Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.710
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crysis 2

Cloack mi je jedino dobar kada trebam doći do onih snajperista u kućici pa ih sve pokoljem i kada treba držati crash site.

Najžešći su mi cloackeri misle da ih nevidim, a imam cijelo vrijeme uključen nanovision. To su scene za krepat, lik se čučeći šulja prema meni, a ja gledam u njega i krepavam od smijeha i onda ga ubijem.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Maa čekaj kada budemo igrali partiju pa ti napravim stealth kill, pa ćemo vidjeti tko će se smijati{#} Čekaj samo da razvijem modul za cloak da mi manje energije troši{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Crysis 2

kad je skines pogledaj u desni gornji kut,,pise ti dx9,,tako znamo :) i igra je neoptimizirana ajme u demu,,a sad sta ce bit nadalje,,valjda ce bit bolje

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 11:47 (zoharbizo).
17 godina
Stoja kaže...

Maa čekaj kada budemo igrali partiju pa ti napravim stealth kill, pa ćemo vidjeti tko će se smijati{#}  Čekaj samo da razvijem modul za cloak da mi manje energije troši{#}

Dream on...

zoharbizo kaže...

kad je skines pogledaj u desni gornji kut,,pise ti dx9,,tako znamo :) i igra je neoptimizirana ajme u demu,,a sad sta ce bit nadalje,,valjda ce bit bolje

Neoptimizirana?

Vrti se ko luda. 60 fps-a na hardcore, duplo više nego u crysis 1 imam fps-a.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 11:49 (Hyperion).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Normalno da je kad je port s konzola jebote :D.

Cekaj cijelu igru pa ces vidjet kakva ce grafika biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BMK kaže...

Normalno da je kad je port s konzola jebote :D.

Cekaj cijelu igru pa ces vidjet kakva ce grafika biti.

Ista će biti. Tek sa patchem dolazi DX11 za kojeg sumnjam da će išta promjeniti.

14 godina

kad je crysis 1 izasa a kada crysis 2?? 60 fps a imas konfu ajme,,,nije optimizirana,,to je moje misljenje

15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Meni nista ne pise,:/jel postoji neki drugi nacin da provjerim?

14 godina

nemoze ti ne pisat,,,svima pise tebi ne XDD a skini neku drugu verziju,,,neznan ni sam kako ti moze nepisat

15 godina
neaktivan
Crysis 2

igram igru e... preje**na

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

i zato si morao jos jednu temu otvorit?

Jel mozda nema dosta o crysisu 2?

ajd jos par nek se nade

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina
neaktivan
Mr.Croatian100 kaže...

kako radi na tvom OS-u {#}

Oce li mjesec ikad shvatit da ga zemlja samo vrti oko svoje osi!?
15 godina
Crysis 2

Igra nema lagga, freeza, stuteringa tako da se ne moze reci da je neoptimizirana.

Prije je obratno jer je vrte dobro i starije konfe.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

nemoze ti ne pisat,,,svima pise tebi ne XDD a skini neku drugu verziju,,,neznan ni sam kako ti moze nepisat

Ne pise :/...skinuo sam ju sa stima.

17 godina
neaktivan
kach kaže...

ne pise :/...skinuo sam ju sa stima.

Pričate o različitim stvarima, Zoharbizo priča o piratskoj beti, ti pričaš o demo verziji.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 13:35 (Danny_HR).
14 godina
Crysis 2

Longest kill streak: 22 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Hvala,znaci demo je u dx11 verziji?Jer mi nelici ni malo na dx9.Zato mi je bilo cudno kak moze bit u dx9.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

koja je razlika bete i demo-a??nikada to nisam razumio...

4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Hvala,znaci demo je u dx11 verziji?Jer mi nelici ni malo na dx9.Zato mi je bilo cudno kak moze bit u dx9.

Kako ti to ne liči na DX9? Postoji nešto po čemu DX9 liči na sebe, a DX11 ne? Ti vidiš razliku?

17 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

koja je razlika bete i demo-a??nikada to nisam razumio...

Beta je testna verzija igre, prije završenog proizvoda, koja služi većem testiranju kojim se pronalaze greške. Svojevrsni veći QA. Može biti otvorena i zatvorena.

Demo je (ili bi trebao biti) dio gotovog proizvoda kojem je svrha igraču pokazati što može očekivati od igre kad ju kupi.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

hvala na pojasnjenju.  {#}

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dao sam Matku HVALA jer mi je uljepšao dan, ali njegova zbunjenost odličan je pokazatelj u što su se pretvorile te 'bete'.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Dao sam Matku HVALA jer mi je uljepšao dan, ali njegova zbunjenost odličan je pokazatelj u što su se pretvorile te 'bete'.

nema na cemu..makar ne kuzim kako sam ti uspio uljepsati dan.{#}

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa već godinama ekipa radi sve da uleti u betu, jer to smatraju samo prilikom da ranije zaigraju neki naslov. A onda se žale kak ne radi ovo, ne radi ono. :)

A da budemo iskreni, svaka otvorena beta u zadnje vrijeme je isključivo tu zbog marketinga. Developeri rijetko obrate pažnju na ono što će beta tester reći/napisati. Zapravo zadnji put kad sam baš primijetio da je dev. obraćao pažnju bilo je kad sam sudjelovao u beti FFOW-a.

15 godina
neaktivan
naxeem kaže...
kach kaže...

Kako ti to ne liči na DX9? Postoji nešto po čemu DX9 liči na sebe, a DX11 ne? Ti vidiš razliku?

Pa recimo voda na dx9 izgleda losije nego na dx11.Sigurno ne izgledaju isto.

17 godina
kach kaže...
naxeem kaže...
kach kaže...

Pa recimo voda na dx9 izgleda losije nego na dx11.Sigurno ne izgledaju isto.

Malo fantaziraš. A ti si vidio Crysis i u DX9 i DX11 pa možeš tvrdit koja je koja verzija? I to je DX9 (port sa konzole) nikakv DX10/11 i to dokazuje da je ovo tvoje "Jer mi nelici ni malo na dx9" čisto fantaziranje.

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Govorim opcenito da se skuzi po vodi u igrama.Gle kak se u battlefieldu ljepo vidi razlika izmedu dx9 i dx11.Na ljevoj slici je voda svjetlija i uopce se nekuzi ta dubina,dok na desnoj slici se vidi kak je tamnija voda i lakše se skuzi ta dubina.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
kach kaže...

Govorim opcenito da se skuzi po vodi u igrama.Gle kak se u battlefieldu ljepo vidi razlika izmedu dx9 i dx11.Na ljevoj slici je voda svjetlija i uopce se nekuzi ta dubina,dok na desnoj slici se vidi kak je tamnija voda i lakše se skuzi ta dubina.

to ovisi od igre do igre i o marketingu

takvu vodu je moguce napravit i u dx9

isto na crysisu 1 razlika je minimalna između 9 i 10

http://protocol4.animehr.com/
16 godina
Crysis 2
Ma kakav crni dx11 xD
Ovo je cisti dx9, a to se vidi ponajbolje na texturama na zidovima.
Slazem se sa nekima ovdje da je ovo super optimiziran engine (CryTek 3) koji izvlaci najvise i naljepse sta se da iz dx9, no to nikako nebi smjelo zadovoljiti PC korisnike, pogotovo ove sa high end masinama.
Igra je igriva, tu nema diskusije. Jeli slici ili ne na COD, to nema veze, ali to je stanje trzista i sukladno tome se rade danas igre, pa tako i Crysis. Zivi se od novca, ne od zraka.

Graficki gledano, moraju omoguciti dx11, jer ovo nikako nije ni dobro ni dostatno. Ja vjerujem da hoce i samo treba sacekat full igru i eventualno update.
Izgled igara u dx9 naspram dx10 ili dx11 se nemozes usporedit. To PC gameri zasluzuju, a vjerujem da to u CT3 engineu nebi trebao biti problem!

Glede same igre, po meni osobno je odlicna i raznolika. Od armora/cloaka/nanovisiona/taganja/holograma i slicno, to je izvrsno i svatko moze prilagoditi svome gamplayu. Moduli su takodjer izvrsni ... sve u svemu, nema se sta rec i svakako ce biti zanimljiva. Moja zelja bi bila da bude i extra large mapa sa po 24/48/64 igraca, sto vjerujem da ce biti, pa makar samo za PC verziju ...

Zakljucak, kupujem je svakako.

PS - netcode je odlicno napravljen!
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Nije Crytek 3 ,nego CryEngine 3 {#}

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice