Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.156
|
čitano: 7.330.837
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ubacio sam scaniu ali ju uopce ne vidim u salonu kamiona,dali netko jos ima takav problem?

EDIT: Rijeseno

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 19:20 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

ima li kakav mod za sjecu drva slican k "ponsiju" ali da ne krajca na odredenu duzinu nego da samo rusi kao da ides s motorkom srusiti stablo...??

EDIT: soryy kriva tema..hahaha 

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.2.2015 19:24 (gefufna).

4 0 hvala 1
10 godina
Euro Truck Simulator 2

Kriva tema momak. OVA  tebi treba.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Euro Truck Simulator 2
Igzy20 kaže...

Kriva tema momak. OVA  tebi treba.

da imam jednu i drugu otvorenu u prozoru pa nisam opce gledao :DD

ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042
11 godina
neaktivan
gefufna kaže...

ima li kakav mod za sjecu drva slican k "ponsiju" ali da ne krajca na odredenu duzinu nego da samo rusi kao da ides s motorkom srusiti stablo...??

EDIT: soryy kriva tema..hahaha 

Ja mislio neki novi mod heheh sticar i u sumu :)

13 godina
neaktivan
grimlock kaže...
Kiki287 kaže...

Da ti imalo znas o kamionima, znao bi zasto na njega idu obicne, kako ti kazes, "stock" felge, a ne ovo sto ti stavljas !!
Ali dobro, ocito je to IN kako se kaze, skupa sa onim modovima s motorom od 10000HP, pa zasto onda nebi mogle i ovakve felge, ne ??

a ako si već toliko iskustan šofer i šuraš se na stvarnost položi c+e pa vozi pravi kamion i onda pametuj.....

Samo da se nadovezem, imam C, CE i uskoro kad se skupi para D, tako da o tome necemo.

Izvini ako sam ja mozda preburno reagirao na tvoj nacin modanja kamiona, ali jednostavno nemogu shvatiti, igra se zove Euro truck simulator, ne samo Euro truck, pa barem pokusaj igrati simulaciju na pravi nacin (znam da nema puno stvari kao u RL, ali jbg sto je tu je), pa bar onaj dio koji ima da se igra kako treba ;)

O Axoru automatiku necemo pricati, dapace, svim novijim vozacima bi dao da se polaze na PRAVIM kamionima, starom Mercedesu i MANu, bez sinkrona, sa 16 brzinskim ZFom ili Fullerom.

Kad sam se vec dotaka ovoga, samo cu ovo reci, kad sam polaga, polaga sam na MAN TGL, novi kamion, 6 brzina, sve super I onda sam krenuo radit i dopalo me da vozim MAN jedinicu iz 1985. pa nisam znao u rikver pogoditi, a kamoli u druge brzine.

Govorim iz vlastitog iskustva, nikad nista od vozaca kao ne usavrsi voznju na onim starim kantama, nakon njih mozes voziti i avion ako oces ;=)

Toliko od mene.

Oprostite na pametovanju, alo mora sam ovo napisati !!

11 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
grimlock kaže...
Kiki287 kaže...

Da ti imalo znas o kamionima, znao bi zasto na njega idu obicne, kako ti kazes, "stock" felge, a ne ovo sto ti stavljas !!
Ali dobro, ocito je to IN kako se kaze, skupa sa onim modovima s motorom od 10000HP, pa zasto onda nebi mogle i ovakve felge, ne ??

a ako si već toliko iskustan šofer i šuraš se na stvarnost položi c+e pa vozi pravi kamion i onda pametuj.....

Samo da se nadovezem, imam C, CE i uskoro kad se skupi para D, tako da o tome necemo.

Izvini ako sam ja mozda preburno reagirao na tvoj nacin modanja kamiona, ali jednostavno nemogu shvatiti, igra se zove Euro truck simulator, ne samo Euro truck, pa barem pokusaj igrati simulaciju na pravi nacin (znam da nema puno stvari kao u RL, ali jbg sto je tu je), pa bar onaj dio koji ima da se igra kako treba ;)

O Axoru automatiku necemo pricati, dapace, svim novijim vozacima bi dao da se polaze na PRAVIM kamionima, starom Mercedesu i MANu, bez sinkrona, sa 16 brzinskim ZFom ili Fullerom.

Kad sam se vec dotaka ovoga, samo cu ovo reci, kad sam polaga, polaga sam na MAN TGL, novi kamion, 6 brzina, sve super I onda sam krenuo radit i dopalo me da vozim MAN jedinicu iz 1985. pa nisam znao u rikver pogoditi, a kamoli u druge brzine.

Govorim iz vlastitog iskustva, nikad nista od vozaca kao ne usavrsi voznju na onim starim kantama, nakon njih mozes voziti i avion ako oces ;=)

Toliko od mene.

Oprostite na pametovanju, alo mora sam ovo napisati !!

Ili na Ivecu starijim od zemlje pa na E kada sam izlazio prikolica manja od kamiona tek od pola prikolice vidis na retrovizoru meni se slika nije dopala radi samo felugi jer na Eu kamionima nikad nisam vidio ALU felge. A ovo Kiki sto kaze za neove kamione za automatik i manulni mjenjac neprocijenjivo.

13 godina
neaktivan
hasankooo kaže...

Ili na Ivecu starijim od zemlje pa na E kada sam izlazio prikolica manja od kamiona tek od pola prikolice vidis na retrovizoru meni se slika nije dopala radi samo felugi jer na Eu kamionima nikad nisam vidio ALU felge. A ovo Kiki sto kaze za neove kamione za automatik i manulni mjenjac neprocijenjivo.

Iveco stariji, oni Fiati sto su imali volan s desne strane ;)
A nema do onog minjaca na lupanje, ZF Doppel-H 16 brzinski.

E da i imao sam ovo lito jednu avanturicu, crkla mi je servo pumpa na MAN-u i vozio sam 2 miseca bez serva, ne preporucam nikome....

14 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...

E da i imao sam ovo lito jednu avanturicu, crkla mi je servo pumpa na MAN-u i vozio sam 2 miseca bez serva, ne preporucam nikome....

Ja sam ovo ljeto također samo 2 dana. Ali kad je crkla kad sam ostao bez volana, nas 3 smo motali volan u kamionu da ga maknemo s ceste.

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Kiki zasto mi neradi mod za Scaniu? Imam zadnju verziju igre.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Kiki zasto mi neradi mod za Scaniu? Imam zadnju verziju igre.

Ummmm, a daj posalji mi game log, meni radi na 1.16.2...

Mozda imas konflikt s drugim modovima !!

10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dali netko zna neki mod za autobus za 1.15 verziju, tražio sam malo po internetu ali to je sve uglavnom za starije verzije pa mi se neda stalno downgrade-at pa ponovo update-at kad želim igrati mp? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 11:23 (BennyCro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Jednom nekom rekoh: "kad bi stigao (Gobina mapa) i blizu onog kamiona iza mene ja placam ice i pice ..."

Sto rekoh jos ne porekoh, mapa je tu "Truckers Map R43" i ceka prave (ets2) vozace da se pokazu na terenu ...
Treba isporuciti teret iz Сортавала u Горнньи i to je to, u tom kamionu dole vas ceka "iće i piće" ...

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nemam drugih modova

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Kiki287 kaže...
grimlock kaže...
Kiki287 kaže...

Sve ok, sorry i na moje komentare, znam da su felge nerealne, ali trenutno mi se tako sviđa. Ovdje sam radi isključivo radi druženja i da naučim nešt novo. Kad naletim na nešto orginalnije promjenit ću. Hvala još jednom igzy20 zbog modova i max1985 zbog teških tereta. Šta se tiće starih raga i šaltanja nikad neću zaboraviti kak je moj stari tražio brzine na staroj rabi hladnjaći. Nju bi isto bilo lijepo vidjet tu.

11 godina
suMaper kaže...

Jednom nekom rekoh: "kad bi stigao (Gobina mapa) i blizu onog kamiona iza mene ja placam ice i pice ..."

Sto rekoh jos ne porekoh, mapa je tu "Truckers Map R43" i ceka prave (ets2) vozace da se pokazu na terenu ...
Treba isporuciti teret iz Сортавала u Горнньи i to je to, u tom kamionu dole vas ceka "iće i piće" ...

skida se mod pa bas idem isprobati :D javim dal sam uspio...vidim mora biti 1.15 verzija i treba maknuti dlc going to east da bi radilo? tako barem pise na str u komentarima i novi profil naravno?

proradilo je napokon, nisam izasao kako treba sa parkinga zapeo sam na ravnom :O hahah kotaci se vrte u prazno...morat cemo neki drugi kamion prilagodjen za taj teren nabaviti mi se cini

i nekim cudom se odglavio i nekim cudom se odglavio
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 21:02 (dennocro).
11 godina
Euro Truck Simulator 2

E super, drzim ti fige ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

moze mala pomoc, di god probao kamionom odma zapnem, jedan posao sam uspio odvesti nekim cudom, al drugi neide nikako svaki put na ravnom zapnem..a kamion nemogu kupiti neki vislji, nalazim se u onom gradu di si napisao da se uzme posao i ide na uzbrdicu, par puta isao na servis pa da probam sa servisa al on me baci 150km dalje di je jos gora cesta...al svidja mi se jako mapa nije dosadna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Zašto uopće pokušavaš sa normalnim kamionima na tim divljim Ruskim cestama (mapama). Za tamošnje ceste treba i prikladna Sovjetska mašinerija, nešto ovako npr. i gazi s tim kak spada

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

pa nemogu kupiti nista dok ne kupim kamion a kamion nemogu kupiti dok neotkrijem sellera, a do tada moram to voziti, ili postoji nacin a ja neznam za njega?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dennocro kaže...

moze mala pomoc, di god probao kamionom odma zapnem, jedan posao sam uspio odvesti nekim cudom, al drugi neide nikako svaki put na ravnom zapnem..a kamion nemogu kupiti neki vislji, nalazim se u onom gradu di si napisao da se uzme posao i ide na uzbrdicu, par puta isao na servis pa da probam sa servisa al on me baci 150km dalje di je jos gora cesta...al svidja mi se jako mapa nije dosadna.

Kolega ti rece, a nije zgodno bas odmah prva tura a treba malo prakse ...

PS. pogledaj brzinu na slici, 8km/h ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 23:03 (suMaper).
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Probaj s ovim modom i gazi, radio ga je baš autor te mape.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Euro Truck Simulator 2

nije problem kupiti te kamione nego doci sa postojecim do trgovine...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

možeš probati i s ovima http://ets2.lt/en/wheels-pack-3/. ja sam maknuo alu sa svoga i stavio ove za promjenu. kad nađem winter mod probat ću da vidim kako ide s njima.

1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Jel radi gobina mapa na zadnjem patchu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
macgyver 53 kaže...

Jel radi gobina mapa na zadnjem patchu?

Ma kasnis bree ... propustices "iće i piće" (vidi gore) ...
Ja vozim na 1.16.2 ...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Gdje treba raspakirat onaj LOCK_Truckers_map_by_goba....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Znači http://ets2.lt/en/truckers-map-r43/ radi na 1.16.2 treba li disable going east dlc?

E ako može onda idemo isprobati kako ovo goni kroz divljinu

http://ets2.lt/en/kraz-260/

http://ets2.lt/en/kraz-255/

http://ets2.lt/en/kamaz-6460-trailers-pack/

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
macgyver 53 kaže...

Gdje treba raspakirat onaj LOCK_Truckers_map_by_goba....

Nigdje, samo ga baci u mod folder ali ako te je strah promjeni taj .zip u .scs ...

zrimo kaže...

Znači http://ets2.lt/en/truckers-map-r43/ radi na 1.16.2 treba li disable going east dlc?

E ako može onda idemo isprobati kako ovo goni kroz divljinu

http://ets2.lt/en/kraz-260/

http://ets2.lt/en/kraz-255/

http://ets2.lt/en/kamaz-6460-trailers-pack/

Da treba disable ...

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Neradi iskljucio sam going east ubacio scs file-ove i onaj rar u mod folder ali me izbaci iz igre na ucitavanju

EDIT: Radiii :))

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:26 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice