DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.157
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Iskreno me ne dira ako igra izađe za xBox One, PS4, Nintendo ili Atari xD samo da je završe za PC kako treba

Evo malo smo se slikali ja i frend u DayZju, ovo su sve moje slike sa malo obrade :3

running simulator :P running simulator :P
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

11 0 hvala 0
12 godina
Re: DayZ (standalone)
tonchy kaže...

Iskreno me ne dira ako igra izađe za xBox One, PS4, Nintendo ili Atari xD samo da je završe za PC kako treba

Evo malo smo se slikali ja i frend u DayZju, ovo su sve moje slike sa malo obrade :3

Ljepo...Ja da tak odignem detalje samo za slikanje...Bi mi PC izgorio xD

15 godina
neaktivan
Haha, zapravo detalji, odnosno "Quality" postavke su mi sve na normal, jednostavno volim kad mi sjene izgledaju detaljno. Stvari koje meni znače ljepotu igre su AA, koji je na low, i Alpha to coverage.
A puno dojma je i zbog obrade, dodavanja DOF te pojačavanja kontrasta i popravka boja :)
|| EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja sam si ovak grafiku složio i radi mi na nekih 50 FPSa... zadovoljavajuće...

nisam gledao u velikim gradovima jer ih izbjegavam u širokom luku ak sam solo

0 1 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)

Jedva čekam vidjeti kako će optimizirati engine na stalan framerate za PS4, ako uspiju - svaka im dala!

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
DayZ (standalone)

Jel dolazi update ili maintance?Posto vidim da amo eksperimental radi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Endymon kaže...

Jel dolazi update ili maintance?Posto vidim da amo eksperimental radi?

Maintenance

Xfire: lxexo // Steam: leozjeee // BF4: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/leo_ZJEEEh/
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 13:10 (Nisam Ja,Nisi Ti).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

na exp su pokvarili loot, cijeli svetlojarsk sam otvorio i našao samo jednu konzervu hrane

mamice su štrukle pekle. meni nikaj nisu rekle
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
vigor_hr kaže...

na exp su pokvarili loot, cijeli svetlojarsk sam otvorio i našao samo jednu konzervu hrane

To je dobro xDDDD...A da,pita frend,a koja je konzerva? xD

11 godina
neaktivan
Endymon kaže...
vigor_hr kaže...

To je dobro xDDDD...A da,pita frend,a koja je konzerva? xD

canned peaches su bile

12 godina
Laxx kaže...

ja sam si ovak grafiku složio i radi mi na nekih 50 FPSa... zadovoljavajuće...

nisam gledao u velikim gradovima jer ih izbjegavam u širokom luku ak sam solo

Lik prica nebuloze, veli da ping mora bit ispod 50, u igri u kojoj dok pogodis nekoga treba 3 sekunde (3000 ms) da registrira hit nije bitno dal se igras na pingu 50 ms ili 150. Samo da znas objects quality dok stavis na low ne vidis neprijatelje dalje od 200m. Umjesto kaj pratis takve glupave filmove na youtube bolje bi ti bilo da sam testiras stvari.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

U svakoj igri je optimalno imat 60 ili manje pinga... Osim u turn based igrama di možeš igrat i sa 500 pinga bez problema

1971- ∞

0 1 hvala 0
12 godina
Roko567 kaže...

U svakoj igri je optimalno imat 60 ili manje pinga... Osim u turn based igrama di možeš igrat i sa 500 pinga bez problema

Neznam kakva je trenutna situacija ali zadnji put dok sam igrao DayZ svaki put smo se medusobno pobili u close combat situacijama, i sad ces ti meni pricat da je 50 ping bolji od 150 u ovoj igri. Mislim naravno da je bolje ali razlika je zanemariva. Vecina servera u Armi dopusta do 300 ping upravo zato jer razlika nije velika, u counter strike-u nemas kaj radit u igri sa 300 ping.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 14:54 (steelman).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Citam sada na netu da su devovi shvatili da je bolje raidti DayZ na ps4 jer je to nova konzola i nekoliko puta jaca od pc, tako da ce prebacivanjem DayZ na ps4 rjesiti sve probleme s optimizacijom, valjda im je lakse tako. Nema druge nego cekati da izadje na ps4 da bi se mogao dozivjeti full DayZ expirience.

1 11 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Citam sada na netu da su devovi shvatili da je bolje raidti DayZ na ps4 jer je to nova konzola i nekoliko puta jaca od pc, tako da ce prebacivanjem DayZ na ps4 rjesiti sve probleme s optimizacijom, valjda im je lakse tako. Nema druge nego cekati da izadje na ps4 da bi se mogao dozivjeti full DayZ expirience.

izvor? ako je ovo istina, onda je to stvarno dno dna. pretpostavljao sam da su se pogubili, ali ovoliko baš... {#}

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
3 1 hvala 1
13 godina
Pusti ga, viš da trola lik. Kad je ps bio jači od pc-ja? :D
| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | uPlay: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Club: vandal_zd | DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd | RSI: vandalpr
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
2 1 hvala 5
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Sigurno si krivo pročito... Sve što si napisao prkosi se zdravom razumu i logici.

1971- ∞
12 godina
Roko567 kaže...
Mquany kaže...

Sigurno si krivo pročito... Sve što si napisao prkosi se zdravom razumu i logici.

Nikad neznas, ovi pametnjakovici iz Sonya vele da bude se Planetside 2 na ps4 vrtio na ultra postavkama u 60 fpsa kaj niti najaci overclockani procesori nemogu u velikim bitkama. Ako je vjerovati Sonyu PS4 ima jedno cudo od procesora.

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Koliko su PC igraci dali za ovu igru, mogu napravit early access Alphu i za PS, i za Xbox, Wii pa mozda cak ostane malo i za DS verziju...

Od svega toga najvise ce profitirati igraci na Androidu....

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
steelman kaže...
Roko567 kaže...
Mquany kaže...

Nikad neznas, ovi pametnjakovici iz Sonya vele da bude se Planetside 2 na ps4 vrtio na ultra postavkama u 60 fpsa kaj niti najaci overclockani procesori nemogu u velikim bitkama. Ako je vjerovati Sonyu PS4 ima jedno cudo od procesora.

Gle,PS4 ili bilo koja konzola,nikako nemoze biti jaca od PC-a,Razlog je jednostavan.PC se moze nadogradjivat novim procom,grafom ili ramovima.Dok konzola sta je unutra,ostaje zauvjek.Jedino eventualno hard...

12 godina
Endymon kaže...

Gle,PS4 ili bilo koja konzola,nikako nemoze biti jaca od PC-a,Razlog je jednostavan.PC se moze nadogradjivat novim procom,grafom ili ramovima.Dok konzola sta je unutra,ostaje zauvjek.Jedino eventualno hard...

Ovo nema nikakve veze s mojim postom, u biti ovo nema veze s vezom. PS4 je definitivno jaci od mojeg susjedovog PC-a koji se vrti na pentium 3, da te vidim kak se nadogradit njegov PC.

Ja sam rekao da sudeci po Sonyu, Planetside 2 ce se bolje vrtit na konzoli sa slabim 1.6 procesorom nego na overclockanom i5-4690k ili i7-4930K kaj nema apsolutno nikakvog smisla.

12 godina
steelman kaže...
Endymon kaže...

Ovo nema nikakve veze s mojim postom, u biti ovo nema veze s vezom. PS4 je definitivno jaci od mojeg susjedovog PC-a koji se vrti na pentium 3, da te vidim kak se nadogradit njegov PC.

Ja sam rekao da sudeci po Sonyu, Planetside 2 ce se bolje vrtit na konzoli sa slabim 1.6 procesorom nego na overclockanom i5-4690k ili i7-4930K kaj nema apsolutno nikakvog smisla.

A jbg,ti sad otisao u 10 godina staru tehnologiju.Jbg,onda isto bi trebalo biti,kak oce vriti TLOU na PS2 npr...Ako si gamer i zelis igrat igre,onda barem dvojezgreni proc ili cetverojezgreni sa nekom  5xxx ili 6xxx grafom sto se tice AMD-a...

OT-Malo igrao i drago mi je sto su sredili gledanje kroz zidove {#}.Jedino sto neznam da li je bug ili sta vec,naletio sa frendom na server gdje konstantno cujem zombije,ali su nevidljivi i lupaju te.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.8.2014 20:17 (Endymon).
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo ja uskoro kupujem DayZ...

Kako bi se vrtila na integriranoj grafickoj? Upoznat sam sa neoptimizacijom arme i DayZ SA...

Processor: AMD A8-5600K APU with Radeon(tm) HD Graphics    (4 CPUs), ~3.6GHz

8gb RAM

Grafa: AMD Radeon HD 7560D

Kakve su mi sanse za igrivi FPS? Nije mi previse bitna grafika, ili stvari poput trave, oblaka, sjena i tih idiotarija. Bitno mi je samo to da je draw distance dobar i da mi igra ne bude slideshow.

Uz to, mogu igru staviti na high priority, to mi u nekim igrama digna cak i 20 FPSa

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Kako bi se vrtila na integriranoj grafickoj? Upoznat sam sa neoptimizacijom arme i DayZ SA...

8gb RAM

Kakve su mi sanse za igrivi FPS? Nije mi previse bitna grafika, ili stvari poput trave, oblaka, sjena i tih idiotarija. Bitno mi je samo to da je draw distance dobar i da mi igra ne bude slideshow.

Uz to, mogu igru staviti na high priority, to mi u nekim igrama digna cak i 20 FPSa

Sa integriranom grafom neces igrati ni na very low, nazalost to je realnost.

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
13 godina
neaktivan
tonchy kaže...

najbolje su ove gdje ti lik ne gleda u 'kameru'...inače zanimljivo još malo bi se moglo dotjerat,ali ove su meni osobno bezveze gdje ti lik okrenut prema 'fotografu'...nađi si još nekih pozicija sa lijepim pogledom i još malo daj nekih drugih efekata neznam nešto mi fali ali sve u svemu ok...(pogled iz prirode na grad je u tim slikama uvijek zakon pa probaj neke tako pozicije naći inače sve 5.....)  {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 1:35 (Ipe77).
11 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
$Mikulich$ kaže...

8gb RAM

Sa integriranom grafom neces igrati ni na very low, nazalost to je realnost.

Pa igrao sam pirata (nemojte me sad napadati zbog toga, skinuo sam, odigrao sat vremena cisto da vidim kako funkcionira i obrisao), ako se dobro sjecam imao sam skoro 30 FPSa i bez stavljanja na high priority ili icega, sa default postavkama

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.8.2014 2:30 ($Mikulich$).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Danas su integrirane grafičke tako dobre da se mogu igrat igre na njima sa igrivim FPS-om. Igrao sam s likom koji igra na integriranoj i igrao je normalno, čak i u gradovima. E sad ne znam što je njemu normalno, svi imamo drugačije standarde. 

1971- ∞

0 3 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice