EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.846
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
Re: EVE Online
Chaky kaže...
Zura kaže...
Zgodno, ali još je daleko od toga da ću se moći provozati u abaddonu - hello kitty edition

Vec vidi diabolicni plan koji si zamislio {#}

Prepustiti Abaddona Hello Kitty Edition svojoj kcerki da drobi misije {#}

Ja cu pricekati McQueen Edition (Jurić po naški) {#}

hehe :) palo mi je nešto slično na pamet, samo još moram čekati koju godinu :)

u stvari sam se nadao da će osim predefiniranih skinova imati mogućnost biranja npr osnovnih boja koje će nositi (svi) moji brodovi i sl. Ili recimo na korporativnoj ili aliance razini, ali izgleda da im je to trenutno jako komplicirano za izvesti.

Nada umire posljednja.

EDIT: jučer sam isprobao par misija da se malo prisjetim starih dana, maknuli su jedan turret/missile slot sa command ship-ova. Krenuo raditi Angel extravagancu i trajalo mi je je*enih 1:40 minuta. Prisjećam se da je to bilo puno brže prije. Moram uzeti malo vremena i probati koju inkurziju odraditi, ali zadnji put sam se oznojio u Guardianu u ludisovoj floti, trebao bi za početak radije uzeti nešto što puca. I s obzirom da su sad u modi assault, nakon nerfanja VG-a, moram novi brod složiti (skupi su u P*M*).

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2014 12:04 (Zura).
13 godina
neaktivan
Re: I’ll find them
ludizao kaže...
Svenos kaže...
Nego ja sam htio nesto pitat. Jel vrijedi nabijat nagu na mastery lvl 4 ili da idem odma po Rokh-a?

To je stvar osobnih preferencija. U EVE-u veće nije nužno bolje. Netko voli odmah skillat za battleship pa makar mu je cijela hrpa support skillova na levelima 2 ili 3, dok se netko drugi ne želi maknuti iz fregate dok sve nije level 5 ili vrlo blizu toga, naravno sa svim rasponom između te dvije krajnosti. Primjerice, iako već dobar broj mjeseci mogu voziti Stratios kruzer (Sister of Eve) sa level 5 Spaceship Command i Gunnery skillovima ipak ga ne vozim jer nemam Sentry i Heavy drones na level 5 pa čekam dok se to ne odskila. Eve je pun svakakvih perverznjaka kao što vidiš...

Kaj ti bi stvarno dal 1.5 milijardi za kruser da ti ga onda raznesu? :o Mislim, ako ces se ici sepuriti po null-secu sa takvim brodom to je ko da trazis nevolju... :p

Ja sam se odlucil da mi je bolje battlecruisere na 5 jer su jeftini, sigurno jeftiniji nego battleshipovi... A i onda mogu za istu cifru roknut neki faction turret gore ili navy edition brod uzet... :D

Eh da, jos par pitanja. Prvo, zasto nema tech II za Nagu i Rokha?

Drugo, sta ima veci dps, rakete/torpeda na tipa drakeu ili large hybridi na nagi? Mislim rakete tesko promasuju ali na papiru (uz moje gunnery skillove za preciznost i jacinu na maksimumu) pobjedjuju hibrid turreti...

Oce netko protiv mene 1vs1 kad fittam jednu nagu pa jednog drakea? Ono do 50% hulla, necemo sad unistit drugog ako je samo testiranje broda, kaj ne? :)

Jel ima hrvata u Jiti?

[img]http://ch-slike.com/images/2013/09/09/buyYn.png[/img]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ludizao kaže...
Svenos kaže...
Kaj ti bi stvarno dal 1.5 milijardi za kruser da ti ga onda raznesu? :o Mislim, ako ces se ici sepuriti po null-secu sa takvim brodom to je ko da trazis nevolju... :p

Ja sam se odlucil da mi je bolje battlecruisere na 5 jer su jeftini, sigurno jeftiniji nego battleshipovi... A i onda mogu za istu cifru roknut neki faction turret gore ili navy edition brod uzet... :D

Eh da, jos par pitanja. Prvo, zasto nema tech II za Nagu i Rokha?

Drugo, sta ima veci dps, rakete/torpeda na tipa drakeu ili large hybridi na nagi? Mislim rakete tesko promasuju ali na papiru (uz moje gunnery skillove za preciznost i jacinu na maksimumu) pobjedjuju hibrid turreti...

Oce netko protiv mene 1vs1 kad fittam jednu nagu pa jednog drakea? Ono do 50% hulla, necemo sad unistit drugog ako je samo testiranje broda, kaj ne? :)

Jel ima hrvata u Jiti?

Erm, koji kruzer za 1,5 bilja za šepurit se po nuli, nisam siguran da te pratim? {#}

Naga je Tier 3 battlecruiser, a Rokh je Tech 1 battleship - za oba broda postoje Tech 2 moduli, ali ne i Tech 2 varijante. Torpeda se ispaljuju s velikih lansera (battleships), a rakete s malih (Frigates) tako da ništa od toga ne ide na Drakea. Rakete još i možeš montirati, ali Drake ima bonuse za lansere srednje veličine koje onda gubiš pa ti dps bude utoliko manji. Large hybrids na Nagi imaju fini dps ali trebaš paziti na nešto što se zove applied dps. Naime, te velike puce imaju prilično loš tracking pa će ti dps rapidno padati što su mete manje i što im je brzina (plus odgovarajući kut) veća. Ako možeš doći do Citadel regije (Sankkasen ili Uedama sustavi, ili tu negdje..) rado ćemo ti izmjeriti dps/tank ratio, nije bed. Obično sam online između 9 i 12 navečer, najavi se kad ti paše i svrati...

U Jiti imaš svega pa i Hrvata. Slobodno navrati u jeftinom klonu i brodu, prevozeći jeftin teret {#}

Brod je 300 mil i jos tier 2 stvari i eto ti 1 bil plus osiguranje i faction municijia i bum eto 1.5 bilja :) ako sam pogrijesio ispravi me...

Ahaaaaaaaaaaaaaaa. Nist  nisam skuzio... {#}

Sam sam štel pitat ko ima veci dps, drake ili naga? I kad bi me zasjeli u nullsecu i naguzili sa ecmovima i 2-3 Rokha s cim bi imo vise sanse za prezivljavanje?

Ja sam inace u kazni (vec skoro 5 tjedana, a dan prije neg sto sam upao u kaznu kupio 3 mjeseca game timea... {#} ) ali bum izasel za 2-3 tjedna i onda 5 sati dnevno, svaki dan, punih mjesec dana samo rudarit rudarit rudarit i sve skucat u plex i kad budem imao za narednih godinu dana game timea u plexu idem zaradjivat za ostalo...

Jel ima metoda zaradjivanja za plex u 2-3 dana po 5 sati osim ice mininga? I jel vrijedi sta taj ice mining? Mnogo cijenim vas savjet s obzirom da mi je samo stalo da mogu igrat a da vise ne platim... :D

"U Jiti imaš svega pa i Hrvata. Slobodno navrati u jeftinom klonu i brodu, prevozeći jeftin teret" ~ Nekuzim, kaj bi me raznjel? {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svenos kaže...
... i onda 5 sati dnevno, svaki dan, punih mjesec dana samo rudarit rudarit rudarit i sve skucat u plex i kad budem imao za narednih godinu dana game timea u plexu idem zaradjivat za ostalo...

Jel ima metoda zaradjivanja za plex u 2-3 dana po 5 sati osim ice mininga? I jel vrijedi sta taj ice mining?

ice mining je ok ako nisi u high secu. Od expanzije (Odissey?) ice belt se spawna na random lokaciji sa određenom količinom leda. Kad se izmajna, onda treba proći 4 sata da se ponovo spawna novi.

Zašto je to problem u high secu? Jer u svim sistemima koji imaju ice belt taj trenutak čeka gomile nadobudnih rudara.

Brza metoda za PLEX, ovisno da li si u nekoj ekipi, sposobnostima i o skilovima: L4 misije 50tak milja/sat, Incurzije 50-100milja/sat (preračunato), rudarenje u nuli, rattanje u nuli/anomalije, rupe, deadspace komplexi (u nuli naravno za max profit) itd. U ovom zadnjem, ako te sreća potrefi možeš dignut i milijardu ali rad u nuli ima i svojih rizika :)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan
Zura kaže...
Svenos kaže...
... i onda 5 sati dnevno, svaki dan, punih mjesec dana samo rudarit rudarit rudarit i sve skucat u plex i kad budem imao za narednih godinu dana game timea u plexu idem zaradjivat za ostalo...

Jel ima metoda zaradjivanja za plex u 2-3 dana po 5 sati osim ice mininga? I jel vrijedi sta taj ice mining?

ice mining je ok ako nisi u high secu. Od expanzije (Odissey?) ice belt se spawna na random lokaciji sa određenom količinom leda. Kad se izmajna, onda treba proći 4 sata da se ponovo spawna novi.

Zašto je to problem u high secu? Jer u svim sistemima koji imaju ice belt taj trenutak čeka gomile nadobudnih rudara.

Brza metoda za PLEX, ovisno da li si u nekoj ekipi, sposobnostima i o skilovima: L4 misije 50tak milja/sat, Incurzije 50-100milja/sat (preračunato), rudarenje u nuli, rattanje u nuli/anomalije, rupe, deadspace komplexi (u nuli naravno za max profit) itd. U ovom zadnjem, ako te sreća potrefi možeš dignut i milijardu ali rad u nuli ima i svojih rizika :)

Aham, kuzim. Kad se vratim na EVE uskoro dogovorit cu sa ostatkom korporacije ili cak alijanse da odemo u nulu mineat. Razmisljao sam da preporucim 8 exhumera, 2 orke, 1 charona/jump freightera (uz 3-4 battlecruisera za pratnju) a za zastitu 10battleshipova/battlecruisera i nekog carriera... Jel bi neka budala napala toliku flotu? I jel bi ti battleshipovi i taj carrier bili dovoljna distrakcija da ORE shipovi pobjegnu?

Takodjer, jel se tako nesto isplati? Ako jedan exhumer ili retriever izmajna cca 50-70 mil po satu, a ima ih 8 plus 2 orke, to je onda oko 600-800 mil za cijelu flotu... Ali kad se podijeli po glavi racunica mi ne valja i odjednom se ne isplati da tih 20 ljudi...

Ima netko ideju?

16 godina
neaktivan
Svenos kaže...
... 8 exhumera, 2 orke, 1 charona/jump freightera (uz 3-4 battlecruisera za pratnju) a za zastitu 10battleshipova/battlecruisera i nekog carriera... Jel bi neka budala napala toliku flotu?
...

Takodjer, jel se tako nesto isplati? Ako jedan exhumer ili retriever izmajna cca 50-70 mil po satu, a ima ih 8 plus 2 orke, to je onda oko 600-800 mil za cijelu flotu... Ali kad se podijeli po glavi racunica mi ne valja i odjednom se ne isplati da tih 20 ljudi...

Ima netko ideju?

računica se ne isplati ako sve to mobiliziraš za jedan sat rudarenja, jer računaj da ti treba vrijeme da stigneš tamo gdje ideš. Ali da ostanete duže onda da :)

na ovo prvo pitanje o budali: uvijek ima budala koji ti mogu pomrsiti račune

EDIT: i jesi li bio u Jiti? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 15:41 (Zura).
13 godina
neaktivan
Zura kaže...
Svenos kaže...
... 8 exhumera, 2 orke, 1 charona/jump freightera (uz 3-4 battlecruisera za pratnju) a za zastitu 10battleshipova/battlecruisera i nekog carriera... Jel bi neka budala napala toliku flotu?
...

Ima netko ideju?

računica se ne isplati ako sve to mobiliziraš za jedan sat rudarenja, jer računaj da ti treba vrijeme da stigneš tamo gdje ideš. Ali da ostanete duže onda da :)

na ovo prvo pitanje o budali: uvijek ima budala koji ti mogu pomrsiti račune

EDIT: i jesi li bio u Jiti? :)

Je, ali racunica i dalje ne pase...

70 mil po satu (po jednom retrieveru), a ako ih ima devet plus jedna orka, 5 battleshipova i 5 battlecruisera plus freighter to je 21 covjek. 9 * 70 mil je 630 po satu, u 5 sati je to 3.15bil. Na 21 covjeka to je 157.500.000 (ako je netocno ispravi, racunao sam u glavi). A ti si rekao da L4 misije daju oko 50mil po satu, sto je onda 40% vise nego ovo... A ako je 5 battleshipova i 15 exhumera onda je to vec nesto... Kad se izracuna, 15 exhumera ce dati placu (svakome) i to 50 mil po satu, tj. 250 mil u 5 sati... S tim da sam zaboravio carriera, al taj ionako ne bi bio tu, njega se lagano pozove da uskoci kad ga se zatreba...

Sto sa planetary interaction? Imam 2 skilla za to. Jel mi treba nesto drugo osim tog jednog skilla?

Koliko je to mil po danu? Koliko je profitabilnije u null secu i moze li meni netko to unistiti?

Sorry sto ovdje pitam, youtube videi su gluposti, jedini koji valjaju su stari cca godinu i po dana...

EDIT: ja sam stacioniran u Jiti. Samo sam pitao jel ima hrvata... :) Inace idem sa Venture mineat u Maurasi za bilo sta osim veldspara, najvise pyroxies ili pyroxeres, sta god, a dokle mineam pazim na cijene, inace kupujem jeftino i prodajem skupo, imam daytrading pa mogu... Tako dobijem svakih sat dva oko 12-13 mil profita... :)

Uskoro cu upecat jos jedan monitor, pa cu moci mineat na jednom i igrat Skyrim ili League of legends na drugom... Ili stavit film...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 17:23 (Svenos).
15 godina
Svenos kaže...
Zura kaže...
Svenos kaže...

Aham, kuzim. Kad se vratim na EVE uskoro dogovorit cu sa ostatkom korporacije ili cak alijanse da odemo u nulu mineat. Razmisljao sam da preporucim 8 exhumera, 2 orke, 1 charona/jump freightera (uz 3-4 battlecruisera za pratnju) a za zastitu 10battleshipova/battlecruisera i nekog carriera... Jel bi neka budala napala toliku flotu? I jel bi ti battleshipovi i taj carrier bili dovoljna distrakcija da ORE shipovi pobjegnu?

Ima netko ideju?

Reci mi u kojem sistemu želiš majnat, pa da isprobam doomsday dal dobro radi {#}. Nemoj ići s time osim u npc nulu (sov zaboravi). Uzmite rorquala za null majnanje, 2 orke ti nisu potrebene radije koristi mackinawe umjesto hulkova. Malo ih nafitaj da imaju reziste na npcijeve, a ako imaš flotu kod sebe onda ti flota ubija ih.

13 godina
neaktivan
mac92 kaže...
Svenos kaže...
Zura kaže...
Svenos kaže...

Ima netko ideju?

Reci mi u kojem sistemu želiš majnat, pa da isprobam doomsday dal dobro radi {#}. Nemoj ići s time osim u npc nulu (sov zaboravi). Uzmite rorquala za null majnanje, 2 orke ti nisu potrebene radije koristi mackinawe umjesto hulkova. Malo ih nafitaj da imaju reziste na npcijeve, a ako imaš flotu kod sebe onda ti flota ubija ih.

