Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.524
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2
Puls3 kaže...

Ovo je moja FPS igra godine.Pozdrav svima :)

lol

cekaj kad izadje bf3 pa cemo se onda raspravljat {#}

nego i ja sam si prek steama skinul demo,pa me dodajte ingame da zahalamo koju 

Lollik_Cro

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
Crysis 2

i dodajte me ingame ( s3thooligan ) , da igramo veceras!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

i dodajte me ingame ( s3thooligan ) , da igramo veceras!

i mene

tommy_142

16 godina
ingame: luckyluke121

Mogli bi večeras koju partiju bacit.
16 godina
protjeran
Crysis 2

Mene isto (Perkan777)

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Vcrs oko 8,30 se nalazimo... ;)

Xfire: destructor005
Ingame: max-toxic ;)
16 godina
odjavljen
pod009 kaže...
Vcrs oko 8,30 se nalazimo... ;)

Xfire: destructor005
Ingame: max-toxic ;)

di? skank666

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 13:22 (skank666).
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Navecer cu biti online pa me dodajte ako hocete game, XF: kruno1, a u C2 pumavkci1

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2
Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...

3 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Navodno se šuška po netu da crysis 2 izlazi samo sa podrškom za directX9 ... jel to moguće da smo popušili toliko ??

PS: napravio sam preorder na EA. jel se to može nekako otkazati jer mi ne treba igra

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Horned Reaer kaže...

Navodno se šuška po netu da crysis 2 izlazi samo sa podrškom za directX9 ... jel to moguće da smo popušili toliko ??

PS: napravio sam preorder na EA. jel se to može nekako otkazati jer mi ne treba igra

sve je nesto cudno.. doduse mislim da to jos nije official. spominjalo se da ce  dx11 doci u patchu, ok a dx10? podrsku za to ima, nema, bit ce - nece?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
skank666 kaže...
Horned Reaer kaže...

sve je nesto cudno.. doduse mislim da to jos nije official. spominjalo se da ce  dx11 doci u patchu, ok a dx10? podrsku za to ima, nema, bit ce - nece?

Budimo realni ova grafika u demou je meni lošija nego u Crysis Warhead... igra koja je izašla 2007-08 , i sad nakon 4 godine dobijemo ovo. nisam ni malo zadovoljan smrdilo mi je od početka čim je rečeno da se gradnja seli u grad , sad imamo Auto AIM opciju , bloom napičen do jaja, nemamo podešavati grafičke postavke, meni zvuk ne radi na mojoj creative labs zvučnoj, a grafička mi se vrti na 6000 okretaja na max valjda kao ni u jednoj igrici..sve nešto drljavo. Prodali su nam port i točka.

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
14 godina
neaktivan

Ma naravno da ce podrska za dx10 bit

A dx11 navodno dolazi u patchu

16 godina
odjavljen
Horned Reaer kaže...Budimo realni ova grafika u demou je meni lošija nego u Crysis Warhead... igra koja je izašla 2007-08 , i sad nakon 4 godine dobijemo ovo. nisam ni malo zadovoljan smrdilo mi je od početka čim je rečeno da se gradnja seli u grad , sad imamo Auto AIM opciju , bloom napičen do jaja, nemamo podešavati grafičke postavke, meni zvuk ne radi na mojoj creative labs zvučnoj, a grafička mi se vrti na 6000 okretaja na max valjda kao ni u jednoj igrici..sve nešto drljavo. Prodali su nam port i točka.

da ali to su i rekli. minoza je opicio link na BOL vijest di kazu da je ovaj demo portan s xboxa tj da ce ga portat. cim sam upalio igru sam vidio da je to to samo sa koliko toliko poboljsanim zvukom. znaci tu nema nikakvih nenadanih faktora... 

meni jedino nije jasno ovo : zar je lakse napravit port demoa nego otkinut dio vec postojece igre i dat je vani? ne kuzim se u programiranje ali mislim da je lakse nesto otkinut...

15 godina
TheUntouchable kaže...

Ma naravno da ce podrska za dx10 bit

A dx11 navodno dolazi u patchu

Onda cu cekati patch da mogu singleplayer odigrati u dx 11 lol gj crytek

Igra je ok, ali ja sam ocekivao nesto posebno, a ovo me nije oborilo sa nogu.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 14:10 (Joe Cooker).
14 godina
Crysis 2

Ja inace nikad nestavljam grafiku ispred same igre tako da necu ni s ovom.Igra je dobra i to je najvise vazno.

Vidjeli ste svi Sniper Ghost Warrior lijepa grafika ono/ovo ali kad si prosao prvih 10 minuta igre vidjelo se da nije sve u grafici.

Pa sam Counter-Strike Source igram od kad je izasao znaci 2004 ako se ne varam i opet je igra super iako grafika i nije najbolja,a da ne govorim o starijim Counter-Strike naslovima.

A sto se tice Battlefield-a 3 nisam siguran da moze napravit uspjeh kao sto je napravio s odlicnim Bad Company 2.Volio bi da ispadne bolje od Bad Company 2 ali mislim da ce to samo bit kopija Bad Company 2.Kao neki hajmo to nazvat dodatak/DLC s malo boljom grafikom i boljim oruzjima,drugim mapama.Kao sto je bilo i s Fallout New Vegas-om.

Izaso je Fallout 3 i on je bio nesto novo.Poslije toga je izaslo par DLC-ova i nakon toga je izaso New Vegs koji je meni bio vise kao dodatak a ne kao samostalna igra.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
skank666 kaže...

meni jedino nije jasno ovo : zar je lakse napravit port demoa nego otkinut dio vec postojece igre i dat je vani? ne kuzim se u programiranje ali mislim da je lakse nesto otkinut...

Ja si isto to razmišljam, sve si mislim da ti editori u kojima slažu igre imaju opciju "Save as.. XBOX Version" "Save as.. PC Version" i ostalo {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Stalno mi crasha kad se mapa promjeni.. vama??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
DuMe kaže...

Stalno mi crasha kad se mapa promjeni.. vama??

Ne promijena mapa mi radi dobro ali jest me jedanput izbacilo iz igre,nisam ustanovio sta bi to moglo bit

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Mene često izbaci...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
DuMe kaže...

Mene često izbaci...

do sada ni jednom...

17 godina
Crysis 2

Sada ni u finalnoj igri neće biti dx11 nego kroz "update" - očito nisu nešto dobro portali pa im je preveliki pad FPSa da ubace "dx11"... Koje su to mutikaše to je strašno. PC ovo, PC ono, PC vamo, PC tamo, Joj nemojte na PCu igrat tu "lošu" betu ŠMRC....

Samo kenjaju i to je sve. Daj mi vražiji lean, daj mi prone, daj mi da isključim boom/blur, da natrkeljim AA na 16xQAA (nema veze šta neće radit), daj destrukciju, di je ona fizika......, a ne samo prodavat maglu pa malo plakat itd....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

evo napokon odigrao nekih 5 minuta i onda disconnect  {#}

trebat cu se naviknut na dosta stvari, ali mi se cini da je igra jako dobra  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

na crytekovom forumu

Crytek: WE STILL LOVE PC...  MAXIMUM TROLLFACE Crytek: WE STILL LOVE PC... MAXIMUM TROLLFACE
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

igrao sam malo demo,čini se ok mp,dosta zahtjevan i treba se priviknut na stalno mijenjanje kloka i armora,ono treće nisam ni koristio

nekako mi je jedino sporo hodanje a kad se brzo trči onda ode brzo energija,ali sve u svemu mp je dosta dobar i nema kampiranja

mape su mi isto dobre

evo screenshota iz sp bete i demo iz mp

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Daj mi recite sa kojim program je najbolje snimati ingame? Bilo bi pozeljno da mi ti klipovi nisu rascjepkani u nekoliko dijelova (kao kod frapsa).

I zatim neki program ako je potrebno smanjit rezoluciju da ima neku razumnu velicinu pa da mogu uploadati na youtube?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Crysis 2

eo moj video emo boy zagreb mi je nick na stemu tak da se ne čudite i ko ce pogledat nek gleda u 1080p jel je ovo ostalo sranje 

Kaj Dinamo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Domi Zagreb kaže...

eo moj video emo boy zagreb mi je nick na stemu tak da se ne čudite i ko ce pogledat nek gleda u 1080p jel je ovo ostalo sranje

vrtis kameru ko oni pro likovi koji igraju CS  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
14 godina
protjeran
EZY-E kaže...
Domi Zagreb kaže...

vrtis kameru ko oni pro likovi koji igraju CS {#}

hahahaha kak si pogodio igram cs 1.6 i css vec 4-5 godina {#}

Kaj Dinamo?
17 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

Sa cime si snimao?

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice