inaće od nove f1 se neću odvajat jedno godinu dana točnije do izlaska 2011 tako je bilo sa F1 Championshipom 2006 kojeg sam igrao jedno 8 mjeseci, a da me nije puštao u prosjeku svaki drugi dan sjećam se da sam imao žulj na palcu, igrao sam stalno carrier mod sezonu za sezonom.
tko radi tu WRC igru ?
nezz jos nisam cul za to (shame on me )
daj linkova malo
tko radi tu WRC igru ?
nezz jos nisam cul za to (shame on me )
daj linkova malo
Svaka ćast DIRT-u i codmastersu na njihovom reliju no ja više volim igre koje imaju službena natjecanja tako da DIRT nisam ni igrao predugo kao i DIRT 2 jer mi nema smisla. zato jedva čekam služebenu igru WRC-a.
Bože dragi vama je jedini faking kriterij kakva je prokleta grafika.Kad smo več kod nje zakaj HUD izgleda ko faking dirt.Kaj nebi trebal izgledat kao F1 dok ju gledamo na TV-u? To je kaj je igra prokleta arkada nikog ne zanima.Tam pokaže na videu kak isključuje pomoći, nastavi vozit dalje po največoj kiši na gamepad, i nabija gas ko idiot u zavoj nit ga malo ne zanese bolid ni niš, koči isto ko da je po suhom sa ABS-om i sa svim.Codemasters nema pojma o simulaciji i to su dokazali več jako puno puta.Mene libo racku za grafiku, al ako ovi idioti naprave arkadu, ne stave safety car, za online koriste windows live i stave podršku za samo 12 igrača onda mi je sve jasno.A to je da ovu igru nebudem uopče igral, kak ne igram ni grid, ni dirt, ni dirt 2 jer nemaju veze sa realnošću.Čini se da se bude igral Rfactor 2 sa nekim F1 modom.Nadam se da sam u krivu, al dajte molim vas usporedite (NE GRAFIKU) E3 filmiće sa nekim od najboljih F1 modova za rfactor i sve vam bude jasno.Tko voli prave simulacije sigurno nebude zadovoljan sa ovom igrom.
Bože dragi vama je jedini faking kriterij kakva je prokleta grafika.Kad smo več kod nje zakaj HUD izgleda ko faking dirt.Kaj nebi trebal izgledat kao F1 dok ju gledamo na TV-u?To je kaj je igra prokleta arkada nikog ne zanima.Tam pokaže na videu kak isključuje pomoći, nastavi vozit dalje po največoj kiši na gamepad, i nabija gas ko idiot u zavoj nit ga malo ne zanese bolid ni niš, koči isto ko da je po suhom sa ABS-om i sa svim.Codemasters nema pojma o simulaciji i to su dokazali več jako puno puta.Mene libo racku za grafiku, al ako ovi idioti naprave arkadu, ne stave safety car, za online koriste windows live i stave podršku za samo 12 igrača onda mi je sve jasno.A to je da ovu igru nebudem uopče igral, kak ne igram ni grid, ni dirt, ni dirt 2 jer nemaju veze sa realnošću.Čini se da se bude igral Rfactor 2 sa nekim F1 modom.Nadam se da sam u krivu, al dajte molim vas usporedite (NE GRAFIKU) E3 filmiće sa nekim od najboljih F1 modova za rfactor i sve vam bude jasno.Tko voli prave simulacije sigurno nebude zadovoljan sa ovom igrom.
1. Nebi
2. igra je do sad prezentirana u arcade modu, potvrđeno je da bude i sim
3. to nas uopce ne zanima
4. moddan rfactor nije nista u usporedbi original f1 igre, kakvi su to modovi kad ti pola bolida moze proci kroz tuđe bolide i kad je damage za k***
Bože dragi vama je jedini faking kriterij kakva je prokleta grafika.Kad smo več kod nje zakaj HUD izgleda ko faking dirt.Kaj nebi trebal izgledat kao F1 dok ju gledamo na TV-u? To je kaj je igra prokleta arkada nikog ne zanima.Tam pokaže na videu kak isključuje pomoći, nastavi vozit dalje po največoj kiši na gamepad, i nabija gas ko idiot u zavoj nit ga malo ne zanese bolid ni niš, koči isto ko da je po suhom sa ABS-om i sa svim.Codemasters nema pojma o simulaciji i to su dokazali več jako puno puta.Mene libo racku za grafiku, al ako ovi idioti naprave arkadu, ne stave safety car, za online koriste windows live i stave podršku za samo 12 igrača onda mi je sve jasno.A to je da ovu igru nebudem uopče igral, kak ne igram ni grid, ni dirt, ni dirt 2 jer nemaju veze sa realnošću.Čini se da se bude igral Rfactor 2 sa nekim F1 modom.Nadam se da sam u krivu, al dajte molim vas usporedite (NE GRAFIKU) E3 filmiće sa nekim od najboljih F1 modova za rfactor i sve vam bude jasno.Tko voli prave simulacije sigurno nebude zadovoljan sa ovom igrom.
Dokle seže ta realnost i simulacija...vidim da ti puno znaci pa što onda ne voziš rally ustvarnosti? Ja osobno nisam ni ocekivao od codemastersi da naprave simulaciju. Btw. vecina nas se pomirila s time da nece biti cisto krva simulacija, ali ovo bi moglo stvoriti vecu konkurenciju među F1 igrama pa možda EA nastavi svoje F1 igre koje je radio do 2002
Cijelo vrijeme trube da igru rade da bude full realistično iskustvo ko prava F1 a nemogu ni napravit autentični HUD? Malo smiješno. Bar su to mogli napravit kak spada.
Ma kad budu pokazali simulation mod ako nebudu sad? 3 mjeseca je do izlaska igre. Ako je ovo arcade mod zakaj ima u opcijama za birat pomoči i zakaj se bolid ponaša totalno isto sa opcijama ON ili OFF????
Rfactor je jako stara igra i ima svojih mana, ali je još kao i takva odlična. To da bolidi prolaze jedni kroz druge je čisti smijeh. To može jedino biti online lag.
Da igra ništa ne valja nebi valjda imala tiolku publiku, i jaaaaaaaako puno online liga i natjecanja.
I još neš, ako rfactor niš ne valja, daj mi reci zakaj su onda na codemastersovom forumu develepori rekli da igraju rfactor F1 modove i uče od njih kak bi to trebalo izgledat???
Daj bože da sam ja u krivu i da je to bila samo arkada, al ovo kaj su pokazali na E3 je smijeh kaj se tiče autotentičnosti sa pravom F1.
Evo jedan video od moda u izradi
sk8 4 life daj mi rally auto i budem. Nebude EA radil ništa zato jer firma koja je radila F1 za EA radi rfactor.
Ovo za HUD se slazem. Volio bih da bude isti onakav kao na TV-u. Fora su im ove godine, onako ukoseno i nekako modernije izgledaju. Oku ugodno. Barem meni. To bi stvarno bio daleko bolji ugodaj da stave taj isti HUD, no opet je pitanje smiju li to stavit jer je za to LG zaduzan, pa sad ne znam kako stvari idu oko toga, trebaju li im neke licence ili nesto, ili mogu samo tako ubacit. Nemam pojma kako to krece.
Ali se potpuno slazem s tobom, da stave taj HUD, bilo bi super.
Pa nek se dogovore sa LG-em.Ipak to je velka reklama da piše LG u njihovoj igri.Izgledalo bi odlično.