Zašto imam osjećaj da ti lovačiš da imaš titana? {#}

Ja pokušavam minimizirati gubitke, ne ih povećati. Rorqual kosta 1.5 bil a sa fittovima 2-2.5... Da flota ima 50 ljudi mozda bih i predlozio to korporaciji...

Hulkove nisam nigdje spomenio, razmisljam o mackinawu ili retrieveru...

Sto je sa planetary interaction?

15 godina
Svenos kaže...

Zašto imam osjećaj da ti lovačiš da imaš titana? {#}

Ja pokušavam minimizirati gubitke, ne ih povećati. Rorqual kosta 1.5 bil a sa fittovima 2-2.5... Da flota ima 50 ljudi mozda bih i predlozio to korporaciji...

Hulkove nisam nigdje spomenio, razmisljam o mackinawu ili retrieveru...

Sto je sa planetary interaction?

Kako ti misliš majnati u nuli? Ako imaš par brodova da ubija npcijeve onda super, koristi retrivere i mackinawe. Postaviš medium pos na neki moon, postaviš tamo rorquala i upališ bonus (nemoj zaboravit strontati pos) isto rorqual ima bolji bonus ako je full iskilan i isto može kompresirati. Ako ti tko dođe jednostavno odwarpaš na pos i to je to. Inače plačam si accove si RL money tak da titan nije toliko problem koliko mu treba da se iskila baš sve na full. Pi je jako sklon manipuliranju na marketu, ako imaš vremena i volje da ga radiš onda radi inače baš i nije nekaj puno osim ako nemaš od 3 pa više charova za PI sa dobrim skilovima. Jedino što mi pada na pamet je ako ti se korp može dogovoriti pa da svatko od vas radi neki P4 i kasnije to sklapate u recimo SBU, control tower i slično.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 16:11 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Kako ti misliš majnati u nuli? Ako imaš par brodova da ubija npcijeve onda super, koristi retrivere i mackinawe. Postaviš medium pos na neki moon, postaviš tamo rorquala i upališ bonus (nemoj zaboravit strontati pos) isto rorqual ima bolji bonus ako je full iskilan i isto može kompresirati. Ako ti tko dođe jednostavno odwarpaš na pos i to je to. Inače plačam si accove si RL money tak da titan nije toliko problem koliko mu treba da se iskila baš sve na full. Pi je jako sklon manipuliranju na marketu, ako imaš vremena i volje da ga radiš onda radi inače baš i nije nekaj puno osim ako nemaš od 3 pa više charova za PI sa dobrim skilovima. Jedino što mi pada na pamet je ako ti se korp može dogovoriti pa da svatko od vas radi neki P4 i kasnije to sklapate u recimo SBU, control tower i slično.

Mislim da nasa korporacija nece iskesirat samo tako 2.5 bil... No vidjet cemo... Hvala na savjetima, a oko titana: Ne razumijem zasto kupovati nesto sto je vrijedno 3000$ u stvarnom zivotu? Nek te stavi u bubble, naprave electronic attack i pocnu te bubati dreadnoughti, carrieri i battleshipovi i mozes se j**at sa titanom... Ispravi me ako sam u krivu...

PI bi koristio samo kao pasivan nacin zarade, treba mi 5-6 minuta da obidjem to i pokupim resurse sa nekim badgerom ili charonom a dobijem 2-3 mil sa 5 planeta dnevno...

13 godina
neaktivan
EVE Online

Zna netko dobar fit za retrievera a da nije skup? nista posebno, sve T1 stvari, naravno za Ice Mining.. Nasao sam na eveonline wiki stranici dobar fit i dosta jeftin, evo linka: http://wiki.eveuniversity.org/Retriever

Jel to najbolje ili ima nesto bolje?

0 0 hvala 0
15 godina
Svenos kaže ...
mac92 kaže ...

Kako ti misliš majnati u nuli? Ako imaš par brodova da ubija npcijeve onda super, koristi retrivere i MACKINAW. Postaviš medium pos na neki moon, postaviš tamo rorquala i upališ bonus (nemoj zaboravit strontati pos) isto rorqual ima bolji bonus ako je full iskilan i isto može kompresirati. Ako ti tko dođe jednostavno odwarpaš na pos i to je to. Inače plačam si accove si RL money tak da titan nije toliko problem koliko mu treba da se ISKI baš sve na full. Pi je jako sklon manipuliranju na marketu, ako imaš vremena i volje da ga radiš onda radi inače baš i nije nekaj puno osim ako nemaš od 3 pa više charova za ROI sa dobrim skilovima. Jedino što mi pada na pamet je ako ti se korp može dogovoriti pa da svatko od vas radi neki P4 i kasnije to sklapate u recimo SBU, control tower i slično.

Mislim da nasa korporacija nece iskesirat samo tako 2.5 bil ... No vidjet cemo ... Hvala na savjetima, a oko titana: Ne razumijem zasto kupovati nesto sto je vrijedno 3000 $ u stvarnom zivotu? Nek te stavi u bubble, naprave electronic attack i pocnu te bubati Dreadnought, carrieri i Battleship i mozes se j ** at s titanom ... Ispravi me ako sam u krivu ...

PI bi koristio samo kao pasivan nacin zarade, treba mi 5-6 minuta da obidjem to i pokupim resurse s nekim Badger ili Charon a dobijem 2-3 mil. sa 5 planeta dnevno ...

Titan nije kupljen s rl money. Plaćam accove, nego probaj se dogovoriti s nekom lowsec korporacijom (piratima) koji drže taj sistem dal možeš tamo raditi pi da im plačaš neku sitnicu mjesečno, normalno ako imaju coustum office. Superi (titani i superkerijeri) su imuni na EW. Rorqual se isplati samo ako je iskilan sve na 5, ako ne onda bolje koristi orku ako je ona na 5. Titana i slične stvari ne koristiš samo tako u većini slučaja imaš na drugome titanu support flotu spremnu da skoči, a na titanu imaš cyno. Ovisno o tome kaj te zanima u eve mogu te pogurat malo u tome smijeru (sa savjetima) jer imam relativno dosta iskustva na većini polja, a počeo sam i još uvijek sam industrijalac (inventam i gradim t2 stvari).

13 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Ovisno o tome kaj te zanima u eve mogu te pogurat malo u tome smijeru (sa savjetima) jer imam relativno dosta iskustva na većini polja, a počeo sam i još uvijek sam industrijalac (inventam i gradim t2 stvari).

Uhu, može, vrlo rado... {#}

Možemo i preko PM-a, možemo tu, možemo preko skypea al nemožemo preko EVE Maila jer sam ja i dalje u kazni... {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 16:11 (DrNasty).
15 godina
Svenos kaže...

Možemo i preko PM-a, možemo tu, možemo preko skypea al nemožemo preko EVE Maila jer sam ja i dalje u kazni... {#}

Ako si industrijalac/ proizvođač i imaš skilove počni inventati i proizvodi t2 opremu. SKini si EVE ISK PER HOUR i unesi api u njega.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 16:10 (DrNasty).
13 godina
neaktivan
mac92 kaže...

Ako si industrijalac/ proizvođač i imaš skilove počni inventati i proizvodi t2 opremu. SKini si EVE ISK PER HOUR i unesi api u njega.

Ne kuzim taj IPH da me hebes...

Ko prvi tjedni EVEa, previse tablica... ._.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 16:10 (DrNasty).
15 godina
Svenos kaže...

Ne kuzim taj IPH da me hebes...

Ko prvi tjedni EVEa, previse tablica... ._.

Nije kompliciran, a ako se baviš industrijom onda ti treba. Povlači cijene iz jite i možeš vidjeti dal imaš profit na neki modul, brod i sl. 

13 godina
neaktivan
mac92 kaže...

je kompliciran, a ako se baviš industrijom onda ti treba. Povlači cijene iz jite i možeš vidjeti dal imaš profit na neki modul, brod i sl. 

To je problem. Nece povuci cijene, gdje mogu modificirati da ih povuce?

14 godina
neaktivan
EVE Online

jel ima tko da prodaje account?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Pozdrav svima. Evo odlučio se i ja pridružiti zajednici EVE-a, mada sam još uvijek na trialu i sad imam za riješit tutorijal vezano za uloge koje mogu radit. Tako da se tehnički još nisam odlučio što ću raditi, ali vjerojatno ću uzet mining i market (trade).
Ugl, upoznao se sa jednom curom (il možda frajer ženskog lika igra, ne znam {#} ) koja mi je malo objasnila neke stvari; kako poslovi funkcioniraju, kako se ekipa gušta uništavajući noobove i da budem malo više na oprezu.
Ono što mene interesira, postoji li neka domaća udruga (corporation) da se mogu priključit jer vidim da dosta vas igra tu igru. Isto tako, na što bi trebao još paziti kao početnik u ovoj igri?

Zasad mi se igra sviđa, tako da ću si najvjerojatnije produljit trial.

Cheers :)

Gimme a bag of donuts, and no one gets hurt :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na pocetku ti je najbolje raditi misije za jednu i samo jednu od npc corporacija (obicno uzmi tvoje rase NAVY corp) frakcija dok ne dignes standinge prema toj Corp preko 6(7?) da mozes instalirati jump clona. Mislim da tako mozes i vise ISK-a zaraditi na pocetku. Isto tako najbolje ti je nac neku high sec corp s malim TAX-om da maksimiziras zaradu. Domaci highsec corp neznam ni jedan.

Nešto šta kao početnik dobro trebaš pripaziti su scamovi-znaći ništa ne kupuj u dirktnom trejdu izmedu igraća, ništa ne kupuj šta se oglašava sa contractima u localu i jako pazi na marketu kad kupuješ jer ljudi znaju staviti par nula više i ako ne paziš preplatiš nešto 10 000%( uvijek stavi da ti trade window bude prema vrijednostima od manjih prema većima/ regija u kojoj si

Najviše scamova je na contractima tako da jakodobro pazi ako nešto ideš uzimati, sve stavke provjeri 5x i ako je nešto predobro da bi bilo istinito sigurno je prevara.

16 godina
neaktivan
EVE Online

igral sam sam eve prije par godina, al mi je postalo preskupo za odrzavat acc (studentski zivot, jbg)... anyhow, sad sam pocel radit, pa si mogu priustit... pitanje je, dal se isplati vracat, dal je fanbase jos uvijek isti ko i prije par godina? isto tak, kakva je situacija s corpovima, jos uvijek goonovi ownaju pol svemira ili...?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

naravno da se isplati vracati ,ja sam pauzirao par godina od aktivnog gameplaya ali bi se resubo na 1-3 mjeseca nakon svake ekspanzije i samo trenirao skilove bez  gameplaya.

Eve je ziv univerzum  i jos uvijek je jedinstveno iskustvo u zanru mmorpg-a.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2014 20:57 (Van_Blaster).

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
EVE Online

Nisam vec skoro dvije godine na eveu ali moj savjet je da se ide polako... osnovne skilove sve na lvl 4, i skilat pomalo... ne treba zuriti, nema smisla uci u battleship koji ne mozes niti fitati niti korisititi kako spada... za igranje i uzitak u igri nije potrebno voziti najveci i najjaci brod, potrbeno je voziti bilo koji brod dobro... eventualno pozuriti na BS ako ce osnova za zaradu biti misije u highspaceu...

Lako je meni pametovat kad imam dva lika na preko 100 mil expa i skoro sve skilove skilane na lvl 5, ali svi smo bilo pocetnici jednom... prvi novac sam zaradio majnajuci kernit u BS-u :-D

U svakom slucaju nakon mnogo igara odigranih jedina igra kojoj se namjeravam vratiti, inace bih davno prodao i likove i brodove za koje bih vjerojatno mogao dosta zaraditi!!!

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Chiki kaže...

Nisam vec skoro dvije godine na eveu ali moj savjet je da se ide polako... osnovne skilove sve na lvl 4, i skilat pomalo... ne treba zuriti, nema smisla uci u battleship koji ne mozes niti fitati niti korisititi kako spada... za igranje i uzitak u igri nije potrebno voziti najveci i najjaci brod, potrbeno je voziti bilo koji brod dobro... eventualno pozuriti na BS ako ce osnova za zaradu biti misije u highspaceu...

Lako je meni pametovat kad imam dva lika na preko 100 mil expa i skoro sve skilove skilane na lvl 5, ali svi smo bilo pocetnici jednom... prvi novac sam zaradio majnajuci kernit u BS-u :-D

U svakom slucaju nakon mnogo igara odigranih jedina igra kojoj se namjeravam vratiti, inace bih davno prodao i likove i brodove za koje bih vjerojatno mogao dosta zaraditi!!!

Slazem se potpuno. Nemojte bit ko ja pa sa 3.5 mil skillpointa i T1 sniper fit PvP Naga ici u WH radit C2 site-ove i onda da vas ganka švabska korporacija iz susjednog C3 jer nitko nije pazio ulaz... Nas dvojica izgubili 500 mil... -_-

Drzite se HS-a, nemojte u WH ili NS ili cak LS ako vam je drag taj brod i implanti i klon... :)

Ima tko ideju kako zaraditi za PLEX osim PI-a, gas mininga u WHu, radjenja C3 i C4 s ekipom i Ice mininga i station tradinga? xD

Gledam koje sve opcije imam... Vec sam postavio PI, sad cu uskoro u neki C2 u neki gas cloud i onda nakon toga sa Drakeom u neki C3 sa likovima iz corpa (dvojica u T2 nightmareovima) i jos 3-4 tengua i ja u drakeu...

Chiki zast si presto igrat? Sa 100 mil skillpointa mozes zaradit trenutnih 750-650 mil bez problema za PLEX... :O

EDIT: Evo skuzio sam kako zaradjivat pare, market trading. U cca 15 minuta oko 80 milijuna... Rekao bi da cu zaradit za 2 plexa u ovih preostalih tjedan dana sto imam do isteka game timea :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 13:05 (Svenos).
11 godina
neaktivan
EVE Online

Planiram poceti igrati eve pa me zanima ima li netko da me pogurne malo s resursima I objasni igru malo 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Ja ti samo mogu reć da napraviš 14-day free acc, prođi tutorijal i par NPC misija, pa odluči da li ti se isplati nastavljati ili ne.
Pričekaj još malo, možda netko od starijih igrača odgovori i više ti pomogne - ja sam početkom mjeseca počeo igrati. Ne forsiram se, još uvijek učim, eksperimentiram, igram cca sat vremena dnevno (više - manje, ovisi o slobodnom vremenu), ali da je igra posebna - je. I to je upravo razlog zašto igram i zašto mi se svidjela.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
EVE Online

Hvala puno decki, sad mi je matura pa se necu bas vezat za igru Al za mjesec dana sam u punom pogonu pa se cujemo :) 

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WiCkED kaže...

Ako ste propustili, dolazi bojanje brodova u EVE. Evo i dev bloga:

http://community.eveonline.com/news/dev-blogs/ship-painting-pilot-program/

Po meni super, malo za raznolikost a i cijene mi se ne cine dramaticno velike. AUR se moze kupiti za isk, a boja broda nije game breaking mehanika. Tako da tko hoce - slobodno se oboji kako hoce.

@boldano - kaj se ne treba uzet PLEX da bi ga pretvarao u AUR? Koliko sam skužio kad sam čeprkao po customization opcijama, tamo je pisalo tako. Ili sam ja nešto krivo shvatio {#}

17 godina
protjeran
EVE Online

provjeri market i contract ,igraci prodaju sve sto se moze prodati za isk.

0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice