Cs,njegova popularnost i igrivost

poruka: 5
|
čitano: 829
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

raspravljamo se 1 drug i ja vec nekoliko dana,sta je bolje,tj igranije,popularnije

on kaze da je to bfbc2(battlefield bad company 2) i ja kazem,ok,dobra igra,uber high grafika,fizika,sve

ali dolazimo do dosade,igra se prekuca za ajmo reci 7 dana i onda ode u recycle bin jer se nema para za multiplayer,a prekucavati ponvovo je dosadno,moze se max 1-2x jos prekucati

a cs

jeste da je iz skoro iz proslog vijeka,jeste da grafika i nije nesto narocito,ali je uber igriva,pogotovo je specificna po tome sto nema tzv prekucavanja,tj prelaska misija,znacajna je po tome sto se jako lako,tj legalno moze igrati za 10-15km-steam igra,medjutim danas je siroko popularnija ilegalna igra,tj non-steam

sta vi mislite o tome,koja igra je popularnija,koju igru igra vise ljudi

on takodje navodi da se cs igra samo u bih,i da su je ostali zaboravili,ali medjutim najveci igraci cs-a su iz stranih drzava

pa eto recite koju

dore 2 cuo
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

bfbc2 trenutno

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 20:11 (patch123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ti gloga meni je stronghold crusader,nije mi uopce zakaj,ali ja se te igre nemogu jednostavno zasititi,nikad i nikad,probao sam i ostale strongholde i sve ali ovo mi je nekak najbolje....i jos crysisa prvog djela isto nekak samo igram i igram...:)

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

koji si ti pametnjaković, govoriš i uspoređuješ SP od BC2w i MP od CS. samo cu reci L0L

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

hahaha koji lik usporeduje sp i mp i jos k tome obje piratske igre hahaha lol

bc2 mp ocarava i definitivno najbolja mp fps igra ikad

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
3 0 hvala 0
1