Jel radi nekome šumarski covenant? Meni na lvl 25 i +3 oružju nema ništa, a kad idem preko crvenih jaja, odmah me zove.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ni farron ni blue sentinels nemam summone, ne znam zašto. Čitam, level mi odgovara, oružja itd, ali niš od tog. Imam lvl 39 i koristim +3 oružje, najjače mi je +4, navodno mi je u tom +4 problem.
Ni farron ni blue sentinels nemam summone, ne znam zašto. Čitam, level mi odgovara, oružja itd, ali niš od tog. Imam lvl 39 i koristim +3 oružje, najjače mi je +4, navodno mi je u tom +4 problem.
Nije u +4 problem, ovo je baš bug za dosta ljudi.
Pa ne znam je li to bug ili feature, ali niti mene invadaju, niti ja invadam... Dakle sunbro imam 20 medalja, to radi ko beba, ali pvp nikako. Jedino PvPam kad pomažem nekome kao sunbro i onda njega invadaju.
Kad ja pokušavam summonat nekoga da meni pomogne ima hrpa signova ali koji god kliknem piše summon unavailable i onda me zalocka iz summonanja na minutu dvije pa do 5 minuta. I tako se igram ruleta hoće me ili neće, uglavnom je brže i jednostavnije solo odigrat područje. Sa druge strane kad mene summonaju lik bez problema odmah nađe i summona još nekog i onda nas troje pičimo okolo dok host ne pogine kompletan level i istraži i sve... Kad želim medalju moram pred bossa stavit summon sign inače to traje.
Ugl summon im je u babani, nadao sam se da će današnji patch vo ispravit.
Prvo razočaranje u igri što je Katedrala dead end.
Imali su dosta pritužbu zbog takvih nivoa u DS2 i obečali da će ovdje biti sve povezano a Katedrala ne vodi nikamo...
Prvo razočaranje u igri što je Katedrala dead end.
Imali su dosta pritužbu zbog takvih nivoa u DS2 i obečali da će ovdje biti sve povezano a Katedrala ne vodi nikamo...
To je opcionalno područje. Sve je takvo, linearna obavezna i opcionalni dead endovi. Vjerojatno je bilo veza u ranijim verzijama pa se predomislili, npr. farron keep i lothric su odvojeni zbog rupe na mostu od par metara.
ne vjerujem da vas toliko boli kurac za spojlanje
Imam osjećaj da nisi igrao prethodne igre, tj. konkretnije deamon souls i dark souls, pa da bi znao cijeniti kad ti se sve spoji u jednu točku i shvatiš kako je i koliko sve povezano bilo. Ne znači da nije tamo bilo dead endova, ali tuliko su bili siprepleteni dijelovi igre i to shvatiš tek kad ih istražiš, da ti nakraju ovo bude malo razočaranje.
Igra je dobra, nemrem reč da nije, samo ljudima je dizajn nivoa u prethodnima bio genijalan i nadaju se ponovo nešto takvo, samo novo i drugačije doživjet.
Jel moguće kako podesiti PS1 kontroler da radi sa igrom? Inače s tim kontrolerom igram Fifu na PC-u i potpuno je ispravan, ali u DS ne reagira...
Jel moguće kako podesiti PS1 kontroler da radi sa igrom? Inače s tim kontrolerom igram Fifu na PC-u i potpuno je ispravan, ali u DS ne reagira...
trebas neki program koji emulira xbox 360 gamepad
Ne znam tocno kak se zove. Google ti je frend :)
Imam osjećaj da nisi igrao prethodne igre, tj. konkretnije deamon souls i dark souls, pa da bi znao cijeniti kad ti se sve spoji u jednu točku i shvatiš kako je i koliko sve povezano bilo. Ne znači da nije tamo bilo dead endova, ali tuliko su bili siprepleteni dijelovi igre i to shvatiš tek kad ih istražiš, da ti nakraju ovo bude malo razočaranje.
Igra je dobra, nemrem reč da nije, samo ljudima je dizajn nivoa u prethodnima bio genijalan i nadaju se ponovo nešto takvo, samo novo i drugačije doživjet.
Da bil je dobar u svima osim u DS2
Meni je level dizajn odlican u DS3, nije kao bloodborne ili DS1 no blizu je :)
Stvarno je istina sto kazu, igra nakon nekog vremena postane teza. Evo ja 14 sati ulupo vec i stvarno mogu reci da nisu fulali sa ovim Dark Soulsom
Stvarno je istina sto kazu, igra nakon nekog vremena postane teza. Evo ja 14 sati ulupo vec i stvarno mogu reci da nisu fulali sa ovim Dark Soulsom
Je. Meni je jos ostalo kakvih 20% igre i sad je vec dost teze.
85lvl Quality Build
Refined Dark Sword +9
33 sata odigrana.
Ne slažem se za level design. U DS1 je prosječan, leveli su jako linearni i jedini mogući pristup je pukni strijelu u prvog neprijatelja i čekaj dok ti dođe. DS3 je puno bolja po tome, leveli su puno veći i ima više različitih ruta i time načina za pristupit problemu, čak i uz one "does not open from this side" gluposti. Jedino dva područja nakon groblja su bezvezna jer te tjeraju na jednu rutu sa neizbježnim mobovima na uskim prostorima. Dizajn cjelokupnog svijeta je već druga stvar i tu je DS1 bolji.
I psljednja dusa je moja , svidja mi se zadnji boss
, svidja mi se kraj
, svidja mi se igra
, 79 sati prvi prelazak
, idem se naspavat
, laku noc
.
Ne slažem se za level design. U DS1 je prosječan, leveli su jako linearni i jedini mogući pristup je pukni strijelu u prvog neprijatelja i čekaj dok ti dođe. DS3 je puno bolja po tome, leveli su puno veći i ima više različitih ruta i time načina za pristupit problemu, čak i uz one "does not open from this side" gluposti. Jedino dva područja nakon groblja su bezvezna jer te tjeraju na jednu rutu sa neizbježnim mobovima na uskim prostorima. Dizajn cjelokupnog svijeta je već druga stvar i tu je DS1 bolji.
Ti ga nisi baš puno igro, zar ne?
Pola igre može se preskočit, maltene ispočetka možeš skočit na pola igre, upravo ta isprepletenost nivoa ti to omogučava, blighttown se može na toliko različitih načina preč, a može ga se maltene preskočit...
Da bi prešo igru moraš pozvonit 2 zvona i riješit se njihovih čuvara, ubit 4 bossa, te sifa za ring i u kilnu si...
Imaš covenant koji ti omogučava otvorit shortcut koji još dio igre preskače, toliko ima "različitih pristupa problemu" da glava boli.
Linearni leveli? Moj doživljaj DS3 je upravo linearnost, uz maaalu iznimku undead settlmenta koji ima 2-3 puta koji svi vode na istu točku, ali su relativno kratki. Tek sam prešo Wolnira, ali do sada daleko od toga da su nivoi nelinearni i da ima više načina rješavanja istog problema, osim ako pod time misliš na šire dvorane i veča mogučnost protrčavanja, ignoriranja neprijatelja, skakanja dole koristeči magiju kako bi se preskočio još i veći dio područja itd.
Opet ponavljam, ova igra ima poprilično zacrtan put, linearna je i nije nigdje isprepletena, ne na način na koji je to bio DS1 i nigdje ni pripližno genijalna po načinu dizajniranja nivoa. Ova igra jedino na raspolaganu ima daleko više resursa pa to omogučuje veće dvorane, otvorene prostore i više neprijatelja na ekranu, ali to je "smoke and mirrors", prava genijalnost u dizajnu je u ono vrijeme sa onom tehnologijom dostupnom bila napraviti onako dobre nivoe. A ovaj tvoj pristup "pukni strijelu i čekaj da ti neprijatelj priđe" je nešto što am isključivo u trojci i vidio od summonanih igrača jer se iz dvorane sa nekoliko clerica i 2 velika viteza tako pula da ne uletiš u sigurnu smrt, u DS1 to NIKAD, NIKAD nisam morao, pokušao ili imao potrebu radit.
Nakon 46 sati provedenih u igri krećem na ng+. Poison područje mi je dosad najgore od svih Souls igara, hate it.
Nisan doživija nikakve gamebreaking glitcheve ili bugove iako ima puno previše fps dropa na ps4 verziji.
Weapon arts ne donosi ništa revolucionarno i uopće ne vidin neku preveliku korist od njega.
Sad ću probat sa mage buildon igrat. Nakon toga vračan se na NG+ sa strenght buildon.
Na kraju originalni Dark Souls ostaje nedodirljivi masterpiece.
Yebote kako vi to tako brzo prelazite. Ja sam na 18 sati, a mislio da igram puno lol.
Yebote kako vi to tako brzo prelazite. Ja sam na 18 sati, a mislio da igram puno lol.
Meni je "igram puno" kada odvalim 18 sati u jednom danu lol.
Haha
Meni je "igram puno" kada odvalim 18 sati u jednom danu lol.
to je taman
I meni su battlearts bili bezveze dok nisam našao twinswordove koji imaju dva posebna napada koji se vežu u combo sa skoro svim normalnim, a ima i alternativne running i rolling napade. Vrteći napad nekad ispadne dodge pa borbe protiv jačih neprijatelja izgledaju predobro. Troše jako malo stamine i mane. Još se oba buffaju u isto vrijeme pa izgleda super.
dali su ova slova, stisni ž, stisni a, pa "b" itd i u original verziji? jel se to moze ugasiti? koj K!
Trenutno sam u Cathedral of the Deep zoni i ovo je definitivno jedna od najvećih bulšit zona koje sam igrao od svih souls igara.

Meni je Farron Keep jedan od jako cool podrucja u igri, ali bogami i jedna od najkompliciranijih lol.
Meh, šuma je teška samo ako pokušavate sve odjednom proć. Najbolje ić na puno kratkih prolaza jer nema treba prolazit kroz isto mjesto stalno.
Dosta je lagano mobove izbjeć, a ako vas baš smeta poison ima jeftino čudo za rješit se toga.
Poison je jedino što me uopće ne smeta, poisonbite ring na sebi i maltene ne primjetim da se dešava.
Cathedral of the deep je bullshit područje zakaj? Ima svoju mehaniku, već drugi put sam ga prešo, u drugom prelazu nijedna smrt, s time da sam počistio SVE - krovove, velike mobove dole itd. Jedino kaj tam nema smisla su oni leveri koji ne rade skoro ništa, osim jednoga, ali taj je postavljen isključivo kako bi uveli starog poznanika u cijelu priču. U vrijeme kad je on postao bitan, razlog zbog kojeg on povuče lever više nije postojao, pa sve skupa opet nije imalo smisla :D
Nemrem drugačije napisat bez spoilera, ali to područje je tu da oduzme vremena, da neke iteme i ničem drugom ne služi. Imajte na umu da nije opcionalno, da ga morate proći. Neki vjeruju drugačije, ali samo zato što ga jesu prošli prije nečeg drugog, pa nisu primjetili da im treba. Jedna lutkica koja tamo dropa je jedino što vam omogućuje da prođete jedan dio kasnije.
Gora je od Blighttowna, samo je malo igrivija za razliku Blighttowna na konzolama kad je igra štucala na 12 fpsa.
Cathedral of the deep je bullshit područje zakaj?
Sve je doslovno nakcrano archerima, suiciderima, mobovima koji te zaskaču odozgora, sprečavaju hilanje i još svega po malo, da sad ne spojlam.
Jednostavno su na jeftin i nekreativan način išli podizati težinu levela.
Ali mene je to baš tamo privuklo, pogotovo kad sam vidio da mobovi koriste iteme koji sprečavaju estus flask, prije mobovi takve stvari nikad nisu koristili, sad su utoliko pametniji i moram priznat da me to oduševilo. Malo su pokušali i sa archerima i hodanjem po užim krovićima referencirat na snipere u anor londu iz Dark Sousl 1, iako mi je ovdje puno lakše. Iskreno najteži dio tamo su oni dual wielding wardeni.
Ja moram priznat, vjerojatno zbog prethodnih iskustava, ali cijela ova igra mi je definitivno najlakši nastavak za sada. Tek sam nedavno završio katakombe, sad bi trebao krenut taj teži dio pa ću vidjet. Neke od stvari koje sam do sada prošao s mi lagane samo zato što ih znam gotovo napamet iz prethodnih igara, poput gianta ili onih demona, makar demoni su uvdje teži.