Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 925.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Crysis 2
Zvonimir Zubić kaže...

Onda ja vjerovatno osjetim trzaje ponekad jer mi je slab cpu (prema tvome).

Ne bih volio da to bude jer to Nvidia game.

Btw tko je sponzor ovaj put Krizi? AMD ili Nvidia?

Koju konfu imaš?

Hmm, ne vjerujem da Crytek stavlja "the way to be played" ili nešto od AMD-a/ATI-a...

Makar su prije par mjeseci prezentirali Cry3 engine sa ATI serijom 5000, na 3 monitora...

Al eto, kažem, meni radi SUPER i sa jednom 9800GTX 512Mb, sa jednom 4870HD 1GB i sa dvije u CF-u.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

Evo malo sličica sa 9800GTX.

S obzirom da je DX9 grafa, i da ima "samo" 512Mb, super se drži.

DX10

Jel netko probao sa hexa core-om igrat, jel koristi više od 4 jezgre?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
15 godina
Crysis 2

Meni na 1920*1080 ne pada ispod 25 fpsa na gamer postavkama. Inače igra mi radi tek od 3. levela...1 i 2 mi nisu radili...

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Don Kihoty kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Onda ja vjerovatno osjetim trzaje ponekad jer mi je slab cpu (prema tvome).

Ne bih volio da to bude jer to Nvidia game.

Btw tko je sponzor ovaj put Krizi? AMD ili Nvidia?

Koju konfu imaš?

Hmm, ne vjerujem da Crytek stavlja "the way to be played" ili nešto od AMD-a/ATI-a...

Makar su prije par mjeseci prezentirali Cry3 engine sa ATI serijom 5000, na 3 monitora...

Al eto, kažem, meni radi SUPER i sa jednom 9800GTX 512Mb, sa jednom 4870HD 1GB i sa dvije u CF-u.

Evo ti je pod Moj pc.

Ma nije sad nešto strašno, mislim da tu i nedovršenost igra svoju ulogu. Svejedno mislim uzeti novi cpu, jer čini mi se da ovaj ne može držati fps stabilnim (što je meni važno) iako je clockan uz pomoć Yasye.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Jel itko probo igrat sa šesterojezgrenim procesorom i dal koristi sve te jezgre?

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Zašto vam je Crysis tako dobra igra....

I zbog čega je tako dobro igriva (kako mogu pročitat)

trebaju mi vaši odgovori da vidim ocu li je nabavljat ili ne... jer još nisam igro nijedan Crysis..

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
Evo moj jako kratki resume.
Na mom PCu igra na 1920x1200 na Hardcore postavkama igra leti. Ne pada ispod 45 FPSa, a ide i do 62 u vecini slucajeva. Ako je ovo DX9 kao sta pise, onda je Crytek napravi odlican posao, jer igra stvarno dobro izgleda i ima izvrsne sjene. Konacno da igrac ima svoju sjenu, sto do sad nije bas bila cesta pojava u FPSovima. E, ja bi igru uzeo, jer inace sve originale imam, ali me nesto ubija i neznam hoce li to rijesiti. Naime, u Controls opcijama NEMA opcije za Invert Mouse, sto znaci da ja igru ne mogu igrat. Drugo, ja ne igram na WASD i na cak se na RMB krecem naprijed, no u BeTAi
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Nastavak: ... kad promijenim tipke, nista ne vrijedi i dalje se moram gibat na WASD i ostale default tipke. Jedino mi tipku Interact prepoznaje kao promijenjenu??? Ima li tko rjesenje za ovo? Nisam u .cfg-u pokusao mijenjat, no valjda ce uspjet ...
15 godina
neaktivan
sardax kaže...
Evo moj jako kratki resume.
Na mom PCu igra na 1920x1200 na Hardcore postavkama igra leti. Ne pada ispod 45 FPSa, a ide i do 62 u vecini slucajeva. Ako je ovo DX9 kao sta pise, onda je Crytek napravi odlican posao, jer igra stvarno dobro izgleda i ima izvrsne sjene. Konacno da igrac ima svoju sjenu, sto do sad nije bas bila cesta pojava u FPSovima. E, ja bi igru uzeo, jer inace sve originale imam, ali me nesto ubija i neznam hoce li to rijesiti. Naime, u Controls opcijama NEMA opcije za Invert Mouse, sto znaci da ja igru ne mogu igrat. Drugo, ja ne igram na WASD i na cak se na RMB krecem naprijed, no u BeTAi

invert mouse ima, mislim da je pod game opcijama siguran sam da sam vidio.

