Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
14 godina
neaktivan
Diablo 3

dečki, sve vam je to džabe, kada dođe loot 2.0 ova oprema što je imamo sad, neće vrijedit ni k.... ne treba se zamarat time, dok se ne vidi kako će taj loot 2.0 funkcionirat, ali po svemu sudeći ova oprema što je sad imamo i to ona što košta na jednom liku po nekoliko miljardi golda, bit će čisti prosijek. itemizacija će biti puno jača s 2.0 lootom, tako da po meni nemate se šta zamarat tim CHD i AS AR i ostalim segmentima, jer ionako ćete sve to uz par mjeseci farmanja kad izađe taj novi patch moći zamjenit daleko boljom opremom.

siguran sam da će blizard sada stvari napravit kako treba, iako smo to trebali dobit odmah na početku a ne da sada hrpa ljudi što je uložila toliko truda u svoje likove, praktički nema ništa od toga jer kad dođe loot 2.0 ta oprema će biti čisti prosijek, a sada je za ubere na MP10 ko od šale. ali to je tako, kada se ne napravi odmah ono što treba, onda se mora ovako kemijat i onda hrpa ljudi izvisi, meni osobno je drago jer ja nisam ni imo neke velike miljarde golda da si ulažem u likove, pa će mi ovaj loot 2.0 odlično doći, da si likove dignem na ozbiljniju razinu. ali vama što ste stukli tolike miljarde, sigurno neće.

po meni, rađe energiju usmjerite u to da dignete što više likova na 100 paragon level, evo čini mi se da je Eld žeći fanatik ima 4 lika na 100 i 5 mu je na dobrom putu, ne znam koliko sati igre ima ali svaka mu čast na trudu. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 13:57 (GoodAngel).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Sve to stoji što si napisao, ali ako su informacije točne do loota 2.0 ima još 6 mjeseci. Ne vidim smisao pripremanja na loot 2.0 već sad. A to što sad možeš farmati MP10, to ne bi trebalo značiti ništa jer se sprema veliki nerf i HP više ne bi smio skakati gore dolje kao sad. Čitao sam danas plavi post da rade na tome, jer nema smisla da te mobovi ne mogu ubiti ako imaš dobru opremu i ne taktiziraš. Odnosno rekli su da više nećeš moći samo stajati na mjestu (u otrovu i/ili vatri) i preživjeti bez obzira kako dobru opremu imao (na višim MP-ima)

1 0 hvala 1
17 godina
Re: Diablo 3
GoodAngel kaže...

po meni, rađe energiju usmjerite u to da dignete što više likova na 100 paragon level, evo čini mi se da je Eld žeći fanatik ima 4 lika na 100 i 5 mu je na dobrom putu, ne znam koliko sati igre ima ali svaka mu čast na trudu. {#}

Nisam bas fanatik ali volim ovaj tip igara (mada Diablo 1 i 2 nisam igrao zbog razloga koji su sada nebitni) i nemam nikakvih obveza ni prema drugima a skoro ni prema sebi, a kada je tako sve se stigne pa cak imati i zivota {#}. A sto se Loota 2.0 tice ja mislim da ce nam ova oprema jos neko vrijeme jako dobro posluziti i nisam bas uvjeren da ce uber legendary dropati samo tako pa da ces za par dana napraviti level 70 i igrati MP20. Meni je bitnije da poprave drop u smislu da mi kada igram demon huntera ne dropa 90% legenda za barbara. Kada sam igrao DH prvi i jedini manticore mi je dropao na 98.paragonu! 

14 godina
neaktivan
Eld kaže...
GoodAngel kaže...

Nisam bas fanatik ali volim ovaj tip igara (mada Diablo 1 i 2 nisam igrao zbog razloga koji su sada nebitni) i nemam nikakvih obveza ni prema drugima a skoro ni prema sebi, a kada je tako sve se stigne pa cak imati i zivota {#}. A sto se Loota 2.0 tice ja mislim da ce nam ova oprema jos neko vrijeme jako dobro posluziti i nisam bas uvjeren da ce uber legendary dropati samo tako pa da ces za par dana napraviti level 70 i igrati MP20. Meni je bitnije da poprave drop u smislu da mi kada igram demon huntera ne dropa 90% legenda za barbara. Kada sam igrao DH prvi i jedini manticore mi je dropao na 98.paragonu! 

ma da, lako je kada si multimiljarder, onda se i stigne nabit pet likova do 100 paragon levela. {#}

nego, slažem se da će neko vrijeme vrijedit, zato sam i reko da će za par mjeseci tek biti sranje, jer u par mjeseci farma brijem da će si većina ljudi s ovim novim 2.0 lootom itekako uspjet zamjenit hrpu ovih itema i gera što imaju već sada na sebi. u svakom slučaju ja sam i ovako zadovoljan igrom, ali da su odmah napravili sve ovo što sada rade, bio bi daleko zadovoljniji nego što sam sada, jer sam praktički dvije godine samo farmao a ništa nisam isfarmao za nijednog svog lika, sve što valja sam kupio na RMAH. i to za golde, nisam ništa kupovo za eure, a i bolje da nisam. {#}

u neku ruku bio mi je gušt kupit neke iteme, koje bi u igri čekao i čekao da mi dropaju, ali u drugu ruku baš zato mi ništa nije ni dropalo dobroga. mislim da će biti bolje da se to čudo zagasi, iako su neki cijele porodice prehranjivali s prodajom itema na RMAH. {#} ali i tome je došao kraj, blizardovci su zaključili da su dovoljno omastili brkove, pustili su igru i na konzole, zaradili su najmanje par miljardica eura na igri, i sada komotno mogu to sve zagasit i dat malo raji kruha i igara što bi se reklo. {#}

ps, tvoja grafička ostvaruje duplo bolji score od moje odit na temu, o 7000 seriji, pa vidi moj score je 5000 tvoj 11 i nešto, ne moš vjerovat da je duplo jača. a i moja je jaka dosta, ali očito kaska za tvojom. {#}

formula1live kaže...

Sve to stoji što si napisao, ali ako su informacije točne do loota 2.0 ima još 6 mjeseci. Ne vidim smisao pripremanja na loot 2.0 već sad. A to što sad možeš farmati MP10, to ne bi trebalo značiti ništa jer se sprema veliki nerf i HP više ne bi smio skakati gore dolje kao sad. Čitao sam danas plavi post da rade na tome, jer nema smisla da te mobovi ne mogu ubiti ako imaš dobru opremu i ne taktiziraš. Odnosno rekli su da više nećeš moći samo stajati na mjestu (u otrovu i/ili vatri) i preživjeti bez obzira kako dobru opremu imao (na višim MP-ima)

meni to ne smeta, baš mi je fora kada s barbom npr pored svih onih ledova vatri i otrova po podu uz whirlevind huricane koljem sve po redu, to mi baš daje gušt igri. {#}

ali slažem se, da mogu napravit malo teže, ali nema smisla ako neće riješit kvalitetan drop. evo ja imam 98 s WDom uskoro ću 99, vjerojatno već danas a brate mili ništa mi ne dropa, niti za WD-a niti za Barbara s kojim planiram igrat nakon WD-a, igram na MP7 trenutno, znam da MP7 nije isto što i MP10 ali to meni ne ide u glavu, da drop može biti toliko očajan, ako to ne poprave nema smisla ništa nerfati i otežavati igračima. ali nadam se da hoće, jer se gasi RMAH i pobogu valjda će onda i biti pokoji zanimljiv itemčić i za mene. {#}

i 5-3570K
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 17:53 (GoodAngel).
16 godina
Eld kaže...

Ok je to sto velis Ged i da bih rijec rekao ali ja osobno sam isprobavao i isprobavam razne stvari (u okviru buildova) na svim klasama i zadrzavam se, naravno, na onome sto mi se pokaze najbolje i to ne u smislu neke brzine farmanja ili po svaku cijenu veceg MP-a nego da mi igra bude sto je vise moguce ugodnija i evo u pravo sam opet probao sa vecim DPS-om i manjim IAS-om (250k, 2,75) i ne nije mi bolje. Komotnija mi je igra sa vecim IAS-om a to je lako moguce zato sto mi se tako potrefila oprema da mi je sa vecim IAS-om i puno veci EHP. I ne bavim se nekim teskim izracunima kao decki sa raznih foruma uz pomoc razno raznih formula niti znam kako to raditi ali kroz igru sto mogu procijeniti da je freez ne zanemarivo nego puuno bolji sa vecim IAS-om.

