a prvi helmet koji si mos napravit cim pocnes je s nozem izrezbaris pumpkin i dobis helmet s 1 armorom :D
Moj prvi "helemt" je bila kanta na glavi... Samo je malo vidljivost kvarila...
a prvi helmet koji si mos napravit cim pocnes je s nozem izrezbaris pumpkin i dobis helmet s 1 armorom :D
Moj prvi "helemt" je bila kanta na glavi... Samo je malo vidljivost kvarila...
Uz RPG of the year sada se čak i spominje da će biti kandidat The Game of The Year
http://www.gamespot.com/videos/road-to-game-of-the-year-2014/2300-6420132/
Uz RPG of the year sada se čak i spominje da će biti kandidat The Game of The Year
http://www.gamespot.com/videos/road-to-game-of-the-year-2014/2300-6420132/
Kad je vičer prebačen na sljedeću godinu, dobit će RPG of the year sigurno. Za GOY neznam baš, puno je kandidata koji se tek trebaju pojaviti. Dosadašnji su debelo podbacili.
Evo moja recenzija igre pa ako netko želi pročitati
http://www.croatian-maniacs.com/recenzije/divinity-original-sin/
Evo moja recenzija igre pa ako netko želi pročitati
http://www.croatian-maniacs.com/recenzije/divinity-original-sin/
Recenzija prije prelaska? Iako je ogromna igra, vjerovatno bi dojam bio kompletniji nakon prelaska...
Ovo mi upalo u oko:
"Iako je igra tek nedavno izašla, u svojih 50+ odigranih sati nisam naletio na bugove."
Igra je dobila mnoštvo hotfixeva te je sa 1.036.0 verzije prilikom izlaksa sada na 1.063.0 verziji.
"Kamera se može zarotirati za nekih 90 stupnjeva tako da to može pomoći u takvim situacijama."
Kamera se može rotirati za 360°
"Par puta mi se dogodilo da za vrijeme borbe 2 protivnika budu blizu jedan drugog te je onda dosta teško označit ”pravu” metu."
Smatram da se moze review dati prije prelaska igre. Game mechanicsi se ne mijenjaju,samo napreduje priča i tako to.
Smatram da se moze review dati prije prelaska igre. Game mechanicsi se ne mijenjaju,samo napreduje priča i tako to.
nope lol... što ako su stavili space d!ckse na kraju igre i td... mogu postati blog o trenutnim impresijama... ali davati review bez prelaska igre nema smisla... zove se review... ne prve impresije
prva impresija bi bila na early acess alphi.što je i bilo.
ako imas u igru utuceno cca 20-30h mozes komotno dat review. space d!cksi ne igraju ulogu jer utjecu na pricu,prica je ovako i onako subjektivna. (Tipa film inception,il ti se dopada il ne,to je subjektivno)
Odlicna igra. Evo brat i ja je igramo co-op par h predvecer u lan-u. Upalim i HD stream ponekad (720p) - http://www.twitch.tv/gaapster
Sinoc smo imali brutalan fajt 2 vs 9 ispred cave-a u kojem je The Fantastic Five side-quest (veliki robot boss). Bilo je 2 castera, 2 archera i 5 zombija... strasno nesto :) wipali smo 4-5 puta i na kraju uspjeli - fajt je trajao 49min. Naime igramo samo nas dvojica, bez followera, tako da je prilicno zahtjevno ponekad, pogotovo vrazji zombie mobovi koji se hilaju stalno :)
U dve veceri smo dosli lvl 5, prilicno sporo sve to ide, ali istrazujemo svasta, razbijamo sve itd itd. Najvise osobno uzivam u borbama i kombinacijama spellova i efekata, kao npr. kad luramo mobove da se posloze blizu, bacimo bacvu ili on napravi kisu, i onda chain-stun sa electricity dok ne ubijemo ostale. Brat igra enchantera, a ja sam fighter - moze se svasta kombinirati i taktizirati - vrhunski je odradjeno.
To je samo jedna od odličnih stvari u igri! Fantastična turn based borba i interakcija sa okilišem... Obavezno kreni i daj priliku!! Najbolji CRPG od Baldurs Gatea 2, Icewind Dalea i Newerwinter Nightsa; bez konkurencije u današnje vrijeme...
Pogledaj tu malo moju galeriju fantastičnog dizajna pa te možda natjeraju slike da kreneš...
_______
U Hiberheimu sam prove kakvih sedam sati... Fantastična lokacija!
Osobno mi je i priča jako dobra i zanimljiva!
Borba je takticna,to u real timeu nebi funkcioniralo i drago mi je što su to tako napravili.
U kojoj igri mozes baciti rain i onda lightining da stunnas protivnike? ili Bacit rain da ugasis protivnicke fire elementale koji se healaju u vatri?
Ili baciti poison arrow cloud i onda roknut fireball da se zapali sve. Nema igara koje pruzaju to. U moru ovog šunda danas gjde interakcije s okolišom nema.
Odlicna igra. Evo brat i ja je igramo co-op par h predvecer u lan-u. Upalim i HD stream ponekad (720p) - http://www.twitch.tv/gaapster
Sinoc smo imali brutalan fajt 2 vs 9 ispred cave-a u kojem je The Fantastic Five side-quest (veliki robot boss). Bilo je 2 castera, 2 archera i 5 zombija... strasno nesto :) wipali smo 4-5 puta i na kraju uspjeli - fajt je trajao 49min. Naime igramo samo nas dvojica, bez followera, tako da je prilicno zahtjevno ponekad, pogotovo vrazji zombie mobovi koji se hilaju stalno :)
U dve veceri smo dosli lvl 5, prilicno sporo sve to ide, ali istrazujemo svasta, razbijamo sve itd itd. Najvise osobno uzivam u borbama i kombinacijama spellova i efekata, kao npr. kad luramo mobove da se posloze blizu, bacimo bacvu ili on napravi kisu, i onda chain-stun sa electricity dok ne ubijemo ostale. Brat igra enchantera, a ja sam fighter - moze se svasta kombinirati i taktizirati - vrhunski je odradjeno.
da istražujete svašta našli bi daljinski od tog robota i ugasili ga :)
EDIT: meni borbe ne traju više od 15 minuta na hard, i to sa samo dva lika. Uvijek pazite da ste jedan level veći od enemy'a (još bolje dva) i to je to :)
nebi se baš složio da je igra ogromna, najviše šta uzme vremena su dijalozi i borbe, ali da je recimo to stil titan quest'a otišle bi sve mape za max 8-10 sati, daleko od toga da igra saksa, igra je predobra, čini se da je larian sad postavio nove standarde u rpg'ovima nakon dugo vremena, sad se nadamo da će ostali dosljedno pratit razvoj igara tog stila.
da istražujete svašta našli bi daljinski od tog robota i ugasili ga :)
daljinski + instrukcije...
U ovoj igri treba pažljvio čitat i pamtit šta ljudi govore jer inače stvari djeluju nepovezane
jedno pitanje, prešao sam skoro cijeli cyseal i nešto dungeona, jel ima poslije drugih gradova i mapa ili je sve vezano uz cyseal kao primjerice ona šuma na sjeveru ili hiberheim
jedno pitanje, prešao sam skoro cijeli cyseal i nešto dungeona, jel ima poslije drugih gradova i mapa ili je sve vezano uz cyseal kao primjerice ona šuma na sjeveru ili hiberheim
Ima drugih gradova i mapa
Ovaj totem nas ispituje, a pitanja su vezana za naše odluke tokom prelasak... Ovo je pitanje o lopovu sa tržnice iz Cyceala... Te ovisno o našim istinitim odgovorima stvari se razvijaju dalje...
ajajajaj, nemoj mi to pokazivati - već mi je sad muka kad se razmišljamšto sam i kako napravio
Sutra krećem igrat, nakon što sam se uvjerio da je igra fenomenalna uzeo sam si original i podržao devove.
Sutra krećem igrat, nakon što sam se uvjerio da je igra fenomenalna uzeo sam si original i podržao devove.
Ja ću isto uzet ali krajem ljeta, trebam sad kintu za more ;)
Apsolutno RPG savršenstvo. Teško mis e sjetit RPGa s kojim bih usporedio ovu igru. Sad mi je žao što nisam bio kickstarter backer. :) Al jbg uopče nisam ni vidio.
Jel ima negdje na našim prostorima CE, kutija, za kupit? Larian previše uzima za dostavu.
Da se javim jos jednom nakon 30ak sati igranja :) igra je jednostavno pre pre dobra. Igramo je od samog starta u co-op modu i nakon lvl 7 na warrior / enchanter kombu, krenuli smo iznova sa rangerom i battlemageom (super dobra kombinacija). Moram reci da sam odusevljen. Lvl 11 smo sinoc dignuli i taman smo zavrsili main quest u Cysaelu, sad istrazujemo jos par side-questova prije nego sto krenemo u drugo podrucje traziti White Witch cabin.
Nego, zna li netko koliko ima podrucja ukupno, main questova? Mislim od ovog sto sam vidio izgleda mi da cemo igrati jos minimalno 100 sati ako ovako nastavimo
p.s. Na kraju sam kupio 2 komada (zato smo poceli ispocetka), jer sam jednostavno morao podrzati ovaj projekt, svaka im cast!
Ja sam utuko do sada kakvih 80 sati, lvl 14... Još mi ne gine 50, 60 sigurno... Ogromna je igra...
Nego, zna li netko koliko ima podrucja ukupno, main questova? Mislim od ovog sto sam vidio izgleda mi da cemo igrati jos minimalno 100 sati ako ovako nastavimo
Ja znam, al ti neću reć jer hoću da sam otkriješ. (nemoj ni gledat)
Jučer radim main quest i uđem u jedan tample i dobijem Achivment "Grizzled Finale" i odmah se okrenio i otišao radit side questove i istraživat ostatak mape. Ovo može pričekat
Pretty please, with sugar on top?
14:25 sjedne ko budali šamar u onako intenzivnim i dugotrajnim borbama
19:15 je soundtrack iz Divine Divinity-a. Ima još jedno 1-2 iz te igre također.