EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.889
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
neaktivan
Re: EVE Online
suskogt kaže...

Ljudi molim VAS POMOC ako netko zna rijesenje kako zaobici taj problemcic. Pri pokretanju igre mi se javlja da mi nedostaje SM3.ž

Pokusavam je pokrenuti na ACER ONE D250 koji navodno ima podrsku za Direkt X9c koji igra trazi.

.

osim ako je tvoj model specifičan, Acer one D250 ima Intel GMA 950 koji podržava samo SM 2.0.

Pokušaj (ako te uopće ubaci u prozor gdje bi trebao ukucat lozinku) postaviti sve detalje na low  ili Off, možda upali.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan
EVE Online

To me i zbunjuje. Podrzava Direct X9c koji je baza za SM3 i u specifikaciji chipseta na internetu za Express koji je u mojem laptopu pise da je SM3 kompatibilan, a na stranici od Acera pise da je Direct X9c ali sa samo SM2.

E sad ko je tu lud ili sam ja takav tuntlek nemam pojima. Ugl, izbaci me kad se trebam logirat. Postoji li koji nacin da se izbjegne ta provjera graficke neki pach ili nesto slicno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

sam da se javim picke. imate jedan balkanski/eng corp ono rvata srba bosanaca znaci cijelokupni leadership su balkanosi i zacudo super radi:P. zove se tr0pa de elite. [bope.]

svi koji koriste mozak i imaju neke skilove da voze nest posteno su dobrodosli

eo killboard znaci mnogo pevepea i sve sto se pukne u fleetovima bude full reimbursano znaci free pevepe

http://bope-corp.com/kb/?a=home

dio je jedne alliance koja se zove against all authorities AAA i landlordovi smo na juznoj polutki eve hemisfere:P

http://go-dl1.eve-files.com/media/corp/Verite/influence.png

kanal ingame: bope army

magistar

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

pozz ekipa...

može netko pozvat preko BUDDY programa, za 21 dan trial, ako to još uvijek šljaka.... 

odlućih da se vratim nakon dugo vremena... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gavrinjo kaže...

pozz ekipa...

može netko pozvat preko BUDDY programa, za 21 dan trial, ako to još uvijek šljaka.... 

odlućih da se vratim nakon dugo vremena... :)

zaboravio si ostavit mail.P

magistar
15 godina
neaktivan
ok, šibnem ti mail u poruci...
13 godina
neaktivan
EVE Online

evo i ja se bacio u eve online, da vas pitam, gdje  je najjeftinije kupit onaj GTC za 60 dana? jel ima negdje di cu proc najbolje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jerdna kaže...

evo i ja se bacio u eve online, da vas pitam, gdje  je najjeftinije kupit onaj GTC za 60 dana? jel ima negdje di cu proc najbolje?

najjeftinije za platiti je ako uzimas pretplatu na 3(ili više) mjeseci u komadu.

cijene 60dana su svugdje više-manje jednake. ja sam jednom uzimao preko shatteredcrystal

inače je najjeftinije, kad malko "ojačaš", da si grindanjem otplatiš svaki mjesec ;)

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan
EVE Online

daj mi reci sta preporucas nakon tutoriala?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
EVE Online

You call your female partner Aura in bed and ask her to say dirty things to you like, "Warp drive, active"

OMFG, kako mi je ovo poznato

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: You know you play eve too much when...
ludizao kaže...

- When your wife refers to EVE as "that stupid game"

khm..

" Opet ta dosadna igra sa dvije boje "

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

U kojem se modu manje zagrijava graficka ili procesor Window mode ili Fullscreen?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Dobar dan,

evo zelio bih da pocnem igrati EVE online pa da li mozete mi dati par savjeta, mozda linkova i na kojem realmuigra najvise raje ( nase ) ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 12:05 (Garamel).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Poslije LOTRO u EVE?

Ostavi se ove ovisnosti, ako ti je RL mio {#}

Neka ti netko posalje buddy invite, tako dobijes 3 tjedna triala.

Nema realmova. Svi su u jednom svemiru {#}

Od nasih za koje znam (dok sam igrao) potrazi Elite Academy (NBElite - CEO, njemu posalji mail ingame).

Cyrcle Of Crows (p3ki - CEO, mail ingame)

Cini mi se da je Zura (par postova iznad) u ELITE, pa mu posalji i tu PP.

Obavezno za sve novajlije.

EVEmon - program

EVE ISK Guide - tu su ti odgovori na 70% pitanja koja vjerojatno imas.

www.isktheguide.com

To je sve sto ti ja mogu pomoci.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 9:33 (Chaky).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Chaky kaže...
Cini mi se da je Zura (par postova iznad) u ELITE, pa mu posalji i tu PP.

Inače da, ali sam na zasluženom dugom odmoru od EVE :)

Garamel, slobodno se ingame spoji na ELITC kanal (pod pretpostavkom da si aktivirao igru). Ja ti na žalost ne mogu poslati buddy invite jer sam trenutno neaktivan.

15 godina
neaktivan
EVE Online

AKO ODLUCITE IGRATI EVE,JAVITE SE DRUGU ZDENKU DA VAN DA ISKAZNICU OD PARTIJE ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
EVE Online

Evo zakacen sam od subote navecer....prije neke 3 godina sam isproba trial ali nije me zadrzalo.

Sad samo mislim kad cu doma s posla da dovrsim zadnje tutorial agent misije(courier) ^^

Neckam se u sta da se specializiram za pocetak....Mining i scanniranje+hackiranje itd. izgleda unosno,a combat zanimljivo...

Mozda minanje gravimetric anomalija za pocetak? Ili jednostavno da idem standardno u asteroid beltove i mineam bez zajebancije oko scan-anja?

Isto neznam dal da joinam neki corp,cini mi se da bi mi to pomoglo kao pocetniku.

Samo ima ih milijardu neman uopce ideju di da pocnem -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
EVE Online

vidis,problem kod novih igraca je sto misle da je majnajanje unosno i onda propadnu... majnanje je unosno samo u rupi i to sa super opremom,ili u nuli...   skilaj combat,kreni misije,od l1 pa ces lagano kako skilas i dizes stand doc do l4... joinaj u neki nas korp,preporuka ti je circle of crows ;)   I SAMO NEMOJ MAJNAT,DRZI SE COMBATA VIRUJ MI

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nisu svi za combat i low sec.

Možda čovjek voli nešto igrat dok čita knjigu ili gleda film. Ima ljudi koji vole mining. Ima ljudi koji i zarađuju na tome. Ima i carebearova...

Osobno nisam nijedno od toga i također sam više volio low sec, ratanje, anomalije i ostale điđe.

14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

vidis,problem kod novih igraca je sto misle da je majnajanje unosno i onda propadnu... majnanje je unosno samo u rupi i to sa super opremom,ili u nuli...   skilaj combat,kreni misije,od l1 pa ces lagano kako skilas i dizes stand doc do l4... joinaj u neki nas korp,preporuka ti je circle of crows ;)   I SAMO NEMOJ MAJNAT,DRZI SE COMBATA VIRUJ MI

Hmm,pa naginja sam combatu.

Igram Caldari tako da neznam ima li to utjecaja sta se corpa tice.

Cilj mi je doc do Rokh-a taj me je brod odusevia na prvi pogled,samo imam jos pure papat do tog broda ^^

edit: Minanje mi izgleda dobro za opustanje i ono mozak na pasu,a to mi je cesto potrebno nakon stresnog dana na poslu,zato sam se necka izmedu combata i mine-anja/researcha

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.7.2012 15:23 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
EVE Online

trejd je daleko najbolji,ali za to treba kapitala kojeg ces tesko pomocu majnanja steci,skompaj se sa pravom ekipon i par ce doci,skilaj prema tengi za pocetak,na kro kanalu se javi malo hajduku,blek neksu ako jos igra,wulfu,faferu,hrshiru i ekipi... oni ce te odvesti na pravi put

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

trejd je daleko najbolji,ali za to treba kapitala kojeg ces tesko pomocu majnanja steci,skompaj se sa pravom ekipon i par ce doci,skilaj prema tengi za pocetak,na kro kanalu se javi malo hajduku,blek neksu ako jos igra,wulfu,faferu,hrshiru i ekipi... oni ce te odvesti na pravi put

Hmm kazes da skillam prema Tengu-u?

Gledam malo na EvEwiki i pise da nema nikakve turret ni launcher hardpointove,a da je najbolji PvE Strategic Cruiser....

Kako je najbolji ako nemoze radit dmg?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 10:58 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
Ashelor kaže...
nazi commander kaže...

Gledam malo na EvEwiki i pise da nema nikakve turret ni launcher hardpointove,a da je najbolji PvE Strategic Cruiser....

Svaki T3 brod ti ima sub system slotove u koje umećeš subsystem module. S njima dobivaš i određen broj slotova za klasične module tipa 

luncher i turret hardpointove između ostalog. Dobivaš mid slotove i low slotove. Sve ovisi koje subsysteme stavljaš

Ovdje imaš detaljnije http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Tengu

14 godina
neaktivan
Mlitavi kaže...
Ashelor kaže...
nazi commander kaže...

Svaki T3 brod ti ima sub system slotove u koje umećeš subsystem module. S njima dobivaš i određen broj slotova za klasične module tipa 

luncher i turret hardpointove između ostalog. Dobivaš mid slotove i low slotove. Sve ovisi koje subsysteme stavljaš

Ovdje imaš detaljnije http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Tengu

Aha...

Evo prckam malo po wikiju,taj tengu izgleda strasno....

Samo jos strasnije mi izgleda cijena broda i cijena skillbookova za doc do njega.

I koliko ce mi samo vremena trabat za skillove nabit na potrebne levele o.O

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 12:20 (Ashelor).
15 godina
neaktivan
EVE Online

prvo naskilaj drejka sto bolje mozes,on ti sadrzi sve osnove za tengu... al moj savjet je ,prije nego sto to krenes,osnovne skilove za armor/shield,energy i elektroniku dobro uskilaj jer ce ti uvik tribati i osnova su za sve

NS/ZD
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

prvo naskilaj drejka sto bolje mozes,on ti sadrzi sve osnove za tengu... al moj savjet je ,prije nego sto to krenes,osnovne skilove za armor/shield,energy i elektroniku dobro uskilaj jer ce ti uvik tribati i osnova su za sve

Ma sinoc sam potrpa svega i svacega u skill queue(kako bi dobia neki skill book odma bi isa nabijat taj skill na bar lv 2)

I onda mi uleti onaj tutorial u vezi certificata.

I skuzin koliko tih skillova koje sam nafila u queue mi ne treba trenutno.

Tako da cu za pocetak vatat ove pocetne "combat" certifikate.

Sad iden do starter profession - caldari military - soldier,i one osnovne za capacitor,shield,gunnery,missile etc.

Samo pitanje u vezi missile vs. railgun

Trenutno mi rakete izgledaju inferiornije i nekako naginjem vise railgunove.A i zelja mi je doc do Rokh-a i raznosenja stvari s 100km :)

15 godina
neaktivan
EVE Online

idi prema tengi,skilaj misile jer to ti je izvor iska u pveu,a kasnije odskilaj gunnery pa kreni za pvp rajlove i kenone... nema nekog pravila,sve je dobro samo ovisi di se koristi,zasad se drzi misila i bit ce dobro

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nazi commander kaže...

idi prema tengi,skilaj misile jer to ti je izvor iska u pveu,a kasnije odskilaj gunnery pa kreni za pvp rajlove i kenone... nema nekog pravila,sve je dobro samo ovisi di se koristi,zasad se drzi misila i bit ce dobro

KK thx na savjetima.

Sad mi samo preostaje nac neki dobar corp koji bi moga prihvatit nubinu poput mene ^^

15 godina
neaktivan
EVE Online

javi se P3k1 u igrici pa vidi s njim ;)

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
EVE Online

pozz! 

ima ko dva buddy invajta? nije hica,pocet cu sljedeci tjedan jer frend nemoze prije pa da skupa radimo kaos sa shutlevima...

ps.cilj mi je hrpa raketa,kaj da izaberem

pss.kak placate pretplatu? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice