- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Odlicno, uz sva graficka sranja vise ne mogu ni pokrenit igru. Dode mi do FROMSOFT ekrana i crasha igra.
edit: ekipa nemojte stavljat borderless window mode. To je jedina razlika od jucer koju sam napravio i sad vise ne mogu pokrenit igru.
ma nemaš šta probavat, to je sve prevara. Svaka dark souls igra, bloodborne, sekiro i elden ring su smeća, nahajpana hrpa govana, nemoj davat ni 10 eura. kloni se toga.
Cujem da je slijedeći još teži.
Odigrao nekih 40min cisto da probam,klasicni souls.
Vizualno apsolutni lastgen pa ne kuzim ovo sve sa performansama...ovo bi na Ps5 moralo letjet u native 4k 120fps lock.
Posto igram Horizon ovih dana mogu samo rec da on izgleda enormno nemoguce bolje.
Elden ima svoj fantastican art kao i svaka souls igra.
nažalost vratio svoju kopiju na steam, oduran port s hrpom trzuckanja i najbolje od svega miš i KBO ne rade najbolje.
mislim da ću probat verziju za ps5
nažalost vratio svoju kopiju na steam, oduran port s hrpom trzuckanja i najbolje od svega miš i KBO ne rade najbolje.
mislim da ću probat verziju za ps5
Ps5 verzija ima vec prije navedene padove fps ali meni to nije nista prestrasno,barem ne u pocetku igre.
Meni je enormno veci problem u igrama microstutter nego povremeni pad fpsa,zato sam zaobisao PC verziju.
Odlicno, uz sva graficka sranja vise ne mogu ni pokrenit igru. Dode mi do FROMSOFT ekrana i crasha igra.
edit: ekipa nemojte stavljat borderless window mode. To je jedina razlika od jucer koju sam napravio i sad vise ne mogu pokrenit igru.
Igra reinstalirana i ne ide dalje od gore spomenute situacije.
Gle odlucio si za sebe i to je to.
Ak ti ne valja sekiro nece ti nit ovo. Ne kuzim kaj hoces i koja je poanta tvog pitanja.
Al evo bum ti odgovorio...
U tim igrama volim gameplay
borbu i izazov. Kad ubijes teskog bossa osjecaj je jedinstven kojeg u zadnje vrijeme iskusim samo u njihovim igrama. Raste adrenalin dok igram. Krivulja adrenalina ide gore dole, dok recimo kod witcher 3 (izvrsna igra) krivulja adrenalina mi je manje vise ravna.Nema nekog izazova.
Slaganje buildova u souls igrama mi je posebno zabavno. Postoji bezbroj kombinacija i sa svakom se moze igrat. Od obicnog daggera do ogromne macetine
Tu je i taj Dark Fantasy setting koji mi bas odoovara skupa sam pricom u igri.
Elden ring daje sve to samo su digli kvalitetu i kvantitetu uz neke novotarije.
Inace kad zbilja pitas ozbiljno izbjegavaj rijeci "govno". Pa ce te netko mozda i shvatit ozbiljno. Zvuci kao da trazis svađu, a ne informacije.

Možda da probaš neku sa drugačijom estetikom, npr. Surge, Code Vein, Nioh, Hollow Knight.

to sam i ja mislio dok se nisam natjerao da probam sekira; ispočetka je bilo aljkavo al kasnije me uzelo pa sam prešao i DS3 i sad se naložio na ER kad ono... šipak :D
Odigrao 4 sata, dok lagano ideš i istražuješ okej ali kod naglih pokreta kamerom dodganja, sa 60 na 32 fps dropa u sekundi, probao sam borderless ne vrijedi, probao sam pogasiti dof, motion blur gasim u svakoj igri svakako, nije pomoglo. Go to your windows bar and search "graphics". Click on "Graphics Settings". Choose desktop app and click "browse". Search through your drive for the game files and set the options to "High performance". Start the game. Ni ovo nije pomoglo, edit2: For increased frame rate: just set the global "Shader Cache Size" setting in NVIDIA Control Panel to "Unlimited" niti ovo... Kad se fajtam sa onim vitezom na konju na početku, strašni fps dropovi, dok ovako istražuješ sve okej. Vidjet ću sutra kako dalje igra reagira, igrivo je ali ako bude štekalo kod svakog bossa to će biti problem.
Ma Sekiro je i mene raspizdio i prodao sam ga BloodBorn mi je bio odličan.
Poanta je da ti je i lik na početku slab i da ga lagano ubiju, ali kad skužiš mehaniku sve je lakše.
Ako sam dobro vidio ovo je njihova prva dx12 igra za pc.
Nema to sada veze prva ili ne. Kao da su outsourcali igru pakistanskim juniorima. Salu na stranu, ali izgleda da nikome nije jasno sto se dogadja. Najnovije nagadjanje je shader cache, jer je eto nekima to poboljsalo stanje. Ali da se "nakesira" trebaju proci sati igranja bogte... A sto je jos zanimljivije na ovim "minimalnim" strojevima drzi poprilican framerate 1080p na 60 slikica u nekom mediumu. Malo padne, ali tu se drzi. I dovoljno im je 8 giga rama. Stovise na tim strojevima nema razlike izmedju 8 i 16.
Nema to sada veze prva ili ne. Kao da su outsourcali igru pakistanskim juniorima. Salu na stranu, ali izgleda da nikome nije jasno sto se dogadja. Najnovije nagadjanje je shader cache, jer je eto nekima to poboljsalo stanje. Ali da se "nakesira" trebaju proci sati igranja bogte... A sto je jos zanimljivije na ovim "minimalnim" strojevima drzi poprilican framerate 1080p na 60 slikica u nekom mediumu. Malo padne, ali tu se drzi. I dovoljno im je 8 giga rama. Stovise na tim strojevima nema razlike izmedju 8 i 16.
ništa ja ne kužim buraz moj. Igra mi ide fantastično, konstantno 60 fpsa. Grafa undervoltana, ne prelazi 62-63 C, čistio sam dungeone, hajcao po overworldu, borio se sa raznom gamadi. Nisam još napao nijednog pravog bossa jer nisam još mogao trošiti rune, sad tek mogu.
Ali ono što je meni genijalno u ovoj igri je osjećaj da sam mali nebitan lik u ogromnom svijetu punom opasnosti i moram se snaći kako god znam i umijem. Inače smo u novim igrama navikli da smo u središtu pozornosti i vrlo brzo postanemo OP naspram ostatka. Ovdje je sve opasnije od tebe.
Ali ono što je meni genijalno u ovoj igri je osjećaj da sam mali nebitan lik u ogromnom svijetu punom opasnosti i moram se snaći kako god znam i umijem. Inače smo u novim igrama navikli da smo u središtu pozornosti i vrlo brzo postanemo OP naspram ostatka. Ovdje je sve opasnije od tebe.
Ma ok je igra. Ja prvi ne volim nadugo raspravljati o necemu, a pogotovo ne o igrama. Napisem sto mislim i dovidjenja. Onome kome se ne svidja taj nece promijeniti svoje misljenje zbog mene, niti cu ja napisanim promijeniti svoje misljelje. O ostalome necu pisati, jer bi mogao uci u spoilere . A kome je skupa (nije lako sada kada je inflacija krenula, a biti ce i gore) ima i vocna vanilija jogurt verzija. Ako sam dobro vidio. Doduse, vjerojatno ima vise pijavica nego "domacina" pa ce potrajati
Ma ok je igra. Ja prvi ne volim nadugo raspravljati o necemu, a pogotovo ne o igrama. Napisem sto mislim i dovidjenja. Onome kome se ne svidja taj nece promijeniti svoje misljenje zbog mene, niti cu ja napisanim promijeniti svoje misljelje. O ostalome necu pisati, jer bi mogao uci u spoilere . A kome je skupa (nije lako sada kada je inflacija krenula, a biti ce i gore) ima i vocna vanilija jogurt verzija. Ako sam dobro vidio. Doduse, vjerojatno ima vise pijavica nego "domacina" pa ce potrajati
ma nisam se ni ja htio raspravljat, u biti htio sam reći kako meni odlično ide. Očito da nema baš nekih pravila kako kome sve funkcionira
Na Quality modu se pozna jako pad fps-a.
Uspio sam jucer odigrat 2 sata i jako mi se sviđa ovo kaj sam vidio.
Borba mi je osjetno bolja nego u DS3, a tek sam zagrebao povrsinu.
Imam ryzen 4650g i 6600xt, al imam dost problema sa štekanjem. Vjerujem da je to shader cache.
Moguce da je to do rama jer mi xmp ne radi.
No probat cu danas te neke fixeve sa reddita

Ne nego su developeri lijeni i nesposobni. Samo me zanima kako će igra raditi kada dodaju ray tracing ako sad već radi nikako.
Imas panel sa VRR?
Na Ps5 je u biti izvrsno jer se ti padovi frejmova zaborave kad se udubis u igru.
Za sada sam imao jedan invade,pokosio sam lika sa magijama 😁😁😁😁
Imas panel sa VRR?
Na Ps5 je u biti izvrsno jer se ti padovi frejmova zaborave kad se udubis u igru.
kak ti se vrti na PS5? jel igrivo?
Imas panel sa VRR?
Realno bolje od ijedne prijasnje Soulsborne igre na Ps3 i Ps4 jer su tamo bile nestabilnih 30fps dok je ovdje u globalu 60fps uz navedene padove koji su vecinom na velikim otvorenim prostorima i ista ti je stvar kao i sa 30fps...kad se naviknes zaboravis na padove fpsa.
Moj dojam je sad nakon par sati da ne ovo Darksouls ali uz ogroman niz poboljsanja i nevjerovatno je da su uspijeli uklopit souls osjecaj u open world.
Do sad sam isao na 2 bossa i nisam pobjedio niti jednog,igram kao mag pa sam u krpama i ako me lupi...instant kill 😁
Moram se nabildat jos
Inace igra ima toliko toga da ce vjerujem trebat godine da igraci sve otkriju.....
Imas panel sa VRR?
Realno bolje od ijedne prijasnje Soulsborne igre na Ps3 i Ps4 jer su tamo bile nestabilnih 30fps dok je ovdje u globalu 60fps uz navedene padove koji su vecinom na velikim otvorenim prostorima i ista ti je stvar kao i sa 30fps...kad se naviknes zaboravis na padove fpsa.
Moj dojam je sad nakon par sati da ne ovo Darksouls ali uz ogroman niz poboljsanja i nevjerovatno je da su uspijeli uklopit souls osjecaj u open world.
Do sad sam isao na 2 bossa i nisam pobjedio niti jednog,igram kao mag pa sam u krpama i ako me lupi...instant kill 😁
Moram se nabildat jos
Inace igra ima toliko toga da ce vjerujem trebat godine da igraci sve otkriju.....
Ne znam pricas li o launch verzijama, ali DS3 je na PS4pro u 60 fps-a, takoder DS2 Scholar verzija.
On topic: danas napokon normalno igram, kad sam prosa onaj pocetni dio i konjanika, sve manje i manje je tehnickih problema. Uzivam.