Evo jedan dosad ne viđeni screenshot :))) ...Hmmm loooking jeb.... dobro :)
http://img3.sector.sk/files/novinky/2011-3-20-19-23-60/pict-236.jpg
Moš mislit. To je animacija - to nećeš vidjeti u igri.
Evo jedan dosad ne viđeni screenshot :))) ...Hmmm loooking jeb.... dobro :)
http://img3.sector.sk/files/novinky/2011-3-20-19-23-60/pict-236.jpg
Moš mislit. To je animacija - to nećeš vidjeti u igri.
Igra je maloprije poslana sa game.co.uk i valjda ce doci ovaj tjedan :)
Ma kakav pirat? U taj Clonedvd upišeš svoj cd key i aktiviraš ga nakon instalacije i to je to, imaš legalni crysis. 100 puta bolje nego imati onaj glupavi download manager na kompu.
Ja isto razmišljam o ovome ali dali se moram bojati kakvih sankcija? Nemojte me odmah napasti samo pitam
Još nema cracka, ali DVD MULTI9 je dostupan. Dobar način za preload. :)
Ma dobar nacin za potpuni uzitak, je8es te kopije cod multiplayera.
Crack je već dostupan.
Skidam je s torrenta iako sam kupio key na base-host, ne da mi se čekati do petka...pod uvjetom da se skine do petka , toliko o brzini
Da mi je čuti neko suvislo objašnjenje zašto u Europi izlazi 3 dana kasnije. Zašto ne izađe isti dan ili u Americi tri dana kasnije? Koja sranja...
Nema rasprave o crackovima ;) Svi znamo da su nam susjedi brzi...
Uglavnom, vratite se na raspravu o IGRI a ne o tome odakle ju skidate :)
Javit ću vam se u vezi klana sutra kada sve razradim...
12 | Kupio original |
---|---|
5 | Kupujem ga kada izađe |
11 | Neću ga tako skoro kupiti |
26 | Neću ga uopće kupiti |
Da mi je čuti neko suvislo objašnjenje zašto u Europi izlazi 3 dana kasnije. Zašto ne izađe isti dan ili u Americi tri dana kasnije? Koja sranja...
Distribucija medija?
Što se tiče "klana" ja bi osobno volio nositi BUG tag pa da igramo kao ekipa s foruma.
Distribucija medija?
Što se tiče "klana" ja bi osobno volio nositi BUG tag pa da igramo kao ekipa s foruma.
Naravno da će to biti tag ;) Sutra ću ili još večeras otvoriti temu pa ćemo se tamo oko svega dogovarati da ne spammamo ovdje.
Distribucija medija?
da to sam mu i ja rekao:D, nešto u tom stilu..bugovci ili bug ili tako nešto:D
Ja nemam namjeru kupiti igru dok ne vidim DX11 sliku i barem kvalitetu okoliša i grafike kao u C1.
Ja nemam namjeru kupiti igru dok ne vidim DX11 sliku i barem kvalitetu okoliša i grafike kao u C1.
Tebi je do grafike ili gameplaya?
po ovom sto je napiso vidi se da je do grafike . hehe
Nenenenene kupio sam slucajno 2 komada crysis 2 :((((((((((((((((((((
Tko hoce da mu prodam nek javi na pm
Aaaa glupi shopto.net!!!!!!!!!!
Nije ni čudo da od većine novijih igara od kojih očekujemo puno dobijemo drek jer je nekima važnija grafika a ne gameplay. A je toliko bitno a vidiš dlake u nečijem nosu. U pravoj igri pamti se gameplay a ne grafika
Ako je tko zainteresiran za Crysis 2 Limited Edition!
pa kad se vec tolko bahate sa grafikom barem da ona bude na razini te bahatosti
šareni artikal
btw zasad odlične ocjene za igru
Hay ljudi. Crysis 2 je izašao, kao i recenzije... Zanima me koje grafičke opcije postoje na PC-u? Kao u beti ili?
I osim toga, grafika je DIO gameplaya. Nema destrukcije, igra je skučenija i linearnija od prve... meni se taj konzolitis ne sviđa. Nisam kupio Dragon Age 2 iako sam ima pre-order, nisam kupio Crysis 2 iako sam imao preorder. Jednostavno - neću. Uštedio sam 600kn, što mi je 7 jumbo pizza.
I osim toga, grafika je DIO gameplaya. Nema destrukcije, igra je skučenija i linearnija od prve... meni se taj konzolitis ne sviđa. Nisam kupio Dragon Age 2 iako sam ima pre-order, nisam kupio Crysis 2 iako sam imao preorder. Jednostavno - neću. Uštedio sam 600kn, što mi je 7 jumbo pizza.
Ovdje kod nas Jumbo pizza na akciji 30 kn dakle 20 komada buraz :)
Ovdje kod nas Jumbo pizza na akciji 30 kn dakle 20 komada buraz :)
Ma gdje to? Ovdje je 85.
Gledo neki video od nvidije TOP SECRET neko iznenađenje kaže tip da su dvije godine radili na tome,riješ je o gtx 590 ali ima još nešto šta bi se trebalo doznat
24.3 kad se lansira kartica i da crysis 2 je prikazan na monitoru tako da bi to možda mogo bit neki patch za dx11 jer gtx 590 nisu radili 2 godine vidjet ćemo
za dva dana jer ako ovako ostane igra je odlična I super izgleda na konzolama ali za hardcore pc igrače u tehnološkom smislu je FAIL
Da li mi netko tko posjeduje beta verziju igre moze reci verziju od Crysis2.exe filea (desni klik->Properties->Version)?
Gledo neki video od nvidije TOP SECRET neko iznenađenje kaže tip da su dvije godine radili na tome,riješ je o gtx 590 ali ima još nešto šta bi se trebalo doznat
24.3 kad se lansira kartica i da crysis 2 je prikazan na monitoru tako da bi to možda mogo bit neki patch za dx11 jer gtx 590 nisu radili 2 godine vidjet ćemo
za dva dana jer ako ovako ostane igra je odlična I super izgleda na konzolama ali za hardcore pc igrače u tehnološkom smislu je FAIL
gdje si to vidio daj link
Igra je izasla i po forumima ekipa kaze da je isto ko i demo.
Nema grafickih postavki nego one 3 opcije i to je to.
Igru su odgodili 4 mjeseca, zasto?
Te price o igrivosti mi ne drze vodu, pa trademark Krize je grafika, ovo je igra koja je trebala postaviti nove standarde.
Ja sam mislio da ce biti i grafika i fizika i igrivost, da ce igra pomest sve, a ovo je daleko od toga.
Nekima se svida i to je isto ok ako im je zabavno, meni zabavno nije nazalost.