Ma naravno, ako ti je tako bolje onda nemas sto razmisljati. Na kraju je ipak presudno osobno zadovoljstvo i uzivanje u igri. Ne igraju svi optimalne ili OP buildove, znam dosta likova koji izmisljaju svoje buildove i uzivaju u tome.

Ako ljepse igras s IAS-om, onda je za tebe IAS wand najbolje oruzje.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo 3 - Inferno MP10 Demon Hunter - Zoltun Kulle in 29 sec

Ovo sam danas snjimao.

4 0 hvala 1
15 godina
Diablo 3

Na 3.04 definitivno bolje freezam i cijeli build mi je nekako fluidniji i napokon izgleda onako kakol sam zamislio sve to.

Danas sam malo isprobao kombinacije s oba Chantoda i 3.04 je milina.

Sada trazim neki nacin da ostavim Chantodo sa socketom i da sam opet na tom breakpointu i izlaz vidim u zamjeni Zuni ringa.

Za Tripox ne mislim izdvajat toliko golda jer ga uostalom ni nemam, a i definitivno je to za mene precijenjeno pa bi mozda to isto dobio s Nataly kombinacijom posto Nataly ring dolazi s 9 IAS.

Minus je sto mi Nataly daje manji damage, ali izvlaci ga 7 CC na dupli set.

Radi toga cu za sada ostaviti oba Chantoda i probati nabaviti Nataly set pa ako netko ima ok Nataly ring i Nataly bootse, neka se javi in-game da isprobam kombinaciju prije nego mjenjam Zuni posto ne bi htio kupovat nove bootse i novi ring da bi ispalo na kraju kako mi ne pasu.

Kada bi to bilo ok, mogao bi ostaviti wand s free socketom te bi mi to bila idealna kombinacija sve do dolaska loota 2.0/ekspanzije.

Nisam bas vidio da se nesto previse spominju Climbersice za wizarde?

Meni su na barbaru zakon, ali ne znam kakve su na CM wizu? Koristi li ih netko od vas?

Idealan scenarij bi bio da sada pokrenem igru i da mi dropa odlican Tripox ring, ali mislim da ce to ostati samo u nekim snovima! {#}

Vidim da spominjete EHP, je li 340 EHP dovoljno za wizarda (meni se cini ok za sada)?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Diablo 3

Natalya je odlicna. Tesko je doci do 56-58 CC bez nje (kazu da na tom CC-u sve sjeda na svoje mjesto, a mislim da se mogu sloziti s njima).

MP10 igram s 410k EHP bez problema (+DS/DS). Nisam vidio link na tvog lika pa ne znam kakav ti je odnos u ehp-u, odnosno koliki dio otpada na vit.

Climbersice su super ako ti ne treba natalya ili zuni bonus.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:16 (Ged).

2 0 hvala 2
17 godina
win32 kaže...

Na 3.04 definitivno bolje freezam i cijeli build mi je nekako fluidniji i napokon izgleda onako kakol sam zamislio sve to.

Danas sam malo isprobao kombinacije s oba Chantoda i 3.04 je milina.

Sada trazim neki nacin da ostavim Chantodo sa socketom i da sam opet na tom breakpointu i izlaz vidim u zamjeni Zuni ringa.

Za Tripox ne mislim izdvajat toliko golda jer ga uostalom ni nemam, a i definitivno je to za mene precijenjeno pa bi mozda to isto dobio s Nataly kombinacijom posto Nataly ring dolazi s 9 IAS.

Minus je sto mi Nataly daje manji damage, ali izvlaci ga 7 CC na dupli set.

Radi toga cu za sada ostaviti oba Chantoda i probati nabaviti Nataly set pa ako netko ima ok Nataly ring i Nataly bootse, neka se javi in-game da isprobam kombinaciju prije nego mjenjam Zuni posto ne bi htio kupovat nove bootse i novi ring da bi ispalo na kraju kako mi ne pasu.

Kada bi to bilo ok, mogao bi ostaviti wand s free socketom te bi mi to bila idealna kombinacija sve do dolaska loota 2.0/ekspanzije.

Nisam bas vidio da se nesto previse spominju Climbersice za wizarde?

Meni su na barbaru zakon, ali ne znam kakve su na CM wizu? Koristi li ih netko od vas?

Idealan scenarij bi bio da sada pokrenem igru i da mi dropa odlican Tripox ring, ali mislim da ce to ostati samo u nekim snovima! {#}

Vidim da spominjete EHP, je li 340 EHP dovoljno za wizarda (meni se cini ok za sada)?

Imam jedan odlican Nataly ring koji mi je na AH na prodaji ali naravno da ti ga mogu posuditi da isprobas kombinaciju, ja ga ne koristim jer nema LoH mada mi daje veci DPS. Nataly bootse mozes vrlo jeftino solidne kupiti. Btw prebacio sam se na MP10 i ide tako dobro da sam iznenadjen. Imam osjecaj da 3.01 bolje proca nego na MP9. Dakle sa ovim glatko igram MP10:

http://d3up.com/b/1102140

Win32 dodji da ti dam ring.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:26 (Eld).
15 godina
Ged kaže...

Natalya je odlicna. Tesko je doci do 56-58 CC bez nje (kazu da na tom CC-u sve sjeda na svoje mjesto, a mislim da se mogu sloziti s njima).

MP10 igram s 410k EHP bez problema (+DS/DS). Nisam vidio link na tvog lika pa ne znam kakav ti je odnos u ehp-u, odnosno koliki dio otpada na vit.

Climbersice su super ako ti ne treba natalya ili zuni bonus.

To bi onda bilo super jer bi s Nataly setom imao 61,50 CC ili 58,50 ako mi follower nije Scoundrel (on mi je trenutno najbolji posto nosi Burizu i nosi SOJ s 6% cold d. i Tal Rasha's amulet s 6% cold d., a i daje mi dodatni CC)

Evo kako to izgleda sa obje kombinacije:

Chantodo s 10 IAS:

http://d3up.com/b/1101880/hypnos

Chantodo s free socketom:

http://d3up.com/b/1101891/hypnos

Eld kaže...

Imam jedan odlican Nataly ring koji mi je na AH na prodaji ali naravno da ti ga mogu posuditi da isprobas kombinaciju, ja ga ne koristim jer nema LoH mada mi daje veci DPS. Nataly bootse mozes vrlo jeftino solidne kupiti. Btw prebacio sam se na MP10 i ide tako dobro da sam iznenadjen. Imam osjecaj da 3.01 bolje proca nego na MP9. Dakle sa ovim glatko igram MP10:

http://d3up.com/b/1102140

Win32 dodji da ti dam ring.

Da, sada kada smo isprobali jako malo nedostaje da dodem na 3,01 tj. 2,91 imam s njime.

U biti, mozda bi tu malo razliku mogao dobiti da stavim Chantodo's Force s 9 IAS (ovaj sada mi ima 8 IAS! Damn).

Ili, jednostavno da stavim Innas pantse?

Imam jedne odlicne u stashu, ali onda gubim brutalno puno vite i LOH (mislim da s Innas pantsima odem negdje na 35 k HP-a).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 22:56 (win32).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

odlični ste dečki, od vas stvarno čovjek može svašta naučit, samo dajte još ovakvih rasprava da i ja nešto naučim a ne da nakon 50 paragon levela otkrijem da ima i neki bolji build od mog. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Evo da pokazem moju novu investiciju  ukupno 242 000 {#}{#}

{#}

1 1
2 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 6:07 (yamaha98).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bozocv kaže...

Ovo sam danas snjimao.

bravo, ja si ne mogu zamisliti igrati mp10 sa DH.. ja ginem ko newb na mp5 sa svojim {#} daj link toona da usporedim {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
yamaha98 kaže...

{#}

Ahahahaha...sada kada dodu novi materijali za kraftanje, a ovi postanu bezvrijedni. LOL

P.S.

Vjeruj mi ima nas jos koji smo dali i malo vise golda za materijal i samo se svi nadamo da Blizzard uistinu ne promjeni materijal za kraft posto ce to onda biti dosta veliki fail. {#}

12 godina
neaktivan
win32 kaže...
yamaha98 kaže...

{#}

Ahahahaha...sada kada dodu novi materijali za kraftanje, a ovi postanu bezvrijedni. LOL

P.S.

Vjeruj mi ima nas jos koji smo dali i malo vise golda za materijal i samo se svi nadamo da Blizzard uistinu ne promjeni materijal za kraft posto ce to onda biti dosta veliki fail. {#}

To je on kupio da preproda ako je nabavio za 800g jer se zna popest na 1300....na 200 000 tom of secretsa lako zaradenih 100m

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/
15 godina
XSX kaže...

To je on kupio da preproda ako je nabavio za 800g jer se zna popest na 1300....na 200 000 tom of secretsa lako zaradenih 100m

Da, na preprodaji takvih stvari kao i gemova i sl. se moze zaradit ako se kupi u pravom trenutku no moze se i izgubit (stvarno cijena varira).

Kako god bilo, ako je za preprodaju onda zelim kolegi puno srece i nadam se da ce dignit tu lovicu. {#}

P.S.

Idem odmah pogledati svoje zalihe i cijene. {#}

15 godina
neaktivan
nine kaže...
bozocv kaže...

Ovo sam danas snjimao.

bravo, ja si ne mogu zamisliti igrati mp10 sa DH.. ja ginem ko newb na mp5 sa svojim {#} daj link toona da usporedim {#}

Evo link

http://eu.battle.net/d3/en/profile/bozocv-2783/hero/597532

http://www.diabloprogress.com/hero/bozocv-2783/July/597532

Imam mnogo jos opreme pored toga sto je na meni. Kombinujem stalno.

Eto kaze DiabloProgress da sam 1000 i neki DH po heroscore u evropi a sa drugom opremom sam u prvih 700.

Takodje DiabloProgress mi daje bolji skor sa opremom koju ja smatram losijom.

Taj build sto je trenutno na linku sluzi da jako brzo cistim MP7 u ciljhu brzog lvl-ovanje.

Jos uvijek ispitujem sto mi je najisplativije za farmanje EXP-a, ovo sam se juce malo igrao.

Posto cu promijenit build sigurno evo da ostane zapisano ovako:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#UjglhV!Yeb!aaYZZc

Build koji koristim za MP10 (sto igram u 99% slucajeva) je sledeci:

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#acglhV!feX!YcYZZc

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 12:33 (bozocv).
14 godina
neaktivan
win32 kaže...
yamaha98 kaže...

{#}

P.S.

HEheheheh :D :D ali ako ostane i pred zatvaranje ah brijem da ce cijena brutalno skocit ....

15 godina
neaktivan
Diablo 3

@bozocv

ma ja mislim da sam samo poprilično glup za tu klasu {#} probavao sam svašta, čak i buildove gotovo identične ovim tvojima.. nema tu pomoći {#} jednostavno u datim trenutcima izgorim da ni ne skužim kaj me ubilo hahaha.

istina nisam nešto puno ulagao u njega, većim djelom koristim gear od monka, ali na kraju to rezultira čisto pristojnim DPS-om i EHP-om.

evo tu DH, ostatak geara se može vidjeti na monku {#} http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/23633185

imam i manticore sa 2 socketa, ali nekako mi lakše ide sa ovime sa LS-om.

baš ću se probati opet poigrati sa tvojim buildovima kada ulovim vremena..

evo na brzinu i ss statsa sa monkovim gearom, sa buildom koji je na gornjem linku.

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 19:21 (nine).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

@bozocv

ma ja mislim da sam samo poprilično glup za tu klasu {#} probavao sam svašta, čak i buildove gotovo identične ovim tvojima.. nema tu pomoći {#} jednostavno u datim trenutcima izgorim da ni ne skužim kaj me ubilo hahaha.

istina nisam nešto puno ulagao u njega, većim djelom koristim gear od monka, ali na kraju to rezultira čisto pristojnim DPS-om i EHP-om.

evo tu DH, ostatak geara se može vidjeti na monku {#} http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/23633185

imam i manticore sa 2 socketa, ali nekako mi lakše ide sa ovime sa LS-om.

baš ću se probati opet poigrati sa tvojim buildovima kada ulovim vremena..

evo na brzinu i ss statsa sa monkovim gearom, sa buildom koji je na gornjem linku.

I ja sam jedno vrijeme koristio manticore sa LS-om ali sam skuzio da nema potrebe, samo se treba uigrati da svakih 4-5 sekundi bacis Shadow Power/Gloom a bez gledanja na ikonu da li je istekao i nema zime. I ja bih Fan of Knives zamijenio sa ... bilo cime drugim :))

15 godina
neaktivan
Diablo 3

hehehe hvala na pomoći.. presložio sam si skillove za bolji discipline regen, stavio manticore sa 2 socketa, i sa bombardmentom sada mogu skoro konstantno imati shadow power.. stvarno ide puno puno bolje, pa čak mogu reći da je i zabavno. probao sam mp7 i za čas digao 2 lvla i nisam previše ginuo..

BTW probao sam naći nešto čime bi zamjenio fan, ali jednostavno što god sam probao, nisam uopće koristio.. fan mi je super jer igram na close combat sa bombama pa dok bombice još polijeću nema regena, a fan napravi puno dmg-a i life se instantno zakuca gore. taman dobro dođe tu sekundu dok bombe ne krenu AOE-ati.. još uz to košta malo hatereda.

sa vremenom ću nabaviti manticore koji vrijedi više od milju, pa će to biti još puno bolje {#}

evo da pokažem što sam sada složio.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/23633185

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nine kaže...

hehehe hvala na pomoći.. presložio sam si skillove za bolji discipline regen, stavio manticore sa 2 socketa, i sa bombardmentom sada mogu skoro konstantno imati shadow power.. stvarno ide puno puno bolje, pa čak mogu reći da je i zabavno. probao sam mp7 i za čas digao 2 lvla i nisam previše ginuo..

BTW probao sam naći nešto čime bi zamjenio fan, ali jednostavno što god sam probao, nisam uopće koristio.. fan mi je super jer igram na close combat sa bombama pa dok bombice još polijeću nema regena, a fan napravi puno dmg-a i life se instantno zakuca gore. taman dobro dođe tu sekundu dok bombe ne krenu AOE-ati.. još uz to košta malo hatereda.

sa vremenom ću nabaviti manticore koji vrijedi više od milju, pa će to biti još puno bolje {#}

evo da pokažem što sam sada složio.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nine-2175/hero/23633185

Meni samo ne ide u glavu zašto imaš 3 predmeta sa ms kad je cap na 25... Mislim Inna hlače i Natalia čizme ok, al čemu ovaj Lacuni? Kraftani braceri ti mogu dat sigurno par tisuća više i lifea i dmg :D

15 godina
neaktivan
Diablo 3

lacuni imam zbog as-a na monku.. vjerojatno da zarollam vrhunski bracer bi dobio nešto dps-a, ali na monku mi je bitniji as.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

Probaj se jos malo poigrati sa skilovima. Velika vecina koristi Hungering Arrow ali ja sam primijetio da Grenades/Cluster Grenades puuuno bolje vraca hatred i discipline a takodjer i nanosi nezanemarivu stetu u guzvi. A kada sam stavio Sentry/Guardian Turret uopce ne treba Vault jer uz Shadow Power mozes stajati i tuci i nista ti ne mogu.

15 godina
neaktivan
Diablo 3

probao sam cluster grenades, i dobro šljaka ali problem je kada su brzi mobovi i ne stoje na hrpi pa mi treba nešto da ih mogu iz daljine zakačiti, a hungering arrow je tu dobar jer još i sam pronađe target.

a drugi problem sa bombama je delay koji je potreban da krenu eksplodiravati.. dogodi mi se to da se ne mogu instantno zahealati kada mi treba, jer mi u tom slučaju oba napadačka skilla imaju delay.

svakako se moram još poigrati malo, a i ufurati u igranje DH-a..

moram još i monka dići na 100. on je puno lakši za igrati (a i efikasniji), ilitiga ne zahtjeva toliko budno i aktivno igranje.. samo se zaletiš i mlatiš {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nine kaže...

probao sam cluster grenades, i dobro šljaka ali problem je kada su brzi mobovi i ne stoje na hrpi pa mi treba nešto da ih mogu iz daljine zakačiti, a hungering arrow je tu dobar jer još i sam pronađe target.

a drugi problem sa bombama je delay koji je potreban da krenu eksplodiravati.. dogodi mi se to da se ne mogu instantno zahealati kada mi treba, jer mi u tom slučaju oba napadačka skilla imaju delay.

svakako se moram još poigrati malo, a i ufurati u igranje DH-a..

moram još i monka dići na 100. on je puno lakši za igrati (a i efikasniji), ilitiga ne zahtjeva toliko budno i aktivno igranje.. samo se zaletiš i mlatiš {#}

Kod Demon Huntera svi skilovi (koji iole vrijede) imaju delay. Moja prva misao za Bombardment je bila ".ebo vas skill kojem treba minuta da se pokrene i 5 minuta da ga prenosim sa moba na moba" i sve negdje do 80-og paragona sam koristio rapid fire/fire support jer mi je bombardment bio spor tj. ima velik delay a onaj build sa 1,67 IAS-om je bilo prilicno tesko napraviti. A onda sam skuzio da 1.67 IAS uopce nije neophodan nego kada ostanem bez hatreda ili discipline par sekundi pobacam cluster grenades cas posla se oporavim i opet bombardment. I u konacnici se ispostavilo da mi je cluster grenades + bombardment brzi od hungering arrowa koji mi nikako nije sjeo. I u svezi toga ne kuzim te sprdacine sa Demon Hunterom u partiju jer cini mi se da bi to bila zvjerska kombinacija sa CM wizom. Rapid Fire/Bombardment doslovno topi elite!

15 godina
neaktivan
Eld kaže...

ne kuzim te sprdacine sa Demon Hunterom u partiju jer cini mi se da bi to bila zvjerska kombinacija sa CM wizom. Rapid Fire/Bombardment doslovno topi elite!

tu se moram složiti... to bombardiranje radi ogroman aoe dmg., baš je i meni jučer palo na pamet to sa cm-om {#}

budem još malo probao cluster bombe kada stignem, možda ih probam ubaciti umjesto fan of knifes, da mi ostane hungering kao ranged attack za potrebu... ja sam prvo igrao sa bola shotom koji je isto fora jer strašno pali, ali isto taj delay malo ubija briju.

17 godina
neaktivan
nine kaže...
Eld kaže...

ne kuzim te sprdacine sa Demon Hunterom u partiju jer cini mi se da bi to bila zvjerska kombinacija sa CM wizom. Rapid Fire/Bombardment doslovno topi elite!

tu se moram složiti... to bombardiranje radi ogroman aoe dmg., baš je i meni jučer palo na pamet to sa cm-om {#}

budem još malo probao cluster bombe kada stignem, možda ih probam ubaciti umjesto fan of knifes, da mi ostane hungering kao ranged attack za potrebu... ja sam prvo igrao sa bola shotom koji je isto fora jer strašno pali, ali isto taj delay malo ubija briju.

Nije problem u DH za topljenje elita nego u sto brzem tamanjenju trasha

rakija rulz
17 godina
toshak kaže...
nine kaže...
Eld kaže...

Nije problem u DH za topljenje elita nego u sto brzem tamanjenju trasha

Mogao sam i misliti. Vi mladi zelite za 15 sekundi zavrsiti run :) Jednom je frend sa kojim znam ponekad zaigrati otvorio igru za public pa su odmah uletili neki, ne znam ni tko ni odakle, i poceli jurcati okolo kao da su na nekim teskim drogama. Rekao sam frendu "ovo si mi sada priustio i nikada vise". Ja imam neki svoj laganiji tempo i eto pomalo i 500 paragona napravis :)

Btw ima li jos tko problema sa lagom? Kod mene sinoc i jutros varira da je to strasno od standardnih 80ms do cak 1000. Vec sam vise od nekoliko puta zalegao zbog toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 7:26 (Eld).
17 godina
neaktivan

Mogao sam i misliti. Vi mladi zelite za 15 sekundi zavrsiti run :)

Joj prijatelju hvala ti bar na ovoj rečenici ali ja sam ipak bio mlad dok je jos Tito hodo po zemlji :) i u školi se se učillo ONO I DSZ (opštenarodnaobrana i društvena samozaštita)

rakija rulz
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice