EVE Online

poruka: 1.719
|
čitano: 433.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
16 godina
protjeran
EVE Online

a mogao si napisati i cijeli link za to nešto o čemu toliko pišeš

"Hedonism Is My LifeStyle"©

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: EVE Online

Hvala za trud i info, a konkretni linkovi?

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
moderator
nbelite kaže...

Pomoc koju trazim je participiranje, sudjelovanje u forumu i u clancima na stranici. Stranica je napravljena u Joomli te se svaki registrirani korisnik moze upustiti u pisanje artikala, prijevoda itd.Gradjenje zajednice moze poteci od jedne osobe, ali joj za to treba voljni i zainteresirani pojedinci.

Pomoc koju nudimo tamo je za sada jos uvijek mala. Trudimo se koliko mozemo (zena, djeca, punica, posao, kojni, krave, svijne, partizani). Poceli smo  i sa izradom alata, doduse jos smo na tablicama, ali se sprema i nesto sa suceljem na webu.

Stavi link na taj web!

17 godina
protjeran
EVE Online
EVE ONLINE http://www.afk-wrecking.com/ (EVE kanal "ELITC") http://cro4life.freehostia.com/ Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Eeee ovo se zove puno igrača na serveru  51k Iznenađen, samo da se ne sruše i serveri  od svega toga Plač

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

y,   a bilo je i oko 10 000 ljudi koji su gledali live prijenos turnira  

zbilja svaka im čast !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

51 K?! A ja mislio da sam faca kad sam uhvatio screenshot prije neki dan s 44 K igrača na serveru Osmijeh

Grats!

17 godina
moderator
EVE Online

Razmišljam da stavim jednu sticky temu u kojoj bi se davali samo konkretni korisni savjeti i linkovi za one koji igraju ili ih samo zanima EVE Online. Rasprave i opće priče i dalje bi se vodile ovdje.

Ima li uopće interesa za jednu takvu "izdvojenu" temu s korisnim linkovima i savjetima (dio toga je već napisan u nekim postovima unutar ove teme)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam za.

Predlažem da prvi post bude s hrpom linkova na HR stranice (klanovi) i forume o EVE, te da se taj post dograđuje vremenom ostalim linkovima, stranim.

A malo ću i ja pronjuškati, vidio sam sinoć u Inboxu (in-game, EVE) da je netko iz moje korporacije već vodio tu raspravu i da ima linkova na pomoć početnicima i ostalo.

BTW, ding! 4 milijuna SP-a Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 12:33 (Faerdhur).
16 godina
protjeran
Miro kaže...

Razmišljam da stavim jednu sticky temu u kojoj bi se davali samo konkretni korisni savjeti i linkovi za one koji igraju ili ih samo zanima EVE Online. Rasprave i opće priče i dalje bi se vodile ovdje.

Ima li uopće interesa za jednu takvu "izdvojenu" temu s korisnim linkovima i savjetima (dio toga je već napisan u nekim postovima unutar ove teme)?

neloša ideja,   Miro 
16 godina
neaktivan
EVE Online

Eto ja sam napravio jednu web stranicu o EVE, naravno još treba par stvari dodati i ispraviti. Trenutno radim na korisničko sučelje pa će valjda biti za tjedan dana gotovo. A forum još razmišljam dal ga radim ili več gotov stavim ili da ga uopće ne stavim, jer kako vidim sigurno neće nitko pratiti forum kad i onako u ingame sve može saznati ono kaj treba znati. Vidjet ćemo Namigiva

Trenutno na webu sam napisao par vodiča itd, naravno kad dojde expanzija Apocrypha će biti opet posla :P.

I nemojte mi zamjeriti ako ako vidite koju gramatičku pogrešku ili još gore nepismenost. Ipak sve solo puno zahtjeva vremena Izlanuo se.

www.eve-croatia.com

Ako idete na eng verziju samo će te vidjeti mining alate Nevinašce, naravno na HR možete svega i svačega najti Belji se.

Ako ima ko kakvih ideja (alati,...) slobodno nek napise jer ih ja više nemam Iznenađen.

eve-croatia.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Jel ima kakvih info detalja o mogućnostima kupnje EVE box verzije?!

Još manje od jednog tjedna do ekspanzije, a ne nalazim pre-order za box nigdje na webu.

@Fast888 - svaka čast za trud!

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Fast888 ako hočeš pošaljem ti ja svoje php kod gdje upišeš api i dobiješ skillove unesenog lika. Ja sam prestao hostati svoju stranicu, nisam imao volje ali stvar je dobra

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Fast888 kaže...

Eto ja sam napravio jednu web stranicu o EVE, ....

jako mi se sviđa dizajn i koncepcija, samo bilo bi dobro da ipak malo više pripaziš na pravopis i gramatiku, jer zbilja bode u oči a šteta je za jedan tako lijep i informativan sajt 
17 godina

malo pogledao stranicu i vijesti, kad ono... BoB je krepao? U vrijeme dok sam ja to igrao prije nekoliko godina, to je bio uvjerljivo najjaci alliance, svi najbolji PvP igraci su tamo odlazili, i djelovalo je da ce to trajati vjecno. Sta mu se dogodilo?

Think locally, act globally...
16 godina

Jedan od glavešina kickao sve corpove i otišao u goonse ukratko, pe opaki backstab, ali to je eve :)

17 godina
neaktivan
EVE Online

Jel taj novi in-game skill queue radi samo na 24h treniranje? To je samo za početno treniranje, ne za više levele skillova?

Što ako se prekorači granica od 24h?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Unutar 24 sata mozes namjestiti da se skillovi izmjenjuju, a nakon toga se nastavlja skillati..

Znaci npr stavis 6 skillova po 2 sata da se izmjene ( to je 12 sati ) i nakon toga stavis jedan skill za koji treba 4 dana - prvo ce zavrsiti ove kratke skillove i onda skillati tog velikog od 4 dana dok ne zavrsi ( naravno, ti mozes to promjenit pa opet ubaciti kratke i staviti da dovrsi tog od 4 dana) itd.

Uglavnom, veoma korisna stvar sa kojom se napokon mozemo rjesiti svih onih kratkih skillova koje ti se ne da klikati svakih 10 minuta :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Ima neko pojma dal ce kod nas u nekom skorijem vremenu kutija doc ili ce se morat izvana narucivat?

Nemam pojma zasto, al vuce me imat neko pakiranje od toga doma :)

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

mora se priznati da su zbilja napravili dobar posao sa novom ekspanzijom....

samo, malo im je Jita u defektu.       to i ne bi bio problem da me tamo ne čeka novi Drake   (kojeg sam izgubio u okršaju sa 100+ dronova vjerovali ili ne   :S   )

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kaldo kaže...

Unutar 24 sata mozes namjestiti da se skillovi izmjenjuju, a nakon toga se nastavlja skillati..

Znaci npr stavis 6 skillova po 2 sata da se izmjene ( to je 12 sati ) i nakon toga stavis jedan skill za koji treba 4 dana - prvo ce zavrsiti ove kratke skillove i onda skillati tog velikog od 4 dana dok ne zavrsi ( naravno, ti mozes to promjenit pa opet ubaciti kratke i staviti da dovrsi tog od 4 dana) itd.

Što, stvarno?! Meni se čini da kada kliknem onu kvačicu za skillove koji se uklapaju u timeframe, dobijem samo kratke treninge. Zbilja mogu uvaliti  trening od 5 dana na queue i ostaviti da radi?!

Osim toga, zanima me jel netko ima detalje, kakav link s detaljima ove izjave iz BUG vijesti: "dok će gušteri koji se tek susreću s EVE Onlineom imati poboljšani tretman edukacije i upoznavanja s igrom putem niza misija koje će od njih stvoriti iskusne pilote." Gdje to, kako to, što to?

Thnx

l)oolvl kaže...

mora se priznati da su zbilja napravili dobar posao sa novom ekspanzijom....

Mislim da su jako dobro optimizirali kod, jer sam jučer pokrenuo EVE na jednom slabijem stroju i sada primjećujem odokativno bar 30% brže učitavanje i rad. Ne znam, izgleda kao subjektivni dojam, jer nisam mjerio, ali izgleda da je sve optimizirano.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 7:30 (Faerdhur).
16 godina

Možeš ako se ne varam staviti samo nešto što može pokrenuti i završiti unutar 24 sata. U suprotnom javlja ilegal opetaion. Kada otvoriš skill q možeš odabrati da ti prikaže što možeš dodati.

A za nove igraće ako se ne varam odnosno ne uzimaj me za rijeć, do 1,6 mill dobiješ 100% training speed i imaš taj epick mission line, koji su vecinom valjda lvl 1 ili 2 misije

16 godina
neaktivan
EVE Online

Ovo za nove igrace nisam cuo ali moguce da su stavili...

Za skill queue sam siguran jer znam iz osobnog iskustva da se moze duze od 24 sata trenirati, jer skill queue tajmira pocetak skillova, a ne kraj... evo uostalom dev blog o tome pa si detaljno procitajte.. ima i slika sa queueom gdje se vidi da je namjesteno 2 dana skillova

http://www.eveonline.com/devblog.asp?a=blog&bid=621

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Faerdhur kaže...
Kaldo kaže...

Što, stvarno?! Meni se čini da kada kliknem onu kvačicu za skillove koji se uklapaju u timeframe, dobijem samo kratke treninge. Zbilja mogu uvaliti  trening od 5 dana na queue i ostaviti da radi?!

Stvar je u tome da skillove trebaš stavljati izravno (desni klik i opcija add), a ne kroz listu u lijevom prozoru! Logično je da tamo prikazuju samo kratke skillove koji još stanu u 24h. Tamo izabereš par kratkih i onda odeš desno, u standardnu listu svih skilllova i za kraj izabereš neki dugotrajni.

Evo, ti slike kako sam ja stavio automatsko skillanje za cijeli tjedan :)

Ovaj dodatak je genijalan - spas za čišćenje slabo razvijenih skillova!

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.3.2009 21:55 (Miro).
16 godina
neaktivan
EVE Online

A i moras iskljucit to da se uklapaju u timeframe - to je ok ako zelis namjestit sto vise kratkih, ali kad jednom to napravis iskljuci tu opciju i ubaci jedan koji ce 'strsat izvan okvira' tih 24 sata

0 0 hvala 0
16 godina
EVE Online

Da vidjeh jucer totalni moj error.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Evo mene nazad u EVE... što ima novog? :)

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EVE Online

Hvala, dečki, ovo sa skillovima je konačno genijalna stvar. Idem se baciti na taj prvi legendarni Epic Mission Arc.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.3.2009 18:37 (Faerdhur).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVE Online

neka mi netko kaže, je li to pre lejm   izgubiti već 2 puta drejka u fajtu sa dronovima ?

ok, 1. put su me skremblali, ali 2. put me 50ak njih toliko brzo uništilo dok sam ja čekao da se moji vlastiti vrate u drone bay.   Pa sad, je li to moguće ili sam ja negdje gadno zeznuo u skilanju ?   (1. drake je bio aktiv tank, 2. pasiv)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
EVE Online

Prvo, koji lvl misija radis? Drake je prvenstveno za lvl3, ako ga tamo gubis onda radis nesto krivo, jer to je brod koji moze tankati i lvl4 misiju sa dobrim skillovima.

I nemoj nikad aktivno tankat drakea, jer se ne isplati... idi uvijek passive, potrazi si fit na battleclinicu. Koristi aktivne reziste tako da ih mozes permarunnati, i mjenjaj ih ovisno o tome kakva je misija... potrazis na eve survival tu misiju, pogledas koje reziste moras koristiti i koji se damage najvise isplati - i tako si prilagodis tank i missiles.

Scramblere uvijek prve skidaj sa light droneovima jer ce ti predugo trebati sa heavy missile... i uvijek pazi aggro u misijama, nemoj da te napadne cijela soba sa enemyima nego skidaj grupu po grupu.

Vise manje to je to ;)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: EVE Online : Veliki EvE Rat
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice