moje ime kao i nick na forumu :-) pa dodajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/crysis-2-nickovi-se-ekipa-lakse-okupi/90669.aspx

Ajme meni jos uvijek se ne mogu logirati na mycrysis.com
Ma logiraj se u igri,bude gotovo za 5 sec ;)
Je ali kad se iden registrirat u igri kaze da taj email vec ima account pa pokusavam saznat kako mi se zove nick :)
sad sam odigro malo demo mp i odušveljen sam...ne tolko grafikom kolko igrivosti...al dobro ovo je demo, bit će grafika još bolja kad ga izbace cijelog, ali ono unapređivanje pa to je savršeno, svaka čast cryteku!
Demo je totalni port s konzola. Ako se ispostavi da nece biti mogucnosti modificiranja grafike u igri, odnosno biti samo dx9 podrska i ovaj jadni scaling (gamer, advanced,hardcore) otkazujem preorder preko steama. Nazalost kupio sam igru, prije nego sam saznao za ovo portano smeće. Jedina razlika advanced i hardcore je u kvaliteti sjena, apsolutno nista drugo, jadno. Inace CryEngine 3 je modificirani CryEngine 2, da radi dobro na svim platformama. Samo dorađeniji CryEngine 2. Potpuno isti kod, renderiranje, poligoni, teksture, racunanje, cak i izgled sjena, foliage, voda, modeli - isti engine. Farbaju nas u p.m. Drago mi da citajuci po stranim forumima ljudi otkazuju preordere. NAdam se da će im se obiti o glavu bezobrazluk, i portanje s konzola.
Kod ulaska u igru pise "press start to enter". START!!!!!!, gjde je to na PC-u? Znam da ima sigurno na xbox kontroleru tipka "start". Nevjerojatna sramota za Crytek i pravljenje budala od nas.
a ono arkada koja ce dosadit nakon mjesec dana...
Je ali kad se iden registrirat u igri kaze da taj email vec ima account pa pokusavam saznat kako mi se zove nick :)
stavi neku desetu mail adresu jer ne trebas nista potrvditi da bi igrao.
Inace i ja sam instalirao i zacudio se kako na mojoj kanti od kompa igra ide glatko na low. Ali mi se bas ne sviđa previse igra, ali cu je igrat koji put kad je besplatna :D
Demo je totalni port s konzola. Ako se ispostavi da nece biti mogucnosti modificiranja grafike u igri, odnosno biti samo dx9 podrska i ovaj jadni scaling (gamer, advanced,hardcore) otkazujem preorder preko steama. Nazalost kupio sam igru, prije nego sam saznao za ovo portano smeće. Jedina razlika advanced i hardcore je u kvaliteti sjena, apsolutno nista drugo, jadno. Inace CryEngine 3 je modificirani CryEngine 2, da radi dobro na svim platformama. Samo dorađeniji CryEngine 2. Potpuno isti kod, renderiranje, poligoni, teksture, racunanje, cak i izgled sjena, foliage, voda, modeli - isti engine. Farbaju nas u p.m. Drago mi da citajuci po stranim forumima ljudi otkazuju preordere. NAdam se da će im se obiti o glavu bezobrazluk, i portanje s konzola.
Kod ulaska u igru pise "press start to enter". START!!!!!!, gjde je to na PC-u? Znam da ima sigurno na xbox kontroleru tipka "start". Nevjerojatna sramota za Crytek i pravljenje budala od nas.
to je samo demo. nece u punoj igri biti press start

Ovo je užas. Mislim igra mi ide ok sa custom bat loaderom ali MP je pun cheatera. Ovoliko varalica ni cod nije imao. Žalosono.
Svakoj varalici želim da mu izgori komp i da ne bude u mogućnosti kupiti novi do kraja života.
Kako cheteri!? Sigurno postanu nevidljivi pa ih nemozes naci
Ovo je užas. Mislim igra mi ide ok sa custom bat loaderom ali MP je pun cheatera. Ovoliko varalica ni cod nije imao. Žalosono.
Svakoj varalici želim da mu izgori komp i da ne bude u mogućnosti kupiti novi do kraja života.
Daj pojasni ovo malo. Kako točno cheataju?
Btw. sad sam se baš naigrao, ma što duže igram to mi se više sviđa, u početku sam bio razočaran, ali sada već lagano kužim na šta su devsi ciljali i "kako" se zapravo igra ova igra. Jbga, drukčije je od Krize, ovo nosi samo njeno ime i odijelo, isto kao Operation Flashpoint: Dragon Rising, a nema veze sa originalom, osim što dijele slično okružje, ratno... No to ne znači da je igra loša, zapravo, sve što donese puna verzija, samo će biti plus, a već sad generalno gledano, zabavna je igra, možda smo malo previše očekivali. Treba dati šansu, kada izađe ful igra, bumo onda vidli jesu li i koliko su nas "zakinuli".
Postanu nevidljivi
Postanu nevidljivi
I nekad ih je teže ubiti, kao da imaju nekakav štit, a možda čak koriste i naočale za toplinu.
Ja jedino što sam skužio da podjebava je headshot=instant death i to je blesavo, jer znam biti u armoru sa 80% energije i samo padnem mrtav i onda vidim na kill cam da me frajer spray 'n' pray skinuo zalutalim metkom u glavu ili u vrat. Zato sam skužio da je pištolj zapravo vrlo moćan, ciljajte u glavu i frajeri padaju ko kruške
Uh idem sada novi val slanja friend requestova, pa ajde prihvaćajte me
Postanu nevidljivi
I nekad ih je teže ubiti, kao da imaju nekakav štit, a možda čak koriste i naočale za toplinu.
Ja se tak bediram kad koristim nano-vision Ko da cheatam jbte prek pol mape vidim, i onda se sjetim da kak to uopće u početku nisam koristio jer nisam znao, i onda shvatim da i ostali možda ne znaju, a onda se tek osjećam ko čiter
Meni je nano-vision postao važniji od bilo čega, skoro stalno ga palim, ponekad zaboravim usred igre jeli su protivnici plavi ili smećkasti(žuti kakve god boje su marinci) jer stalno gledam ko predator samo pratim da nema imena iznad ofarbanog obrisa
Ali i onaj aim pro je isto čiterski, podosta smanji recoil da sam se preporodio kada sam se vratio na taj modul sa fast pro reload-a jednostavno must have modul
EDIT: u vezi onoga što je počeo o cheaterima, evo prikladna slika, sve objašnjava
Ja sam lijepo pogodio kombinaciju sebi, još sad kad koristim Nanovision na Stojinu preporuku to je posve druga priča.
Ako dobro razlikujete boje, ako brzo reagirate i razmišljate te imate oštar vid samo se popenjete na neku uzvisinu, opalite cloak i nanovision na par sekundi, pregledate cijelu mapu i nastavite jurišat.
Još kad stavim aim pro + manje trošenje armora + brže prebacivanje u cloak samo letim po mapi i ubijam.
A sta je cloack - pola minuta u njemu pa 5 sekundi bez za obnovu energije pa pola minute u njemu pa 5 sekundi bez za obnovu pa .......................(tako cijelu partiju)
Trebalo bi smanjiti trajanje cloacka i nanovision da jako brzo izgubi energiju.
A vjerovatno se bude balansirala igra kasnije kroz patchove.
Da, al koliko će proći dok svi ne počnu koristiti taj setup? Jer očito da daje prednost... I kaj onda? Ko brži taj tlači... Mislim da fali malo balansa među tim dodacima, da je svaka postavka konkurentna na svoj način, ovak ispada da je upravo ovaj sistem najučinkovitiji.
edit
Eto Joe me malo pretekao po pitanju balansa.
A sta je cloack - pola minuta u njemu pa 5 sekundi bez za obnovu energije pa pola minute u njemu pa 5 sekundi bez za obnovu pa .......................(tako cijelu partiju)
Trebalo bi smanjiti trajanje cloacka i nanovision da jako brzo izgubi energiju.
A vjerovatno se bude balansirala igra kasnije kroz patchove.
Da, ovo sada mi je stvarno prelako, hebote samo cloackom i sačmom ih potaracam desetak bez da me itko skine ( ne želim da ispadne da se qurčim ili išta, samo govorim ), SCARom više ne igram jer mi jednostavno nije izazovam...
Stvarno se nadam da će ovo izbalansirati nakon što stvar izađe.
Da je manje izgubilo bi smisao po meni. Cloak plus jedan power jump i na 10% si a fora je također da kada vam je energija u cloaku pri kraju da postajete sve vidljiviji, tako da ga nemojte trošiti do zadnjeg atoma energije jer i niste onda nešto prikriveni.
Trebao si vidjeti u crysis wars cloak. Ako si samo mirno stajao, mogao si jedno par minuta biti u cloaku. A sada zamisli legneš u grm i cloak, mogao si kampati par minuta a napuniti za svega desetak sekundi i opet ispočetka. Sada stajao ili se kretao, troši se jednako, tako da nemožeš lijepo stati na neku poziciju i par minuta kampati i gledati kuda dalje, što je dobro, osim za snajpere.
Nemora značiti da je to killer kombinacija. Ja umjesto armor enhance koristi proximity sensor, i pet puta mi je bolje, jer znam kada mi je netko u blizini i to me dosta puta spasilo kada mi se frajer u stealthu pokušao ufuljat iza leđa za stealth kill, ja se samo okrenem i istresem scar u njega, a ovaj misli "wtf kako me skužio da sam iza njega?"
ma ja sam skuzio ,nanovision i cloak , i kad se uoci neprijatelja samo prebacit u armor i ostavit nanovision , super mi je zabavno igrat , volio bih da ne bude pre skupa igra i da postane popularna , jer nastave li ove konjine neandertalske zivit na cod2 nece nijedna od ovih novih igara bit popularna , odrzi se lanparty jedino sta se igra cod 2 / 4 , neka neko nade kad se odrzao lanparty u battlefield bc2?
BC2 ni ne podržava lan, tako da ga ninemožeš igrati na lanparty-u...crysis 2 neznam ni jeli podržava lan uopće...valjda da...a crysis wars možeš besplatno igrati u lanu, potpuno legalno ofcourse. A crysis 2 kutiju na game.co.uk nabaviš za 250kn mislim da je prihvatljiva cijena
Sad sam napravio najbolji score do sada - 2480
Pozvao sam i onaj orbital strike i onaj Cecph gunship il kak se već zove. Fora!