- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako si napravio ono odjelo?I da li je to onaj poseban server?
Kako si napravio ono odjelo?I da li je to onaj poseban server?
kakvo odijelo i kakav posebni server?
Ja te satore nikako da nadjem.Mislio sam da si napravio neko odjelo od trave...Koliko ti je trebalo da nadjes taj sator?
Ja te satore nikako da nadjem.Mislio sam da si napravio neko odjelo od trave...Koliko ti je trebalo da nadjes taj sator?
šator je našao frend u deer standu, trebalo je vremena
Kako Mosin ovako omotati?
Nadam se da ce ubaciti da mozes i na torbe stavit tu travu.A i na ostale puske.Npr barem SKS.Posto to isto je dosta long range rifle.E da,vidio sam negdje da se moze i ispiliti mossin???Jel to istina ili...?
Obrez Mosin, ili sawn off je manja varijanta, pa ga je moguće skloniti u backpack. Zato ga ljudi pile, no u isto vrijeme mu se prilično smanjuje domet, a povećava recoil. :)
Za kamuflažu, meni je u modu naj bio ghillie suit, pa jedva čekam da to ubace u standalone. A bilo bi lijepo da se sve može kamuflirati :P
Aha,znaci istina je.Znaci ako npr,imam jedan mossin vec u rukama i nadjem jos jedan.Onda spilim jednog od ta 2,stavim u backpack i prakticki mogu imati kao 2 mossina i jos ako nadjem SKS,pa imas 3 weapona xD...Da,bas bih volio da naprave da se moze jos kamuflirati stvari :)
Obrez Mosin, ili sawn off je manja varijanta, pa ga je moguće skloniti u backpack. Zato ga ljudi pile, no u isto vrijeme mu se prilično smanjuje domet, a povećava recoil. :)
Za kamuflažu, meni je u modu naj bio ghillie suit, pa jedva čekam da to ubace u standalone. A bilo bi lijepo da se sve može kamuflirati :P
Dean je rekao da ne voli ghillie suit i da vjerovatno nece doc u standalone, jer i ovako i onako ima i previse camo odjece pa je ghillie bespotreban. Stavi komplet TTSKO ili Gorka odjece i legni u travu bez backpacka i nece te nitko ziv nac.
Hehe, poznato...
Hehe, poznato...
Da, samo šta je on još uvik na prvoj stranici. :) Inače se ljudi ne bi žalili. Al' štaš, nemate se nitko pravo žalit, uzeli ste poluproizvod kao što je i rečeno prije kupnje "VELIKIM SLOVIMA NAPISANO" WARNING. Sad samo budale mogu srat po njemu i igrici i ispadat glupasti.
Igra će se završiti, uskoro ne, naravno.
jel zna zasto koristit vojne cizme jel moze tu nozevi ic i koji
jel zna zasto koristit vojne cizme jel moze tu nozevi ic i koji
1 Combat knife tako pise na wikipediji....a da li to radi to neznam....
Koje razocarenje danas.Nakon skoro godinu dana sto imam igru,napokon nadjem oruzije AK101.Pokupim ga,nadjem sanzer,koji se nalazio u djipu u polani.Pokupim ga i sav sretan krenem reloadat.Odem sa frendom u kucu crvenu i gledamo preko puta u novi grad,tocnije industrijsku zonu.A onda neocekivani YOU ARE DEAD.Bez udarca,bez metka,bez bolesti,ugl bez razloga.Kazem frendu dodji me lootat,on dodje i ja sakriven.Zatim on,slomi nogu i umire.Igra ima ocigledno sve vise i vise hackova.Vec ako cekaju betu za optimizaciju,onda bi barem se mogli pozabaviti sa hackovima malo vise.Jer u 3 dana,na 3 hackera sam naletio.Ocito je,da su onaj put,kada su ih probili i pokrali informacije,devovi su nas lagali,da nista bitnijeg nije bilo uzetog.

Samo bi zamolio ove,sto lupaju TD...Neka mi objasne zasto?Jel sam laz napisao???Hakera ko mrava...
Evo vam i izvor jbt.Ustvari,neznam sta uopce imam se opravdavat kad je istina.Hakera sve vise i vise.U 3 dana na 3 hackera naletili.Neki su ovdje cak i na forumu,koji igraju samnom,pa znaju.Prestanite tuc TD,bez argumenata.
Samo bi zamolio ove,sto lupaju TD...Neka mi objasne zasto?Jel sam laz napisao???Hakera ko mrava...
http://www.vg247.com/2014/05/14/hackers-may-have-dayz-standalones-source-code-expect-a-cheat-explosion/
Evo vam i izvor jbt.Ustvari,neznam sta uopce imam se opravdavat kad je istina.Hakera sve vise i vise.U 3 dana na 3 hackera naletili.Neki su ovdje cak i na forumu,koji igraju samnom,pa znaju.Prestanite tuc TD,bez argumenata.
što više TD-ova, više upućuju na to da si u pravu..istina boli kaže narodna, tako da, samo opušteno
http://www.vg247.com/2014/05/14/hackers-may-have-dayz-standalones-source-code-expect-a-cheat-explosion/
što više TD-ova, više upućuju na to da si u pravu..istina boli kaže narodna, tako da, samo opušteno
To sto je u pravu sa hakerima je nebitno, nego glavno da istina boli ove sto "ne vole" tu vijest, pa samo opusteno onda. Kao da na nas igrace utjece ta vijest... Oh wait...
To sto je u pravu sa hakerima je nebitno, nego glavno da istina boli ove sto "ne vole" tu vijest, pa samo opusteno onda. Kao da na nas igrace utjece ta vijest... Oh wait...
Nema ta vijest veze s kolicinom TD koje je on dobio. Njega ljudi dislajkaju jer je jako negativna osoba, sto ima nekolicinu prethodnih postova gdje ajmo reci non-stop bitcha o neoptimiziranosti. ., ovome ili onome. . .
Naravno da je zalosno i negativno sto imamo cheatera u igri, sam sam iskusio kako je to kad netko prodje kroz zid, udari me sakom u glavu ili kada sam naletio na lika koji pjeva sailing, sailing i brze se krece "lebdeci" u lezecem polozaju nego ja koji trcim. Samo taj me nije ubio, jer sam imao upaljen /all chat pa kad sam viknuo druga "Dodji ubit ce me" lik je stao, rekao da je iz Zagreba, da vara jer mu je dosadno. . ., i onda "otplovio" dalje da ubije nekoga. ., jadnik!
Koje razocarenje danas.Nakon skoro godinu dana sto imam igru,napokon nadjem oruzije AK101.Pokupim ga,nadjem sanzer,koji se nalazio u djipu u polani.Pokupim ga i sav sretan krenem reloadat.Odem sa frendom u kucu crvenu i gledamo preko puta u novi grad,tocnije industrijsku zonu.A onda neocekivani YOU ARE DEAD.Bez udarca,bez metka,bez bolesti,ugl bez razloga.Kazem frendu dodji me lootat,on dodje i ja sakriven.Zatim on,slomi nogu i umire.Igra ima ocigledno sve vise i vise hackova.Vec ako cekaju betu za optimizaciju,onda bi barem se mogli pozabaviti sa hackovima malo vise.Jer u 3 dana,na 3 hackera sam naletio.Ocito je,da su onaj put,kada su ih probili i pokrali informacije,devovi su nas lagali,da nista bitnijeg nije bilo uzetog.
Ja cu ti odmah rec da si umro od nekog snajpera iz daljine gdje te metak ubio prije nego je zvuk dosao do tebe, ili si imao bug di ne cujes druge kako pucaju. A prijatelj ti je slomio nogu i umro? Prvi put cujem da se od loma noge umire.
Jbg,takav je narod.Kenjas po igri i onda krenes se normalno razgovarat,ali to vise nije to.Mozda sam trebao reci,igra steka,puna bugova,hackera i sl,ali nema veze ja uzivam u njoooj,kupam se u bugovima i hackerima.Jbg,ako sam vec platio bugove,i njihove propuste,barem sam mislio,da nisam i hackere platio da i jos jedan problem gledam.Ocito igra se zove,BugDayZ za sada...
OT-A ako kazes od snipera,onda bi trebao biti headshot i trebala bi krv ici iz mene.Ali toga nije bilo,isto tako ni mom frendu.Jer on kad je dosao do mene,da me loota,nije me mogao lootat,kao da me netko sakrio iodjednom on lomi nogu,bez ikakvog zvuka udarca ili pucnja i nakon 2 sek umire.xDD
Kako ne razumis da neces vidjet krv ni nista, metak ce ti se zabit u glavu i mrtav si.
Kako ne razumis da neces vidjet krv ni nista, metak ce ti se zabit u glavu i mrtav si.
LOL,pa frend je dosao do mene i pokusao me lootat i ja ga pitam,da li vidi krv da ide iz mene,on je rekao,nista,kao da si nestao.Vidim te,ali te nemogu lootat niti nista xD.I onda on dobiva po nozi i umire nakon toga.Znaci ok,ajmo reci da je npr mene sniper ubio.Onda kako je njega mogao upucat u nogu?Jedino ako kroz zidove ne prolazer meci sa 800 metara xD.Ili je hack ili bug.Ali pretpostavio bi da je hack jer u 3 dana na 3 hackera smo naletili i ne vjerujem da smo obojica mogli u skoro pa istom momentu dobit isti bug.
LOL,pa frend je dosao do mene i pokusao me lootat i ja ga pitam,da li vidi krv da ide iz mene,on je rekao,nista,kao da si nestao.Vidim te,ali te nemogu lootat niti nista xD.I onda on dobiva po nozi i umire nakon toga.Znaci ok,ajmo reci da je npr mene sniper ubio.Onda kako je njega mogao upucat u nogu?Jedino ako kroz zidove ne prolazer meci sa 800 metara xD.Ili je hack ili bug.Ali pretpostavio bi da je hack jer u 3 dana na 3 hackera smo naletili i ne vjerujem da smo obojica mogli u skoro pa istom momentu dobit isti bug.
Nah, ja ipak mislim da je to zglichani dio gdje si bio. I ja sam jučer tkao poginio na onom brodu. btw, sinoć sam poginuo od jednog lika koji je imo m4 sa svim attachmentima + 2 clipa ekstra municije, zatim glichao je high capacity veste te sam tmao još našao jedan mp5 i mosin (također sa svim attachmentima i ekstra municije). Dakle kaj vi mislite, hacker or not?
Hooper,hacker xD...Pocinjem polako cak i shvacat ove ljude sto hoopaju...Inace igram vrlo oprezno,znaci survival stil.Nikad ne idem na prazne servere.Minimalno 20 ljudi mora biti.I onda kao bambi,se sakrivam i nalazim stvari.Mozda izgleda dosadno,ali meni napravi gust.Tako mi je jedan frend rekao.Najbolje mi je igrat sa nekim ljudima,nasred krasna projurimo ili svetla xD.Dok samnom i u hebenom Khelmu se vucemo kao puzevi,sve radi toga,sto sam na oprezu previse xD.Al jbg,volim takav stil i bok xD
Dva dana igram DayZ s istim likom i na punom serveru ne mogu naći niti jednu osobu. Mislio sam da je možda do servera i naravno promjenim server i ostanem bez svih stvari...
Ostao sam bez AKM municije odjeće torbe zavoja opreme svega.
Dva dana igram DayZ s istim likom i na punom serveru ne mogu naći niti jednu osobu. Mislio sam da je možda do servera i naravno promjenim server i ostanem bez svih stvari...
Ostao sam bez AKM municije odjeće torbe zavoja opreme svega.
Pa to je strasno, bas je lose napravljena ova igra, bolje da idemo igrat League of Legends, cuo sam da tamo nema hackera niti bugova.