Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.563
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
16 godina
Re: Diablo 3

A riječ je o prestigeu.

Jer ako se ide na adrenalin, nije mi jasno kako je HC više adrenalinski kada bossa fightaš nakon što si 100 ga prošo na SCu, nego kada, recimo, elite/champion/bossa ideš zabiti debelo undergearan na SC. Stavi si MP10, opremu sub 10M i da vidiš di će ti srce biti kada nakon pol sata uspiješ spustiti ispod 10% bossa.

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
12 godina

Tko je uopće spominjao optimum. Kako uopće budget monk i optimum idu u istu rečenicu. Optimum ne možeš dobiti niti sa 20 milijardi, a kamoli 400 milijuna. A ovo da ne pogineš više od desetine elitnih packova je sa bilo kojim monkom bez minimalno 300k paper dpsa neizvedivo, pogotovo ako imaš deadline za ubijanje packa 90 sekundi. Jer se često dešava da moraš loviti ili kajtat neke elite po mapi, pogotovo ako koristiš EF. + Znaš i sam da su monkovi sa obzirom na to da su melee likovi najzakinutiji u igri što se surviveabilityja tiče.

Ja sam rekao da mogu složit monka koji može igrati mp10, nisam rekao da mogu napravit stroj za ubijanje koji pobriše sve kripove čim se pojavi na karti.

Čak bih pristao na tih 90 sekundi, ali ovo "bez umiranja" je smiješno za takvu cifru u toliko vremena, pogotovo kad je svima jasno da i mnogo skuplji monkovi, čak i WW barbari sa tonom armora i lsa ginu kod dual elemental/waller arcane packova. Iako, ako pametno igraš, i takve packove možeš ubiti bez umiranja, samo trebaš malo više vremena od 90 sekundi.

Kod mene na profilu možeš vidjeti budget mp8 monka sa opremom koja danas vrijedi možda 250 milijuna. (Nisam igrao već tri mjeseca). 

Mogao je i mp10, ali sam prije nekoliko dana prodao WKL (950dps/23%ld/socket/63 CHD) za milijardu i pol jer mi se ponuda učinila i više nego dobrom.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Azriel-2673/hero/15170262

16 godina
odjavljen

Što tebi znači igrati? Isto ono što "minimalni zahtjevi" znače za igranje igara? To nije igranje, to nije igrivo. 180+ sekundi maltretiranja oko elite nije igranje, kao ni umiranje na svakom elite packu. Osim toga, Monk prima 30% manje štete od drugih klasa. 3 minute je puno. Tolerirao bih i 100 sekundi i 3-4 smrti od 10 packova, ali umiranje na svakom packu jednom ili dvaput je besmisleno.

Dakle, ono što ja smatram igranjem nije ulazak u MP10 dungeon i šansa da ubiješ elitu ako ti se potrefi neka laka kombinacija, nego sigurnost da možeš ubiti svaku elitu u razumnom roku. Umrijeti koji put nije problem. Ali višeminutna bitka sa svakim elite packom, umiranje na svakom ili svakom drughom, to nije baš igranje.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
12 godina
Tonči kaže...

Što tebi znači igrati? Isto ono što "minimalni zahtjevi" znače za igranje igara? To nije igranje, to nije igrivo. 180+ sekundi maltretiranja oko elite nije igranje, kao ni umiranje na svakom elite packu. Osim toga, Monk prima 30% manje štete od drugih klasa. 3 minute je puno. Tolerirao bih i 100 sekundi i 3-4 smrti od 10 packova, ali umiranje na svakom packu jednom ili dvaput je besmisleno.

Dakle, ono što ja smatram igranjem nije ulazak u MP10 dungeon i šansa da ubiješ elitu ako ti se potrefi neka laka kombinacija, nego sigurnost da možeš ubiti svaku elitu u razumnom roku. Umrijeti koji put nije problem. Ali višeminutna bitka sa svakim elite packom, umiranje na svakom ili svakom drughom, to nije baš igranje.

Meni igrati mp10 znači NE ginuti često i ubijati elite u razumnom vremenu. Maksimalno do 3 minute, i to one packove sa zajebanim afiksima. Ovi "normalni" bi naravno išli puno brže.

Pod "ne ginuti često" mislim na maksimalno 1/5, gdje se može zalomiti da pogineš na 2 packa za redom ili čak 2-3 puta na istome packu, a zatim sa 10 sljedećih nemaš problema

Efikasno farmati mp10 bi bilo nešto sasvim drugo i zahtjeva bolesnu opremu.

Konkretni statovi na koje bih ciljao:

life oko 45k

armor oko 5k

AR 600

dps preko 220k sa blazing wrathom

ls minimalno 2.7 + nešto loha

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 15:09 (pavlovs_dog).
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Ovo šta si ti nabrojao imam ja na svom barbaru i za manje od 400m, ali to nije dovoljno dobro za mp10 solo. Mogu se borit s elitama, al treba mi par minuta + mobovi minut, a umirem na jačim elitama sigurno 1/5 puta...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

s dobrom opremom, koliko treba za ubit elitove na MP10? otprlike recite, dakle miinuta dvije tri?

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja sam imo 700m vrijednog barbara elite sam rijesavo za 40-tak sekundi vise manje...

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Diablo 3

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/20406776

digo sam si vitality za 10k, i dps mi je više manje osto isti. i kupi sam si skorn, i sad ne da me ne muče na MP4 već na MP5 ubijam elitove uz pola muke. {#}

uzor mi je bartuc{#}, je da je skorn više za barbare ali boga mi od velike je koristi i WD. {#}

i 5-3570K
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
1.Lovac kaže...

Ovo šta si ti nabrojao imam ja na svom barbaru i za manje od 400m, ali to nije dovoljno dobro za mp10 solo. Mogu se borit s elitama, al treba mi par minuta + mobovi minut, a umirem na jačim elitama sigurno 1/5 puta...

Monk od 200k dpsa radi više demidža nego barbar sa istom količinom.

15 godina
neaktivan
pavlovs_dog kaže...
1.Lovac kaže...

Možda ima bolji dmg, ali ima manje LS sigurno, moj barbar ima 8ls ;)

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Da mi je vidjeti bilo kojeg monka koji nece poginuti ni na jednim elitama... frozen/arcane  ftw...btw ubijam elite na 10 za 30ak sekundi, ali nema sanse da nikad ne poginem, i to sa 300k unbuffed, double ls i 640k EHP-a (ako igram sa oweom (oko 700 all resa) onda jos i vise EHP)

My global position systems are vocally addressed
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GoodAngel kaže...

s dobrom opremom, koliko treba za ubit elitove na MP10? otprlike recite, dakle miinuta dvije tri?

To u potpunosti ovisi o eDPS-u lika.

Znaci sam DPS ti ne govori puno (govori naravno nesto), no pravi DPS ovisi i o buildu, tj. mnozitelju.

Npr, wizardi imaju tri glavna builda -  CM wiza, SNS CM wiza i Archona.

CM wiz radi negdje 4-5x svoji papirnati DPS, SNS CM wiz radi 7-8x papirnati DPS, dok archon radi 3-4x svoji papiranti DPS (zaokruzeno). Ovi mnozitelji kod CM wizova su za single target, kod vise monstera mnozitelj se penje. CM wiz radi AoE dmg, Archon ima laser koji se proteze u ravnoj liniji.

Koliko znam najbolji wizovi SNS tipa u solo playu trebaju 10-15tak sekundi za elite, a iz osobnog iskustva znam da sa cca 175k trebas izmedju 25 i 45 sec. 

Tako da je jako tesko odgovoriti egzaktno na tvoje pitanje - dobra oprema je jako sirok pojam. Mislim da vec sve ispod minute spada u dobru opremu i da je dohvatljivo obicnom smrtniku.

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 23:04 (Ged).
14 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
pavlovs_dog kaže...
1.Lovac kaže...

Možda ima bolji dmg, ali ima manje LS sigurno, moj barbar ima 8ls ;)

da, taj LS je jako bitan. je da sam sa skornom digo critical hit damage, za otprilike 100. ali je stvar u tome, imam značajno veći LS. s onim manujamis oružjem, sam imo 3, s skornom imam 5.60 i točno vidim kad mi minionsi i elitovi počnu radit veću štetu pogotovo elitovi onda derem zombie charger i točno mi zdravlje raste puno brže nego s 3 LS. siguran sam da nemam tako visok LS, da ne bi mogo igrat na MP5 s ovom opremom koju imam. jako je bitan taj LS, i treba gledat da ga se digne što više moguće.

i 5-3570K
14 godina
Diablo 3

Krenuo opet HC. Prijatelj iz Južnoafričke republike mi poklonio par običnih lvl 60 gemova i moram priznat da se sve topi

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/27451641

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Diablo 3

Imam zamolbu:

Da li netko ima WD-a sa opremom za 0 Zombie Dogs build, pa da mi da opremu na PTR-u da isprobam build prije kupnje?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

ako se netko oce mijenjati za guid wars 2 box verzija neka se javi na PP{#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Darko1983 kaže...

Krenuo opet HC. Prijatelj iz Južnoafričke republike mi poklonio par običnih lvl 60 gemova i moram priznat da se sve topi

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DarkoWiz-2836/hero/27451641

Samo polako, ja sam krafao si iteme, i jako sam zadovoljan sad s likom, trenutno sam na paragon 5. 

Za HC i kraftanje sam zadovoljan za sada. :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/%C4%90uro-2155/hero/27201008

Amulet išao na kraftanje jednog i taj super uletio :D 

Eh kraftanje užasno skupo na HC

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 23:51 (Franjo15).
15 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Koji si ti sretnik, pa kako si ovako dobar amulet molim te dobio....

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Jel radi tko ubere još uvijek? Imam 9 infernal machinesa a prejadan sam da ih ubijem na nekom većem MP pa ako je netko voljan pomoć da se dogovorimo.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...

Jel radi tko ubere još uvijek? Imam 9 infernal machinesa a prejadan sam da ih ubijem na nekom većem MP pa ako je netko voljan pomoć da se dogovorimo.

ajde pomoći ću ti popodne,pošalji btag u inbox

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 8:20 (EraserHead).
16 godina
neaktivan
1.Lovac kaže...
Franjo15 kaže...

Koji si ti sretnik, pa kako si ovako dobar amulet molim te dobio....

Prvo sam si kupio plan na AH, sad se ne sjećam koliko je bio, čak mislim 150k, e a onda sam craftao gem, jer nisam toga ima. 
S gemom, DE, i Tome i legendery što sam dobio i razbio i nešto love sam od prve to dobio :)

{#} hihi, baš sam imao sreće.

Je iznenadio sam se i sam. Svi itemi su mu super, s time da sam na bracer oko 7kraftanja, rukavice 3, shoulder 6,7 i eto amulet na 1, još razmišljam da uzmem i za chest plan je skup, ali možda mi se isplati, jer oni su jako skupi pogotovo sa socketima.

Ali ne znam jeste primjetili, cijene su jako počele padati na HC, do prošli tjedan brimstone je bio oko 300k sad je valjda oko 180k.

Đuro#2155,
15 godina
neaktivan
EraserHead kaže...
udarnik60 kaže...

ajde pomoći ću ti popodne,pošalji btag u inbox

I ja bi s vama na ubere :D Javite mi se molim vas ;)

16 godina
Diablo 3

Ako budem online, taman imate cetvrtog! {#}

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ak se ne varam imam i ja oko 40 mašina pa ako ima ekipe koja može na visok mp nek se javi. Ja nikad nisam solo pokušavano na više od mp4  :(

Postoje ljudi kole vole tarantule i oni koji ih još nisu zavoljeli
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Imaš mašine = moj najbolji novi prijatelj ;)

Moram kraftat taj hellfire ring kako bog zapovijeda, treba mi za exp runove pod hitno!!!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diablo 3

a onda ćemo se morati dogovoriti da to potrošimo, ja ih imam par komada. Pa i to treba riješiti. 

EDIT:

E pitanje imam, jel tko kraftao chest armore? Nisam ih kraftao, a probao bih na HC pa me zanima jel tko kraftao i kako je prošao. :) 

Đuro#2155,
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 12:24 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grozota kaže...

Ak se ne varam imam i ja oko 40 mašina pa ako ima ekipe koja može na visok mp nek se javi. Ja nikad nisam solo pokušavano na više od mp4  :(

Šalji tag u inbox, mp10 naravno.

16 godina

Jel može kome biti od pomoći? Fakat mi se ne da prodavati legendary za 15k golda

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
13 godina
neaktivan
Diablo 3

LOL nikad lakše zarađeno 65M golda :)

1 0 hvala 0
17 godina
MaxonUniversal kaže...

LOL nikad lakše zarađeno 65M golda :)

WTF 200 i nešto, netko se dobro zaribo

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice