aj reci ovako na brzinu, di da bacim aestetic? jedan sam već bacio tamo di su oni veliki spori vitezovi ali nisam do kraja počistio
ovisi što tražiš...guglaj!
ovisi što tražiš...guglaj!
nja, nja, nja.... :D
Dosao do sentinela u Dragenlic castle,kako bi se reklo,they ripped me a new one,uzas kako je tesko
bljak, u gutteru sam...
Ovih dana nemam bas puno vremena za gaming i ovo malo sto imam sam potrosio na DS2, upravo sam zavrsio igru i uistinu je malo remek dijelo, trenutno se niti jedan virtualni svijet ne moze mjeriti s ovime iz DS po tome koliko igraca uvuce unutra, jednostavno genijalno.
Sada jedino ostaje nada da ce napraviti Dark Souls mmo, kakva bi to bila igra...
...
Sada jedino ostaje nada da ce napraviti Dark Souls mmo, kakva bi to bila igra...
...još jedan relativno loš WoW klon koji ne bi imao veze s originalnom igrom i služio bi prvenstveno da se pobere lova. Ko npr. nedavni TESO i drugi slični.
Ovih dana nemam bas puno vremena za gaming i ovo malo sto imam sam potrosio na DS2, upravo sam zavrsio igru i uistinu je malo remek dijelo, trenutno se niti jedan virtualni svijet ne moze mjeriti s ovime iz DS po tome koliko igraca uvuce unutra, jednostavno genijalno.
vjerojatno fail
bljak, u gutteru sam...
i ja
na 5 min lol i odma homeward bone out :D
no morat cu uskoro tamo zaprav :\
Ne daj bože.
Uopće ne vidim potrebu zašto ukaljati svaku kvalitetnu franšizu s prosječnim MMO naslovom (ESO, SWTOR, NWN, FFXIV)
Nek se dečki posvete Project Beastu, da i to možda ugledamo na PC-u jednog dana.
evo ovako, kupio sam ds2 odavde : http://www.g2play.net/category/6048/dark-souls-2-eu-na-steam-key/
Iako kaze da je eu,ne key, kada sam ga aktivirao na steam, pisalo je steam SE ASIA..Nezz sto to znaci..da cu igrati s igracima iz azije ili cu biti jedank ko i svi ostali europski igraci?
evo ovako, kupio sam ds2 odavde : http://www.g2play.net/category/6048/dark-souls-2-eu-na-steam-key/
Iako kaze da je eu,ne key, kada sam ga aktivirao na steam, pisalo je steam SE ASIA..Nezz sto to znaci..da cu igrati s igracima iz azije ili cu biti jedank ko i svi ostali europski igraci?
ja sam kupio pre order global key i nije pisalo sea... aktiviraj pa ces vidjeti. Mada ja mislim da su serveri globalni, najvjerojatnije ces moci igrati s svima. Cak i u opcijama imaš pod postavkama crossregion enable/disable
upravo u shrine of amana :D
skank mislim da sam te prestigao ?
upravo u shrine of amana :D
skank mislim da sam te prestigao ?
vjerovatno.. sinoć nisam igrao a zaboravio sam da nisam jedan put (od moguća 3, jedan je shaded ruins drugi drangelic castle a treći... zaboravio kako se zove to područje) istražio... a pošto sam u gutteru morat će malo prićekat
Ja sam preorder napravio na "go2arena" i isto mi se desilo, pa sam im s razočaranjem javio da sam očekivao EU verziju. Odgovorili su mi da će sve funkcionirati kako treba bez obzira na to što je SE Asia. Kad pogledam profile igrača s kojima sam se do sada susretao (50+ sati u igri) ima ih iz Europe, Australije, SAD-a... Uglavnom, valjda radi kako treba.
edit- izbrisah pitanje jer taman pročitah na wiki odgovor: da li dodavanje magije "imbue" samo doda skaliranje za inteligenciju ili djeluje poput "aromatic ooze" čuda...
uglavnom, nema dodatne "magic" štete nego fizička šteta skalira s inteligencijom...
Ako radi kao u prvom DS, dobit ces staticni bonus dmg dodan na base dmg tvog oruzja. Npr Gold pine resin u DS1 je dodavao 150 lightning damagea.
Ako radi kao u prvom DS, dobit ces staticni bonus dmg dodan na base dmg tvog oruzja. Npr Gold pine resin u DS1 je dodavao 150 lightning damagea.
Da, tako radi ovo "aromatic ooze", pa me zanimalo da li se "imbuanjem" oružja postigne isto, ali eto izgleda da nije... Bilo bi OP doduše da jest.
Nadam se da će novi vlasnici poslat na psihijatrijsko liječenje ekipu zaduženu za Gutter i Gulch.
Nadam se da će novi vlasnici poslat na psihijatrijsko liječenje ekipu zaduženu za Gutter i Gulch.
prošao sam oba 2 zone bez smrti... pa barem je gulch najmanja zona u igri, od prvog do skrivenog bonefire-a treba minuta i odma nakon njega je rotten boss koji je laganica
i ja sam ih sinoć uspješno prošao. ružno je ali ni približno ko iz prvog dijela ono groblje divova... uf, kako sam se tamo naje8ao
i ja sam ih sinoć uspješno prošao. ružno je ali ni približno ko iz prvog dijela ono groblje divova... uf, kako sam se tamo naje8ao
apsolutno se slažem... i još uz onu katastrofalnu optimizaciju
jel ubijate NPC-eve? ja sam jedino onog škorpiona i sad se tamo pojavio grob i njegov duh. :D nisam kupio prsten pa ni nisam pričao s njim... onaj fire longsword je upgrejdan do kraja i to je jako, jako močno oružje... cijelu igru ga koristim, samo sam nešto malo experimentirao sa drangelic sword i zwaihanderom+7. nisu mi ti veliki mačevi nešto, em uvijek zakači zid (pa se i brže potroši), spor je a ni ne radi nešto veću štetu od mog fire longsworda (on daje cca 340 i nešto ukupne bazne štete). imam dobar luk (od onog drqagonridera) i armor ali mi fali twinkling titanita i petrified dragon boneva da ih upgrejdan do kraja. titanit ću morat pofarmat a ovo drugo govno se nadam da sam ih do sada sve pokupio jer se njih ne može farmat
skoro sve duše sam pojeo od boseva (možda sam 2 zamijenio za oružja)...
Negdje sam procitao pa sad ako se dobro sjecam - ako ubijes NPC-a koji treba da ti da neki item bitan za nastavak igre, pored njegovog duha ces naci item. Koliko sam shvatio, to se ne odnosi na "obicne" iteme koje bi dobio od njih (oruzja, opremu i ostalo) nego samo "key" iteme.
Kad smo vec kod toga, jel' se ko igrao sa Navlaanom (onaj sorcerer sto ima podvojenu licnost, u Aldia's Keep)? Meni je to najzanimljiviji NPC u cijeloj igri jer ima vlastiti quest line i daje neke vrlo interesantne nagrade.
Negdje sam procitao pa sad ako se dobro sjecam - ako ubijes NPC-a koji treba da ti da neki item bitan za nastavak igre, pored njegovog duha ces naci item. Koliko sam shvatio, to se ne odnosi na "obicne" iteme koje bi dobio od njih (oruzja, opremu i ostalo) nego samo "key" iteme.
Kad smo vec kod toga, jel' se ko igrao sa Navlaanom (onaj sorcerer sto ima podvojenu licnost, u Aldia's Keep)? Meni je to najzanimljiviji NPC u cijeloj igri jer ima vlastiti quest line i daje neke vrlo interesantne nagrade.
mene taj vrag konstantno invejda
Uff koje strpljenje
mene taj vrag konstantno invejda
Uff koje strpljenje
hahaha nisi ga valjda pustio iz "zatvora" ? :D
sinoć sam zaglavio u drangelic castle u jednoj sobi gdje su oni kameni vojnici... ne zato jer ih ne mogu pobit nego jer kad ih pobijem golem koji bi trebao nešto napraviti ne napravi mislim da mora aktivirat lift jer ja ne mogu... a taman se nabrijao na mirror knighta
Prekjucer sam zavrsio The Gutter i ono sranje nakon (reci cu samo poison, vjerojatno poznati boss, te zanimljivi kljuc koji pada od odredjenog para, da ne spoilam previse). Ovaj put DALEKO lakse od Blighttowna, iako se i dalje lako pogiba, pogotovo nepaznjom.
Ono sto sigurno mogu reci, ako se nemate kako helat, a okruzeni ste mali pljuvacima poisona, vratite se na bonefire, dokle god ne umrete, ili ne napustite podrucje, nece se respawnat.
Takodjer nemojte zurit tamo, dok vam estus flask nema 5+ chargeva nemate tam kaj radit, samo bute frustrirani.
slobodno ti spoilaj, samo stavi u spoiler stil....
jel to ono gdje moraš skoćit između ona dva crva?
slobodno ti spoilaj, samo stavi u spoiler stil....
jel to ono gdje moraš skoćit između ona dva crva?
Iskreno ne znam sto hoces raci, ali skakanjem dole dolazi se do 2 diva (giant) koji daju forgotten key koji ostava 3ja vrata sa zanimljivim lootom (havel's armor i svasta nesto za castere te onog lika kojeg treba na 3 mjesta naci za nesto). Nego uopce cijela ta prostorija sa zelenim kipovima je takva da, iako se mobovi respawnaju (crvi koje iskacu iz lokvi i oni veci iz 2 rupe), dokle god ne umrete ili ne odete iz nje na neki drugi bonefire (dakle dok god nema loading screena) zeleni kipici se nece respawnat ako odete na bonefire.
Ono sto mene zanima, jeste li u gutteru nasli veliku kao... ant queen ili sta je to u pecini sa nekim malim gljivama? Ja sam ubio gljive, gledao sta sa njom, ona neki bijeli dim ispusta (pretpostavio sam da bi me cursao) - ubio sam ju i dropalo je neko smece koliko se sjecam, da ne velim da se ni ne mice. Ili sam fulao poantu i napravio zescu glupost, ili je to totalno pointless mjesto?
Nisam se pritom ni osvrnuo na neke komedijase koji svrsavaju na combat i cijeli koncept ESO-a, no dark souls combat im je "arkadni"
jep i ja sam je roknuo iako je na podu bila poruka fatty, therefore friendly... i nije da mi je izgledalo uvjerljivo, pogotovo što sam vidio škrinju iza nje