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
15 godina
Onda sam stvarno corav bokte xD
16 godina
neaktivan
DuMe kaže...

trebaju mi vaši odgovori da vidim ocu li je nabavljat ili ne... jer još nisam igro nijedan Crysis..

Dobar je iz par razloga, prvo što ti čim ga pokreneš upadne u oko jest vrhunska grafike ( jedinica i warhead se odvijaju u đungli ), zatim mogućnost korištenja nanosuita ( odjela koje pruža nekakve posebne "moći" tipa snaga, šit, brzina, nevidljivost ), mogućnost takticiranja zahvaljujući pogodnostima odjela...

U svakom slučaju, isplati je se isprobati, naročito prvi dio ( warhead je IMO dosta slabiji ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
DuMe kaže...

Probaj prvi dio pa sam prosudi sviđali ti se ili skini betu .

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Izgleda da sam ja jedini sa problemima sa performansama. Igra mi se vrti na 20 fps-a na mojoj konfi. Samo bi volio da se dodaju detaljnije opcije za poštimavanje grafike zato što je samo 3 stupnja smiješno. Nema opcija sa texture,sijene,detalje objekata,antialiasing,ssao, i ostalje đinđe minđe.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2
To je Nedovrsena BETA verzija igre,za sve dide mide Kupi igru kad izade
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...

pa da kupim i onda na kraju sve low i igra ide na 25 fps-a, ne hvala.

16 godina
Frentt kaže...

Izgleda da sam ja jedini sa problemima sa performansama. Igra mi se vrti na 20 fps-a na mojoj konfi. Samo bi volio da se dodaju detaljnije opcije za poštimavanje grafike zato što je samo 3 stupnja smiješno. Nema opcija sa texture,sijene,detalje objekata,antialiasing,ssao, i ostalje đinđe minđe.

Kad bi ima četvero jezgreni proc išlo bi to bolje,ovaj tvoj je preslab.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Erm, kako bi meni beta radila? Koliko se sjecam, Crysis sam igrao na medium postavkama i bilo je igrivo. Znam da je ovo nedovrsena verzija, ali mozda netko ima slicnu konfig..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
microman kaže...

kakve će bit još dide mide?

uglavnom probao sam igru na hardcore sa 5850 kloknutom na 1680x1050 i nisam dobio skok fps-a kakav sam očekivao,zna past do 30

inače takt procesora ne donosi ništa ili jako malo,najvažnija je grafička...grafika je odlična a pogotovo sjene...ni u jednoj igri ih nema toliko

igra se dosta oslanja na korištenje predmeta i bacanje,znači uzmeš bačvu,baciš je,pucaš i eksplodira,zatim recimo auto sa zgrade opališ "nogom" na protivnike

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
15 godina
Zato ce izaci DEMO u kojem ce se sve viditi i gdje ce se moc testirat postavke i odlucit svatko hoce li kupiti ili ne... Ovo je nedovrsena beta i kao takva nista nije mjerodavna.
16 godina
Crysis 2

U prvom crysisu procesor je dostas igrao ulogu, vjerojatno što nije podržava  više od 2 jezgre, jer sjećam se kada sam svog quada kloknuo sa 2,4 na 3,0 da je fps u multiplayeru bio strašno stabilniji i bilo je puno bolje igrati.

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...

uglavnom probao sam igru na hardcore sa 5850 kloknutom na 1680x1050 i nisam dobio skok fps-a kakav sam očekivao,zna past do 30

inače takt procesora ne donosi ništa ili jako malo,najvažnija je grafička...grafika je odlična a pogotovo sjene...ni u jednoj igri ih nema toliko

igra se dosta oslanja na korištenje predmeta i bacanje,znači uzmeš bačvu,baciš je,pucaš i eksplodira,zatim recimo auto sa zgrade opališ "nogom" na protivnike

E to mi se sviša, kao i one animcaije penjanja i slično. Nije kao u CODu i sličnim da lik nema tijela i po mogućnosti kada se penje po škalam ispred njega kakav m16....

A itako sam mako ovo s*anje od bete jer ma kakva god bila priča želim odigrat igru u punom sjaju, a ne da gubim teksture i da mi oružja prdeckaju.

I btw, mnogi kažu da igra uživa na 4ero jezgrenim procesorima

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 11:26 (doktor1).
17 godina
odjavljen
doktor1 kaže...
M4X kaže...

E to mi se sviša, kao i one animcaije penjanja i slično. Nije kao u CODu i sličnim da lik nema tijela i po mogućnosti kada se penje po škalam ispred njega kakav m16....

A itako sam mako ovo s*anje od bete jer ma kakva god bila priča želim odigrat igru u punom sjaju, a ne da gubim teksture i da mi oružja prdeckaju.

I btw, mnogi kažu da igra uživa na 4ero jezgrenim procesorima

e da,ima opcija u nanosuit,binoculars,to uključiš i možeš promatrat protivnike i gdje se nalaze oružja ili područja od interesa,tj. možeš/moraš razmislit na koji način ćeš ih napast

od novosti postoji i pucanje iz zaklona,npr. sagneš se ispod nekog auta ili zida i onda desna tipka miša i prophet se malo podigne i može pucat,uglavnom protivnici nisu glupi i idu prema tebi kad te vide...meni je igra teška i na najmanjoj težini

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 11:36 (M4X).
16 godina
Crysis 2

Sviđa mi se da je AI još poboljšan, mislim da će mi sada postati zanimljivo igrati na najtežoj razini. Ne toliko zbog same težine, nego zato što aliene nemožeš sa pištoljem jednim metkom u glavu skinuti kao koreance{#} 

Ali opet, ako igrate kao predator nema tog AI-a koji će vas nadmudriti, samo stalno mjenjati zaklone, koristiti cloak, i rokati jednog po jednog da drugi nemaju pojma. Koreacne je to izluđivalo i samo bi paničarili i pucali u prazno{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ako je neka utjeha Cryteku, igra je stvarno dobra, već sad je prijedlog za igru godine :) (meni)
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
17 godina
Mitch kaže...
Ako je neka utjeha Cryteku, igra je stvarno dobra, već sad je prijedlog za igru godine :) (meni)

Huh, Cevat je odahnuo, već lakše diše{#}

I'm just sayin'
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Kao što sam već napisao, igra me je ugodno iznenadila. Samo, nadam se da će finalna verzija biti barem malčice bolje optimizirana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
thuglife kaže...
DuMe kaže...

Dobar je iz par razloga, prvo što ti čim ga pokreneš upadne u oko jest vrhunska grafike ( jedinica i warhead se odvijaju u đungli ), zatim mogućnost korištenja nanosuita ( odjela koje pruža nekakve posebne "moći" tipa snaga, šit, brzina, nevidljivost ), mogućnost takticiranja zahvaljujući pogodnostima odjela...

U svakom slučaju, isplati je se isprobati, naročito prvi dio ( warhead je IMO dosta slabiji ).

i obavezno igrati na delta nivou težie,ostalo je varanje..Tek na delti je ono hiper-realno i zanimljivo...

17 godina
Crysis 2

Hm...ovo me sve podsjeća kako je recimo multiplayer na MW2 radio bez problema dok nisu rekli dosta (na službenim)... Sve je to politika i biznis i takvi novci o kojima mi svi tu skupa pojma nemamao!

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
doktor1 kaže...

Hm...ovo me sve podsjeća kako je recimo multiplayer na MW2 radio bez problema dok nisu rekli dosta (na službenim)... Sve je to politika i biznis i takvi novci o kojima mi svi tu skupa pojma nemamao!

pa bas i nije 

na mw2 se igralo na IW-netu sa igracima koji su kupili igri,a ovdje pirati igraju "offline" sami na verziji koja se ne spaja sa EA serverima i oni tu nemogu rec dosta

animehr.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice