Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.214
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2

nekakav gameplay trailer ce biti za 2 dana barem tako GT kaze na naslovnoj stranici te u svom promo videu

http://www.gametrailers.com/

http://www.gametrailers.com/video/episode-314-gametrailers-tv/100791

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 19:43 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 3
17 godina
Crysis 2

JEDVA ČEKAM!!!

Sjećam se onog trailera za crysis dx10 vs dx9 u šumi onoj, ta mapa ima za skinut zove se gdc06 ili tak nešt i awesome je.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Crysis 2
TopForumaš kaže...

nekakav gameplay trailer ce biti za 2 dana barem tako GT kaze na naslovnoj stranici te u svom promo videu

http://www.gametrailers.com/

Znači po tome bi Crysis 2 Gameplay Debut trebao biti sutra u 10.00, zar ne?

Ovo je slikano oko 15:27 Ovo je slikano oko 15:27
If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo novi kratki trailer

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-crysis-2/100957

Ali mislim da to nije taj Gameplay Debut, jer se ne pokazuje niš gameplay-a.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za 4 min izlazi  gameplay .. valjda .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
protjeran

Ajd postaj kad izađe. Ja neam link kod sebe..

:\

Check back in 5 minsxD

free speech for the dumbxD
17 godina
neaktivan

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/94&ch=1&sd=0?ep=94&ch=1&sd=0

Prva dva dijel govore  o Crysisu a ostali o drugim igrama .

Dobro nema šta ali.... vidjet ćemo .

New York fakat lijepo, detaljno i nakrcano izgleda.

Nano dodjelo ima iste moći  s malo dodataka.

No to je po meni i  dobro kaj su ih ostavili.

Ako ništa od priče nebude bude tu grafika i gameplay .

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 10:17 (WItcher).
15 godina
odjavljen

Grafika je najbolja do sada definitivno. Fizika takoder extra!

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Mafia  2 vs Crysis 2 ali s  uključenim nvidia physxom .

Nebu mogo terati ni Bog .

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 10:27 (WItcher).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/94&ch=1&sd=0?ep=94&ch=1&sd=0

1.) Prva dva dijel govore  o Crysisu a ostali o drugim igrama .

2.) Nano dodjelo ima iste moći  s malo dodataka.

1.) Kasnije opet govore o Crysisu.

2.) Nano odijelo ima 2 glavne moći (Stealth i Armour) na koje se može nadodati jedna od 2 "sporedne" moći (Power i Tactics).

EDIT: Inače, video je super i pokazuje dosta gameplaya i super izgleda.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.6.2010 10:35 (calypso).
16 godina
protjeran
Crysis 2
colonel claypool's bucket of bernie brains
Moj PC  
1 1 hvala 2
17 godina
protjeran

Pa ovako prvi dojam snimki gameplaya govori da je grafika nešto naprednija iako malčice poboljšana detaljistički. Sve u svemu primijeti se pomak sa DX10.1 na DX11. Ako mi je to to onako od oka vizuelno..

Inače ovaj trend ide prema gradskoj džungli iz divlje džungle kao i kod COD-ova u Modern Warfare što mi se ne sviđa. Grafički je ljepše obraditi te gledat prirodu nego NY City, ali mislim da nastavak krize neće biti razočaranje ni po grafici, ni po gameplayu, a niti po story.

Samo da još ne bude HW gladnija od prvog dijela i nek im minimum bude nekakav Athlon II Dual Core i HD5750 512 pa udri brigu na veselja.

Ne treba mi još jedan Metro 2033 sa DX11 koji onda ne vrijedi ni pišljiva boba ako trebaš i7 i GTX480 od 4500 kuna da biš Igrao kad si je već platio.

16 godina
Crysis 2

I opet ni riječi o multiplayeruPlač Kako im nije jasno da dobra priča ne prodaje igru, koliko dobar multiplayer. Čim samo o priči govore barem oni na pc-u je če onda zbog toga i igrati, i onda nema potrebe za originalom. Ali po ovome što izgleda, više sam nego zadovoljan, samo što nisu ništa pokazali što se tiče HUD-a ni kako se mjenjaju funkcije nanosuita. I nisam ni skužio koje su modove pokazali osim stealth armor i power, a što je sa onim tactic modom?

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Stoja kaže...

I opet ni riječi o multiplayeruPlač Kako im nije jasno da dobra priča ne prodaje igru, koliko dobar multiplayer. Čim samo o priči govore barem oni na pc-u je če onda zbog toga i igrati, i onda nema potrebe za originalom. Ali po ovome što izgleda, više sam nego zadovoljan, samo što nisu ništa pokazali što se tiče HUD-a ni kako se mjenjaju funkcije nanosuita. I nisam ni skužio koje su modove pokazali osim stealth armor i power, a što je sa onim tactic modom?

polako... sto ako sve pokazu u jednom videu? nema smislaOsmijeh

BC2 nick: herro Ray
16 godina
Crysis 2
Sve mi to jasno, ali kad godje bio bilo kakav intervju samo su o singleplayeru govorili, pocinje me biti strah da li ce multiplayera uopce i biti :/
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

crysisu 2 mp nije u interesu

ono sto ce ga prodat bit ce grafika

konzolasi hoce tu grafiku i radi toga ce i kupit

također mp pada u vodu radi CoD BO i MoH-a jer ce se te igre upravo kupit samo radi mp

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TopForumaš kaže...

crysisu 2 mp nije u interesu

ono sto ce ga prodat bit ce grafika

konzolasi hoce tu grafiku i radi toga ce i kupit

također mp pada u vodu radi CoD BO i MoH-a jer ce se te igre upravo kupit samo radi mp

Ali i dalje da žele bi mogli napraviti izvrstan multiplayer, pogotovo sada kada su još uveli i customiziranje nanosuita. I kad bi igru takvu napravili i samo o multiplayeru i pričali, sigurno bi isto postigla uspjeh, isto kao što i BC2 i MW2 su najviše na mp ciljali i napravili velike hitove. Jer opet gledano i cod i bf su zajedno nebo i zemlja naprema multiplayeru crysisa, pa se čak i ona širina i ogromne mape BC2 čine dosta linearnima naprema crysisu. Pogotovo sad kad će radnja biti više urbana, puno bolje za izvlačenje maximuma iz odijela, uostalom i većina mapa iz multiplayera bile su u urbanim područjima a manje u đungli i slično. Jer ipak je veći gušt skakati preko krovova i raditi razne akrobacije, dok u đungli nemožeš se pentrat po drvećuBelji se

Stoja
17 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

Pa to je bilo u onom gore...

Jel itko primjetio lignje tj. prave aliene na leđima onih "terminatora" osim mene?

Primjetio sam dosta toga, ali najviše mi se sviđa kombiniranje moći nanosuita i ak sam dobro čuo moći ćemo nadograđivat "core of nanosuit" po svojim željama te ak se sjećate u Crysis 1 i warhead ste sa F gumbom mogli samo uhvatit koreanca,aliena za vrat i bacit ga, ovdje sam vidio da se lik prišuljao jednome iza leđa i slomio mu vrat, a nadam se i da pri pucanju se neisključuje nevidljivost kao u C1.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pa to je bilo u onom gore...

Jel itko primjetio lignje tj. prave aliene na leđima onih "terminatora" osim mene?

Primjetio sam dosta toga, ali najviše mi se sviđa kombiniranje moći nanosuita i ak sam dobro čuo moći ćemo nadograđivat "core of nanosuit" po svojim željama te ak se sjećate u Crysis 1 i warhead ste sa F gumbom mogli samo uhvatit koreanca,aliena za vrat i bacit ga, ovdje sam vidio da se lik prišuljao jednome iza leđa i slomio mu vrat, a nadam se i da pri pucanju se neisključuje nevidljivost kao u C1.

I ja sam primjetio lignje.

Da, to su i prije bili rekli, da će igrači moći nadograđivati Nanosuit da paše njihovom stilu igre.

Ovo za lomljenje vrata, očito će biti takvih animacija u igri. Čak će biti i različita animacija za reload, ako smo u stealth modu.

Čini mi se da pucanje isključuje nevidljivost, jer u videu u jednom trenutku vidimo da je lik u Stealthu i pucne snajperom i Stealth mu se makne.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

http://crotrailers.co.cc/2010/06/05/crysis-2-gt-tv-gameplay/

evo puni gameplay video,dosadni djelovi su izrezani

Cro trailers :)

1 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ako je ovo grafika kakvas če biti na konzolama onda je odlična, a ako je na PC-u onda je onak, nekažem da nije odlična, ali nije kolko sam očekivaoIzlanuo se

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Crysis 2
colonel claypool's bucket of bernie brains
Moj PC  
2 0 hvala 6
16 godina
hrvatskafarkasevec kaže...

Uf, sutra u podne moram kako god znam i umijem moram se ulogirati na sajt, kamo sreće da upiknem betu za C2Bogataš Čekaj, znači stranica je i dalje mycrysis.com, samo rade neke preinake?

Stoja
15 godina
neaktivan

Evo nešto o sistem requrements, bolja grafika nego u prvom dijelu, a manja zahtjevnost. Zvuči predobro da bi bilo istinito

16 godina
Crysis 2

Evo gamespot ima anketu da vide koja je od najavljenih igara najiščekivanija te možete dodati glas, za moj sigurno znate di je otišaoNevinašce

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

LOL tu sam već glasovao 5 puta, svaki put za crysis 2 heh.

Crysis vodi s 11%, nadam se da će tako i ostat ili se vodstvo povećat do kraja glasovanja.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr | BOŽE ČUVAJ HRVATSKU, MOJ DRAGI DOM | Downloading only High Definiton
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 4
17 godina
protjeran

BeautyCool

Jedino mi smeta malo mutna grafika. Valjda je to sa konzole. Samo da mi bude bolje na PC-ju jer sam Crysis samo zbog toga zavolio-kupio bio mi brat, ustvari ja samo on dao pare za igru, a ja igrao prvi puta jer je ok shooter, poslije se zapalio na grafiku pa sam btw baš negdje onda i apgrejdao grafu (Moj PC) lijepo clockao mašinu CPU-GPU i drugi put tjerao sve na very high i AA+AF preko 30 FPS-ova da se malo uživimSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 12:38 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma igrica mi se cini savrsena... sam da bude, kak kazu da ce bit, bolje optimizirana od jedinice.

Htio bi sa mojim pc-jem igrati sve na high-aa 2x i vise od 40 fpsa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TopForumaš kaže...

Pa to sam već gledao samo pod drugim nazivom i sa komentarima!?

E sada sam tek primjetio, na 00:29 se vidi kako metak prođe kroz zid. To mi je falilo u svim igrama nakon prelaska COD-a 4.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice