Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.331
|
čitano: 5.457.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
18 godina
neaktivan
Diablo 3

Izgleda da sam nasao end game

mamiću odlazi
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
Diablo 3

Meni nikako da se pojavi taj Tomb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Diablo 3
toshak kaže...

lol care tek sad: Ja sam ga našao već par puta da nisam ni skužio.

Koma je tomb...trebali su stavit, pretrpat ga elitama i dropovima a ne ovako, debilski.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
odjavljen
Diablo 3

Gdje se pojavi taj tomb?

0 0 hvala 0
15 godina
formula1live kaže...

Gdje se pojavi taj tomb?

bude ti jedan od 3 od tri kripte kad tražiš leroicovu krunu, moraš ić stalno resrat dok ne nađeš developers hell

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Krenul sam jučer farmat Act II jer mi se više gadi prethodni, a i ni niš dobrog nije dropnulo u zadnjih tjedan dana. Koja vam je zona najbolja za farmanje u Actu II?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Mines waypoint probaj. Budu 2-4 elite odmah u blizini i više kad kreneš uokolo.

15 godina
Igor_Kreč kaže...

Krenul sam jučer farmat Act II jer mi se više gadi prethodni, a i ni niš dobrog nije dropnulo u zadnjih tjedan dana. Koja vam je zona najbolja za farmanje u Actu II?

idi redom

sewers, pa mines, pa samo nastaviš skroz do alcarnus, tamo te zna dočekat neki goblić, pa u alcarnusu pogledaš. Onda idi ancient path, moguć goblić, pa odradi obe tamnice od zultuna dosadanog i odi onda u zultanovu onu zadnju tamnicu, pa tamo imaš još 3 zultanove tamnice onaj kvest kad mu skupljaš djelove tijela. definitvno najdosadnije stavr u igri, dropovi su ok kao i gold.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.8.2012 10:33 (fila2208).
15 godina
neaktivan
toshak kaže...

jučer počeo igrat d3 

igram s dh, završil sam act1 

bil sam u toj grobnici.. i kaj je u njoj tak čudno?

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m
15 godina
armenx3m kaže...
toshak kaže...

jučer počeo igrat d3 

igram s dh, završil sam act1 

bil sam u toj grobnici.. i kaj je u njoj tak čudno?

pa svi zombiji imaju imena kao razvojni tim diabla i veliki boss je jay wilson.

16 godina
neaktivan
Diablo 3

Fora im je taj tomb, ali stvarno su mogli stavit bolje dropove tamo...bila bi još veća fora {#} Od Wilsona sam očekivao da će bacit nešto dobro kad ono kifla

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hanter kaže...

Fora im je taj tomb, ali stvarno su mogli stavit bolje dropove tamo...bila bi još veća fora {#} Od Wilsona sam očekivao da će bacit nešto dobro kad ono kifla

+1

to i ja velim, trebali su ga natrpat elitama

17 godina
neaktivan
Diablo 3

Kakva iskustva imate sa craftanjem ?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
hrco34 kaže...

zavisi kaj craftas ..... armor bilo koji kaj ima 6 propertisa ti se jedino isplati craftat .....zna se zarolat pre hebeni item ...ono možeš scraftat 30 komada itema i da ti nijedan nebude nekaj i onda 31 ti može biti ono da vrijedi po 20 milja i više sve zavisi koliko imaš sreče s craftanjem ... .....

15 godina
protjeran
Sepultribe kaže...
hrco34 kaže...

zavisi kaj craftas ..... armor bilo koji kaj ima 6 propertisa ti se jedino isplati craftat .....zna se zarolat pre hebeni item ...ono možeš scraftat 30 komada itema i da ti nijedan nebude nekaj i onda 31 ti može biti ono da vrijedi po 20 milja i više sve zavisi koliko imaš sreče s craftanjem ... .....

Po meni se ne isplati kupiti plan i ići kraftati. Bolje si naći nekakvog pouzdanog pro-craftera koji će ti redovito kraftati ili još bolje ako ti je frend u RL. Meni ovaj jedan lik krafta Seven Sinse i ja ih preprodajem potom, znači neigrami nefarmam već dilam hehe. Npr platim mu da mi skrafta 10 Seven Sinsa i dam mu 5 milijuna (svi njegovi materijali) i od tih 10  slučajeva   99 % je sigurno da ćeš BAREM vratiti svoj uloženi novac. Npr prvi put kad mi je kraftao naručio sam 4 SSa i platio oko 1,4 M (donio sam dio materijala) i jedan je otišao od ta 4 za 3 milijuna, za druge se ne sjećam. Sinoć  mi je skraftao lik 10 komada ali nešto zajebava AH stalno error izbacuje kad hoću stavit aukciju.

[IMG]http://i.minus.com/iHG3nG88Vcglh.png[/IMG]
14 godina
protjeran
Diablo 3

pa niko nije govorio o kupovini planova za craftanje ... da više farmaš vjerovatno bi ti dropao neki plan i nebi trebao nekom plačat da ti crafta ...bez igranja nema dropova dobrih... treba puno sati igranja  i imat dobar MF gear da ti dropa sve i svašta .... več mi stvarno na rc  idu svi ti koji se samo plačeju da nikaj ne dropa da igra ne valja itd... jeate pa to je diablo i ko nezna kaj je ta igra netreba je niti igrat i tu trolat svakave nebuloze i jadikovanje ... jambreši sami !!!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Sepultribe kaže...

pa niko nije govorio o kupovini planova za craftanje ... da više farmaš vjerovatno bi ti dropao neki plan i nebi trebao nekom plačat da ti crafta ...bez igranja nema dropova dobrih... treba puno sati igranja  i imat dobar MF gear da ti dropa sve i svašta .... več mi stvarno na rc  idu svi ti koji se samo plačeju da nikaj ne dropa da igra ne valja itd... jeate pa to je diablo i ko nezna kaj je ta igra netreba je niti igrat i tu trolat svakave nebuloze i jadikovanje ... jambreši sami !!!

Ma samo kažem, a zašto bih gubio vrijeme na farmanje kad već mjesec dana APSOLUTNO NIŠTA nije dropalo? Sprdačina, igrao sam i s MF gearom od preko 300 % i svašta sam pokušao ali su dropovi i dalje totalno sranje, ča i oni koji su bili lvl 63 i koji ne zaslužuju takvu kategorizaciju. Farmanje se NE ISPLATI, to je svakome jasno, bolje utrošiti vrijemen na nešto drugo. I ne, to nije Diablo (što se tiče dropova), nije niti blizu prijašnjem Diablu, ovi lootovi koji padaju ovdje je Blizzovo sprdanje sa igračima. 

13 godina
neaktivan
Kora kaže...
Sepultribe kaže...

Ma samo kažem, a zašto bih gubio vrijeme na farmanje kad već mjesec dana APSOLUTNO NIŠTA nije dropalo? Sprdačina, igrao sam i s MF gearom od preko 300 % i svašta sam pokušao ali su dropovi i dalje totalno sranje, ča i oni koji su bili lvl 63 i koji ne zaslužuju takvu kategorizaciju. Farmanje se NE ISPLATI, to je svakome jasno, bolje utrošiti vrijemen na nešto drugo. I ne, to nije Diablo (što se tiče dropova), nije niti blizu prijašnjem Diablu, ovi lootovi koji padaju ovdje je Blizzovo sprdanje sa igračima. 

Strpite se jos malo. Nakon novog patcha dolazi dosta veliki popravak igre. Govori se da ce se staviti neki mob u svaki act kojeg ces trebat nac i kad ga ubijes garantira dobre iteme. I sam Blizzard je svatio problem igre i da niko ne farma i puno ljudi odlazi. Ali ja garantiram da ce oni s ovim novim patchom napraviti veliki fix igre. I puno ce se ljudi vratiti natrag na dibalo. Tak da jos malo se strpite

14 godina
protjeran
Kora kaže...
Sepultribe kaže...

eto ja farmam svaki dan jer mi se trenutno nikaj drugo ne igra i svaki dan mi bar 1 item dropa koji vrijedi min 10 milja i više .. treba samo igrat nikad neznaš kaj bude ti dropalo ....

15 godina
protjeran
Okica4Ever kaže...
Kora kaže...
Sepultribe kaže...

Strpite se jos malo. Nakon novog patcha dolazi dosta veliki popravak igre. Govori se da ce se staviti neki mob u svaki act kojeg ces trebat nac i kad ga ubijes garantira dobre iteme. I sam Blizzard je svatio problem igre i da niko ne farma i puno ljudi odlazi. Ali ja garantiram da ce oni s ovim novim patchom napraviti veliki fix igre. I puno ce se ljudi vratiti natrag na dibalo. Tak da jos malo se strpite

Zašto garantiraš? Podastri nekim argumentom, dokazom........bilošto

15 godina
Okica4Ever kaže...

Ma naravno da hoće, kao i sa svakim. Pusta obećanja....ali ajde, prođem act 3 na publicu malo. Sinoć pala dobra sjekira ali sam je dao bratu. Napokon da je palo nešto korisno.

ALi ne vjerujem u popravak igre jer će opet napvraiti neku glupost a da ne pričam o nerfu NV.

13 godina
neaktivan
Diablo 3

Ring : 69 str,164 int,63 vit,49 phys res,62 all res ,reduce cc 14%.Zanima me vase misljenje da ga probam sad prodat ili da ga cuvam dok ne izade pvp ? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Jel se to meni faking čini ili oni sad bacaju puno više arcanea????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima netko kakvo 1h oružje za barbara koje bi dao za neku prijateljsku cijenu ??

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
moderator
Diablo 3

Offtopic obrisan,držite se teme i bez vrijeđanja.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
goranbm kaže...

Ima netko kakvo 1h oružje za barbara koje bi dao za neku prijateljsku cijenu ??

a kaj te zanima s kojim statsima ? uvijek se nekaj nađe .....

15 godina
Diablo 3

ja se priključujem traženju wepsa. Ima netko neki stari mač da ne korsiti više...nešto sa lohom...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diablo 3

Ja ću se također pridružit ovima koji žicaju gear - za barbariana :)

Totalni sam bogec po pitanju golda, spiskao sam oko milijun i pol na AH da se opremim za Inferno, prošao Act1 bez većih problema, ali Act2 mi je noćna mora, nemrem ništ ubit -.-

Ako netko ima bilo kakav gear za udjelit, bio bih mu jako zahvalan.

Pratio sam dosta guide-ova za farmanje golda, još sam jako daleko od toga svega jer jednostavno nemam "početni kapital", najjači su mi likovi na YT koji savjetuju kupovinu jeftinih, a dobrih itema pa onda preprodaju, samo ne znam odakle mi 50-100 mil da uopće ubodem nešto....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

postajte kaj imate pa da vidimo jel imamo kaj za udjelit...

meni dosta padaju 2hand macevi pa mozda dam nekom neki...

posto ne igram barbariana za sad, neznam sto je dobro za njega

P.S.

mislim da imam neki plavi mace s 997 DPS. od statova nema nis, ni socket, samo magic item s damage 39% i mislim da ima light damade ili arcane...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 9:47 (Test user).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Za Barba se uopće ne isplati stavljat 2h. Imam neki 2h polearm s cca 1200 dmg koji još ima i neke korisne statse, pa ga ne koristim jer mi je draži 1h + štit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice