EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.890
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
17 godina
neaktivan
EVE Online

Pogledao sam par trailerova na netu, pročitao par postova i sviđa mi se EVE. Kako mogu početi igrati?

Mount Vision Pro
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 1:42 (2029.MN4).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: EVE Online
2029.MN4 kaže...

Pogledao sam par trailerova na netu, pročitao par postova i sviđa mi se EVE. Kako mogu početi igrati?

Preporučam ti da ipak uz takav pristup pokušaš još i njihov trial. Mislim da je nekih 15 dana. Ali u ta dva tjedan posveti malo više pažnje igranju samo EVE da što bolje upoznaš sve što te zanima, pa onda procijeni jel' ostaješ ili odustaješ. To ti je moja prijateljska preporuka.

Ja sam ostao, mnogi su ostali, ali i mnogi su odustali, kako kome leži.
Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
16 godina
neaktivan
EVE Online

Evo nasao prve bugove Plač i osjetio na svojem liku:

Skeniranje anomaly mi se nekad zabagira i neće mi ponovno skenirati i tada moram restart eve online da radi kako treba opet.

Eto i Traning Queue ne radi kako treba, jucer (subotu) sam trenirao skill na lvl4 long targeting bla bla i ono još ostalo 13h i 30minuta koji je trebao završiti u 10:30 u nedjelju ujutro, a onda sam stavio u traning queue energy mangament na lvl5 koji treba 10dana naravno ovisi o atributima. I ono na downtime u nedjelju išo ja nešto gledat na EVEmon da vidim neke skillove dok ono vidim slučeno da treba za energy mangament 12dan i još nešto sitnoga,, tada mi je več bilo nešto čudno oko toga. I ono ja pričekao da projde downtime i ujdem u igru,, tada zagledam da mi se niti jedan skill ne uči to znači išlo mi je prazno kakvih 2sata i 30minuta, a u traning queue nema ničega Plač. I stavim ja to trenirat taj energy koji treba 10dana. I opet ja pokrenem par puta EVEmon i ono kaže da se trenira energy mangamnet na lvl5 12dana. Meni nije dao vrag mira i išo ja provjeriti orginal api kod koji je u XML i ono stvarno vidi nije greška do EVEmon nego do CCP servera kaj je več  i tipično za njih. Nakon 1h mi se konačno promjenio trajanje skilla kako treba.

A nakon dan stavljanje expanzije mi kaže i krive atribute u EVEmon za sada imam:

25int

25memory

26will

23precep

11charisma

Evo slika kako sada izgleda u EVEmon, a u igri sve normalno. Naravno i orginal api kod u XML sam provjerio isto kaže ko u EVEmon:

krivi atributi krivi atributi
eve-croatia.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Nakon nove ekspanzije su promjenili API kod, jer sad su u njega uracunati i implanti koje imas trenutno umetnute... tako da ti je zbog toga greska. Ne znam kad ce sredit sad to sa EVEMonom, ali sad kad ima skill queue niti ga vise ne koristim toliko jer ne moram brinuti kad ce zavrsiti skillovi.

A treniralo ti nije vjerovatno zbog toga sto nisi kliknuo Apply u skill queue nakon sto si namjestao skillove, ili nakon sto si radio neke promjene... tako je i meni bilo ali sam vidio da vrijeme, jer uvijek provjerim da ne stoji. Najjednostavnije za provjerit ako radi jest da pogledas u listu skillova i jedna kategorija treba biti zutom bojom oznacena, npr " 3 in queue" . Ili jednostavno drzis mis na character sheet ikoni pa ti pise sve o skillu koji se trenira.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Jesam stisnuo apply,, provjeravao sam 3 puta,, bas zbog toga.

A kako vidim atributi mi se mjenjaju svako malo na EVEmon,, tako i u api kodu XML,, tako da moguce da nesto prckaju po serveru.

A i EVEmon neracuna implantate,, tako kako pise u api kodu na CCP serveru XML tako i pise u EVEmon, to znaci da EVEmon i taj api kod XML na CCP serveru nikakve veze nema sa EVEmon kaj krivo kaze. Jeste da su nesto mjenjali api kod, ali sad da pocnem objašnjivati to čudo trebao bi napisati cijelu knjigu o tom CCP api kodu i njihovom XML.

Evo primjer kako izgleda od strane CCP XML :

Link

Evo primjer kako laše provjeriš xml od strane CCP ,, inače mozeš sve preko jednog linka ali ovo je lakše;

Najdes svoj kod lika,, uvjek je neki broj:

npr moj: <row name="elipso" characterID="1979143846" corporationName="E L I T E Corp" corporationID="150846985" />

I uzimas ovaj broj: 1979143846

od

characterID="1979143846"

Tada ides ovdje i ukucas ono kaj trazi

Naravno svoj userID i api-key najdes ovdje

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 15:03 (Fast888).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Kaldo kaže...

Prvo, koji lvl misija radis? Drake je prvenstveno za lvl3, ako ga tamo gubis onda radis nesto krivo, jer to je brod koji moze tankati i lvl4 misiju sa dobrim skillovima.

I nemoj nikad aktivno tankat drakea, jer se ne isplati... idi uvijek passive, potrazi si fit na battleclinicu. Koristi aktivne reziste tako da ih mozes permarunnati, i mjenjaj ih ovisno o tome kakva je misija... potrazis na eve survival tu misiju, pogledas koje reziste moras koristiti i koji se damage najvise isplati - i tako si prilagodis tank i missiles.

Scramblere uvijek prve skidaj sa light droneovima jer ce ti predugo trebati sa heavy missile... i uvijek pazi aggro u misijama, nemoj da te napadne cijela soba sa enemyima nego skidaj grupu po grupu.

Vise manje to je to ;)

Lvl 3 je misija u pitanju, možda ti je i poznato - serijal misija New frontier (7 komada).   u mission helpu za dmg dealt piše all kind, tako da sam ja stavio sebi Invul field jedan, i imao sam oko 11 000 shielda, i one fore za regeneraciju bržu (flux coil itd).     međutim nisam bio dovoljno brz u warpanju a napalo me sigurno 50ak dronova (sa malo većim crvenim križem)   odjednom.         A čak mi i u journalu za misiju kaže da je malo gadnija i da bi bilo preporučljivo da ne idem sam !   :D

idem to danas probat riješit nekako čim ponovno nafitam novog drejka 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ne znam tocno tu misiju, ali posto je ipak u 7 dijelova pretpostavljam da je neka storyline.. one znaju bit teze pa je dobro i poslusati taj savjet i pozvati nekoga u pomoc. Takodjer obrati pozornost ako moras ubiti svih tih 50 droneova, mozda je potrebno samo izvidjeti.

Evo ti jedan dobar fit za pasivnog drakea... ako nesto od opreme ne mozes jos koristiti zamjeni sa t1 named opremom, ali prije ili poslije ces morati skillati za to jer ti puno pomogne.

[Drake, passive t2, lvl3 mission runner]
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Ballistic Control System II

Heat Dissipation Field II
Photon Scattering Field II
Invulnerability Field II
Shield Recharger II
Large Shield Extender II
Large Shield Extender II

7x heavy missile launcher ( sto bolje, bolji damage)
[empty high slot]

[empty rig slot]
[empty rig slot]
[empty rig slot]

Ako imas dovoljno ISKa, mozes uloziti u rigove za drakea - Core Defence Field Purger I.  I ovdje gore ti je fit koji je napravljen da tanka sve reziste podjednako.. za misije ti je bolje mjenjati ta 3 rezista ovisno o neprijatelju. ( npr Guristas ti je Kinetic i 2x Thermic hardeneri)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Jel imate neki link na dobar (koliko-toliko temeljit) guide za ganjati scientist karijeru? Sve što bi trebalo znati za početak, ali i za smjer razvijanja, čemu služi, što postići, itd.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Opet hehe samo ovaj puta 53,850 Izlanuo se, naravno i slikao.

Dobio sam neke infromacije da bi trebalo krajem ovog mjeseca ili početkom sljedečeg mjeseca  doći u algoritam EVE Online box a kasnije i Eve Time Code, nadam se da je infromacija istinita Smijeh.

eve-croatia.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 22:00 (Fast888).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

hm, T2 mi je ipak malo preskup...

ovako ti sad izgleda novi drake :

gore

7 malkuth heavy m,   1 salvager

sredina

1x passive barrier compensator

1x   invulner field I

1x   Y-S8   Afterburner

3x Large   azeotropic shield extenderi

dolje

Mark I   power reactor

balistika

shield power relay

shield flux coil.

a takav isti su mi dronovi syebali, samo što sam imao obične launchere na njemu   :(

btw, da li vam se zna dogoditi možda da ne možete otvoriti sejvane fitove u fitting screenu ?     meni se malo prije dogodilo pa sam morao restartati client da bi onda sve bilo ok, hm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Što se danas, nakon svih promjena, preporuča za Navy Ravena?

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fast888 kaže...

Opet hehe samo ovaj puta 53,850 Izlanuo se, naravno i slikao.

Dobio sam neke infromacije da bi trebalo krajem ovog  mjeseca ili početkom sljedečeg mjeseca    doći u algoritam EVE Online box a kasnije i Eve Time Code, nadam se da je infromacija istinita Smijeh.

jako lijepa brojka.   bit će i sve više sad kad izađe u boxu. 
16 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

hm, T2 mi je ipak malo preskup...

ovako ti sad izgleda novi drake :

gore

7 malkuth heavy m,   1 salvager

sredina

1x passive barrier compensator

1x   invulner field I

1x   Y-S8   Afterburner

3x Large   azeotropic shield extenderi

dolje

Mark I   power reactor

balistika

shield power relay

shield flux coil.

a takav isti su mi dronovi syebali, samo što sam imao obične launchere na njemu   :(

btw, da li vam se zna dogoditi možda da ne možete otvoriti sejvane fitove u fitting screenu ?     meni se malo prije dogodilo pa sam morao restartati client da bi onda sve bilo ok, hm.

Evo nekoliko savjeta koji bi ti trebali pomoci dok ne nabavis novaca za t2 opremu:

Nemoj koristiti shield flux coil.. cim smanjuje max shield capacity to znaci da smanjuje i shield recharge, a sa shield power relay nista ne gubis jer ti shield boost nista ne znaci - jer nemas shield boostere.

Power reactor za power grid ti je potrosnja slota.. ako mozes, digni radije Engineering skill da ne moras trositi module, ili weapon upgrades koji takodjer smanjuje... ako ti opet fali, radije stavi power diagnostic system, koji ce ti podignuti power a u isto vrijeme i shield i capacitor.. provjeri na eft ako ces imati dovoljno pga i cpua...

Fali ti rezista, radije makni afterburner i jedan shield extender ( to ce ti odmah i smanjiti potrosnju powergrida pa umjesto power reactora stavis jos jedan shield power relay ) i stavi jos 2 rezista.... bolje imati 80 % reziste sa 8k shield nego 50 % sa 10k - lakse ces tankati u prvom slucaju.

Salvager ti je ok ako zelis obaviti dio posla u misiji, ali vise ti se isplati kupiti destroyer cormorant i opremiti ga za salvageanje.. i kad zavrsis misiju sa drakeom, sjednes u cormoranta i posalvageas misiju.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2009 23:56 (Kaldo).
16 godina
protjeran
Kaldo kaže...

Evo nekoliko savjeta koji bi ti trebali pomoci dok ne nabavis novaca za t2 opremu:

Nemoj koristiti shield flux coil.. cim smanjuje max shield capacity to znaci da smanjuje i shield recharge, a sa shield power relay nista ne gubis jer ti shield boost nista ne znaci - jer nemas shield boostere.

Power reactor za power grid ti je potrosnja slota.. ako mozes, digni radije Engineering skill da ne moras trositi module, ili weapon upgrades koji takodjer smanjuje... ako ti opet fali, radije stavi power diagnostic system, koji ce ti podignuti power a u isto vrijeme i shield i capacitor.. provjeri na eft ako ces imati dovoljno pga i cpua...

Fali ti rezista, radije makni afterburner i jedan shield extender ( to ce ti odmah i smanjiti potrosnju powergrida pa umjesto power reactora stavis jos jedan shield power relay ) i stavi jos 2 rezista.... bolje imati 80 % reziste sa 8k shield nego 50 % sa 10k - lakse ces tankati u prvom slucaju.

Salvager ti je ok ako zelis obaviti dio posla u misiji, ali vise ti se isplati kupiti destroyer cormorant i opremiti ga za salvageanje.. i kad zavrsis misiju sa drakeom, sjednes u cormoranta i posalvageas misiju.

što se tiče low-a, ovo što sad imam mi je jako dobra kombinacija. 2 shield power relaya bi mi srezala cap recharge za čak 70% što je ipak malo puno.  
za fitanje svih 7 launchera i salvagera mi treba baš reactor jer daje 10% dok dijagnostika daje samo 5% a shield poveća za 4% što i ne znači baš toliko puno.
na kraju mi zauzeće CPU-a i powera izgleda ovako :   521/656   i 1112/1122,   znači skoro puno do kraja. 

a Što se tiče ovih zadnjih prijedloga, jednostavno ne leže mom načinu igranja.   AB svakako moram imati zato jer volim biti agilan, i volim salvagati (skill je na L5), što bi značilo da upareno sa AB-om salvage ide vrlo fluidno dok ubijam enemya.

Probat ću dignut eng. na L5 (sad je L4) pa možda i promijenim neke stvari.   a činjenica jeste da jednostavno nisam dovoljno pazio i da je to najveći razlog zašto su me dronovi zgazili.   prvi put sam išao ubijati prvo towere koji su cijelo vrijeme spawnali dronove na koje nisam obraćao pažnju dok ih se na kraju nije pojavilo 100 komada i scrambleri niotkud.     a ovo za 2. put jednostavno sam presporo krenuo warpat (valjda sam mislio da će armor i hull duže trajati, lol)

ali sutra novi friško fitani drejk ide u nove radne pobjede !   :) 

btw imam jedno pitanje - da li overload slotova dobro može poslužiti za PvE, ili je to bitno samo za PvP ? 
16 godina

Evo ti jedan setup koji ja koristim za lvl4 misije dok dobijem inspiraciju za pve u lowsecu. Ako planiras koristiti u hisecu, mozes komotno ubaciti rigove za brzi recharge shieldova (purgere), oni to drasticno povecaju mogucnost tankanja. Isto tako, ako hoces bolji tank izbaci jedan BCU iz low i ubaci jos jedan power relay ili PDU. Vidim da te muci sto ti se onda ne regenira cap - al cap ti apsolutno ne treba ako si u pasivno tankanom brodu koji koristi missiles Namigiva

Afterburner je dobar izbor, jer je jedna od glavnih prednosti drake-a range, jednostavno se maknes od recimo sanshi koji rade gadan dmg al ako si im blizu i rokas ih s 50ak km bez da te muce. Jedino je salvaging zabavan poslije.

Sto se overheata tice - s obzirom da ti se moduli ostecuju dok ih pregrijavas, pa ih moras popravljati, bas i nije isplativo za pve.

drake drake
EVE corporation HEGEMONY ENTERPRISES Forums: www.digiteria.net/heg
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.3.2009 10:10 (WiCkED).
17 godina
moderator
Kaldo kaže...

Ja se baš u zadnje vrijeme zabavljam skupljanjem dragocjenih stvari salvagerom i ovaj tvoj savjet je odličan! Još od prije imam Cormoranta parkiranog u garaži i ni na kraj pameti mi nije bilo da bih ga mogao iskoristiti za salvage. Puno brže i praktičnije, nego sve odrađivati s Drakeom (kao štp sam do sada radio).

Hvala!
WiCkED kaže...

Evo ti jedan setup koji ja koristim za lvl4 misije dok dobijem inspiraciju za pve u lowsecu. Ako planiras koristiti u hisecu, mozes komotno ubaciti rigove za brzi recharge shieldova (purgere), oni to drasticno povecaju mogucnost tankanja. Isto tako, ako hoces bolji tank izbaci jedan BCU iz low i ubaci jos jedan power relay ili PDU. Vidim da te muci sto ti se onda ne regenira cap - al cap ti apsolutno ne treba ako si u pasivno tankanom brodu koji koristi missiles Namigiva

Baš lijepo da je Drake tako popularan, pa je zanimljivo ovo čitati (mogu si mislit kako je drugim koji ga uopće ne koriste :).
Meni je to trenutno "admiralski brod" moje flote od četiri broda koliko ih imam :) (svi drugi su slabiji i jadniji) i radim samo lvl3 misije s njim. Niti jednom ga još nisam izgubio. Setup se može vidjeti na priloženoj slici, a jasno daleko je skromniji nego Wickedov. Vrlo malo stvari sam kupio koje su na brodu, većinu sam pokupio u raznim misijama, tako da fit baš i nije za hvaliti se, ali me dosta dobro služi.
Vidim da si ti stavio čak tri ballistica, to sigurno dobro dođe, ali jako ždere CPU, pa će to kod mene morati pričekati (više skilla i ulaganja u launchere koji manje troše :)).

Drake Drake
16 godina
protjeran
EVE Online

to i nije tako loš fit, Miro.   Wickedov prijedlog mi je za sada ipak malo preskup pa koristim T1 varijante.

ja sam si sad uz sve refitano, izbacio jedan heavy m.l. i ubacio jedan obični za light missile.   dobro dođe za dronove i frigatice !     :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2009 17:23 (l)oolvl).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

l)oov)l, kakav fit se preporuča za Ravena (navy)? - Borbeni, solo, l2-l4 misije

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

da ti iskreno kažem, ja sam još uvijek u BC-u.     stoga pogledaj si malo battleclinic tamo sigurno ima dobrih rješenja

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

l)oov)l, kakav fit se preporuča za Ravena (navy)? - Borbeni, solo, l2-l4 misije

ako nisi prije radio lvl4 misije, bolje pocni sa obicnim ravenom da ne bi imao velike gubitke u slucaju da ga izgubis.. nije sve u brodu, vaznije je poznavati brod koji vozis i misije koje radis
Neki default build za ravena ti ide:
[Raven, Mission runner lvl4 cruise]
Capacitor Flux Coil II
Capacitor Flux Coil II

Large Shield Booster II
Shield Boost Amplifier I
Ballistic Deflection Field II

'Arbalest' Cruise Launcher I, Wrath Cruise Missile
Drone Link Augmentor I
Drone Link Augmentor I

Capacitor Control Circuit I

Hobgoblin II x5
Hammerhead II x5

Ako imas skillove, stavi si umjesto large X-large shield booster ( ali da to mozes fitati moras maknuti 2 drone link augmentora u high slotu). Kod navy ravena mozda i stane sve, s tim da u high slot mozes dodati jos jedan cruise launcher za bolji dps. Ako ti fali tanka, zamjeni jos jedan BC sa flux coilom.
17 godina
neaktivan
EVE Online

Jel Cormorant dosta za lvl1, lvl2 i Epic misije? Što ima bolje za to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaldo kaže...

To je točno, ja imam catalysta sa 4 salvagera i 4 tractor beama i da vidiš miline Osmijeh

Inače, već dugo ne igram ali u zadnje vrijeme sam se jako zaželio otisnuti u bespuća svemira.
16 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Jel Cormorant dosta za lvl1, lvl2 i Epic misije? Što ima bolje za to?

Destroyeri ti nisu bas neki brodovi za misije.. za lvl1 jos mogu ici ali imaju dosta slab tank u odnosu na cruisere.

Za epic misije nista ne znam, niti kako se pokupljaju, koje su tezine, koji brodovi, na kojem principu rade, koje su nagrade... ih je tko pokusavao do sada raditi?
17 godina
neaktivan
Kaldo kaže...
Za epic misije nista ne znam, niti kako se pokupljaju, koje su tezine, koji brodovi, na kojem principu rade, koje su nagrade... ih je tko pokusavao do sada raditi?

Počeo sam Epic Mission Arc. Startaš to kod Sister Alitura (Arnon IX - Moon 3 - Sisters of EVE Bureau). Ali to je za tebe sitno, lvl1 i lvl2 misije, samo su jako povezane pričom i dobre su nagrade.

S kojim cruiserom mogu najdalje dogurati lvl1 i lvl2 misije bez mnogo patnji? (moj je pilot Caldari, i trebam samo prijedlog cruisera za misije, ne za rudarenje)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 14:41 (Faerdhur).
16 godina
neaktivan
EVE Online

Vjerovatno ima ima i jacih epic misija, ako nista drugo napravim ih za pricu :)

Najlakse ces prepoznati ulogu broda po bonusima koje dobiva. Za misije ti je najbolji Caracal (ako koristis missile), ako si vise za turrete onda Moa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaldo kaže...

Vjerovatno ima ima i jacih epic misija, ako nista drugo napravim ih za pricu :)

CCP su obećali misije većeg levela za Epic Arc kasnije, u patchevima.

Kaldo kaže...

Za misije ti je najbolji Caracal (ako koristis missile), ako si vise za turrete onda Moa.

E, sad, ja sam više za gunnery, ali odrekao bih se toga u korist projektila, jer vidim da ljudi više preporučaju misije prolaziti projektilima i držati NPCove na daljini, i zato što launcheri troše manje energije. Stoga bih mogao podići malo missile da opremim Caracal, vjerojatno. Što kažeš?

16 godina

E, sad, ja sam više za gunnery, ali odrekao bih se toga u korist projektila, jer vidim da ljudi više preporučaju misije prolaziti projektilima i držati NPCove na daljini, i zato što launcheri troše manje energije. Stoga bih mogao podići malo missile da opremim Caracal, vjerojatno. Što kažeš?

Čisto da te ispravim - projektili nisu isto što i missiles. Projektile ti koriste minmatari, to su isto turreti u biti samo sto ne trose cap i imaju varijabilne dmg ammo tipove.
Launcheri, tj missiles koje stavljas u njih su super za pocetnike, i opcenito su ponajbolji za PvE - nema tracking problema, mozes mijenjati po volji dmg tip, mozes se drzati na razmaku itd. Raditi misije s gunovima se isplati dok imas t2 varijante i dobre gunnery skilove, prije toga su missiles duplo bolji. Standardna Caldari linija za misije ti ide kestrel - caracal - drake - raven. Odnosno light missiles - heavy missiles - heavy missiles - cruise missiles, koji se koriste na navedenim brodovima.

P.S Neko je pitao za fit za CNR-a, pa evo mojeg:

[Raven Navy Issue, the wick3d mission whoring]
Caldari Navy Ballistic Control System
Damage Control II
Shield Power Relay II

X-Large Shield Booster II
Caldari Navy Shield Boost Amplifier
Invulnerability Field II

'Arbalest' Cruise Launcher I, Devastator Cruise Missile
Drone Link Augmentor I

Hammerhead II x5

S mojim skilovima 550 dps, 95k EHP i tako to. Sve faction iteme zamijeniti t2 varijantama ako se stedi, hardenere mijenjat ovisno o misiji, drone hammeri - za support dps nakon sto hobgoblini pociste fregate (stanu i jedni i drugi u drone bay). Nije cap stabilan, al ni ne treba biti. Boostas na pocetku dok roka 10000 brodova po tebi, nakon par minuta vise ne moras jer ubijes vecinu damage dealera.
EVE corporation HEGEMONY ENTERPRISES Forums: www.digiteria.net/heg
17 godina
neaktivan
WiCkED kaže...
Standardna Caldari linija za misije ti ide kestrel - caracal - drake - raven. Odnosno light missiles - heavy missiles - heavy missiles - cruise missiles, koji se koriste na navedenim brodovima.

Hvala

WiCkED kaže...
Čisto da te ispravim - projektili nisu isto što i missiles.

Imao sam na umu prijevod iz svakog Eng-Hr riječnika: missile - projektil, premda i projectile prevode s projektil, ali i zrno.

17 godina
moderator
Faerdhur kaže...

Već si dobio sve potrebne odgovore, a ja ti mogu samo potvrditi da se ja "razvijam" točno na način koji je opisao Wicked (nije ni čudno - on me školovao :). S Caracalom sam vrlo bezbolno prolazio kroz lvl2 misije, tu i tamo bih zaglavio ukoliko bih se nepotrebno upustio u eliminiranje svih protivnika (a to nije bio cilj misije). Izvrstan brod za lvl2. Koristio sam i Cormorant, tek toliko da malo nešto naučim o borbi s gunerima. I on je bio dovoljno izdrživ za lvl2, ali sve mi je bilo napornije nego s Caracalom (od početka sam se specijalizirao za missiles).

Sada radim lvl3 s Drakeom i to je još bolje - niti jednom nisam trebao pomoć i čistim sve čak i kada to nije nužno. Sve to zahvaljujući borbi s distance i dobrom shieldu, ali i strategiji (pravovremeno povlačenje i onda napad s druge strane :) ...

Zar ti nisi počeo kao rudar? Odustaješ od te specijalizacije?
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Zar ti nisi počeo kao rudar? Odustaješ od te specijalizacije?

Da, po navici iz Freelancera, trebalo je uvijek rudariti i trgovati da se podrži klan i da se kupi bilji rig. Ali sam, zapravo, od početka odabrao scientist. Sad kad nakon toliko rudarenja i nakon pokoje donacije od kolega (nisam beggar, ali ljudi hoće pomoći), imam dovoljno love da se održavam samo misijama dok dižem science vještine.

Miro kaže...
ali i strategiji (pravovremeno povlačenje i onda napad s druge strane :) ...

E, ovaj dio me zanima - upravljanje letjelicom lokalno (budući da nije arkadno upravljanje brodom kao Freelancer). Kako to radiš (radite)? Ja se obično "kačim" na objekte u blizini (he he, kao Spiderman po zgradama), ali me zanima kako to vi vješto radite u borbi - održavanje udaljenosti od protivnika, to povlačenje, zaobilaženje, itd. Ponajviše me zanima udaljavanje i održavanje udaljenosti, zbog uporabe missiles od sad.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 12:46 (Faerdhur).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice