Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.333
|
čitano: 4.547.679
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Jel se to meni faking čini ili oni sad bacaju puno više arcanea????

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Ima netko kakvo 1h oružje za barbara koje bi dao za neku prijateljsku cijenu ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
16 godina
moderator
Diablo 3

Offtopic obrisan,držite se teme i bez vrijeđanja.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
goranbm kaže...

a kaj te zanima s kojim statsima ? uvijek se nekaj nađe .....

15 godina
Diablo 3

ja se priključujem traženju wepsa. Ima netko neki stari mač da ne korsiti više...nešto sa lohom...hvala

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Ja ću se također pridružit ovima koji žicaju gear - za barbariana :)

Totalni sam bogec po pitanju golda, spiskao sam oko milijun i pol na AH da se opremim za Inferno, prošao Act1 bez većih problema, ali Act2 mi je noćna mora, nemrem ništ ubit -.-

Ako netko ima bilo kakav gear za udjelit, bio bih mu jako zahvalan.

Pratio sam dosta guide-ova za farmanje golda, još sam jako daleko od toga svega jer jednostavno nemam "početni kapital", najjači su mi likovi na YT koji savjetuju kupovinu jeftinih, a dobrih itema pa onda preprodaju, samo ne znam odakle mi 50-100 mil da uopće ubodem nešto....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

postajte kaj imate pa da vidimo jel imamo kaj za udjelit...

meni dosta padaju 2hand macevi pa mozda dam nekom neki...

posto ne igram barbariana za sad, neznam sto je dobro za njega

P.S.

mislim da imam neki plavi mace s 997 DPS. od statova nema nis, ni socket, samo magic item s damage 39% i mislim da ima light damade ili arcane...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 9:47 (Test user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Za Barba se uopće ne isplati stavljat 2h. Imam neki 2h polearm s cca 1200 dmg koji još ima i neke korisne statse, pa ga ne koristim jer mi je draži 1h + štit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Igor_Kreč kaže...

Za Barba se uopće ne isplati stavljat 2h. Imam neki 2h polearm s cca 1200 dmg koji još ima i neke korisne statse, pa ga ne koristim jer mi je draži 1h + štit.

Također. 1 hander i Stormshield su idealna kombinacija

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Jel se to meni faking čini ili oni sad bacaju puno više arcanea????

jedino kaj smo primjetili  frend i ja da se affixi generiraju ovisno o liku i statovima.

meni s monkom, stalno desecration,molten, arcane.

kad igram s tank DH ta kombinacija je rijetka. affixi su ok uglavno desecration,plague,avenger .arcane je jako rijedak a on me uvijek ubije.

kad igram DPS DH aka glass-cannon, reflect damage, invunreb., teleport...

mislim da se ovo prije nije dogadalo.

15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...
goranbm kaže...

A čuj nekih 900dps-ova ako se može naći, str i vitality bar da ima, e sad sve više (loh, socket i slično je bonus) ...

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
protjeran
goranbm kaže...
Sepultribe kaže...
goranbm kaže...

A čuj nekih 900dps-ova ako se može naći, str i vitality bar da ima, e sad sve više (loh, socket i slično je bonus) ...

gle to kaj ti tražiš s toliko dps-a još niti ja nemam na svom barbaru jer sve kaj nekaj vrijedi nemožeš kupit za manje od 50 milja(do 200milja ) pa na više ... probaj si onda nači nekaj na Ah-u da ima manji dps- cirka 750 al gledaj da ima več u sebi crit damage + socket da se nači za par milja ....imam par stvari al vjerovatno tebi to onda netreba po tome kaj si napisal da tražiš....

14 godina
protjeran
Kora kaže...
Igor_Kreč kaže...

ne slažem se baš s to izjavom.... ako imaš barba složenog da ima dobre reziste i veliki crit i 2 dobre sekire ili mejsa melješ sve pred sobom niti ti ne stigne niko ništa napravit ... elite vruhnem za sad na actu 2 za 3 sec s dva mejsa , a s  1h i štitom mi treba skoro 15 sec ... sve ovisi kako si slažeš gear

14 godina
protjeran
Diablo 3

eto pogledajte si ovog barbara ja nisam vidio bolji gear pa sami zaključite kaj on radi u igri ......http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=63887945&f=176 ..... a vrijedi mu gear da zaboli glava ...hehhe;):)

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 12:24 (Sepultribe).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sepultribe kaže...

gle to kaj ti tražiš s toliko dps-a još niti ja nemam na svom barbaru jer sve kaj nekaj vrijedi nemožeš kupit za manje od 50 milja(do 200milja ) pa na više ... probaj si onda nači nekaj na Ah-u da ima manji dps- cirka 750 al gledaj da ima več u sebi crit damage + socket da se nači za par milja ....imam par stvari al vjerovatno tebi to onda netreba po tome kaj si napisal da tražiš....

A kaj bi imao za mene recimo ?? de mi posalji battletag na PP :D

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Kaj je bolje metnut u socket od oružja, crit ili dmg? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
goranbm kaže...
Sepultribe kaže...

stavil sam ga več na bid ako mi se vrati možemo se dogovorit za taj mace ..

MENANCING HULK

796.0 Damage per Second

490-774 Damage

+207 Min Damage

+228 Max Damage

+24% Damage

+223 Strange

+52 Dex..

+Attack Speed 5%

+Critical Hit Damage Incr... by 85%

naravno ako te zanima :)

15 godina
neaktivan

Hehe, pa zanimalo bi me, a za koliko bi se to mi dogovorili :D

15 godina
protjeran
Sepultribe kaže...
Kora kaže...
Igor_Kreč kaže...

ne slažem se baš s to izjavom.... ako imaš barba složenog da ima dobre reziste i veliki crit i 2 dobre sekire ili mejsa melješ sve pred sobom niti ti ne stigne niko ništa napravit ... elite vruhnem za sad na actu 2 za 3 sec s dva mejsa , a s  1h i štitom mi treba skoro 15 sec ... sve ovisi kako si slažeš gear

A dobro ja sam ultra tanker pa meni je takav gear. A ovaj je lik na tog barba potrošio vjerovatno milijarde

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 13:15 (Kora).
14 godina
protjeran
goranbm kaže...

Hehe, pa zanimalo bi me, a za koliko bi se to mi dogovorili :D

kad mi se vrati ako ga ne prodam dam ti ga za 2 milje, ispod ga nedam ;)

17 godina
Sepultribe kaže...
goranbm kaže...
Sepultribe kaže...

MENANCING HULK

796.0 Damage per Second

490-774 Damage

+207 Min Damage

+228 Max Damage

+24% Damage

+223 Strange

+52 Dex..

+Attack Speed 5%

Hehe Strange.

Btw. Mislim da je 2M malo previše. Koliko attack speed ima to čudo ?? To je 2H ako se ne varam ? Malo mi je premali DPS ako je to 2H. Ako je 1H, onda je cijena OK.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 14:22 (dado2202).
15 godina
protjeran
dado2202 kaže...
Sepultribe kaže...
goranbm kaže...
Sepultribe kaže...

MENANCING HULK

796.0 Damage per Second

490-774 Damage

+207 Min Damage

+228 Max Damage

+24% Damage

+223 Strange

+52 Dex..

+Attack Speed 5%

Hehe Strange.

Btw. Mislim da je 2M malo previše. Koliko attack speed ima to čudo ?? To je 2H ako se ne varam ? Malo mi je premali DPS ako je to 2H. Ako je 1H, onda je cijena OK.

Ne postoji 2H mace, maceovi su samo one handeri

13 godina
Diablo 3

Upalio i izaso van. Uzasno kak me ne privlaci vise -.-

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Kora kaže...

Hehe Strange.

Ne koristim mace-ve, pa sam bubo. Ako je 2M, onda je to dobra cijena za taj mace.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
protjeran
dado2202 kaže...
Kora kaže...

Hehe Strange.

Ne koristim mace-ve, pa sam bubo. Ako je 2M, onda je to dobra cijena za taj mace.

to je 1h mace i predobar je ko zna malo o oružju , dao bi ti ga za te pare da ti malo pomognem a da ne trošiš hrpu golda , vrijedi inače min 5 milja.... jedino ako se vrati iz Ah-a

15 godina
Diablo 3

sad igrao sa monkom koji radi foru da ih u isto vrijeme ubije da dobijemo itemea...padalo po 5-6 po packu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

sad igrao sa monkom koji radi foru da ih u isto vrijeme ubije da dobijemo itemea...padalo po 5-6 po packu :)

kaj si kupio 4 diabla 3?

15 godina
Test user kaže...
fila2208 kaže...

kaj si kupio 4 diabla 3?

da igram na 4 kompa istovremeno, ma kolega sa monkom prodavao foru ja ih riktao sa barbom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 19:22 (fila2208).
15 godina
protjeran
fila2208 kaže...
Test user kaže...
fila2208 kaže...

kaj si kupio 4 diabla 3?

da igram na 4 kompa istovremeno, ma kolega sa monkom prodavao foru ja ih riktao sa barbom.

De nemoj me hebat! Pa to je bolesno.......

17 godina
neaktivan
Diablo 3

a nije baš lako to. meni s monkom uspije samo s plavima i to na neke affixe neide...ako je teleport, shielding ili tako nešto neide baš... 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice