...
Tu se slazemo. CM wizz je vjerojatno najdosadniji build sa kojim mozes igrati, ali lijepo je kada ga neko drugi igra u drustvu - uzivancija. Uglavnom igrati CM wizza solo je nesto u rangu sadomaza... Sto se skupoce tice to je u zadnje vrijeme postalo relativno. Za igranje CM-a i na mp6-mp8 i nije vise toliko skupo nabaviti opremu - kako je bilo prije. Recimo osrednji Chantodo off hand ili kako se vec zove sa CHAPom je nekada kostao stotine, a sada se nabavi za par milja (desetak na vise). Tu mislim na one klasicne CM wizzove kojih se svi drze, - prema 'tutorialu' na blizz forumu koji su ovdje neki 'prekopirali' (odredjeni CHAP, CC, IAS, EHP, LoH...). Mislim da je trenutno najzanimljivije igrati sa monkom. Jedino sto kosta... Mislim da je njega trenutno najskuplje opremiti.
Mrgico, falio si nam jako, nekako su pocele smislene i konstruktivne rasprave dok nisi bio tu a to nikako ne bi zeljeli. Al' brate mili pa ne mozes pisati bas svakakve nebuloze.
Meni je CM wizz daleko najzabavniji za igranje, monka ne mogu igrati ni pod razno. Jednostavno mi nije legao. I nikad, bas nikad, se ne bi usudio reci da je monk najdosadniji za igranje jer je to stvar osobne preferencije.
Osrednji Chantodo off hand ili kako se vec zove, ne kosta 10 milja. Prestani lagati ovaj napaceni narod. Da, cijene su pale, neces vjerovati ali ne samo za wizarda, i taj trend ce se vjerojatno nastaviti uz poneku anomaliju (citaj patch). Za provjeriti takve navode dovoljno je pronjuskati malo na ah i upotrijebiti bar jednu polutku mozga cak i ako ne radi najbolje.
Klasicni CM wizovi? Mislim da si pomijesao terminologiju. CM wiz koji radi. Prestani biti primitivno bahat prema ljudima koji su ulozili truda i vremena da bi napisali jako dobre tutoriale (piehole na us forumu, preporucam svim novim, a i starim, CM wizovima). Ako vec nemas dovoljno kulture i pristojnosti da prestanes pljuvati po ljudima koji pomazu i znaju sto govore, ajd nam bar pokazi koji je to tvoj neklasican cm wiz, kako on izgleda i sto bi trebao imati. Da se odmah razumijemo, ne trazim te link na tvog wiza, to znam da ne postoji, jednostavno da nam rijecima objasnis svoju filozofiju CM wiza, koje statse mora imati, kako izgleda build i kako se igra.
Inace puno zujis a malo meda dajes, jelda?
Nije istina da je monk prilicno skup. evo mog monka http://eu.battle.net/d3/en/profile/ratko0309-2153/hero/21348148 oruzje 150m,ringovi 150m,ostatak opreme oko 70m sa tim da ne racunam ovo sto je kraftano. Na kraft sam potrosio oko 50m,a ima jos prostora . Ja sa ovim mogu mp10,imam malo problema sa desecratorom. Sve u svemu, oprema mi kosta oko 400m. Sa toliko golda tesko da moze opremiti bilo koju drugu klasu da ide na mp10,znam jer sam igrao sa svim klasama
Ne znam iskreno sto ovdje dodje do 400 milja (inna's set je poprilicno los (hlace 8% IAS - tesko za prodati - salvage-o sam nekoliko takvih, chest armor niti all res, niti reg. i mali % life etc. etc.), oruzje nema niti dex niti vit (takvih univerzalnih ima masa na ponudi - pogotovo BC), a imas i account bound items koji vrijede jedno veliko nista - ne mozes ih prodati...). A MP10 sa 164K... Khm, khm... LoH je tu, ali uberi ima da pop.... dok ih ubijes (pogotovo na Realm of turmoil - nije da su me jednom kostali predugog ubijanja) Inace sa 400 milja bez problema opremim CM wizza (evo danas uzeo triplet rukavice za 3 milje za njega na AH) cak i sa daleko vecim damageom, a da ne govorim o barbu koji moze igrati mp10. Sve u svemu... Nemojmo pretjerivati. Skromnost je vrlina... Do citanja/pisanja za jedno n dana sve najbolje svima koji igraju...
Za 400 milja opremis MP10 CM wiza sa daleko vecim damageom od 164k? Ili si patoloski lazljivac ili kognitivno deficitaran ili destruktivno maliciozan, nema druge.
Dam ti 250 milja ako slozis takvog wiza, provedes me kroz a3, a4 i uberse i pogines manje od 10 puta. Zapravo, ti biraj koliko ces puta poginuti, nemoj samo da run traje preko 3 sata.