Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.188
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
Cheezl kaže...

Ma igrica mi se cini savrsena... sam da bude, kak kazu da ce bit, bolje optimizirana od jedinice.

Htio bi sa mojim pc-jem igrati sve na high-aa 2x i vise od 40 fpsa

Ako misliš igrati u DX11 modu, unaprijed ti garantiram da možeš zaboraviti na 30+ FPS-a.

Mi sa High end DX11 grafama možemo samo molit Boga da bude barem mrvicu brži od Metro-a, al sasvim sigurno možeš očekivat nešt u tom rangu

I'll be back
17 godina
protjeran

Moć ću i ja sa slabijom od vas DX11 HD5850.Sramim se Mogu M2033 na 25FPS pa ću valjda i krizu 2.

Makar i bez AAX8, AFX16 samo da ide Very High/Enthusiast ili kako se več bude zvao.

free speech for the dumbxD
16 godina
Crysis 2

Pogledajte na 1:33 ono krckanje zvuka kada je procesor slab ko kad sam ja imao 4000+ sa hd4670 sve medium/low i krckalo je tak i trzalo se,a kada sam stavio quad islo je dobro sve al bez krcanja,ko zna sta su koristili,koji proc da je moglo ovako krckat.Sve u svemu igra iz ovog trailera gore izgleda mrak.

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Fake_Alert kaže...

Pogledajte na 1:33 ono krckanje zvuka kada je procesor slab ko kad sam ja imao 4000+ sa hd4670 sve medium/low i krckalo je tak i trzalo se,a kada sam stavio quad islo je dobro sve al bez krcanja,ko zna sta su koristili,koji proc da je moglo ovako krckat.Sve u svemu igra iz ovog trailera gore izgleda mrak.

Sigurno Core i7 980X na nekih 4Ghz sa 12GB RAM, i 2xGTX480....

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

ko zna sta su koristili

Najvjerojatnije je gameplay sa konzola zato što osim osrednje grafike, sama kontrola je dosta usporena i jednolična, kao da se igra gamepadom.

16 godina
new kaže...

Najvjerojatnije je gameplay sa konzola zato što osim osrednje grafike, sama kontrola je dosta usporena i jednolična, kao da se igra gamepadom.

Pa još nisu niti jedan screen pokazali na pc-u, tako da sve trailere što vidite su vam sa konzola. Mi na pc-u tek ćemo saznati kakve mašine će trebati i kolika će razlika biti naspram konzola, ja bi volio da bude velika, ali vjerujem da neće biti.

Stoja
16 godina
protjeran
new kaže...
Fake_Alert kaže...

ko zna sta su koristili

Grafika je dobra, možda i odlična, a ne osrednja. Nema veze što je na konzolama.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
16 godina
Crysis 2

Mycrysis je back onlineOsmijeh Dakle svi koji ste već registrirani, samim ulogiranjem ulazite u bubanj za dobivanje beta keyeva, a oni koji nisu, imaju nekih 2 tjedna da to učine. Također svi koji su ulogirali/registrirali u tom roku dobit će neki novi C2 screenshot tko još nitko nije vidio, a na forumu će imati posebnu značkicu da se zna da su oni prvi bili na sajtuSmijeh

Jedini je bed što je stranica dosta spora, i raznih bugova, pa negubite živce zbog togaNamigiva

Također, svi koji hoće mogu već sada preordati crysis 2 na game.co.uk za pc dođe 30 funti a za konzole 10 funti više.

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 12:06 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
epic kaže...
new kaže...
Fake_Alert kaže...

ko zna sta su koristili

Grafika je dobra, možda i odlična, a ne osrednja. Nema veze što je na konzolama.

Znam da je u razgovoru sa novinarom (ne sjećam mu se imena, glavni programer ili tako nešto) rekao da im je cilj bio dočarati (koliko je to sa tehničke strane moguće) tu ljepotu engine-a na konzolama. Zaista, na prvi pogled odmah se vidi da je to Cryengine (3) ali srezan u nekim stvarima, od "konzolaškog" blura do view i draw distance-a. U usporedbi sa Crysis 1 na max postavkama, ovo izgleda osrednje, možda kao Medium-High u Crysis. Okoliš je takav kakav je pa malo prikriva to ali i dalje tu fali ta "čistina" i taj "Enthusiast" element. Vjerujem da će to biti DX11 na PC-u, a kako će raditi, ne znam, ali nakon iskustva sa M2033 sve se bojim kako bi moglo raditi...

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 12:21 (Minoza).
16 godina
protjeran
Crysis 2
colonel claypool's bucket of bernie brains
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 16:35 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
4 0 hvala 5
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

Nikakve koristi,mogli su jos manju rezu stavit, mogli su logo prek cijele slike nabacit...Po meni,to mi se bas i sad neisplati gledat te silne SSove i videice pune efekata dodanih i programima,ja gledam samo gotov rad i gotovo,kad dode na ps3,xbox, PC i kad svane video na you tube ja gledam...

