Mislim da me nisi skuzio. Pogledaj sliku opet. :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da me nisi skuzio. Pogledaj sliku opet. :D
jahhahahahahahahahhahahahahahahha
pardon :D
Merlini igra Tinkera. Obavezno pogledati (promijenite kvalitetu na Best). 9 minuta predobrog late game Tinkera.
Public teamspeak dobro došli su svi, ako želite privatni server slobodno mi se javite 78.47.85.156
Zanimljivo , gogo Valve: The International 2013 - Compendium
evo ako neko ima cs go gift molio bih da mi se javi dajem 1k i vecinu svog inventoria pa ako ima neka dobra dusa nek se javi(kupio bih si ga al nemam paypal niti ista za internet..:( )
Merlini igra Tinkera. Obavezno pogledati (promijenite kvalitetu na Best). 9 minuta predobrog late game Tinkera.
jel se moze kak saznat onaj kod da se gleda ingame?
Ovako bezveze, probaj ostaviti komentar na video ili se obratiti igraču koji drži stream.
Edit: u komentaru ti je link na full game http://www.twitch.tv/merlinidota/b/338704197 pa pogledaj tu
Nakon cca 380 partija dote 2 dosadilo mi igrat solo pa eto ako netko treba igraca tu sam.. win rate 50% trenutno
steam : alokin987
jel tko danas navecer za jednu dugo online druženje uz dotu 2? ja mislim nesto od 22 pa do jutra :)
Lp,
jel tko danas navecer za jednu dugo online druženje uz dotu 2? ja mislim nesto od 22 pa do jutra :)
Lp,
rado al šljakam...tako da neki drugi put :P
vidim na yt da neki imaju kao snjeg na doti ili onu rijeku crvenu kako se to napravi..??
Lp,
http://steamcommunity.com/id/potato_magnet/
do neke normalne ure :P
Lp,
Eh eventualno se pridruzim u sitnim satima :)
vidim na yt da neki imaju kao snjeg na doti ili onu rijeku crvenu kako se to napravi..??
To je mapa za Noć Vještica.
Bila je prije 7-8 mjeseci ja mislim.
Ako Medusa nije naj onda ne znam šta je..
ne 1 v 1 nego 5 v 5 :) koji dmg absorb koji mass dmg omfg...
Baš sam malo počeo igrati, (za sada samo sa Sniperom koji mi je jednostavan jer sam početnik u DOTAi, (LOL igram, ali ovo je nešto drugačije) i jel to normalno da svaki game ljudi bježe? Nemoš normlnu igru odigrat. Nema komunikacije itd...
Baš sam malo počeo igrati, (za sada samo sa Sniperom koji mi je jednostavan jer sam početnik u DOTAi, (LOL igram, ali ovo je nešto drugačije) i jel to normalno da svaki game ljudi bježe? Nemoš normlnu igru odigrat. Nema komunikacije itd...
Ne želim ti stvar činiti gorom, ali - nisi ti još sve vidio.
Onaj prvi meč je bio nešto urnebesno. 75 minuta za ono što se završilo u par sekundi.
Gdje pogledati reprizu jučerašnjem Liquid vs NaVi meča?
Veceras opet za nocne partije od 22 pa nadalje :)
pa ako netko hoce steam : alokin987
Veceras opet za nocne partije od 22 pa nadalje :)
pa ako netko hoce steam : alokin987
Pridruzit cu se na pariju, dvije :) poslo request
ako nekom treba dota 2 imam ih ko pljeve... dodajte me ko frenda na steam i javite da ocete i ja vam posaljem kao gift!
nick : Ziljavac ili Duda|cro
Empire jad i bijeda.
ako moze neko objasnit u ovom kladjenju u zadnje dvije partije stavim neke iteme, ali mene zabrinjava sto nisam dobio jedan uncommon, naime ulozio sam po 1 unc na boljeg po 0.5 for 1 znaci logicno bi trebo dobit 2X 0.5 =1 znaci 1 item unc na cisto, a meni ga nema u my bets, a profile mi pise obe partije win. zna netko rjesenje mozda? inace sam dosad dobio stalno i sve ok evo prvi put neki problem.