Na 3.04 definitivno bolje freezam i cijeli build mi je nekako fluidniji i napokon izgleda onako kakol sam zamislio sve to.
Danas sam malo isprobao kombinacije s oba Chantoda i 3.04 je milina.
Sada trazim neki nacin da ostavim Chantodo sa socketom i da sam opet na tom breakpointu i izlaz vidim u zamjeni Zuni ringa.
Za Tripox ne mislim izdvajat toliko golda jer ga uostalom ni nemam, a i definitivno je to za mene precijenjeno pa bi mozda to isto dobio s Nataly kombinacijom posto Nataly ring dolazi s 9 IAS.
Minus je sto mi Nataly daje manji damage, ali izvlaci ga 7 CC na dupli set.
Radi toga cu za sada ostaviti oba Chantoda i probati nabaviti Nataly set pa ako netko ima ok Nataly ring i Nataly bootse, neka se javi in-game da isprobam kombinaciju prije nego mjenjam Zuni posto ne bi htio kupovat nove bootse i novi ring da bi ispalo na kraju kako mi ne pasu.
Kada bi to bilo ok, mogao bi ostaviti wand s free socketom te bi mi to bila idealna kombinacija sve do dolaska loota 2.0/ekspanzije.
Nisam bas vidio da se nesto previse spominju Climbersice za wizarde?
Meni su na barbaru zakon, ali ne znam kakve su na CM wizu? Koristi li ih netko od vas?
Idealan scenarij bi bio da sada pokrenem igru i da mi dropa odlican Tripox ring, ali mislim da ce to ostati samo u nekim snovima! 
Vidim da spominjete EHP, je li 340 EHP dovoljno za wizarda (meni se cini ok za sada)?
Imam jedan odlican Nataly ring koji mi je na AH na prodaji ali naravno da ti ga mogu posuditi da isprobas kombinaciju, ja ga ne koristim jer nema LoH mada mi daje veci DPS. Nataly bootse mozes vrlo jeftino solidne kupiti. Btw prebacio sam se na MP10 i ide tako dobro da sam iznenadjen. Imam osjecaj da 3.01 bolje proca nego na MP9. Dakle sa ovim glatko igram MP10:
Win32 dodji da ti dam ring.

probavao sam svašta, čak i buildove gotovo identične ovim tvojima.. nema tu pomoći