- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam samo u jednom matchu naišao na sigurne cheatere. Od početka matcha netko je spamao onaj Airstrike killstreak. Nisi se mogao mrdnuti sa spawna XD
e decki imam pitanje kako koristiti killstrikove sto trebam stisnuti(pc)..i da kako funkcionira proximity alarm??
Kada skupiš dovoljno dog tagova(minimum 3 za radar) po defaultu pritisneš "P" da ga aktiviraš, u slučaju orbital strike-a još moraš na mapi odrediti di i u kojem smjeru da ga baciš.
Proximity alarm funkcionira da kada ti je protivnik u blizini dole oko radara ti se rub crveni, kada ga upgrade-aš onda uz to ti i zvučno alarmira koliko je netko blizu(što bliže to glasnije) za snajpere po meni must have modul da nema iznenađenja kada netko pokuša stealth kill napraviti.
Također onaj stealth modul što stišava korake, na prvom upgrade-u dobivate i bonus zaštitu protiv ceph gunshipa, zvuči korisno
Prošlu partiju sam se samo šorao, prvo metak sa snajperom i onda udarac u glavu i padaju ko kruške
Kada skupiš dovoljno dog tagova(minimum 3 za radar) po defaultu pritisneš "P" da ga aktiviraš, u slučaju orbital strike-a još moraš na mapi odrediti di i u kojem smjeru da ga baciš.
Proximity alarm funkcionira da kada ti je protivnik u blizini dole oko radara ti se rub crveni, kada ga upgrade-aš onda uz to ti i zvučno alarmira koliko je netko blizu(što bliže to glasnije) za snajpere po meni must have modul da nema iznenađenja kada netko pokuša stealth kill napraviti.
Također onaj stealth modul što stišava korake, na prvom upgrade-u dobivate i bonus zaštitu protiv ceph gunshipa, zvuči korisno
Prošlu partiju sam se samo šorao, prvo metak sa snajperom i onda udarac u glavu i padaju ko kruške
ahh , imao sam sad 13 kill streak i nisam znao kao zvat airstrike , hvala na informaciji.
Znaš onu staru poslovicu: "lošem ku*cu i dlaka smeta"
Pa i ja sam po njemu bio čiter kad smo prvi put igrali
Sorry stari, sad si kamper ... isprichavam se....
To bi trebala biti uvreda??
nije uvreda, konstatacija je :)
Super mi je multi. Samo treba još puno vježbanja XD
miš logitech mx518,kako najbolje podesit?
miš logitech mx518,kako najbolje podesit?
Onako kako tebi odgovara.
Koja vam je bolja mapa,meni Skyline iako je i Pier dobra
16 | Skyline |
---|---|
3 | Pier 17 |
Kad je nesto besplatno to onda ovako ispadne. 1) Trebali su demo dati samo za on koji su napravili pre-order!
Ista stvar je sa besplatnim FPS-om CrossFire.Igru unistise cheateri!
2) Toga u finalnoj verziji nece biti jer ko je lud da riskira ban?!
BTW jesu sta govorili o zastiti?!
1)
Lol, po kojoj logici si to zaključio? Znači trebaju dozvoliti da isprobaju igru samo oni koji su im već dali pare?
A onima koji još nisu, hebeš njih i njihovu lovu. Zašto bi reklamirali igru onima koji još nisu kupili. Ne daj bože da se demo svidi i takvima, pa da se i oni možda odluče kupiti igru. Mislim pa demo uopće tome ni ne služi.
:P
2) Da, nema šanse da u finalnoj verziji bude cheetera. Svi se previše boje banova. Kao primjer možemo uzeti da ni u jednoj finalnoj verziji neke druge igre također nema cheetera.
:P
EDIT.
Btw. kaj zbilja nitko više ne misli da je ovo CoD s nano odjelima? Samo što je napravljen kako spada.
Ja osobno bi rađe igrao nešto više u stilu Crysisa, a ne CoDa.
Obično pored tijela stoji dog tag(nešto kao da lagano svjetluca) kada prođeš preko toga i donjem lijevom kutu se pojavi da si pokupio dogtag i piše ti koliko ih imaš(i koliko ti treba do idućeg bonusa) I čuješ nekakav zvuk zveckanja metala kada ga pokupiš...
Dog tag ostane na podu pored tijela i iz njega prema gore svijetli bijela zraka oko metar visine, tak da ga nije problem skuzit.
ekipa ima nano vision i nevidljivost i koristi čit omgggggggggggg ja nemrem vjerovat koji debili low skillerski treba ima zapalit pc
Btw. kaj zbilja nitko više ne misli da je ovo CoD s nano odjelima?
Nažalost surova istina.
De mi recite kak da vidim fps?
Neznam jel tu ima konzola u multy-u no trebalo bi raditi i ovako:
pritisneš tildu
utipkaš "r_displayinfo = 1"
i trebalo bi ti pisat koliko zauzima sistemske memorije, koliko fps-a imaš i još par informacija. Inače to imaš i u Crysis 1 te warhead. Često to koristim.
Mislim da nitko nije komentirao glazbu u demou. Meni je predobra. Podjeća me malo na glazbu iz filma The Dark Knight. Baš me nabrije na početku meča. I glas od nano odijela je full nabrijavajuć.
Mislim da nitko nije komentirao glazbu u demou. Meni je predobra. Podjeća me malo na glazbu iz filma The Dark Knight. Baš me nabrije na početku meča. I glas od nano odijela je full nabrijavajuć.
Meni je ova u menu dobra, bila i u predzadnjem traileru (onom najboljem). Bila je i u beti.
Meni je isto muzika super volim takvu ambijentalnu muziku u igrama, ali ne i u toku igre glas od nanosuita kao i prije predobar ali je dosta tih, rjetko kad uspijem čuti maximum armorm ili cloak engaged, ali zato kada kaže nano vision enabled imam feeling da svi igraći na serveru znaju da ga koristim
Našao sam na google-u da je Hans Zimmer skladao jedan dio crysisovih (2) pjesama.
Hans Zimmer - gladiator, inception, crimsom tide...
Koja je najbolja vrijednost fov-a za 1600x900 tu, ima li neka formula, metoda za vidjeti?
kako da nadem hrvatske servere?
napisi croatia u igri tamo gdje trazis server i naci ces
Koja je najbolja vrijednost fov-a za 1600x900 tu, ima li neka formula, metoda za vidjeti?
Sam si nađi koji ti paše. Bolje da je veći, al ak je prevelik slika izgleda razvučeno po rubovima. Meni na 1920x1080 paše fov 85, probo sam i više al onda mi previše dolazi do izražaja taj efekt ribljeg oka što mi se ne sviđa. Neznam koji je zadani fov, mislim da nekih 60.
Našao sam na google-u da je Hans Zimmer skladao jedan dio crysisovih (2) pjesama.
Hans Zimmer - gladiator, inception, crimsom tide...
vjerovatno ova uvodna kad se upali igrica vuče mi na onu iz inceptiona
Igrao sam danas na diabolic serverima, hrvatskom i na njemačkom. No nisam vidio nijednog od vas.
Gdje vi igrate uopće?
BTW: moram spomenut da mi se igra jednom crashala i da sam jednom izgubio connection.
pod šta je najbolja kvaliteta grafike... advanced, gamer ili hardcore?