Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 923.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crysis 2

Mislim općenito o tim nekim "promašajima" koji se nekim takvim megalomanima nebi smjeli desiti niti pod razno....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Odlična igra, još me više iznenadilo da mi radi sa ovom konfiguracijom i bez štekanja sa solidnim fpsom {#}

Battlefield Fan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Crysis 2
Gamer71 kaže...

Odlična igra, još me više iznenadilo da mi radi sa ovom konfiguracijom i bez štekanja sa solidnim fpsom {#}

Haha pa imamo skoro iste konfiguracije, prije je bila identična s tvojom ali sam ga nadogradio. Si to možda u HGSpotu kupio?  A na kojim postavkama igraš, ide bar na medium grafika?

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 15:04 (vrinho).
15 godina
neaktivan
vrinho kaže...
Gamer71 kaže...

Haha pa imamo skoro iste konfiguracije... Si to možda u HGSpotu kupio?  A na kojim postavkama igraš, ide bar na medium grafika?

Da... taj komp mi je još od onda kad nisam znao ni konfu složit kak spada. A grafika mi radi na low- medium, naravno uz AA AF isključeno {#}

Battlefield Fan!
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Na 1680x1050, na mojoj konfiguraciji vrti malo iznad 20 fps, što naravno nije nešto bajno niti ekstra glatko igranje, ali ni Warhead nije išao bolje. Vidi se da nije dovršena igra, i da još treba poliranja. Tako da ću ja obrisati ovo što sam skinuo, i pričekati cijelu verziju {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Riker kaže...

Na 1680x1050, na mojoj konfiguraciji vrti malo iznad 20 fps, što naravno nije nešto bajno niti ekstra glatko igranje, ali ni Warhead nije išao bolje. Vidi se da nije dovršena igra, i da još treba poliranja. Tako da ću ja obrisati ovo što sam skinuo, i pričekati cijelu verziju {#}

medium high ili very high posto po jacini imamo slican komp

haris771 (eu) LOL account
15 godina
neaktivan
EpicFailGuy kaže...
puno teksta

stavim shadows na o, ima sijena, stavim na 1 ima sijena

stavim HDRRendering na 0 ima HDRRendering, stavim na 1 HDRRendering.

tko tu koga?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

beta se slabo vrti na max postavkama sa 5850,i to dx9

kad stave dx11,teselaciju aa itd. opet će samo najskuplji gtx 580 vrtit kako spada

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Ali ovo je ipak beta. Zvuk je katastrofa, komande ne mozes (ja) promijenit, ... beta. Svakako cu skinut demo i odigrat posteno i 90% sam siguran da cu kupit igru.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
dokly kaže...

kod mene je neigrivo.. 15-30 fpsa na max lol

Sli neradi to znaš.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
dokly kaže...

kod mene je neigrivo.. 15-30 fpsa na max lol

Sli neradi to znaš.

neradi nis kako treba..   cekam demo ;))

15 godina
neaktivan
Crysis 2

wee, igro malo mp 25-30 fps na max :D

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dokly kaže...

neradi nis kako treba..   cekam demo ;))

Ma radi samo malko promijenis system CFG file

r_ShadersRemoteCompiler=1 stavis na 0

Tak je i meni bilo, prakticki neigrivo a sad ide ko podmazano

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Možda sam ja nešto krivo shvatio ali zar nije da su izbacili podršku za DX10? Odnosno DX9 & DX11 only? Možda se varam doduše.

Izgleda da nisu.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 20:30 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Heee...prvo se kupi Crysis 2,pa se onda po njegovim prohtjevima ide kupiti komp..Bolje ne može..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Sve nekako mislim,da nije slučajno procurijo Crysis.Malo da se ispipa puls igrača...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...

Sve nekako mislim,da nije slučajno procurijo Crysis.Malo da se ispipa puls igrača...

Sve je moguće, ali ne vjerujem. Ako netko još skida ovo izdanje, ili ako nije još zaigrao, neka ne misli da će igrati finalni proizvod. Daleko od toga.

16 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
Riker kaže...
AA-d00d kaže...

Meni su sve boje nekako ljubicaste-zelene, a nebo mi je crno{#}

Meni se u početku dešavalo da je površina vode sva u obliku crveno-crnih pločica {#}  A protivnici samo hrpa hodajućih kocaka, linija i sl... A da ne spominjem kako je teško postići da sve ide kako treba, tj. koji put se ne želi učitati, smrzne se i sl...

Meni na svakom loadingu freeza. Samo jos da uspijem MP upogonit i sve mi se cini da cu kupiti Crysis2, 1600x900 hardcore detalji ali navodno po novome je to tek medium, imam oko 35fps i sto je bitnije, nemam velikih dropova, vise-manje je fluidno od pocetka do kraja. Detalje ioanko mislim smanjiti posto mi ovo bljestavilo i 3.14zdarije samo smetaju.

na editoru postoje jos i veryhigh detalji (ima cak i postvake od xboxa i ps3-a )

animehr.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
AA-d00d kaže...
Riker kaže...
AA-d00d kaže...

Meni se u početku dešavalo da je površina vode sva u obliku crveno-crnih pločica {#}  A protivnici samo hrpa hodajućih kocaka, linija i sl... A da ne spominjem kako je teško postići da sve ide kako treba, tj. koji put se ne želi učitati, smrzne se i sl...

Meni na svakom loadingu freeza. Samo jos da uspijem MP upogonit i sve mi se cini da cu kupiti Crysis2, 1600x900 hardcore detalji ali navodno po novome je to tek medium, imam oko 35fps i sto je bitnije, nemam velikih dropova, vise-manje je fluidno od pocetka do kraja. Detalje ioanko mislim smanjiti posto mi ovo bljestavilo i 3.14zdarije samo smetaju.

na editoru postoje jos i veryhigh detalji (ima cak i postvake od xboxa i ps3-a )

kakva je razlika izmedu x360 i ps 3 detalja ;:D

17 godina
neaktivan
hari85 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
AA-d00d kaže...
Riker kaže...
AA-d00d kaže...

Meni se u početku dešavalo da je površina vode sva u obliku crveno-crnih pločica  {#}  A protivnici samo hrpa hodajućih kocaka, linija i sl... A da ne spominjem kako je teško postići da sve ide kako treba, tj. koji put se ne želi učitati, smrzne se i sl...

kakva je razlika izmedu x360 i ps 3 detalja ;:D

Xbox ima veci brightness =P

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
protjeran
Crysis 2

IGN je ovaj trailer postavio danas:

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 22:03 (Mentalist).
Moj PC  
8 0 hvala 13
16 godina
Crysis 2

Šta mislite oče li ovaj propust ili ti ga leak crysisa2 bete pokvarit prodaju.Ja mislim da neče jer ga još treba ispolirat da bi to bilo ono pravo.

7 DA
60 NE
koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

pitanje koliko je kampanja duga kao warhead ili prvi crysis ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dery kaže...

Šta mislite oče li ovaj propust ili ti ga leak crysisa2 bete pokvarit prodaju.Ja mislim da neče jer ga još treba ispolirat da bi to bilo ono pravo.

Evo reci cu na svojem primjeru. Ja definitivno kupujem, a 99% sam siguran da nisam isprobao tu leakanu verziju ne da ne bi kupio nego ne bi ni piraticu vjerovatno skinuo.

Oni koji su ovako-ionako htjeli skinuti piraticu bi skinuli, oni koji su htjeli kupiti bi ionako kupili, a oni koji su bas htjeli isprobati prije kupnje iz ciste znatizelje (kao ja) im je ovo dosta pomoglo pri odluci.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Evo ga opet... {#}

Gle, daj razmisli malo,  tko bi normalan sa imalo pameti zbog te bete odlučio ne kupiti igru? Nitko... Taj ju ionako nije niti mislio kupiti i sigurno će čekati pravi scene release... Ostali će kupiti, bez obzira na betu. Razmisli pa reci da nije tako... Beta čak niti ne sadrži sve alate, odnosno nisu funkcionalni, dakle niti modderi, niti pirati, niti ovi, niti oni... nitko nema koristi ali niti gubitka, tu je, i to je to, tko se hoće malo zabaviti, eto mu... Ali da će to utjecati na prodaju, iskreno, mislim da samo može pozitivno utjecati jer i oni koji su se bojali da im neće raditi igra kako spada, sada već rade pre-order...

3D Designer
16 godina
Crysis 2

Lol ova beta niš ne valja, nit moš odabrat custom postavke, a na Ati karticama freeza ko nigdje.

Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769

0 1 hvala 0
17 godina
Mentalist kaže...

IGN je ovaj trailer postavio danas:

Uf kak me nabrijao. Najbolji trailer za C2 dosad.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Znači (da zaključimo, i da se smirim {#}), kada izađe cijela igra, biti će moguće detaljnije urediti grafičke postavke (kao što se moglo u prethodniku), i igra će se ipak bolje vrtiti nego trenutačno beta? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

pitanje koliko je kampanja duga kao warhead ili prvi crysis ?

ehem #cough#

16 godina
Minoza kaže...
dery kaže...

Evo ga opet... {#}

Gle, daj razmisli malo,  tko bi normalan sa imalo pameti zbog te bete odlučio ne kupiti igru? Nitko... Taj ju ionako nije niti mislio kupiti i sigurno će čekati pravi scene release... Ostali će kupiti, bez obzira na betu. Razmisli pa reci da nije tako... Beta čak niti ne sadrži sve alate, odnosno nisu funkcionalni, dakle niti modderi, niti pirati, niti ovi, niti oni... nitko nema koristi ali niti gubitka, tu je, i to je to, tko se hoće malo zabaviti, eto mu... Ali da će to utjecati na prodaju, iskreno, mislim da samo može pozitivno utjecati jer i oni koji su se bojali da im neće raditi igra kako spada, sada već rade pre-order...

Pa zar nisi pročita moje mišljenje,čemu napad.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice