- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema straha,to će isto popraviti...
We've noticed a few comments recently regarding the helmet visors in the new 2010 car screenshots, and one of our Senior Character Artists just wanted to iterate the following:
"Just to let you know the helmet shaders in those current screenshots are incorrect, the helmets wont be that bright or have the red/blue tint to the visor. I am incorporating the new shaders/textures as we speak so those which are featured are WIP 2010 versions."
So all in all, nothing to worry about in this respect
pirat@ zna više nego codemasters
Gdje si našao ovu informaciju?
tko zna,možda on radi igru a na kraju mu samo codemasters da pare i objavi je
izgleda da će igrica biti odlična grafički,ali sve se bojim da će to biti arkada a ne simulacija
Ja radim igru,još 17 godina i gotov sam
Evo konačno su prikazali aute iz 2010 godine...
I EGO stavili na novu razinu perfekcije
Onaj Ferrari, gume i kiša - ma to izgleda jako, jako dobro
Evo tih skrinsa i u većoj rezoluciji: LINK
Hmmm, ove kapljice kiše na ferrariju, iako izgledaju fenomenalno, dosta su mi sumnjive. Ipak auto juri 250-300 km/h, a kaplice izgledaju stacionarne.

nećemo sad tražiti dlaku u jajetu
smatram da je grafika fenomalna,još kada bi uspjeli napraviti da igra bude simulacija i siguran sam da se od igre ne bih odvajao dosta vremena
Evo konačno su prikazali aute iz 2010 godine...
I EGO stavili na novu razinu perfekcije
Onaj Ferrari, gume i kiša - ma to izgleda jako, jako dobro
Evo tih skrinsa i u većoj rezoluciji: LINK
Hmmm, ove kapljice kiše na ferrariju, iako izgledaju fenomenalno, dosta su mi sumnjive. Ipak auto juri 250-300 km/h, a kaplice izgledaju stacionarne.
Otkud znaš da jure možda su tek u zavoju na žestokom kočenju
kako je tek kamermanu koji je ovo snimao
Otkud znaš da jure možda su tek u zavoju na žestokom kočenju
Ako ćemo cjepidlačiti.....
Ferrarijev kotač stoji mirno što bi značilo da bolid miruje ili se kreće zanemarivo malom brzinom. E sad, teoretski je moguće uhvatiti takvu fotku, ali uz uvjet da ekspozicija na fotoaparatu ne postoji. Nažalost, u ovo doba ne postoji nijedan fotoaparat koji bi bio u stanju uhvatiti ovakvu kristalno čistu fotografiju kotača, čak i ako se bolid giba, recimo 80 km/h.
No opet, slučaj da se bolid kreće opet ruše kapljice kiše, koje bi u slučaju da bolid ubrzava ili vozi konstantnom brzinom trebale ići unazad zbog otpora zraka, a u slučaju da bolid usporava bi kapljice trebale ići unaprijed zbog tromosti kapljica.
Ono što pak ruši pretpostavku da bolid stoji nepomično je vodena prašina iza prednje Ferrarijevih guma. Nepobitno je da Ferrari u tom trenutku vrši pritisak na kapljice vode te one pršte iza kotača, što nas dovodi do ovog zaključka:
Jedini način za postizanje ovakvog prizora je taj da je Ferrari bačen iz visine malčice prema unaprijed, a fotografija je slikana u trenutku kad je Ferrari odskočio od tla. Kapljice su u tom trenutku stacionarne, kao i kotači, dok je vodena prašina reakcija na Ferrarijev pritisak u trenutku kad je pao na tlo.
To bi objasnilo i kamermanovu hrabrost da fotka ovakav prizor pošto se Ferrari ne giba prema njemu.
neznam za vas ali meni grafika djeluje nekako siva
Da, ni kapi kiše ne valjaju!
Pa kaj ste vi ljudi normalni? Igra će bit strašno dobra! Uostalom nije je bilo godinama a vi i dalje nalazite "greške" tipa ovih citiranih.
Ne može biti baš kao u stvarnosti sve. Ja uživam i u takvim vizirima i kapima i svemu i željno iščekujem igricu..
Ak ste nestrpljivi, no usput i upućeni u vožnje pravih simulacija, FSONE 2009 dolazi
I sami vele "To drive - Are U - Ready"
a ja danas obrisao rFactor
U jbt, evo dva razloga zašto neču igrati ovu igru.
I još jedan razlog zašto neču igrati je što onaj tip u publici sa crvenom majcom ne izgleda ljepo.
Pa omg, kako cijepidlačite.
Neke nove slikice sa E3....
F1 2010 is such an awesome game with incredible detail and phenomenal graphics. There is a great sense of speed while playing the game and the engine temperature rises as you follow a car.
One fact I can share before we reveal our interview, F1 2010 will be officially released on September 24th, 2010.
Neke nove slikice sa E3....
F1 2010 is such an awesome game with incredible detail and phenomenal graphics. There is a great sense of speed while playing the game and the engine temperature rises as you follow a car.
One fact I can share before we reveal our interview, F1 2010 will be officially released on September 24th, 2010.
yebeno!!! svaka im cast
ima mozda tog gameplay videa igdje odkud su slikice?
ima mozda tog gameplay videa igdje odkud su slikice?
Ne još,kad bude stavit ću...
Ferrarijev kotač stoji mirno što bi značilo da bolid miruje ili se kreće zanemarivo malom brzinom. E sad, teoretski je moguće uhvatiti takvu fotku, ali uz uvjet da ekspozicija na fotoaparatu ne postoji. Nažalost, u ovo doba ne postoji nijedan fotoaparat koji bi bio u stanju uhvatiti ovakvu kristalno čistu fotografiju kotača, čak i ako se bolid giba, recimo 80 km/h.
Ne vidim kako ova izjava ima smisla obzirom da danas imamo kamere koje bez problema snimaju 10000 FPS, od kojih bi se sigurno ulovila jedna ili dvije dobre slike.
Ne vidim kako ova izjava ima smisla obzirom da danas imamo kamere koje bez problema snimaju 10000 FPS, od kojih bi se sigurno ulovila jedna ili dvije dobre slike.
ali to su ogromne brzine bolida i nema sanse da ga ulovi kao da stoji
može se to bez problema snimit. jel niste nikad čuli za slow motion kamere?
može se to bez problema snimit. jel niste nikad čuli za slow motion kamere?
ne
thx
Voditeljica njam njam... :)
Staza (Belgija, Spa) odlično izgleda.. ako budem cjepidlačil fale na 3 mjesta TV screenovi (bio, vidio) :P ali u usporedbi sa Shift-om ili GRID-om ovo je najbolje modelirana staza kaj sam videl... treba probati.. izgled je jedno a gameplay je skroz druga stvar. jedva čekam u svakom slučaju.
Lik je vozio na easy sa dosta assista uključenih što se vidi...
istina..
uz takvo silovanje volana i pedala bi odmah sletio s ceste..
fuj one strelice za savršenu plutanju... sve u svemu sviđa mi se, F1 para siempre!!!!
Još jedan gameplay video.
Još jedan gameplay video.
Vožnja po kiši odlično izgleda. Čak i kapljice putuju po rubovima cockpita tijekom vožnje i stanu kad se uspori.
Baš bi volio da izbace demo u kombinaciji spa+kiša.
Radujem se novoj F1 igri nakon toliko godina, ali nisam mogao ne primjetiti na ovi videima da izgleda kao mod za Grid. Jednostavno prearkadno, bez obzira na uključene/isključene assiste.