I'm a weapon that fires Lyrical projectiles with no mercy I'm cold blooded like reptiles
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Nikakve koristi,mogli su jos manju rezu stavit, mogli su logo prek cijele slike nabacit...Po meni,to mi se bas i sad neisplati gledat te silne SSove i videice pune efekata dodanih i programima,ja gledam samo gotov rad i gotovo,kad dode na ps3,xbox, PC i kad svane video na you tube ja gledam...

Ali čak i ove slike odaju ponešto. Pogledaj npr. na zadnjoj slici one ventilatore, vrlo zablurana tekstura, a nije motion blur (pogledaj objekte u daljini). Proces izmjenjivanja modela sličnim ali jednostavnijim sa lošijom teksturom kada se igrač nalazi na određenoj udaljenosti (LOD) od tog objekta, dx11 ovo (obično) donekle uklanja za neke objekte. Ono što me (neugodno) iznenadilo je da se tako "rano" (blizu) pojavljuje tako ružan model, rekao bih da je to jedno od ograničenja na konzolama. Doduše možda sam u krivu.

Također na 3. slici sam primijetio da nema uopće dobrih starih sunčevih zraka iako je nekolicina objekata u sceni izložena direktnom suncu. U tech demou sam vidio te zrake, čak su se hvalili da su ih poboljšali. Možda na nekoj od konzola toga neće biti?

3D Designer, www.mrcine.org, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 19:59 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ali čak i ove slike odaju ponešto. Pogledaj npr. na zadnjoj slici one ventilatore, vrlo zablurana tekstura, a nije motion blur (pogledaj objekte u daljini). Proces izmjenjivanja modela sličnim ali jednostavnijim sa lošijom teksturom kada se igrač nalazi na određenoj udaljenosti (LOD) od tog objekta, dx11 ovo donekle uklanja za neke objekte. Ono što me (neugodno) iznenadilo je da se tako "rano" (blizu) pojavljuje tako ružan model, rekao bih da je to jedno od ograničenja na konzolama. Doduše možda sam u krivu.

Istina.

Doduše i sam CryTek je rekao da sad prvo pokazuju slike sa konzola, jer je ljude lakše wow-ati od dna prema gore, tj. od lošije grafike (konzole) prema boljoj (PiSi).

http://playfire.com/gamersurvey/313438373531
16 godina
Crysis 2

Bilo bi lijepo da nas kasnije crytek zapljusne sadržajem sa pc-a i da svi popadamo sa stolica kad to vidimo. Ali sigurno ćemo svi pasti kad budemo vidjeli kakva konfa bude trebala za 100% max detalje, sigurno na razini metroa...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Minoza kaže...

Znam da je u razgovoru sa novinarom (ne sjećam mu se imena, glavni programer ili tako nešto) rekao da im je cilj bio dočarati (koliko je to sa tehničke strane moguće) tu ljepotu engine-a na konzolama. Zaista, na prvi pogled odmah se vidi da je to Cryengine (3) ali srezan u nekim stvarima, od "konzolaškog" blura do view i draw distance-a. U usporedbi sa Crysis 1 na max postavkama, ovo izgleda osrednje, možda kao Medium-High u Crysis. Okoliš je takav kakav je pa malo prikriva to ali i dalje tu fali ta "čistina" i taj "Enthusiast" element. Vjerujem da će to biti DX11 na PC-u, a kako će raditi, ne znam, ali nakon iskustva sa M2033 sve se bojim kako bi moglo raditi...

Neće biti sigurno kao Crysis 2 na PC-u, ali to da je med-high Crysis-a 1 je baljezganje.

Can I Bus? The Shit Is In My Blood I'm Blessed... Outside The Bones But Inside The Flash.
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Bilo bi lijepo da nas kasnije crytek zapljusne sadržajem sa pc-a i da svi popadamo sa stolica kad to vidimo. Ali sigurno ćemo svi pasti kad budemo vidjeli kakva konfa bude trebala za 100% max detalje, sigurno na razini metroa...

Stoja strpi se. Znaš kak se kaže: Šećer na kraju..

Grafika če sigurno rulati na PC-u i u to uopšte nema sumnje.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
Stoja kaže...

U to nesumnjam.Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
16 godina
microman kaže...

Ne da sam strpljiv, nego već sad su spremljeni novci za samu igru, a špara se za novu grafu i monitor, čak bi volio kad bi igra izašla par mjeseci kasnije, jer govore da bi ati 6xxx serija trebala izaći početkom 2011. pa da odmah upiknem top ponude i uživam u svim detaljimaOsmijeh

Stoja
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ne da sam strpljiv, nego već sad su spremljeni novci za samu igru, a špara se za novu grafu i monitor, čak bi volio kad bi igra izašla par mjeseci kasnije, jer govore da bi ati 6xxx serija trebala izaći početkom 2011. pa da odmah upiknem top ponude i uživam u svim detaljimaOsmijeh

Kaj si lud?

Nemoj coprati da stvarno nebu tak. Ja sam osiguran sa GTX470,a sad bi bilo pretijerano da ona nemože durat na najvišim postavkama, uostalom mislim da če Crytekov Engine biti bolje optimiziran od THQ-ovog koji je dobrim djelom Ttemelljen na STALKER-ovom engineu.

I'll be back
15 godina
neaktivan
epic kaže...

Neće biti sigurno kao Crysis 2 na PC-u, ali to da je med-high Crysis-a 1 je baljezganje.

Moguće da sam pretjerao, nemoj me krivo shvatiti, ovo generalno bolje izgleda nego Crysis 1 na mid-high postavkama ali pritom sam najviše mislio na taj view i draw distance koji je zbilja katastrofalan, a mogao si to vidjeti još u prvim tech demo snimkama. Ima tu puno sitnica, npr FPS sjena koji je prepolovljen u odnosu na FPS igre, teksture niže rezolucije i tako to... Ne tvrdim da ovo loše izgleda ali na PC-u očekujem puno više, pogotovo po pitanju navedenih detalja.

Ispričavam se za baljezganje, nije mi bila namjera Osmijeh

A i da se ne koncentriram samo na grafiku, očekujem i puno akcije te dobru priču. To iskustvo bi trebalo biti više manje jednako na svim platformama bez obzira na grafiku.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 21:10 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Ima tu puno sitnica, npr FPS sjena koji je prepolovljen u odnosu na FPS igre,

Na novom gameplay footageu (onaj sa gametrailersa) sjena ima isti FPS kao i igra.

Barem što se tiče aliena, pogledaj kad hodaju.

Na ovom linku, na 1:40.

16 godina
protjeran
Crysis 2

uskoro je EA e3 (za 1 sat) i trebalo bi bit nesto od crysisa 

link nemogu dati jer se gametrailers srusio :(

colonel claypool's bucket of bernie brains
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator

Meni radi gametrailers.....

http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
16 godina
protjeran
pirat kaže...

Meni radi gametrailers.....

evo sad i meni 

rising
15 godina
neaktivan
calypso kaže...

Na novom gameplay footageu (onaj sa gametrailersa) sjena ima isti FPS kao i igra.

Barem što se tiče aliena, pogledaj kad hodaju.

Na ovom linku, na 1:40.

Možda je to slučaj samo sa nekim objektima, ne znam. A možda je to bilo samo u ranoj fazi. Iskreno, nije mi niti toliko važno, ja igram na PC-u i ono što očekujem su sati i sati zabave! Smijeh

Igrao sam ja i Crysis 1 na skromnim postavkama pa mi nije bio ništa manje zabavan Cool

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Možda je to slučaj samo sa nekim objektima, ne znam. A možda je to bilo samo u ranoj fazi. Iskreno, nije mi niti toliko važno, ja igram na PC-u i ono što očekujem su sati i sati zabave! Smijeh
Igrao sam ja i Crysis 1 na skromnim postavkama pa mi nije bio ništa manje zabavan Cool

Amen to that.

16 godina
protjeran
Crysis 2

nadam se da ce bit sandbox editor jer ja sam se sa njim vise igrao nego sa igrom

zamisli kakav grad mozes sa tim napravit ,ako ce bit jak ko editor iz prve igre

rising
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 22:21 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Hmm ni meni ne radi gametrailers.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Ja ću biti presretan da sva ona fizika bude u multiplayeru: da možete izbiti tipa kroz staklo da recimo za nekim rocket launcherom ili granatom odvalite komad zgrade koji može pasti na protivnika i ubiti ga/ozljediti, da meci prolaze kroz određene materijale, a bilo bi fora kad bi bila Co-op kampanja(ili barem MP mod) gdje se ekipa u nano-odijelima brani od invazije aliena i svih ostalih, da nije baš stalno borba između nas. I također moraju napraviti da sve mape u multiplayeru po defaultu imaju promjenu dana i noći, i noći moraju biti puno tamnije da nightvision ima smisla, to bi onda bilo potpuno novo iskustvo u igranju...

Stoja
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja ću biti presretan da sva ona fizika bude u multiplayeru: da možete izbiti tipa kroz staklo da recimo za nekim rocket launcherom ili granatom odvalite komad zgrade koji može pasti na protivnika i ubiti ga/ozljediti, da meci prolaze kroz određene materijale, a bilo bi fora kad bi bila Co-op kampanja(ili barem MP mod) gdje se ekipa u nano-odijelima brani od invazije aliena i svih ostalih, da nije baš stalno borba između nas. I također moraju napraviti da sve mape u multiplayeru po defaultu imaju promjenu dana i noći, i noći moraju biti puno tamnije da nightvision ima smisla, to bi onda bilo potpuno novo iskustvo u igranju...

I neke nove modove.

Power Struggle mi je zakon, nadam se da će on ostati, ali i da će i još novih dodati.

Npr. Capture the chicken bi bio dobar mod. Belji se

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice