Dota 2

poruka: 8.950
|
čitano: 2.176.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Dota 2

Ovako bezveze, probaj ostaviti komentar na video ili se obratiti igraču koji drži stream.

Edit: u komentaru ti je link na full game  http://www.twitch.tv/merlinidota/b/338704197 pa pogledaj tu

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 13:50 (sweeth).
17 godina
neaktivan
Dota 2

Nakon cca 380 partija dote 2 dosadilo mi igrat solo pa eto ako netko treba igraca tu sam.. win rate 50% trenutno

steam : alokin987

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Dirty dosen
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.5.2013 18:03 (Pislje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

jel tko danas navecer za jednu dugo online druženje uz dotu 2? ja mislim nesto od 22 pa do jutra :)

Lp,

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toxic kaže...

jel tko danas navecer za jednu dugo online druženje uz dotu 2? ja mislim nesto od 22 pa do jutra :)

Lp,

rado al šljakam...tako da neki drugi put :P

14 godina
Dota 2

vidim na yt da neki imaju kao snjeg na doti ili onu rijeku crvenu kako se to napravi..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
toxic kaže...

Lp,

http://steamcommunity.com/id/potato_magnet/

do neke normalne ure :P

15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Lp,

Eh eventualno se pridruzim u sitnim satima :)

13 godina
tomislavivic kaže...

vidim na yt da neki imaju kao snjeg na doti ili onu rijeku crvenu kako se to napravi..??

To je mapa za Noć Vještica.

Bila je prije 7-8 mjeseci ja mislim.

17 godina
neaktivan
Dota 2

Ako Medusa nije naj onda ne znam šta je..

ne 1 v 1 nego 5 v 5 :) koji dmg absorb koji mass dmg omfg...

http://postimg.org/delete/ef4tyrmjm/

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 21:44 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Dota 2

Baš sam malo počeo igrati, (za sada samo sa Sniperom koji mi je jednostavan jer sam početnik u DOTAi, (LOL igram, ali ovo je nešto drugačije) i jel to normalno da svaki game ljudi bježe? Nemoš normlnu igru odigrat. Nema komunikacije itd...

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Baš sam malo počeo igrati, (za sada samo sa Sniperom koji mi je jednostavan jer sam početnik u DOTAi, (LOL igram, ali ovo je nešto drugačije) i jel to normalno da svaki game ljudi bježe? Nemoš normlnu igru odigrat. Nema komunikacije itd...

Ne želim ti stvar činiti gorom, ali - nisi ti još sve vidio.

16 godina
neaktivan
Dota 2
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.5.2013 22:48 (ToMisLaW).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ToMisLaW kaže...

Onaj prvi meč je bio nešto urnebesno. 75 minuta za ono što se završilo u par sekundi.

13 godina
Dota 2

Nemojte slučajno da ne pogledate, video Fluffnstuffa je upao u njega I OPET JE SAMO DRUGO MJESTO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Gdje pogledati reprizu jučerašnjem Liquid vs NaVi meča?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dota 2

Veceras opet za nocne partije od 22 pa nadalje :)

pa ako netko hoce steam : alokin987

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...

Veceras opet za nocne partije od 22 pa nadalje :)

pa ako netko hoce steam : alokin987

Pridruzit cu se na pariju, dvije :) poslo request

13 godina
Dota 2

http://www.twitch.tv/thegdstudio

Podržite Scandal.Mitcha.

To je neki Hrvat Damir Škaričić.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

ako nekom treba dota 2 imam ih ko pljeve... dodajte me ko frenda na steam i javite da ocete i ja vam posaljem kao gift!

nick : Ziljavac ili Duda|cro

Dudo

0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Empire jad i bijeda.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

ako moze neko objasnit u ovom kladjenju u zadnje dvije partije stavim neke iteme, ali mene zabrinjava sto nisam dobio jedan uncommon, naime ulozio sam po 1 unc na boljeg po 0.5 for 1 znaci logicno bi trebo dobit 2X 0.5 =1 znaci 1 item unc na cisto, a meni ga nema u my bets, a profile mi pise obe partije win. zna netko rjesenje mozda? inace sam dosad dobio stalno i sve ok evo prvi put neki problem.

14 godina
protjeran
Dota 2

ako je 0.5 znaci da imas 50 posto sanse da dobijes item i 50 posto sanse da ne dobijes kuzis?

evo pocinje dota 2 balkan tour bit ce neke male nagrade za pocetak u itemima za ovaj prvi tour ali kasnije ce se stavljat ulog po ekipi(vjerojatno po 5 rerova svaka ekipa za prijavu i onda pobjednik dobija sve ili se dili na prva 2-3)..

http://dota.ba/liga/turniri/1-dota-2-balkan-champions-league

napravite bar jedan klan sa bug foruma.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Perceto kaže...

ako je 0.5 znaci da imas 50 posto sanse da dobijes item i 50 posto sanse da ne dobijes kuzis?

evo pocinje dota 2 balkan tour bit ce neke male nagrade za pocetak u itemima za ovaj prvi tour ali kasnije ce se stavljat ulog po ekipi(vjerojatno po 5 rerova svaka ekipa za prijavu i onda pobjednik dobija sve ili se dili na prva 2-3)..

http://dota.ba/liga/turniri/1-dota-2-balkan-champions-league

napravite bar jedan klan sa bug foruma.

tko hoce samnom u teamu igrat neka mi posalje poruku ...

Ali nemojte slati poruke ako nikada niste igrali Team Matcheve itd...

16 godina
neaktivan
Dota 2

nove nagrade za Compendium ownere:

The new goals are:

$2,000,000 – A custom HUD skin for all Compendium owners

$2,200,000 – A Taunt item with a brand new animation for all Compendium owners

$2,400,000 – Vote on participants in an 8 player Solo Championship (1 vs 1) at The International

$3,200,000 – Choose the next hero we release  ---- TECHIES

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dota 2

Ja ne kužim kak dobivam takve morone iz gamea u game. Zadnja tri gamea sam izgubil, u sva tri njihov Juggernaut nafeedan. (1. 20-6-7, 2. 17-3-9, 3. 21-4-14). Al ovaj zadnji je fascinantan game. Igram Alchemista, nakon konstantnih 5 man gankova i Magnusa koji ima 7-1, ja 2-6, izvučem se s dvije ultre i jednim triple killom. Uzmemo i Rosha, imam i za buyback, sve spremno. Al ne, tu je majstor Tusk koji se zaleti u njih ko da feeda i odmah nam fali njegov Snowball i Shards i jedva ostanemo 2 živi, ja izgubim Aegis. Defendamo dvojica mid, ubiju me, buyback, obranimo se al nema smisli kad u sljedećem pushu im doleti Juggernaut s Butterfly, Yashom, Phaseicama, Scepterom, Bfuryem i Vladsom. I bilo kaj da im govorim niko ne odgovara. http://dotabuff.com/matches/196577250

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Dota 2

juger ti je jedan od najslabijih late game  heroja posebno ulti prelako se kantera 1600 golda ili jos bolje ako ga oces ubit kupis blademail i gg pada cim ti uradi 3 hita a nemoze nikako ponistit spel ..

0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Perceto kaže...

juger ti je jedan od najslabijih late game  heroja posebno ulti prelako se kantera 1600 golda ili jos bolje ako ga oces ubit kupis blademail i gg pada cim ti uradi 3 hita a nemoze nikako ponistit spel ..

Osim sto ne prima dmg dok te dere..

LoL acc THCJoshi
14 godina
protjeran
Jonja kaže...
Perceto kaže...

Osim sto ne prima dmg dok te dere..

netocno juger prima dmg bilo je cak na onom dota mithbusters ...

i nemoj pisat gluposti ako nisi siguran u to

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice