Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Crysis 2

jel ima kakva informacija od cryteka u vezi directx 11 support??

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Crysis 2
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

a neznam,meni je 0.75, valjda neznam igrat

Jel ti možda pokušavaš sprejati? Tak ne možeš nikog ubiti. Čak ni na pola metra. Ja sam to ispočetka radio pa je bilo problema. Onda sam počeo obavezno koristiti ADS, i od tad je KD uvijek bio u pozitivi. Naravno, kao i u svakoj igri, također uvijek gađati u glavu.

kako sprejati? i šta je ADS

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
17 godina
neaktivan
M4X kaže...
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

Jel ti možda pokušavaš sprejati? Tak ne možeš nikog ubiti. Čak ni na pola metra. Ja sam to ispočetka radio pa je bilo problema. Onda sam počeo obavezno koristiti ADS, i od tad je KD uvijek bio u pozitivi. Naravno, kao i u svakoj igri, također uvijek gađati u glavu.

kako sprejati? i šta je ADS

Sprejanje = pucanje s boka

ADS = Aim Down Sight = stisnuti desnu tipku miša da ciljaš kroz ništan puške, znači ciljati ovako

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
17 godina
odjavljen
ZC_Someone kaže...

Sprejanje = pucanje s boka

ADS = Aim Down Sight = stisnuti desnu tipku miša da ciljaš kroz ništan puške, znači ciljati ovako

kakvog sad boka

igram tj. pucam sa stisnutom desnom tipkom miša ali svejedno ništa ne pomaže

uglavnom me protivnik prije dokrajči,ili ja recimo "u letu" skočim ili se sagnem i svaki put me dočeka baš u tom trenutku metak

ja skočim,protivnik puca po istom mjestu i skine me

i stalno kao da igram sam,mojih nigdje a oko mene se okupe 2-3 protivnika i tada sam gotov

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
16 godina
neaktivan
M4X kaže...

kakvog sad boka

igram tj. pucam sa stisnutom desnom tipkom miša ali svejedno ništa ne pomaže

uglavnom me protivnik prije dokrajči,ili ja recimo "u letu" skočim ili se sagnem i svaki put me dočeka baš u tom trenutku metak

ja skočim,protivnik puca po istom mjestu i skine me

i stalno kao da igram sam,mojih nigdje a oko mene se okupe 2-3 protivnika i tada sam gotov

Moja preporuka:

1. Podesi da ti je desna tipka miša toggle za ADS, a ne da ju moraš držati stisnutu

2. Pucaj kratke rafale, nemoj pucati bez prestanka jer se spread povećava

3D Designer
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

KD je uvijek u pozitivi :P

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 21:42 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
ZC_Someone kaže...
M4X kaže...

Dobro, to je bilo jednu rundu :P. Sprejao sam iz navike, meni je ovo po gameplayu kao da igram CoD pa sam počeo igrati istim stilom. Ali na čast ovoj igri sprey ovdje ne radi.

17 godina
AA-d00d kaže...

XD

Naravno treba reći veći od 1.00

Ako pucaš bez ciljanja nema od tog kruha, uvijek desni klik za ciljanje i onda ožeži. Par puta nisam ciljao kada sam bio ravno ispred protivnika i hebote cijeli šanžer ispraznio nisam ga ubio nego što je najbolje on je mene ubio.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
16 godina
neaktivan

XD

Ako pucaš bez ciljanja nema od tog kruha, uvijek desni klik za ciljanje i onda ožeži. Par puta nisam ciljao kada sam bio ravno ispred protivnika i hebote cijeli šanžer ispraznio nisam ga ubio nego što je najbolje on je mene ubio.

Mislim da je htio reći da nemože ispod nule...

Što se ovoga dolje tiče, slažem se u potpunosti, zato i ne koristim nikad onu mašinku što je se može uzeti pa nosati okolo, čim si na otovrenome, takva si meta da teško da češ ikoga riješiti prije nego te netko iz daljine skine.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
Crysis 2

Ja znam ubiti iz hipa ali doslovce ako sam na 15 centimetara od njega, a dostas puta mi se tako dogodilo da onda u takvim situacijama poberem šaku u glavu i poginem, zato ja sada u closecombat odmah kundakom po glavi{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
AA-d00d kaže...

XD

Ma to ti je ona jedna iznimka koja potvrđuje pravilo. :P

Ali priznam, krivo sam shvatio{#}.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 1:11 (ZC_Someone).
16 godina
Crysis 2

Malo sam igrao kod frenda Crysis 2 Demo jer na mojem kompu ne radi, ako je neprijatelj dosta udaljen bolje je pucati: trrrrrrr....trrrrrrr....trrrrrr.......

Dakle..... nekoliko metaka, kratka pauza, nekoliko metaka, kratka pauza itd.....  ako samo držim lijevi klik duplo teže pogodim metu (prsa, vrat, glavu...)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, kao i u svakoj drugoj igri...
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Igra je definitivno odlično optimizirana, na ovoj konfi i postavkaka:

P4 630 (OC@3.7GHz)

GeForce 8600 GTS 256

2GB DDR

Radi na 1280 X 1024(Gamer) Vsinc off

FPS: min 10, avg oko 15, max 30

i na jednoj mrcini:

i7 950 @ 3,06 GHZ

GeForce GTX 460

6GB DDR3 3-C (1600 MHz)

Radi na 1280 X 1024(Harcore) Vsinc on

FPS: min 40, avg oko 55, max 75

IRebic
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 8:31 (IRebic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crysis 2

ja sam vidio da neki nose onu veliku mašinku ali ima red dot šta je puno bolje od obične mušice...odkud im pak to

i ne kužim kako u jednom meču netko uopće stigne napravit preko 15killova a da ne chita

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
IRebic kaže...

P4 630 (OC@3.7GHz)

GeForce 8600 GTS 256

2GB DDR

i na jednoj mrcini:

i7 950 @ 3,06 GHZ

GeForce GTX 460

6GB DDR3 3-C (1600 MHz)

Nije optimizirana več je smeće od grafike sa directx9...pa naravno da će raditi u 2011 sa api em 6 godina starim

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
16 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...
IRebic kaže...

P4 630 (OC@3.7GHz)

GeForce 8600 GTS 256

2GB DDR

i na jednoj mrcini:

i7 950 @ 3,06 GHZ

GeForce GTX 460

6GB DDR3 3-C (1600 MHz)

Nije optimizirana več je smeće od grafike sa directx9...pa naravno da će raditi u 2011 sa api em 6 godina starim

tako je uopce ne izgleda nista bolje od prvog crysisa

http://protocol4.animehr.com/
14 godina
Crysis 2
Shvatio sam nešto...Da bi izbjegli "Server full" i slično, prvo stisnite info i onda pogledajte koliko igrača ima. Jer nekad piše da je u serveru 8 igrača a u infu piše da ih je 12...Znači da je samo info točan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ja sam vidio da neki nose onu veliku mašinku ali ima red dot šta je puno bolje od obične mušice...odkud im pak to

i ne kužim kako u jednom meču netko uopće stigne napravit preko 15killova a da ne chita

da se nadovežem, nisam nešto iskusan u multiplay pucačinama ali uspio sam imati 21 kill na skyline tako da nije nešto problem, naravno ovisi protiv kakvih igraća igraš i malo sreće ti treba

i to sve bez ikakvog cheata, i naravno armor ukjučen po cjenu nevidljivosti i ciljanje u glavu

17 godina
odjavljen
gamer_101 kaže...
M4X kaže...

da se nadovežem, nisam nešto iskusan u multiplay pucačinama ali uspio sam imati 21 kill na skyline tako da nije nešto problem, naravno ovisi protiv kakvih igraća igraš i malo sreće ti treba

i to sve bez ikakvog cheata, i naravno armor ukjučen po cjenu nevidljivosti i ciljanje u glavu

odi na croatia servere(upiš u search: croatia) pa tamo probaj,ja nemam šanse...imam dojam da svi kampiraju i chitaju...nisam ja najlošiji ali nikako nemogu bit najbolji...uvijek sam negdje 3-5 mjesto u svom timu

najbolji rezulat koji sam postignuo je bio 14-0-8,valjda sam igrao protiv slabijih igrača

16 godina

M4X ne budi tako uporan. Nema cheatera i točka.

Ja igram samo na diabolic serverima pa mi je jedan put score bio na cro serveru 24:3:3

Pitaj Hyperiona, neki dan mi je solidno išlo, uvik sam bio prvi u svom timu, nekad i u oba.

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina

-greška-

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2011 10:22 (Zvonimir Zubić).
16 godina
Crysis 2

Meni je rekord mislim bio sa 18 killova i 0 deathova, to sam bio totalno rasturio tu igru. Jednostavno se nekada potrefi da sam par puta imao sreće i reagirao nešto brže, pa par puta samo sa par metaka dokrajčih nekoga kojeg je tvoj kolega bio izbušio, pa se potrefi da nekoliko njih dođeš iza leđa, a normalno ako skupiš 7 dogtagova i pošalješ ceph gunship onda ti on donosi killove a kako onda svi počnu pucati po njemu i više gledaju po zraku di je on umjesto po terenu, onda su još lakše mete za skinuti...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Kak znate da crysis 2 demo radi samo na dx9?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Stoja kaže...

Meni je rekord mislim bio sa 18 killova i 0 deathova, to sam bio totalno rasturio tu igru. Jednostavno se nekada potrefi da sam par puta imao sreće i reagirao nešto brže, pa par puta samo sa par metaka dokrajčih nekoga kojeg je tvoj kolega bio izbušio, pa se potrefi da nekoliko njih dođeš iza leđa, a normalno ako skupiš 7 dogtagova i pošalješ ceph gunship onda ti on donosi killove a kako onda svi počnu pucati po njemu i više gledaju po zraku di je on umjesto po terenu, onda su još lakše mete za skinuti...

neznam,ja gledam u kill cam i uopće nevidim gdje me je pogodio...tj. nije me pogodio ali svejedno izgubim

16 godina
Crysis 2

Da to se i meni par puta dogodi baš gledam frajer nekako random pored mene puca pa me skine, ali sam obično tada bio jako slab sa energijom tako da može doletiti par zalutalih metka i da su me urokali.

Jednostavno treba pratiti energiju stalno. Đaba tebi recimo staviti armorm mode ako ti je ostalo jođ 40% energije a protivnik ima 80%, vjerojatnost je da će on preživjeti duel prije nego ti.  

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

ja probao demo. odigrao jednu rundu i sljedio je uninstall. mp mi se ne sviđa, mozda je sp bolji

pozz

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Primjetio sam da cloackani likovi puno puno prije crknu nego necloackani i bez uključenog armora.

Cloack gotovo ni nekoristim više, samo nanovision 90% vremena i kada je duel uključim armor.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Da u cloaku se lako umire ali bogati zato si nevidljiv{#} On je dobar kada čista sila ne pomaže, glavom kroz zid nije uvijek najbolja opcija{#}

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Nanovision je neophodan, ali sa njim bi oslijepio kad bi igrao više igru.

A i oglušio bi ubrzo jer mi svaki put probi uši kad ga ukljućim.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice