Dragon Age 2

poruka: 929
|
čitano: 140.656
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Dragon Age 2
doxy kaže...

I Fenris se pridružio ekipi.

Lik je minutu u timu, i već se posvađa s Andersom, meni digne tlak i maknem ga iz prve postave.

Reko idem riješiti njegov "sidequest", uđem mu u kuću, kad ono lik pederčina, zamalo me kresne...tam neke spike baca. Užas, kaj svaki prokleti elf mora biti peder?

To ti je tak. Pazi leđa oko ekipe sa šiljatim ušima. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
jastreb kaže...

O Rock Wraithu i ja govorim, jučer sam probao drugi put (na hard) i ganjao sam ga sat vremena, health mu je bio na minimumu ali me je uspio pobijediti. Nakon toga sam si ritualno počupao nokte {#}

Ja sam nakon 6. puta odustao i pomislio "ko ga je*e", idem dalje... :)

Nisam siguran da bih ga ikad pobijedio da nisam spustio težinu. Kasnije su svi protivnici koje sam sreo pljuga u odnosu na njega.

Mislim da mi ni jedan protivnik u ni jednoj igri do sad nije bio toliko težak.

ja kad sam prvi put igro, ubio sam ga od drugi put, na hard, za nekih 10 min..bez andersa bi bilo tesko..

ono sto sam opcenito primjetio u ovom DA je da se isplati bjezat od protivnika..ako ste primjetili, brzi ste od vecine protivnika, i ako usporite nekoga sa frost spellom ili prosto udara sporo, mozete se u trenutku kada zamahne izmaknut, i nece vas zahvatit macem na 5 metara, kao sto je bio slucaj u DAO..tkao da je moguce bilo kojeg 'obicnog' meele protivnika pobjedit 1x1, koliko god da ima HP-a i koliko god da ima jake udarce, jer ako igrate pametno, nece vas nikad ni pogodit..

pokusao sam igrat sa isabelom, i ogromno razocarenje..je li svaki DW rogue toliko los ?

s njom sam bukvalno bespomocan..dok je niko ne dira, ok je, mada i ne nanosi toliko stete..ali cim je neko napadne, ona postane beskorisna, jer ima premalen fortitude da bi mogla bit efektivna..il ja ne znam igrat sa takvim rogue..varic ipak ostaje u ekipi

17 godina

za rogue moje misljenje je da jedino pali ako je ranged, sve ostalo je bezveze. isto ko mage ako igras sa njim i healers si.

al meni to nije napeto pa sam igrao 2H warrior

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

za rogue moje misljenje je da jedino pali ako je ranged, sve ostalo je bezveze. isto ko mage ako igras sa njim i healers si.

al meni to nije napeto pa sam igrao 2H warrior

2H na kraju deala nenormalno puno dmg, jer ima puno skillova koji mu daju vise dmg, i kad sve to sastavis, bude brutalno...

sad igram sa mage i nisam healer, idam na force mage+blood mage, a force mage samo da dobijem onaj pasivni za fortitude..osim onog osnovnog heal spella, nemam nista drugo, hocu cc i dmg

17 godina
protjeran
Dragon Age 2

Ja sam rogue, melee, i skoro pa beskoristan sam u borbi. Jedino dobro je otključavanje chestova, koji pak nedaju nikaj korisno.

2H warriori daju bolestan damage s Mighty blow...a ova mala Meril, ima isto masovan damage...na kraju mi ispada da su najkorisniji magevi.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo opet sam ubio onog rock wraitha, i moram se ispravit, traje borba daleko duze, sad oko 20-25 minuta, ali ovaj puta sam ga iz prve pobjedio...

a to za korisnost, mage je definitivno neophodan, makar jedan..

17 godina

uvik je potribno imat mage-a kao dedicated healera.

15 godina
neaktivan

ne mora bit bas healer..ja trenutno igram sa mage-om, i imam samo jedan heal spell, i to nije ni unaprijedjen..znaci heala 40%, i to je to..

potreban je za cc..stun, slow, razni spellovi sa AOE..heal je samo potreban za bossove, a ako se dobro isplanira sa potion-ima, i tu nije toliko potrebno..

jos uvijek ne igram sa isabelom, sacekat cu dok dodjem do nekih njenih posebnih misija, pa da vidim da li ovde DW rogue ima ikakvog smisla..bit ce steta ako je ta klasa beskorisna..

17 godina

je ako prilazis na normal, slazem se. probaj bossove na tezoj razini pa se javi

17 godina
Dragon Age 2

Unistili su rogue totalno. Kad se sjetim svoje rogue bitch iz originsa suza mi krene   {#}

EDIT: Mislim naravno na DW rogue

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 21:36 (Ramo).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

je ako prilazis na normal, slazem se. probaj bossove na tezoj razini pa se javi

igram na hard, i imam samo jedan heal..ne igra mi se nightmare radi ff..ali nekako me privlaci da i to probam..

14 godina
neaktivan
Dragon Age 2

jel se armor moze stavljati samo na glavnog lika? jer koji god kupim pise mi  restriction jose hawke.

he was dead....but he got better
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dragon Age 2

Da. Ostatku ekipe kupiješ pojačanja oklopa kod trgovaca i zapravo ne znaš što dobijaš s njima, osim što je oklop "bolji" i, najbitnije (lol), izgleda drugačije nakon kupnje.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Elles D. kaže...

Da. Ostatku ekipe kupiješ pojačanja oklopa kod trgovaca i zapravo ne znaš  što dobijaš s njima, osim što je oklop "bolji" i, najbitnije (lol), izgleda drugačije nakon kupnje.

Kako ne? Pise ti jel dobije extra armor, ili sto vec.

17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Treba znati igrat sa DW rogue-ovima. Nikad ga nemojte koristiti kao primarnog napadača, koristite mogućnost šuljanja, i mogućnost skoka unazad pomoću kojega rogue bježi iz opasnosti. Imate i mogućnost zaletavanja u neprijatelje kojim ih razbucate i tada se maknete iz opasne zone.

Ja dodatno koristim Aveline kao tanka a ona ima mogućnost primati udarce namjenjene jednom od vaših suboraca. Ja uvijek tako štitim roguea koji postaje mašina za sjeckanje mesa, ima veći DPS od 2h warriora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

2H warrior iako ima relativno slab dps nanosi stetu skoro svima oko sebe, sto moras uzet u racunicu, i takodje ima par skillova koji su dovoljni da uniste gomilu neprijatelja jednim udarcem..

uz to ima daleko veci hp i armor od rogue, takodje i fortitude..pokusat cu mozda jos malo iskoristit isabelu, ali kako stvari stoje, fenris je puno bolji izbor..

15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Da. Ostatku ekipe kupiješ pojačanja oklopa kod trgovaca i zapravo ne znaš što dobijaš s njima, osim što je oklop "bolji" i, najbitnije (lol), izgleda drugačije nakon kupnje.

Meni se ne mijenja izgled oklopa companiona kad kupim upgrade :(

17 godina
neaktivan
DžavoŠepard kaže...
Meni se ne mijenja izgled oklopa companiona kad kupim upgrade :(

Izgled oklopa se mijenja nekom companionu jedino ako imaš romansu s njim - a i to su više novi detalji na starom oklopu nego novi oklop.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Dragon Age 2

Sorry dečki ne želim vam kvariti zabavu, ali čisto radi lolza.

Nabijem na onu stvar Silverlight.

http://i52.tinypic.com/o55n3t.jpg 

DA STATUS REPORTA IS BUSTED
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 14:53 (MegaMass 2000).

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Daj probaj neku vecu sliku, cini mi se smijesno a ovo zadnje nis ne vidim.

17 godina
neaktivan
dedaa kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Daj probaj neku vecu sliku, cini mi se smijesno a ovo zadnje nis ne vidim.

Sorry ne ide, slika je i u originalu mala. Probaj ju skinuti i onda kroz neki preglednik fotografija npr. FastStone prebaciti u full screen.

17 godina
Dragon Age 2

Pa i nije baš mala u originalu :)

http://s13.directupload.net/images/110310/96mlcvdl.jpg

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 18:25 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Dragon Age 2

Sa ovom igrom stvarno neman sriće, prvo san slučajo pobrisa save gameove na actu 2 a sad mi se na actu 3 javija već legendarni bug, hawke se bori u slow motionu i gaze me i najšugaviji neprijatelji. Bioware vaša najgora igra ikad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Sa ovom igrom stvarno neman sriće, prvo san slučajo pobrisa save gameove na actu 2 a sad mi se na actu 3 javija već legendarni bug, hawke se bori u slow motionu i gaze me i najšugaviji neprijatelji. Bioware vaša najgora igra ikad.

17 godina
protjeran
Dragon Age 2

Povijest se ponovila?

Ista degradacija naspram originala, kao što je bila stvar s SW:KOTOR i SW:KOTOR 2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Povijest se ponovila?

Ista degradacija naspram originala, kao što je bila stvar s SW:KOTOR i SW:KOTOR 2.

KOTOR 2 je bio nedovršen, a ne dumban down. I da je Lucas arts dao Obsidianu dali dosta vremena, napravili bi bolju igru od Bioware-a. Zapravo, već je sada u svom nedovršenom izdanju bolja.

Bilo bi zgodno, ali nije potrebno.
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Probaj ovo

http://www.dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=2299#fileanchor

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Dragon Age 2

Hvala probam kasnije pa javim. Sad malo odmaran živce {#}

EDIT: Nema pomoći, triba čekat patch ako ikad dođe

Do note that this is just a band-aid. It WILL NOT FIX a character who's already suffering from speed/damage resist degredation; if you've already got slowdown, you'll need to actually edit your save game to fix itDo note that this is just a band-aid. It WILL NOT FIX a character who's already suffering from speed/damage resist degredation; if you've already got slowdown, you'll need to actually edit your save game to fix it. This will only keep the problem from getting worse on an existing save or from starting up on a new game. But it should serve as a reasonable vaccine until BioWare fixes the root problem themselves. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 21:12 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
zoran010 kaže...
doxy kaže...

Povijest se ponovila?

KOTOR 2 je bio nedovršen, a ne dumban down. I da je Lucas arts dao Obsidianu dali dosta vremena, napravili bi bolju igru od Bioware-a. Zapravo, već je sada u svom nedovršenom izdanju bolja.

Bogme mi ni ovo ne izgleda dovršeno.

17 godina
neaktivan

KOTOR 2 ima jednu od najjacih prica ever tako da uopce ne stoji usporedba. samo zbog KOTOR 2 kontam zaigrat ovaj novi MMO kad i ako izadje, da vidim jel su sta ubacili od stare price, inace ako ne onda me uopce ne zanima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice