DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.063.978
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Arme i DayZ ti opcenito vise ovise od procesora za preformance nego od graficke, ako ti je radio taj piratski ovaj ti samo bolje moze raditi.

2 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Roko567 kaže...

Danas su integrirane grafičke tako dobre da se mogu igrat igre na njima sa igrivim FPS-om. Igrao sam s likom koji igra na integriranoj i igrao je normalno, čak i u gradovima. E sad ne znam što je njemu normalno, svi imamo drugačije standarde. 

Pa cuj, ja sam po tom pitanju jako skroman posto nikada nisam imao dobar kompjuter (vjerovao ili ne, u usporedbi sa proslim kompom, ovaj trenutni je gaming monstrum), pa sam i navikao na nizi FPS. Nisam kao neki ljudi koji si kosu cupaju ako nemaju 60 FPSa, meni je 30 neka normala (iako je sve ispod toga slideshow). Naravno sve iznad toga je dobrodoslo :D

Dok nije slideshow, ne bunim se. Doduse nesto sumnjam da cu imati bas dobar FPS kad likovi sa monstruoznim kompovima nemaju stabilan FPS (a moj ne da nije monstrum, vec je placen 3000kn)...

11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Arme i DayZ ti opcenito vise ovise od procesora za preformance nego od graficke, ako ti je radio taj piratski ovaj ti samo bolje moze raditi.

Zahvaljujem, iskreno se nadam da hoce :)

(isto tako se ispricavam za dva posta)

15 godina
DayZ (standalone)

Ja imam problem kad pokrenem igru smanjena mi rezolucija i nemogu je vise povecati od ovog pokusavao sam sa  cfg fileom ali nista neznam u cemu je problem specifikaciju pogledajte  pod moj pc evo slikica

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dreadmoore kaže...

Ja imam problem kad pokrenem igru smanjena mi rezolucija i nemogu je vise povecati od ovog pokusavao sam sa  cfg fileom ali nista neznam u cemu je problem specifikaciju pogledajte  pod moj pc evo slikica

Promijeni prvo user interface rezoluciju na normalnu koju želiš, pa tek onda tu u video.

12 godina
DayZ (standalone)

I sta kazete o novom patchu?Vidio sam da su napravili privremeno neke posebne servere za tentove i sl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iz iskustva govorim da persistent loot još ne radi, ali sam također čuo da je persistent loot omogućen na serverima koji imaju "persistent=ON" ili nešto slično napisano, ili na serverima koji su "official" (to su oni UK-05, US-10 ili kako se već zovu). Doduše nisam isprobao.
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
12 godina
DayZ (standalone)

Nisam niti ja.Frend mi je probao ali nije mi javio nista jos.A i ja sam cuo da nisu jos sredili to sa satorima i opcenito loot

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Ljudi mi može neko kopirat postavke odnosno onaj kod iz VašeIme.DayZProfile koji je u My Documents/DayZ ako ga niste dirali odnosno ako je sve na default?

Kod možete stavit na www.pastebin.com pa mi dat link ili samo ovako kopirat na PM.

Hvala.

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel netko skužio kak lik hoda/trči sagnuto od novog patcha? ja čujem ko' da smo trojca ^^ al samo dok sam sagnut... i svako malo čujem zombije dok sam vani... bilo je to i prije al rijetko, sad svako malo.. non stop se okrečem i tražim od kud mi zombie dolazi...

to mi fakat nije jasno... ajd jasno mi da ako izvadiš jednu kartu da se može raspast cijela kula al ovo mi smiješno :) kak mogu zvukovi poludit

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Popravili su kameru u novom patchu, pa vjerojatno zato char hoda malo drugačije, jer mu je drugačija postura. Više nije moguće (bar ja nisam uspio) trčati onako pognuto (
na 0:40). I čini mi se da trik sa šakama gore, te turbo trčanjem više nije stvar.
Što se tiče random zvukova, Hall je rekao da im je to također na listi prioriteta, da eliminiraju te nasumične zvukove.
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jucer sam lootao military base na severu di igram i pokupio nabrzinu par spremnika za ak, izadjem vani povadim metke i pobacam prazne spremnike okolo i izadjem iz igre, danas se logam jos su uvjek tu di sam ih bacio, udjem u base i isti loot je tamo, bar ono malo sto je ostalo, cudno, ili se nije restart server ili je loot ostao. Sada citam na opisu servera da pise persistanceON, valjda radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 16:41 (Mquany).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Pitanjce, kako bi GTX 570 grafa funkcionirala sa DayZ?

1 1 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Svejedno ti koju da imas gtx 570 ili gtx 780 kad ces imati fps drop kad udjes u grad.A sto se tice novog patcha nista posebno nisam ni vidio jos uvjek je igra smece i ako je vodeca na steamu sto se tice prodaje.A ta vijest je mozda samo marketinški trik za ostale kupce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 17:43 (dreadmoore).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Pitanjce, kako bi GTX 570 grafa funkcionirala sa DayZ?

DayZ koristi 20% grafičke snage tako da koju god grafiku da imaš nema ti baš puno neke veze.

Fr4nk_Horrig4n
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jel iko zna zasto mi Dayz koristi samo 50% snage procesora? To sam tek danas primjetio.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Jel iko zna zasto mi Dayz koristi samo 50% snage procesora? To sam tek danas primjetio.

Mislim da trebas otici u task manager i dignuti prioritet igre.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

znači nas 2 u baloti, pun server, ništa nije izlootano, u camo house 1x akm101, ACT 2x akm101, drugi camo house 2x akm maga, u šatorima jos 2x akm101 i 2 maga za akm 101

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 19:54 (vigor_hr).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vigor_hr kaže...

znači nas 2 u baloti, pun server, ništa nije izlootano, u camo house 1x akm101, ACT 2x akm101, drugi camo house 2x akm maga, u šatorima jos 2x akm101 i 2 maga za akm 101

Puno servera, previše loota, premalo igrača, a svaka budala mora imat svoj server.

Fr4nk_Horrig4n
11 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
vigor_hr kaže...

Puno servera, previše loota, premalo igrača, a svaka budala mora imat svoj server.

sad sam našao 3 drum maga za akm, a meni trebaju megovi za akm101 {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 22:19 (vigor_hr).
15 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
Jonja kaže...

Mislim da trebas otici u task manager i dignuti prioritet igre.

Digao sam ja njega al je jos uvijek 50%, 55% max.

LoL acc THCJoshi
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igrao sam Arma veceras i malo su mi misli odlutale ka DayZ i to u smislu kako bi bilo dobro da svaki put kada se spawn budem ovako zgiran, nisam uzeo termal optiku to bi bilo op, ali ovaj loadout mi je cisto ok. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 2:33 (Mquany).

0 10 hvala 0
15 godina
neaktivan
I gdje bi tu bio survival aspekt igre? Budeš odmah healthy također, možda ti čak i daju kuću i auto, i helikopter. xD
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Pa valjao bi ovaj comanche u pozadini onako da se malo sije smrt iz zraka {#}, ali dobro biti ce dosta i ovaj kalash i 100ak metaka za jedno 7-8 bambija. {#}{#}{#} 

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2014 13:31 (Mquany).

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, upravo tako se treba igrati DayZ (y)
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jeli ko isprobao dali radi persistent na serverima? Vidim na nekima pise persistent:on, pa je valjda to to ili je to ono "pise i na plotu ××××× pa niko ne je8e..."

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Pa valjao bi ovaj comanche u pozadini onako da se malo sije smrt iz zraka {#}, ali dobro biti ce dosta i ovaj kalash i 100ak metaka za jedno 7-8 bambija. {#}{#}{#} 

bambi slayer {#}

12 godina
DayZ (standalone)

Di su ljudi ovih dana?Bio sa frendom u Krasno,Svetlo i Dimitrovsku i nigdje nikoga.A serveri puni???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

12 godina
DayZ (standalone)

I onda kako da te ne vide i ne ubiju? {#}

http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=300829949

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice